Hindustani
Aktorka Preity Zinta, która, planuje adoptować dzieci każdego roku zdecydowała, że będzie finansować utrzymanie 34 dziewczynek z sierocińca Mother Miracle w Rishikesh.
Aktorka powiedziała:
"Adoptowałam 34 dziewczynki. Będę łożyć na ich edukację, wyżywienie, ubrania, itp. Nie macie pojęcia jak to jest słyszeć te podekscytowane głosiki zebranych razem dzieci."
"Teraz to są moje dzieci, moja odpowiedzialność. Będę z nimi w ciągłym kontakcie i będę odwiedzać je 2 razy w roku."
Aktorka powiedziała też, że planuje zwiększenie swoich społecznych obowiązków. "Obecnie myślę co zrobić aby pomóc uboższym klasom społecznym, szczególnie dziewczynkom. Horror jaki przeżywają niektóre z tych dzieci to dla mnie nie tylko krzykliwe nagłówki gazet. To głosy wołające we mnie i muszę ich wysłuchać. Te 34 dziewczynki to dopiero początek. Mam zamiar co roku adoptować dwoje dzieci więcej."
Brawo za działanie Preity!
_____________________________________________________________________________________
żródło: by olga89
Aidan Turner
No świetnie!
Preity mnie coraz to bardziej zadziwia! Trzeba mieć wielkie serce aby coś takiego zrobić!
Brawo!
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Robi postęp
Dziś mało osób tak postępuje. Wielkie gratulacje dla niej ,że tak robi. To naprawdę bardzo szlachetnie. Widać, że ma dobre serduszko
Zauważyłam, że ostatnio Preity bardzo wydoroślała. Przyjmuje poważniejsze role, brała udział w sprzątaniu Ziemi, a teraz ta adopcja.
Tak trzymaj!
Mnie się oczy zrobiły takie 0_0 jak przeczytałam tytuł, ale potem doszło do mnie o co chodzi Preity coraz bardziej podziwiam! Dwa razy w roku to rzeczywiście nie tak dużo, ale na pewno ma wiele zajęć. Dobrze, że jest jak jest
Zaczyna się rozkręcać
Bardzo ładnie z jej strony, że pomaga dzieciom Choć dwa razy w roku to nie dużo, to grunt, że finansowo je wspiera a to najważniejsze, bez pieniędzy na ubrania, leki, książki itp to nawet spotkania codzienne na nie wiele się zdadzą.
Hindustani
Widać, że Preity jest wyjątkowa - zaczynam ją coraz bardziej podziwiać. Nie siedzi w luksusach obijając się, ale pomaga ludziom. Brawo!
Aidan Turner
Ona to ma jednak wielkie serducho
Ale w sumie.. widywac 2 razy w roku i w ogóle.. tak bez zastępczej matki.. ja nie wiem czy to jest najlepsze dla tych dzieciątek..
hmm
ale i tak Brawo!
Pięknie z jej strony !! To bardzo dużo dać tym dzieciom pomoc finansową chociaż wiadomo ze nic im nie zastąpi rodziców , ale i tak Preity jest WIELKA !!
Hindustani
Świetna postawa Preity! Ta kobieta zaczyna mi się coraz bardziej podobać, widać, że nie jest jedynie pustą lalą co to niczym się nie interesuje. A że niby tylko dwa razy do roku? No cóż moim zdaniem to i tak dobrze. Mogłaby jedynie łożyć na ich utrzymanie i niczym więcej się nie interesować. W końcu ma swoje życie i obowiązki, wiec i tak podziwiam, że się zobowiązała nie tylko łożyć na ich utrzymane ale również ich osobiście odwiedzać.
Gość
skubie napisał:
bardzo szlachetne zachowanie Preity
szkoda, ze tylko dwa razy w roku bedzie je odwiedzac
no właśnie... ...szkoda...
Beata napisał:
skubie napisał:
szkoda, ze tylko dwa razy w roku bedzie je odwiedzacno właśnie... ...szkoda...
No tak, ale ważne że będzie! OKOK.
Gość
Shanti_22 napisał:
Beata napisał:
skubie napisał:
szkoda, ze tylko dwa razy w roku bedzie je odwiedzacno właśnie... ...szkoda...
No tak, ale ważne że będzie! OKOK.
dobre i to
pisz więcej
Gratuluję postawy. A że dwa razy do roku- no w końcu to aktorka i niestety czasu mieć nie będzie. Ważne, że się poczuwa nie jak Herbuś, co to obiecała dzieciom, że będzie je odwiedzać i sama prowadzić lekcje tańca w swojej szkole, a nigdy nie przyszła...