Hindustani
Być może aktor Akshay Kumar wykonywał wiele niegrzecznych i haniebnych czynów w filmach, jednak na żywo powinien zachować nieco przyzwoitości. Podczas Lakme Fashion Week (zdjęcia z uroczystości) Akshay zadziwił świat w trakcie gdy przechadzał się po wybiegu prezentując kreacje projektanta Taruna Tahiliani. Stało się to gdy aktor zatrzymał się przed swoją siedzącą w pierwszym rzędzie żoną Twinkle Khanna i poprosił ją o rozpięcie jego zamka. Cała przygoda była dość wstydliwa i nie planowana - także Twinkle nie była przygotowana na coś takiego. Obsceniczne akty Kumara nie spodobały się pewnemu mężczyźnie o imieniu Anil Nair, który złożył na aktora skargę.
"Przeprowadzamy dochodzenie w sprawie obscenicznego zachowania jakiego dopuścił się Akshay Kumar podczas Lakme Fashion Week po tym jak otrzymaliśmy skargę od osoby o imieniu Anil Nair." - powiedział policjant. "Jeśli uznamy, że winę Akshay'a, wytoczymy sprawę jemu i organizatorom."
Sam aktor mówi tak o tym wydarzeniu:
"To była świetna zabawa i bardzo mi się podobało. To wspaniałe być rozpinanym przez własną żonę" i dodaje: "Nie ma w tym nic złego. Każdy się rozpina lub jest rozpinany przez kogoś. Wielkie mi coś. Myślę, że to mały czyn. Musisz tylko wejść tutaj na rampę i iść - każdy może to zrobić.
Hmm... widać Jemu się podobało gorzej z widownią
Ale fakt - z tym zamkiem to niezłe szaleństwo - i to w Indiach .
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Ludzie, takie coś w Indiach, to skandal gwarantowany Jak musiało być to poważne, skoro w sprawie rozpiętego zamka prowadzone jest aż "dochodzenie" W Hollywood to byłby tylko epizod, ale w Indiach jest to postrzegane zupełnie inaczej. Cóż, teoretycznie nikomu krzywdy tym nie zrobił, ale jednak mógł pomyśleć, bo nie było to zbyt kulturalne
Jutrzenka
Ja widziałam że on jest lekko szurnięty , a moze i nawet czasem niobliczalny , ale to jest na to dowód !! No to niezła afera w bollywood
Gość
ale...numer
ewidentnie chciał zwrócić na siebie uwagę! <przy okazji załapała się żona>
w Indiach to faktycznie: SKANDAL
Hindustani
Niestety chyba jednak chodziło o "ten" zamek
Jednak na stronce BollywoodMantra ukazała się wiadomość, że Akshay przeprosił już za incydent następującymi słowami:
"Jeśli zraniłem czyjeś uczucia swoim zachowaniem to przepraszam bo nie miałem tego na myśli."
Nie wiadomo jak dalej potoczy się sprawa ze skargą
Aidan Turner
Widać że Jemu się bardzo podobało Widownia zresztą też patrzyła z zaciekawieniem .
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Zaczyna się rozkręcać
slusznie podejrzewalem, ze jego zonie raczej sie nie podobalo
widac, ze ludzie mieli ubaw,ale bohaterka drugoplanowa incydentu musiala czuc sie glupio i ja powinien pierwsza przepraszac(no chyba, ze to jednak z nia ustalil,ale watpie).
Zaczyna się rozkręcać
No tak publicznie to faktycznie szumu narobił. Ale pewnie specjalnie żeby zwrócić uwagę na siebie. Już nawet w Indiach próbują budować karierę na skandalach. Pewnie za cicho się o Nim zrobiło i postanowił nagłośnić swoją osobę. Pomysł mu się udał
LOL ludzie nie mają poczucia humoru ^^ wielkie mi co jakby co pokazał to tak, ale to że zamek mu żonka rozpieła pff nic nadzwyczajnego ; rozbawił mnie ten news Kumar I LOVE