Wczoraj brytyjski magazyn "Eastern Eye" ogłosił Kinga Khana najseksowniejszym Azjatą na świecie!!!W tamtym roku to wyróżnienie otrzymał Abhishek Bahchcan....... Ja osobiście bardzo sie cieszę i gratuluję Królowi Bollywood bo naprawdę uważam, ze totalnie zasłużył na to wyróżnienie....wg. mnie jest nie tylko najseksowniejszym azjatyckim mężczyzną, ale jest najseksowniejszym mężczyzną na całym świecie!
źródło: http://indiafm.com/news/2007/11/23/10479/index.html
Bollymaniak
Zgadzam się... należy mu się jak najbardziej i to co roku
monia272 napisał:
Ewelina nie tylko co roku ale co dziennie... SRK jest poprostu nie do pobicia <3
Otóż to co sekunde najlepiej
I jak najbardziej się zgadzam z Edytą najsexsowniejszy mężdżyzna na świecie!!!
I ogólnie najlepszy
Bollymaniak
Bez urazy ale uważam że oni dziwni są i wcale sensacji nie robią....
My to wiedziałyśmy już dawno, Szaruk jak się urodził a oni dopiero teraz się skapneli? szybcy są
Nom.. mało bystrzy są. Ale nareszcie się doczekał i oby za rob też zdobył ^^
Dobrze że wogóle im coś w główkach zabłysło i ogłosili Go tym najsksowniejszym azjatą, bo mogli tego wcale nie zrobić i wtedy by dopiero była kicha
Ekspert ds. SRK
Lotri......
Co za sygnaturka - obłedne WOW
I niech kto zaprzeczy ,że się facetowi nie należy ten tytuł..... nie ma takiej opcjiiiiiiiiiii
Ostatnio edytowany przez ROSE (2007-11-27 21:12:04)
Hindustani
Tak Shahrukh to najseksowniejszy facet na świecie, nie tylko z Azji
Jeszcze kogos bym dokoptowała, ale numer jeden zdecydowanie Shahrukh Khan. Co za facet..........
Zaczyna się rozkręcać
Ogromnie sie cieszę że to wygrał.. zasłużył sobie
Robi postęp
jak najbardziej zasłuźył on na to ;** ale dla mnie njseksowniejszym azjatą [ facetem na świecie ] jest Abhishek Bahchcan ;]] [ coś czyke źe zostane wywalona z tego forum za ten tekst xDD ]
Nabijacz
Yes Yes Yes! gratulacje dla Shahrukha zasłużył
Ekspert ds. SRK
No kto mógł mu zagrozić ? NIKT
A spoza Indi to już wogóle nie ma o czym mówić, żeby mu kto zagrażał urodą - kiedyś spotkałam sie z durnowatym opisem ,że on wygrał bo na liście nominowanych nie było dużo kandydatów - widocznie nie umywali się do kogoś takiego jak King Khan.Były też oburzenia że nie było nikogo z japoni i takich tam na liście , a kto by ich nominował - chinczyki wszystkie twarze podobne i zero urody jak dla mnie .
Shahrukh wygrał bo faktycznie jest wyrazisty, chryzmatyczny i przystojny.
Boski jest poprostu i docenili to
Stały bywalec
Edytko zgadzam się z tobą , King Khan powinien co rok wygrywać bo wkońcu jest najseksowniejszym mężczynzą na całym świecie , nikt nie przebije go hmmmm co by było gdyby jego nie było
Stały bywalec
to najnardziej sexi ftoki Shah Rukh'a
Wkręca się
Nie tylko te są najseksowniejsze on ma takich miliony prwie każde jest najleprze. Zasłużył na tą nagrode pod każdym wzgledem i w następnym roku też ją zdobedzie
Dobry dyskutant
Super zasłużył sobie na nią cieszę się bardzo:) w następnym roku napewno też ja zdobędzie
oj popieram, popieram.
Shah Rukh jest "naj" w każdej dziedzinie.
Wkręca się
Nawet o tym nie wiedziałam ale się bardzo ciesze!!!! Zasłużył
Dobry dyskutant
Oooo, ja też nie wiedziałam o tym ale... chyba to mnie aż tak bardzo nie zaskoczyło, bo on jest naprawdę sexi
Gość
Tylko "the sexiest Asian"? Myślę, że do Shah Rukha bardziej pasowałby tytuł " The sexiest man in the world" Dla mnie nikt nie może się z nim równać w ogóle.
Wkręca się
Prawda
RJaane napisał:
Tylko "the sexiest Asian"? Myślę, że do Shah Rukha bardziej pasowałby tytuł " The sexiest man in the world" Dla mnie nikt nie może się z nim równać w ogóle.
Kwestia gustu bo dla mnie the sexiest jest Jonathan Rhys Meyers, ale to już całkiem inna działka .
Ale mogę się zgodzić, że Khan jest the sexiest w swoim przedziale wiekowym, bo pozostali-the youngest zaczynają go gonić (Zayed czy Hrithik ).
Bollymaniak
Szarusia nikt nigdy nie dogoni pod względem sexapilu a już tym bardziej nie przegoni
Miejmy nadzieję że znów ją dostanie
Ekspert ds. SRK
O rany ... "sexiest man alive"
napisali w tytule
Przypatrzcie się temu momentowi gdzie Shahrukh tańczy na scenie w niebieskich spodnich czas 3.16 - co za zwariowany facet. Ale ma ruchy.
http://pl.youtube.com/watch?v=grKMRtKDn … re=related