Zdjęcia do „Dona 2” – już od stycznia 2010 roku
Dobrą wiadomość usłyszą wszyscy fani Shahrukha i Dona. Don oficjalnie powraca ze wszystkimi swoimi gwiazdami czyli z Shahrukh Khanem, Priyanką, Arjunem Rampalem i Bomanem Irani.
Podczas gdy udział Shahrukha, Arjuna i Bomana był już od dawna znany, to nie miano pewności co do udziału Priyanki.
Źródło mówi: „Członkowie Excel Entertaiment nie byli pewni czy będą współpracować z Priyanką, ale później - po pojawieniu się takich hitów jak "Fashion” i „Dostana” – jej popularność wzrosła. Do tego Priyanka otrzymała nagrodę dla najlepszej aktorki. Decyzję o jej ponownym pojawieniu się w „Donie 2” podjęto więc niedawno".
"Shahrukh poradził sobie dobrze z Donem. Ritesh Sidhwani i Farhan Akhtar (partnerzy w Excel) byli bardzo zadowoleni, że mogą nakręcić sequel. Teraz wszystko jest już przygotowywane.”
Sidhwani powiedział: „Zaczynamy zdjęcia do „Dona 2” w styczniu 2010 roku. Film będzie kręcony w Berlinie i Irlandii. Jak na razie wiemy, że Vijay nie żyje, a Shahrukh jest Donem. Kolejna część historii będzie bardzo interesująca”.
Źródło:
www.bollywood.celebden.com
Tłumaczenie:
Jutrzenka
Super !! Już sie nie moge doczekać !!
będę czekać z niecierpliwością, chociaż nie wiem jak to wytrzymam ,jestem taka podekscytowana
Zaczyna się rozkręcać
Super *czeka* zapowiada się ciekawie, Don jest świetny oby 2 dała radę
Ja się bardzo cieszę, że w "Donie 2" będzie Arjun Rampal Jestem ciekawa co tym razem wymyślą Mogliby ożywić Vijaya Wprawdzie prace nad filmem zaczną się za niecały rok, ale chociaż dobrze, że coś już w tej kwestii wiemy. No a do tego już znamy główną obsadę filmu
Jutrzenka
noo nareszcie jakies konkrety już się nie moge doczekać to będzie hicior ja to już wiem noo bo z taką obsadą gniota się nie da zrobić
Robi postęp
szkoda ze dopiero w przyszłym roku zaczną kręcić .........trzeba bedzie sporo czasu poczekać....a z chęcią obejzałabym jakiś nowy filmik z Shahrukh Khanem..........
ach ... nie mogę się doczekać Kocham Dona film boski .... zresztą kazdy wie Oby Don 2 był jeszcze lepszy
Gość
Bardzo mnie cieszy ta wiadomość
Zakręcony
Bardzo fajnie, że ruszą zdjęcia do sequela Bardzo podobała mi się pierwsza część i fajnie gdyby ponownie pojawiła się Priyanka, jest co raz lepszą aktorką co udowodniła w "Fashion"
Ostatnio edytowany przez ewelina89 (2009-02-11 14:10:42)
Bollyamator
Nareszcie! Ale jestem HAPPY:D Tylko trochę sobie poczekamy:P
Dobry dyskutant
Oj długo trzeba czekać, ale przynajmniej już jest wiadomo, że na 100% będzie Mam nadzieję, że będzie równie zaskakujący jak ten poprzedni albo jeszcze bardziej
Hindustani
Rzeczywiście bardzo dużo czasu zostało do premiery ale najwazniejsze, z pojawiły się w końcu jakieś konkrety - wiemy, że film na pewno powstanie Ja osobiście cieszę się, że Priyanka pojawi się w filmie bo jest corz lepsza w tym co robi
Aidan Turner
Bollyamator
nie mogę się doczekać Dona 2 mam nadzieje że będzie jeszcze lepszy od Dona.
Bardzo kocham SRK jak biega z pistoletem i gra niegrzecznego faceta.
Tylko jedno mi się nie podoba że pali papierosy na żywo i w filmie.