Wkręca się
Hejka Pomyślałam że jest już dużo wątków o avatarach i sygnaturkach no więc tutaj będziecie mogli pochwalić się jak pięknie wyglądają wasze pulpity
no to moze ja pierwsza wkleje moj piekny pulpit
Nie przepadam za Rani ale ta tapeta mi sie za bardzo podoba
Zakręcony
...
Ostatnio edytowany przez Keva (2024-09-02 16:30:07)
Bywalec
Hindustani
ojej Amisha skąd wytrzasnęłaś taką boską tapetę Szarusia? skróć moje męki i podaj mi linka
Aidan Turner
Bywalec
Olgo moja kochana, nie mam pojęcia skąd ją mam, ale obeszłam tyle stron z tapetami Shahrukha, że nie potrafię sobie przypomnieć gdzie ją znalazłam. W sumie to jest odwrócona, bo w oryginale Shahrukh był z lewej, ale mi to do ikon nie pasowało, więc zmieniłam tylko stronę .
Poszukaj trochę na jakichś stronkach, a jak nie znajdziesz niczego ciekawego to daj znać, najwyżej Ci wyślę. Z tego co pamiętam to sporo tapet z SRK jest na http://srkfanatic.net/ , a parę sztuk było bodajże na polskiej stronie poświęconej SRK . Na pewno coś znajdziesz.
Gość
U mnie Shah Rukh króluje od wieków w różnych odmianach. Teraz w odmianie "cywilnej", ale starałam się, żeby jak najbardziej do Ram Jaane był podobny. Tylko łańcuchów złotych mu brak.
Moja tapetka.
ja aktualnie mam na pulpicie taka tapetke:
ale jak mi sie nudzi, to zmieniam ja na... zaskoczenie.. MELBOURNE :0
Wkręca się
Ayesha jak chcesz mogę ci dać moją starą tapetę z Salaam Namaste
Dosyć długo miałam ją na pulpicie
Bollyamator
O jeny Ayesha_Bolly rzeczywiście piękna ta tapetka z Salaam Nmaste
A to jest moja z OSO
niezla Ayeshka, zabralam, skopiowalam, schowalam i teraz kroluje na moim pulpicie... sn... kooocham
Wkręca się
Ahhh...Dziękuje
Mam jeszcze jedną
Mam nadzieję że ta też ci się spodoba
piekna :0 gdzies ty je znalazla ?
Wkręca się
nie pamiętam .... gdzieś w necie
przypomnij sobie, pliska... one sa boooskie
Wkręca się
kajol1 napisał:
sliczne te wasze tapety zazdroszcze wam!!! a JA NIEMOGE MIEC TAKIEJ TAPETY Z BOLLYWOOD BO MAM KOMPA Z BRATEM I MI ZAWSZE KASUJE EH... CO JA MOGE!!!
No ja niestety mam to samo co nie ustawie to jak on siądzie do komputera zaraz zgasi
ja mam z rodzinka umowe - miesiac moje tapetki indyjskie, miesiac normalne... a czasami, jak mam dosc ich narzekania, ze co nie wlacza to im sie salaam namaste pokazuje, to wlaczam normalna tapetke i nie wchodze na komputer... po tygodniu sami prosza o tapetki
Ja ustawiam tapetę i rodzice nic nie mają do gadania Im i tak wszystko jedno, w pracy niech sobie swoje ustawiają
Ja wybieram zwykle takie, na których będzie widać ikonki, bo inaczej się gubię... Poza tym mam problem z tapetami: mam beznadziejną rozdzielczość ekranu, większość tapet mi rozciąga wszerz Zwykle je ucinam, żeby trochę ten efekt zniwelować...
Jeszcze chwilę temu miałam taką: http://img240.imageshack.us/img240/2262/abhi3dm2.jpg
A teraz już mam taką: http://img225.imageshack.us/img225/2792/katrina1oq4.jpg
SRK nigdy nie miałam, bo jakoś tak...głupio mi przy rodzicach ustawiać roznegliżowanego faceta na tapetę
A poza tym dziewczyny, po co się zastanawiać gdzie się znalazło rok temu jakąś tapetę, wystarczy wejść na stronę... Adres jest na tapecie Może nadal działa
Ostatnio edytowany przez Supriya (2008-08-24 16:52:06)
Zakręcony
...
Ostatnio edytowany przez Keva (2024-09-02 16:29:52)
Robi postęp
mi mama nawet nie zwraca uwagi, jej jest to obojętne.
a to moja tapeta:
Dobry dyskutant
Mnie się mama też nie czepia:) Tylko zawsze mówi:
-O nowa tapetka? A kto to jest tym razem?
-Mahesh
-To już nie Shahrukh?
-Teraz jest szał Maheshowy
-Aha
[po zamianie tapety]
-O znowu Shahrukh?
-Mmmm:):)Shahruś
[po kolejnej zamianie tapety]
-A to kto?
-Prabhas
Ogólnie to jest mwione tez z politowaniem
Moja tapetka:
Wkręca się
łał to macie ciekawie, ale mi też rodzice nic nie mówią
A to moja nowa tapetka
moja tapetka:
ostatnio mam faze na Bipashe nawet sie scielam podobnie
Wkręca się
Ayesha coś mi się wydaje że polubiłaś Bipashę Basu
poooooooookochalam po wczorajszym filmie TAK BARDZO CIE KOCHAM
a fryzurki nie wstawie, bo aktualnie mam mala awarie aparatu
ale wyglada podnie do tej, tylko grzywke mam jeszcze i tyl dluzszy troszke
zeby nie robic offtopu- to rowniez moja new tapetka
Wkręca się
A to mój pulpicik wczoraj:
Ostatnio edytowany przez Semiramida (2008-08-27 13:05:42)
Wkręca się
A ta jest już z dzisiaj:
Wkręca się
NO NO... piękna!!!!
znowu zmiana jakos ja niezdecydowana
i znowu zmiana ... ja sie po prostu nie umiem zdecydowac...
