Hindustani
Amitabh Bachchan razem z Al Pacino?
Amitabh jest legendarnym aktorem z Bollywood, Al Pacino z Hollywood. Co stanie się jeśli ta dwójka wystąpi razem na ekranie? - Boom! Producent Firoz Nadiadwala planuje takie właśnie coś dla swojego następnego filmu.
Firoz właśnie zaangażował reżysera Rob'a Cohen'a, sławnego z takich filmów jak Fast and the Furious, i The Mummy, aby wyreżyserował jego marzenie.
Firoz bardzo chciałby zatrudnić Al Pacino lub Robert De Niro. Co do kobiet brane są pod uwagę aktorki: Monica Belluci, Eva Mendes lub Cameron Diaz. Indyjskimi dodatkami ma być Katrina Kaif i Amitabh Bachchan.
Jest to historia studentów, którzy odkrywają, że diamond, o nazwie the Kohinoor jest fałszywy. Podróżują w poszukiwanie prawdziwego diamentu, który jest w bliskiej odległości Indii.
Tu news o innym filmie Amitabha, tym razem podobno z Robertem de Niro wątek tutaj
Zaczyna się rozkręcać
Svasti napisał:
Jest to historia studentów, którzy odkrywają, że diamond, o nazwie the Kohinoor jest fałszywy. Podróżują w poszukiwanie prawdziwego diamentu, który jest w bliskiej odległości Indii.
no niezle, zrobia z Amitabh Bachchan i Al Pacino wiekowych studentow
sorki nie moglem sie powstrzymac
a tak powaznie to z checia bym zobaczyl taki film.
a z tych 3 aktorek, oby nie Diaz
Dobry dyskutant
Jeśli ten film powstanie z udziałem ich obu to nie ma ale to będzie obowiązkowa pozycja do obejrzenia zgadzam się ze Skubiem (jeśli źle odmieniłam to mam nadzieję, że się nie pogniewasz ) oby nie wybrali Diaz. To aktorzy na poziomie, o międzynarodowej renomie, więc uważam, że powinna z nimi zagrać aktorka z charakterem i charyzmą. Diaz jest dobrą aktorką, ale pasuje mi bardziej do komediowych ról. Z trzech wymienionych pań wg mnie najbardziej by pasowała Monica Belluci
Zakręcony
No taki duet super to będzie coś tylko czekać aż pojawi się news, że zdjęcia do filmu ruszają
Zakręcony
to nie ten sam film gdzie ma John i Katrina grac??
jak dla mnie bomba po milionerze to tylko czekac na kolejne hollywoodzkie produkcje z bollywoodzkimi aktorami