Hindustani
Kareena Kapoor znalazła się na szczycie listy stworzonej przez PETA i przyszło jej zająć miejsce najgorętszej wegetarianki, wraz z graczem krykieta Sreesanth.
Ta dwójka zrzuciła z piedestału zeszłorocznych zwycięzców aktora Mahavan, oraz modelkę Aditi Gowatrikar.
Podekscytowana Kareena powiedziała:
"Jestem naprawdę zachwycona i podekscytowana tym, że jestem na szczycie. Żyję z warzyw, pomagają mi wyglądać sexy, olśniewająco oraz zdrowo"
Chcecie mieć figurę Kareeny? Jedzcie warzywa
No nie, nie wiedziałam,że Kareena jest wegetarianką. Ale trzreba przyznać, że na dobre jej to wychodzi, ostatnio bardzo schudła i ma świetną sylwetkę
Dobry dyskutant
Heh fajne podsumowanie Svasti warzywa jako dodatek tak, ale jako stały jadłospis chyba bym nie dała rady Ja też myślę, że Kareena ma znacznie ładniejsza figurę niż jakieś kilka lat temu. W pełni zgadzam się z jej wypowiedzią, że dzięki warzywom jest się zdrowszym, zdrowo i dobrze się wygląda
Gość
Ja również nie wiedziałam, że jest wegetarianką
osobiście nie mogłabym jeść tylko! warzyw - lubie ale kawałkiem mięsa nie pogardzę
Zakręcony
To Kareena jest wegetarianką? nie wiedziałam o tym Warzywka pomogły jej znaleźć się na szczycie Osobiście też bym nie mogła wytrzymać bez mięsa