Robi postęp
ta jest śliczna !!
ok to zostanie u mnie na dluzej
Bywalec
Ayesha, Ayesha... widzę, że zakręciła porządnie Tobą Bipasha . Moja tapetka dalej niezmienna, ale nie wiem jak długo taka pozostanie, .
juz teraz zmienilam tapetke na Salaam Namaste fascynacja Bipasha minela, Preity pozostala
Dobry dyskutant
Znów zmieniłam tapetkę Szaruś wrócił
Gość
Przepiękny ten twój Major, fatamorgana Dobrze, że SRK znów rządzi u Ciebie
To i ja swoją obecną pokażę Do RJ tym razem wcale niepodobny
Ostatnio edytowany przez RJaane (2008-08-29 16:25:06)
Wkręca się
To moja najnowsza tapetka
Zakręcony
u mnie bez zaskoczenia hihihi
Ostatnio edytowany przez sitka (2008-08-29 17:02:24)
Dobry dyskutant
Twój Don RJaane tez niczego sobie <czyt.boski!!> Przez Ciebie znów mi wraca mania na niego <ale to dobrze:)Dzięki:)
Ale Ayesha_Bolly Twój Kabir jest ahh.... palce lizać
Sitka, co polecasz z Johnym? Chętnie bym sobie popatrzyła na niego Bo w Garam Masala był nie tego <co zresztą sami mi przyznałaś w temacie tego filmu, albo u niego >
Bywalec
kajol1 - poszukaj sobie, tego jest naprawdę sporo w internecie. Wejdź na google i wpisz np. bollywood wallpapers - na pewno będzie mnóóóstwo tapet.
Ps. U mnie bez zmian, ale coś czuję, że niedługo...
Zakręcony
no w garam masala byl nie fajny hmm ja bym polecila Baabul ogolnie swietny film i salam e ishq uwielbiam ten film i jego
no i kabul Express ale tam tez dziwnie gral ciagle buzie mial otwarta i bardzo mnie to draznilo
Dobry dyskutant
Baabul widziałam.... Ale nie zwróciłam tam większej uwagi na niego...pewnie dlatego, że film mnie trochę nudził
Strasznie mi się on z Zayedem kojarzy
Wkręca się
WoW... Ayesha piękna tapetka z Preity Ale na tym zdjęciu trochę Cichopkową mi przypomina...
Może Cichopkowa robi się na Preity a nic nie mówi?
Kajol_1: Musisz skopiować link gdzie pisze,że to jest kod do dużego obrazka no forum Tak jak wklejasz sygnaturkę!
Gość
No i ja nic nie widze, niestety Pewnie piekna ta tapetka Kajol, musisz brać ten link ostatni na dole, on powinien działać
Dla fatamorgany i jej przyjemności dorzucę jeszcze jednego Dona A może i innym sympatycznym osóbkom się spodoba
Może moja się pokaże łaskawie
Jakiś taki maniuni mi wyszedł A co tam, dobiję shacka i jeszcze raz wrzucę
Ostatnio edytowany przez RJaane (2008-08-30 14:11:07)
Gość
Dzieki, Kajol Pan Don jest genialny Spróbuj z tym dolnym linkiem w shacku, na pewno sie uda
Edit: No i się udało Wiedziałam, że piękna będzie
Ostatnio edytowany przez RJaane (2008-08-30 14:40:44)
Kajol1-dobra spróbujmy jeszcze raz Wejdź na www.fothost.pl załadują fotkę i skopiuj link gdzie pisze "kod do dużego obrazka na forum" Musi się udać!
Wkręca się
kajol1 piękna jest ta tapetka, chociaż nie za bardzo przepadam za Hrithikiem...
Wkręca się
Już wcześniej wklejałam... SRK z filmu Chak De! India
Kajol1-Bardzo proszę Ja Hrithika lubię, ale wolę bardziej Szarusia I to kręcącego tyłeczkiem (Patrz:avatar )
Wiem... Jak ją tylko wynalazłam, to się w niej zakochałam i nie zanosi się, aby Christian Bale tak szybko zniknął z ekranu mojego komputera...
Wkręca się
Ja teraz se na Johna zmieniłam
kajol1 napisał:
Qausain hehehe dlugo ja juz masz ???
Jak na mnie, to długo, bo tak jakoś ze drugi-trzeci tydzień już leci, a ja jestem z tych, co to niemal co chwila zmieniają tapety...
Dobry dyskutant
RJaane napisał:
Dla fatamorgany i jej przyjemności dorzucę jeszcze jednego Dona A może i innym sympatycznym osóbkom się spodoba
http://img297.imageshack.us/img297/1677/wall101nu9.jpg
Dzięki RJanee Właśnie się zastanawiałam na co zmienić tapete
Dobry dyskutant
Aktualnie od jakiegoś tygodnia mój pulpit zdobi znaleziona na necie tapeta z Saifkiem
A oto ona : http://nowrunning.com/wallpapers/main/S … 00x600.jpg
Bywalec
a ja mam taki nastroj, ze wsadzilam cos co zrobilam, jak bylam wsciekla na caly swiat
Dobry dyskutant
Znów zmieniłam:)
Wkręca się
ooo... Ayesha teraz szał na Jamy Lynn ???
