Hindustani
Shahid Kapoor jest idolem nastolatek. Ale ostatni incydent dokładnie pokazał jak jest popularny. Gwiazda filmu Kismat Konnection była wprost oblegana przez studentów (w szczególności studentki) w Pune podczas kręcenia scen do kolejnego filmu.
Produkcja jest romantyczną komedią w reżyserii Vishal Bharadwaj'a i nosi tytuł "Kaminay". Była kręcona w Pune i w założeniu miało to być spokojne filmowanie. Jednak gdy studenci dowiedzieli się że w ich mieście jest Sahid, miasto Pune będące campusem studenckim, gościło ich wielu. Fani Sahida wprost oblegali aktora.
W końcu, reżyser Vishal Bharadwaj był zmuszony poprosić o dodatkową ochronę aby zajęła się fanami aktora. Nawet lokalni reporterzy którzy chcieli przeprowadzić wywiad z aktorem czasem także zostali oddaleni przez ochronę.
Jak widać Shahid ma wielu fanów
No ale powiem wam, ze filmów z nim nie widziałam- żadnego.
Czas to zmienić.
Zakręcony
Nic dziwnego, że fanki chciały go zobaczyć jest młody, przystojny i wygląda na sympatycznego, jeszcze dużo przed nim , ale również nie widziałam go w żadnym filmie, więc nie wiem jakim jest aktorem .
Ostatnio edytowany przez ewelina89 (2008-09-02 10:22:25)
Robi postęp
Ja go widziałam we wszystkich jego dotychczasowych filmach (oprócz KK, bo dopiero w przyszłym tygodniu dostanę ten film) i pokochałam go od pierwszego, w jakim go zobaczyłam, czyli JWM... Ma w sobie to COŚ i też się nie dziwię tym studentką... Oj, gdybym ja tam była, to by mnie siłą nie oderwali od niego