owszem, teraz szal na Jamie i jej wspaniala coreczke Maddie Bryaan
Wkręca się
No... jest śliczna
Dobry dyskutant
Audrey napisał:
Fatamorgana-Wow! Świetne ustawienie ikonek:D I Szaru też cudowny
Dzięki bardzo:) Ale jeśli chodzi o ułożenie ikonet, to muszę się przynzać, że spodobało mi się to jak Ayesha_Bolly miała No i mam tak w połowie, jak ona
O jejuniu!Ayesha prześliczną masz teraz tapetę Pięknie tu wyszła Ta poza,strój! Minifick! xD
Ostatnio edytowany przez Audrey (2008-09-06 11:28:48)
Dobry dyskutant
Ayesha chciałam sobie taką samą tapetę na pulpit ustawić, ale na razie jeszcze króluje u mnie Saif
no no, to ustawiaj ustawiaj ja bede zmieniala chyba, bo hce wstawic na tapete zdjecie mojej mamusi kochanej
Bywalec
ja zmienilam na zdjecie przedstawiajace moja mame i mnie dwie najlepsze przyjaciolki nad rzeka
Bywalec
Bollymaniak
Na mojej tapecie króluje Shankar w różnych odmianach na dzień dzisiejszy mój pulpit wygląda tak
Niedługo pewnie zmienię ale i tak to będzie Shankar
Ostatnio edytowany przez mirka (2008-10-14 17:15:46)
Bollymaniak
Wow, drastyczny
Dobry dyskutant
Grrr aż mną drgnęło Mirko Chyba wole jednak mniej drastyczne obrazki i raczej wyidealizowane A tak a propos z jakiego to filmu ?? Bo jednak zaintrygowała mnie ta tapeta
Ostatnio edytowany przez dijan_Roksia (2008-10-14 18:32:52)
Ekspert ds. SRK
Bardzo lubię Shankara ale tamten na drzewie wygląda koszmarnie.
U mnie od dłuugiego czasu na pulpicie jest to w relaksującej tonacji
Z dobrze wyglądającym komputerem dużo przyjemniej się pracuje
Ekspert ds. SRK
dijan_Roksia napisał:
Grrr aż mną drgnęło Mirko Chyba wole jednak mniej drastyczne obrazki i raczej wyidealizowane A tak a propos z jakiego to filmu ?? Bo jednak zaintrygowała mnie ta tapeta
"Koyla" Shahrukh gra niemowę o imieniu Shankar -bardzo ładny film.
Gość
Faktycznie, ostro dałaś z tą tapetka, mirka Nawet w Twoim ukochanym filmie są przecież sceny mniej drastyczne. Jestem pod wrażeniem!
a ja mam teraz miejsce moich przyszlych studiow
Dobry dyskutant
ROSE napisał:
dijan_Roksia napisał:
"Koyla" Shahrukh gra niemowę o imieniu Shankar -bardzo ładny film.
Dzięki wielkie To ja będę czekać z niecierpliwością kiedy ten film wydadzą, skoro to dobry film
Bollymaniak
Ten film jest genialny nie pożałujesz jak obejrzysz
Tapetę już sobie zmieniłam z nowej jestem dumna bo sama ją sobie zrobiłam
niby nic wielkiego łatwo zrobić taką prostą tapetę ala ja to robiła pierwszy raz w życiu
Gość
O raaju, mirka Zabiłaś mnie tą tapetką naprawdę! Zestaw przepiękny Pozwól, że zwłaszcza tym Panem z lewej się pozachwycam na maxa Cudności!
Bollymaniak
Sama jestes sobie winna
bo to ty mnie zaraziłaś i przekonałaś do RJ
filmu jeszcze nie widziałam a moje już reaguje na niego prawie tak jak na Shankara
Gość
Twoja reakcja jest całkowicie prawidłowa, mirka RJ nie można nie kochać, nawet zaocznie, że się tak wyrażę Cieszę się, że tak pięknie Twój komp wraz z Shankarem przyozdabia U mnie akurat na pulpicie od jakiegoś czasu Arun króluje i to w odmianach przeróżnych. Forum dla RJ, a tapeta dla Aruna i jest po równo
Dobry dyskutant
Ahh... widzę że u wiekszości nadal króluje Srk ? Więc nie będę inna :
Gość
Coś chyba z tym linkiem nie tak, Fantasmagoria Ja Twojej, niewątpliwie przepięknej, tapetki nie widzę
Też oryginalna nie będę Arun dostał chwilowo wolne, a na moim pulpicie wdzięcznie rozsiadł się piękny Pan
Bollymaniak
Jeju !!!!!! Ale śliczny zaprawdę powiadam ci RJaane piękna jest twoja nowa tapetka
Mnie też się nie pokazuje tapeta Fantasmagorii
Gość
Cieszę się, że Ci się podoba, mirka Ja też zostałam powalona przez to zdjęcie od pierwszego spojrzenia i nie widziałam innego wyjścia, jak tylko je na tapetkę wrzucić Faktycznie śliczny
Amisha, Twój Don jest rzeczywiście wspaniały I też sobie pięknie siedzi
Bollymaniak
RJaane jak możesz
Don nie siedzi bo go policja nie umie dorwać
Bollymaniak
Gość
Sanjula, Twoja tapeta jest przepiękna Aż przyjemnie popatrzeć na te wszystkie, najpiękniejsze uśmiechy świata Samo ciepełko
Chandramukhi, Prabhas prezentuje się bardzo interesująco. Chociaż nie jest do końca z mojej bajki, to i tak jestem pod wrażeniem
Dobry dyskutant
Szczerze to mnie się ona też nie otwiera, ale myślałam, że ty tylko u mnie tak
No ale tak mi się spodobała tapeta RJaane że musiałam też ją dać u siebie Wybacz ale nie mogłam się powstrzymać
Sanjula też kiedyś miałam tą tapetkę - jest cudowna
A Prabhas mimo że trochę rozmazany jak zawsze bardzo przystojny
Bollymaniak
Sanjula boski jest Szaruś na twojej tapetce robiłaś ją sama ?
Hindustani
Na prośbę Supryi zamieszczam moją ostatnią tapetę
Pewnie nikogo nie zdziwi, ze króluje na niej MĄŻ
A wcześniej miałam taką i to dosyć długo:
Gość
milkaja, ja już mówiłam, że Prabhas to nie mój typ, ale zdjęcie przepiękne i pod wrażeniem również jestem
Ayesha, Twoje tapetki są śliczne i aż by się chciało tam być i to teraz, natychmiast, szczególnie w tę pogodę Ja niestety krajobrazy porzuciłam już jakiś czas temu, bo monotematyczna jestem, ale bardzo przyjemnie się na nie patrzy.
Fantasmagoria, ależ proszę Cię bardzo Widzę, że też pod wrażeniem się znalazłaś Rozumiem Cię, mam to samo
mirka, Don tak naprawdę nie posiedzi Ja oczekuję na drugą część i żadnego "siedzenia" sobie nie życzę. Nie będę protestować także, jeżeli nam Dona 3, 4, 5 itd. sprezentują
Dobry dyskutant
milkaja jaka cudowna Prabhasowa tapetka!!! Ah...
Uwielbiam tematy z tapetami i zdjęciami, bo zawsze jest na co popatrzeć
Bollymaniak
Ja mam Prabhasa rozmazanego troszke bo to zdjęcie mi się tak podobało a było małej rozdzielczości to sobie powiększyłam i takie właśnie wyszło Ale jak dla mnie to to jest niewidoczne, postrzegam tylko tą piękną osobę I coś mi się wydaje że za niedługo ukradnę tapetkę Milkaji (mogę? )
Dobry dyskutant
Chandramukhi napisał:
I coś mi się wydaje że za niedługo ukradnę tapetkę Milkaji (mogę? )
Też się na nią czaję Jest boska
I jeszczemarzy mi się tapetka z Maheshem Muszę popatrzeć gdzieś
Hindustani
Hmmm no dobrze, ale proszę mi za bardzo do niego nie wzdychać No żartowałam. Wiem, że się raczej nie da
Al podam wam linka do oryginalnej tapety: http://www.idlebrain.com/download/prabh … s1024.html
Została trochę przeze mnie przerobiona, ponieważ usunęłam napisy Happy Birthday (w końcu miał trzy dni temu ) i wszelkie naleciałości idlebrain
U mnie krajobrazy raczej racji bytu nie mają, choć czasami coś tam się z widoczkiem przyplącze. Królują jednak zazwyczaj sceny z filmów bądź aktorzy.
Bollymaniak
Piękny SAK a to spojrzenie rozgrzeje każdego
u mnie bardzo długo królowali trzej mężczyźni i jedno dziecko, czyli:
ale zniknęli, a zastąpiło ich dwóch najwspanialszych aktorów :
Ostatnio edytowany przez Luthien (2008-10-26 19:15:57)
Bollymaniak
Ładna była ta stara tapetka nowej nie umiem zobaczyć , nie otwiera mi się
juz poprawilam. ogólnie wszystkie tapety z LCMD sa wyjatkowe, aż miałam problem z wybraniem tej dla mnie
np. ta jest śliczna:
Mirka nie robiłam sama, kiedyś na necie znalazłam ^^
Jeju, wszystkie śliczne eh, Luthien nie otwierają mi się Twje tapetki Ale na pewno są super!
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Bollymaniak
Mi już się otwarły i co prawda nie znam ani aktorów ani filmu ale tapetki super
Jednego z panów masz chyba też w sygnaturce i avatarku ?
Bollymaniak
Przystojny ten Kunal
A Abishka nie poznałam
Ostatnio edytowany przez mirka (2008-10-26 21:45:24)
Bollymaniak
Moja tapeta przeszła zmianę niewielką ale zawsze
Bollymaniak
Bollymaniak
Fajna tapetka super na niej wyszedł ten Prabhas chociaż ja go nie znam
Dobry dyskutant
No to fakt, Prabhas wyszedł bardzo fajnie i wygląda bardzo sympatycznie, chociaż jeszcze nie widziałam go w żadnym filmie.
Ram Jaane+Shankar niewielka zmiana, ale robi wrażenie Pewnie wykażę się teraz dużą nieznajomością filmów SRK, ale zapytać zawsze można - to są zdjęcia z dwóch różnych filmów, w których ujęcia były podobne ??
Bollymaniak
mirka nawet się nie przyznawaj że nie znasz Prabhasa! ale ok, rozumiem, sama go jeszcze niedawno nie znałam chociaż o nim słyszałam dlatego wybaczam Ci ale musisz się z nim zapoznać!
dijan_Roksia Ty też powinnaś nadrobić zaległości (i to duże nawiązując do pytania ) i tak, to są dwa różne filmy po lewej Ram Jaane a po prawej Koyla natomiast na dole SRK we własnej osobie bardzo fajnie zrobione
następną tapetkę w zanadrzu mam taką:
tym razem coś groźniejszego
Jeszcze mam kilka w zapasie ale to już po kolei
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-11-03 18:18:01)
Dobry dyskutant
O teraz pan Prabhas w roli groźnej i złej No szczerze mówiąc na tej tapetce też wygląda rewelacyjnie a co do zaległości to szczerze mówiąc te filmy całkiem dobrze się prezentują, ale jakoś mam trochę oporu przed nimi. Jakoś tak boję się, że pod względem przemocy mogą być nie na moje nerwy (chociaż Baazigar całkiem miło wspominam ).
Bywalec
Bollymaniak
dijan_Roksia nie ma się co bać, filmy są świetne, bardzo je lubie! naprawdę polecam i nie zapomnij o Prabhasie
Amisha Twój Don to też nie niewiniątko ta tapetka też boska
Bollymaniak
Chandramukhi o Prabhasie nie wiem na razie nic oprócz tego że istnieje ale postaram się nadrobić zaległości w najbliższym czasie co byś z nim poleciła ?
twoja tapetka z uzbrojonym Prabhasem jest super
dijan_Roksia Koylę naprawdę warto zobaczyć bo film jest "zajefajny" Ram Jaane na pewno też mimo że jeszcze go nie widziałam a już pokochałam a zaraziła mnie tym uczuciem do niego RJaane
Tapetka Amishy z Donem jest rewelacyjna a zawsze jakby chciała coś łagodniejszego to se może wstawić Vijaya
Gość
Dziewczyny, Prabhas pięknie sie prezentuje, ale moje uzależnienie i uwielbienie dla Sharu każe mi tak naprawdę podziwiać i wielbić dzieło, mirki Tam nawet zdjątko RJ z mojej sygnaturki jest, a to chmurne spojrzenie działa na mnie maksymalnie. Nawet, jak widać, na mirkę przeszło moje zauroczenie
Don to też super gość i zawsze wygląda wspaniale, nie tylko na kompie I jeżeli miałabym się wyrazić, to na mnie bardziej działają te niezbyt grzeczne postaci
Dlatego też dziki wzrok Prabhasa z bronią w ręku robi na mnie duże wrazenie
Zakręcony
a moze jakas nowa tapetka by sie znalazla z Johnem?? wszystkie juz mi sie znudzily
Bollymaniak
Rany RJaane ja nawet nie wpadłam na to że to twoje zdjęcie z sygnatury dopiero jak to napisałaś
Szukałam Rama który by mi do Shankara pasował
Ale ja jestem spostrzegawcza
Bywalec
O tak, Vijay.. już mam pewien typ na następną tapetę, ale na razie zostaję przy Donie.. mmm...
Czekam na Wasze nowe tapetki - z chęcią pooglądam.
mirka, nie przejmuj się, ja też do końca nie zauważyłam - coś mi świtało, że gdzieś już widziałam to zdjęcie... ale nie wiedziałam gdzie .
Bollymaniak
mirka napisał:
Chandramukhi o Prabhasie nie wiem na razie nic oprócz tego że istnieje ale postaram się nadrobić zaległości w najbliższym czasie co byś z nim poleciła ?
twoja tapetka z uzbrojonym Prabhasem jest super
Z Prabhasem polecam Ci (kolejność przypadkowa ): Bujjigadu, Munna, Chatrapathi i resztę po kolei jak już chcesz
RJaane napisał:
I jeżeli miałabym się wyrazić, to na mnie bardziej działają te niezbyt grzeczne postaci
Dlatego też dziki wzrok Prabhasa z bronią w ręku robi na mnie duże wrazenie
Na mnie tak samo, dlatego właśnie ta tapetka jest pierwsza w kolejności znajdzie się na moim pulpicie Narazie tylko przepadam za ADHD Bujji'ego dlatego napawam się nim uśmiechniętym Ale mam zamiar sobie zrobić powtórkę Chatrapathi i wtedy tapetka z bronią przejmie koronę
sitka może być taka:
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-11-03 20:59:13)
Zakręcony
bardzo dziekuje hihihi
a jakby bylo wiecej z nim to prosze o nie
Piękne !! John to przystojniak !!
Bollymaniak
Ja też znalazłam parę tapet z Johnem A. może ich jeszcze nie masz
Przydadzą ci się Sitka ?
Bollymaniak
Wczoraj trafiłam na nowe zdjęcie mojego ulubieńca i już gości na moim pulpicie jako tapetka
Bollymaniak
A moja tapetka wygląda teraz tak:
Potem zmieniam na:
Wszyscy macie super tapetki
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-11-09 13:58:50)
Gość
John w odzieży super Oranżyk rewelacyjny
Chandramukhi, cudo! Nie zmieniaj, bo na tę oszałamiająca dynamikę nie można się napatrzeć
mirka, Shankar rządzi i te kolory, piękne
Omg, ta pierwsza tapeta jest tak piękna, że nawet nie przeszkadza mi, że to Mahesh Prześliczne! Z jakiego to filmu?
Bollymaniak
Supriya to z Athidi, z piosenki (tylko trochę ulepszone) którą kocham po prostu w tym filmie
RJaane narazie nie zmieniam bo też się nie mogę napatrzeć, ale nie będę jej miała wiecznie
piękne wasze tapetki, John przystojny, a Szaru też
to teraz ja poczułam ochotę pochwalenia się moimi tapetkami:
czyli to co tygryski kochają najbardziej
Stały bywalec
No to ja mam obecnie taką i chyba długo jej nie zmienie:
A dodatki sama zrobiłam
Dobry dyskutant
Bardzo ładny SRK Mój pulpit teraz zdobi tapeta z TRRP Mam pytanie do osób lubiących tworzyć nowe tapetki Może któraś z was mogłaby dla mnie stworzyć jakiś mix z Saifem na pulpit, bo ja kompletnie sie nie znam na tego rodzaju rzeczach, a bardzo mi się podobają tapety stworzone przez was same/ych Byłabym baaardzo wdzięczna
Stały bywalec
Mogłabym zrobić dla ciebie tapetkę (jeśli podoba Ci się styl moich prac)
A jeśli tak to z jakiegoś konkretnego filmu czy poprostu z takich różnych fotek??
Bollymaniak
A dla mnie byś mogła ?
Stały bywalec
Oczywi ście tylko napisz z kim
Bollymaniak
Ja tylko i wyłącznie SHANKAR czyli SHAH RUKH w filmie Koyla
Uwielbiam go co chyba poznać po avku i sygnaturce
Stały bywalec
Narazie udało zrobić mi się coś takiego:
Jeśli nie spełnia Twoich oczekiwań mogę pozmieniać
Bollymaniak
Fajny podoba mi się .DZIĘKI
A jeśli zrobisz jeszcze jakiś to też będę szczęśliwa Bo ja jestem nienasycona
ten główny ciut za czerwony wyszedł ale poza tym jest extra
Ostatnio edytowany przez mirka (2008-11-15 15:46:41)
Dobry dyskutant
Gosia_789 napisał:
Mogłabym zrobić dla ciebie tapetkę (jeśli podoba Ci się styl moich prac)
A jeśli tak to z jakiegoś konkretnego filmu czy poprostu z takich różnych fotek??
Mi się bardzo podobają prace graficzne, ponieważ są bardzo pomysłowe
Chciałabym jakiś taki mix różnych fotek (jak najbardziej może być również z filmów) Liczę na twoją inwencję twórczą i już wiem, że na pewno mi się spodoba Z góry dziękuję
Stały bywalec
Saif Ali Khan x 2:
I jeszcze jedna z Koyla :
Bollymaniak
Gosia DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI tapetka przepiękna
Hindustani
Gosia_789 one są śliczne!
I jeśli nie sprawiłoby to kłopotu to zrobiłayś też coś dla mnie? Ale jeszcze nie wiem na jaki temat
I jak się nie obrazisz mirka to też sobie te z Koyli gwizdnę
Aidan Turner
Zakręcony
Mirka bardzo sie podobaja bardzo dziekuje
Bollymaniak
Olga a prosze cie bardzo "gwizdaj go sobie" Shankara wystarczy dla nas obu i wiem że idzie w dobre ręcę
Sitka jak kiedyś jeszcze będziesz chciała to mów poszukam albo Gosia ci zrobi jak ją ładnie poprosisz
Ostatnio edytowany przez mirka (2008-11-16 17:40:59)
Dobry dyskutant
Gosia Jesteś Wielka Szacun za piękne prace Dziękuję bardzo
Bywalec
Gosia! Po prostu rządzisz! Uwielbiam oglądać Twoje prace... a te tapetki! Cudowne . Aa... ten Shankar... mm, miodzio. Nie masz przypadkiem czasu, żeby zrobić coś bombowego z SRK?
A na mojej tapetce dalej wspaniały Don , sama się dziwię, że tak długo go trzymam..
Bollymaniak
Gosia ma talent ! nie ma co druga tapetka z Szankarkiem jest już na moim pulpicie
Ta z Saifem i jego rodziną też mi się podoba
Zakręcony
to ja prosze o jeszcze Gosia PROSZE ŁADNIE zrob jakas ładna dla mnie z Johnem
Stały bywalec
Oczywiście ,że zrobię tylko dajcie mi troszkę czasu.
I dziękuję za wszystko:)
Bollymaniak
To jakby ci tego czasu zostało więcej to jeszcze byś mogła Shankarka dla mnie ?
Wcale się nie pcham przed kolejkę mogę poczekać
Hindustani
widzę, mirka, że ciebie trudno nasycić
Aidan Turner
Stały bywalec
Bardzo proszę 2x John i 2x ShahRukh
Bollymaniak
A jak jeśli chodzi o mojego Shankara to ja jestem NIENASYCONA
Stały bywalec
I tapetka z mojego ulubionego filmu:
A do niedawna robiłam takim sposobem:
Bywalec
Gosia... ubóstwiam Cię! Obie z SRK są bossssskie! No, ogólnie to takie 'och, ach' . A wiesz.. mogę dostać to zdjęcie, które jest jakby.. hm.. głównym w pierwszej tapetce (z Shahrukhiem)? Chodzi mi o te, które jest takim jakby tłem... bo jeszcze go nie widziałam, a warto mieć takie cudeńko w swojej kolekcji.
Co do mojej tapetki to bez zmian. Wciąż jedyny i boski Don..
Stały bywalec
Oczywiście proszę:
(będzie w linku)
http://img125.imageshack.us/my.php?image=gfgfhc5.jpg
Dobry dyskutant
Ta pierwsza tapeta z TRRP zdobi mój pulpit od kilku dni (tylko bez wstawek) Gosia ale ty masz teraz zamówień i klientów wciąż przybywa
Zakręcony
Gosia jestes najlepsza dziekuje bardzo
Stały bywalec
Dziękuję , że tak bardzo podobają się wam moje prace.
Robienie tapet na pulpit jest dla mnie przyjemnością i robię je codziennie.
Jak coś to zamówienia możecie składać w tym wątku(żeby z "Tapety na pulpit" nie powstał "Tapety stworzone przez Gosię"):
http://bollywood.pun.pl/viewtopic.php?id=3320
Hindustani
Świetne tak jak poprzednie
A ja już wymyśliłam z czego chce HA! - jeśli nie sprawi to kłopotu to za KANK, Paheli, Race & OSO. Nie musi byś dziś ani nawet w tym tygodniu więc nie śpiesz się ;]
Aidan Turner
Stały bywalec
Kank,Paheli,Race,OSO - da się zrobić po odbiór zapraszam za jakieś 10 min. do wątku http://bollywood.pun.pl/viewtopic.php?id=3320
Stały bywalec
Mam pytanie czy tapeta z Kank ma być taka ogólna czy z konkretnymi osobami??
Bywalec
Gosia, powinnaś zacząć chyba zbierać jakieś opłaty od nas, hahah .
A ja wciąż, żeby nie było offtopa, powtarzam... u mnie ciągle cudny Don .
Stały bywalec
Olga zapraszam na wątek http://bollywood.pun.pl/viewtopic.php?id=3320 po swoje tapetki
Hindustani
Gosia padam Ci do stóp - piękne są
Aidan Turner
Stały bywalec
Moja aktualna tapeta (z moimi ulubionymi aktorami)
ShahRukh,Abhishek i Saif
Bollymaniak
Piękna tapetka
Sexi Szaruś z najnowszej produkcji Abhi i Saif też ładnie wyszli
Stały bywalec
Dzięki ,uwielbiam tą fotkę SRK wygląda na niej tak sexownie:P
Aha i mirka zrobiłam już sygnaturkę (wiesz gdzie jest:P)
Stały bywalec
Ostatnio zrobiłam nową tapetkę:
Rab Ne Bana Di Jodi
Żeby OT nie było jest teraz na moim pulpicie:)
Ostatnio edytowany przez Gosia_789 (2008-11-22 17:45:31)
Bywalec
Bollymaniak
Piękna tapeta Amisha a masz już pomysł na następną ?
Zakręcony
Cudowna tapeta Amisha
A w linku moja obecna:
http://kajol.dle.interia.pl/tapeta.png
Zaczyna się rozkręcać
Gosiu mogę Cię prosić o jakąś śliczną tapetkę ze zdjęciami Rani? (Ale żeby jedno było z TRRP z tą cudną grzywką ) Mogę Cię prosić?? Bo Ty
robisz takie boooskie tapetki!!
Bollymaniak
Keva przepiękna tapeta super grafika i kolory ty ją robiłaś ?
Zakręcony
tak, ja
Bollymaniak
No to tylko pogratulować talentu Naprawdę strasznie mi się podoba
Zakręcony
cieszę się... szkoda tylko że z Michaelem niczego sklecić nie umiem
Stały bywalec
ja dzisiaj zrobiłam taką tapetkę - może wam się spodoba :
Bollymaniak
Fajna zwłaszcza podoba mi się ten cień za Szarukiem i te wywijasy nad jego imieniem no i kolorystyka taka stonowana
Możesz zrobić i dla mnie coś w tym stylu ale z Szankarem ? PROSZĘ
Wkręca się
http://img514.imageshack.us/my.php?imag … adfum0.png
aktualnie jest do wzięcia. /mojego autorstwa.
Hindustani
Sumedha napisał:
http://img514.imageshack.us/my.php?image=sadfasdfsadfum0.png
aktualnie jest do wzięcia. /mojego autorstwa.
Sumedha bardzo ładnie ale myślę że będzie się strasznie zlewać z ikonkami na pulpicie przez co będzie na pulpicie mało przejrzyście
popieram tworzenie tapet oraz Wasze chęci ku temu
Wkręca się
zależy, w jakim poziomie są ikony, ale bardzo dziękuję za opinie. To forum lubi się ingerować, w grafikę - i nie mam ku temu zdziwienia, bo ludzie tutaj są na prawdę utalentowani. Moja tapeta, po pomniejszeniu może być również nagłówkiem, bądź bannerem.
Ostatnio edytowany przez Sumedha (2008-11-24 16:39:47)
Bollymaniak
Sumedha a mnie po naciśnięciu na link żadna tapeta się nie pokazuje a chciałabym ją zobaczyć
Wkręca się
Rzeczywiście trudno się ładuje, a to bardzo fajna praca Chociaż na tapetę rzeczywiście raczej się nie nadaje, chyba że ktoś ma mało ikonek Ale super, Sumedha
jak komuś się jednak nie pokaże, to ja pozwolę sobie dać link prosto do obrazka:
http://img514.imageshack.us/img514/4128 … adfum0.png
Bywalec
A dziękuję . Pomysł na następną? Mam parę typów, ale nie wybrałam jeszcze tej jedynej na następny raz . Jak zmienię to na pewno napiszę .
Keva! Podziwiam . Bardzo mi się podoba Twoje dzieło . Pozazdrościć umiejętności... .
Shanti! Twoja tapeta jest baardzo ładna . I z Nim... . I te 'wywijasy', jak to mirka nazwała, bardzo dobrze wyglądają .
Sumedha - bardzo ciekawa praca. Dużo czasu Ci zeszło zrobienie jej?
Wkręca się
około półtorej godziny. dziękuję.
Bollymaniak
Dzięki Supriya twój link pomógł ładna tapeta i widać że strasznie czasochłonna
Gosia twoja tapetka jak zwykle super
Bollymaniak
maya nie piszemy posta pod postem, trzeba edytować (prawy dolny róg na Twoim poście)
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-11-26 23:24:45)
Bollymaniak
Fajna tapeta a z jakiego to filmu zdjęcia są ?
Zakręcony
Gosiu, a zrobiłabyś dla mnie tapetę? Z Michaelem Flatleyem bo ta z Saifem jest świetna
Stały bywalec
Jasne,że zrobię tylko muszę poszukać fajnych zdjęć(chyba,że masz jakieś ulubione)
A co do pytania Mirki to są to zdjęcia z filmu RACE
Zakręcony
Właściwie to mam kilka ulubionych. Z Le Masquerade. Są w moim wątku o Michaelu
hejka, witam po dlugiej przerwie
ja mam teraz tapetke z Preity
aaa mój pulpit teraz wygląda tak :
zdjątko zamieszczam na prośbę Chandramukhi
Bollymaniak
Dziękuję bardzo, Dzasta-ji
Bollymaniak
Piękna tapeta Dzasta-ji
, a ten wasz Prabhas to zaczyna mi się coraz bardziej podobać
h mirka jak go zobaczysz w jakimś filmie w akcji to się zakochasz nie ma bata
Bollymaniak
mirka koniecznie musisz coś z nim obejrzeć!! KONIECZNIE!! Polecam Bujjigadu, Munna, Chatrapathi i w ogóle wszystkie!!
Bywalec
Bollymaniak
Amisha Asoka na twoim pulpicie musi wyglądać cudnie ( wiesz że przeszłaś taką przemianę że ledwo cię poznałam ? )
Chandramukhi a coś z tych filmów jest dostępne u nas ? Było coś może w gazetach albo np. w Empiku ?
Bywalec
Ach, wygląda, wygląda. Jak na niego patrzę to sam uśmiech na usta się ciśnie .
Offtopic:
Taaak? Hihih, na razie możesz się przyzwyczajać do tego 'wyglądu', bo przy nim pozostanę .
Bollymaniak
Mój Shankar dostał ode mnie zwolnienie warunkowe i na jego miejsce wprowadziła się "zjawa" z żoną
Amisha tak przy okazji to mieszkasz chyba jakieś 15-20 kilometrów ode mnie
Bywalec
Piękna ta Twoja tapetka! Możesz załączyć w większym rozmiarze? Chętnie ją kiedyś wykorzystam... . Poza tym - sama robiłaś?
Ps. Łaa! Faktycznie! Bardzo się z tego powodu cieszę.. Może się kiedyś spotkamy .
Ostatnio edytowany przez Amisha (2008-12-01 17:56:05)
Bollymaniak
Mówisz masz Proszę :
Niestety nie ja ją robiłam
Ps. Może już się kiedyś spotkałyśmy a o tym nie wiemy
Stały bywalec
http://img216.imageshack.us/img216/6638/mifv6.jpg
Keva przepraszam, że tak długo to trwało ale mi net nie działał ostatnio
Stały bywalec
Moja nowa Świąteczna tapetka (wiem,ze trochę na nią za wcześnie ale cóż)
http://img139.imageshack.us/img139/5835 … khsjx4.jpg
Zakręcony
...
Ostatnio edytowany przez Keva (2024-09-02 15:49:17)
Gosia_789 Jak tam za wcześnie! Za wcześnie to wyjeżdżają ozdoby choinkowe,słodycze świąteczne itp. w supermarketach A ta tapeta jest prześliczna!
Gosia_789 SUPER tapetka! Masz talent I wcale nie za wcześnie
A moja tapeta wygląda tak:
albo tak:
(nie moge sie czasem zdecydowac )
Bollymaniak
Palka0707 zabiłaś mnie tymi tapetami chodzi mi zwłaszcza o tło bo Sahid choć przystojny nie jest raczej w moim typie i ten napis na drugiej tapecie S U P E R !!!
Sama je robiłaś ?
Taak rzeczywiście tapetka suuper!
Sama ją robiłaś ? Jeśli tak to w jakim programie ?
Amisha!! Ale extra tapeta!
Ostatnio edytowany przez Palka0707 (2008-12-14 20:34:11)
Amisha tapetka boska ... no po co ja to mówie jak jest SRK to musi być boska
Bollymaniak
Amisha widzę że Om zastąpił Dona także na twoim pulpicie ale super jest ta tapeta
Ostatnio edytowany przez mirka (2008-12-15 17:14:21)
Bywalec
Dziękuję, dziękuję .
Mirko moja, masz rację. Moja miłość do Dona jest równie wielka jak do Oma, więc stwierdziłam, że czas na zmianę. A Don powróci jeszcze na pewno .
Bollymaniak
Palka super tapetki!! Shahid boski
Amisha SRK i baczki
Ja mam od wczoraj taką:
Stały bywalec
Chandramukhi super tapeta i boooski Saif
A ja mam z Katriną :
http://img362.imageshack.us/img362/6266 … aifko2.jpg
Ale mam zamiar zmienić ją za jakiś czas na jakąś z Konkona Sen
P.S. Jak by ktoś znalazł jakąś ładną z nią albo z Kunal'em to poproszę
Ostatnio edytowany przez Gosia_789 (2008-12-20 13:07:55)
Bywalec
Bollymaniak
Amisha znowu zmiana ale muszę przyznać że co tapetka to fajniejsza tylko tak dalej
anulka ta pierwsza tapeta z KKHH bardzo mi do gustu przypadła
Bywalec
Mirko moja droga, jakiejś zmiany mi trzeba było, . A tu Shahrukh ze wspaniałą, ubóstwianą przeze mnie kitką jest, więc powstrzymać się nie mogłam .
Bywalec
Bollymaniak
Amisha super tapeta to chyba Prince Dona ? Ale on nawet w tych okularach przypomina trochę Dona więc ta bardzo od swoich ulubieńców nie odbiegłaś
Stały bywalec
a ja taką mam :
http://bollywoodpad.com/wp-content/uplo … pers_4.jpg
Bollymaniak
A ja mam teraz taką :
Od razu mówię że to Prince Dona nie wiem czy sam robił ale wkleił ją w zdjęciach Szaruka
a ja ją pokochałam i zabrałam
Shanti śliczna tapeta z Omem
Ostatnio edytowany przez mirka (2008-12-31 17:31:26)
A ja ostatnimi czasy mam tapetę, w której się zakochałam odkąd ją tylko znalazłam na DeviantArcie! Słowem, napalam się za każdym razem, kiedy odpalę komputer:
Nie pamiętam, kto robił, ale talent ma wybitny!
Bollymaniak
Palka0707 śliczna ta twoja tapetka taka romantyczna
Qausain genialna tapeta
Ostatnio edytowany przez mirka (2009-01-03 20:50:33)
Stały bywalec
A ja mam taką :
niezbyt mi wyszła ale dawno już nie robiłam i się odzwyczaiłam
Stały bywalec
Gosia_789 - super masz talent
Zakręcony
Qausain!!!
Teraz ja jestem trup
Stały bywalec
I kolejna tapetka (niestety nie ma Kajol bo zapomniałam,ze mam na kompie jej zdjęcia z tego filmu )
Stały bywalec
Gosia789 rozwalasz mnie każdym swym dziełem super
Stały bywalec
Dzięki
Jednak mi się one niezbyt podobają
Ale nie bez powodu mam z techniki(kiedyś plastyki) same piątki
A zrobiłam też z Kajol i Deepiką:
Ooooo Nawet Kareena jest
Ostatnio edytowany przez Gosia_789 (2009-01-05 19:47:10)
Stały bywalec
mix filmów super
szacun dla ciebie
Stały bywalec
Dzięki
Bollymaniak
Brawo Gosia_789 pięknie wyszła ta tapetka
miałabym w związku z nią prośbę ale co to za prozba napiszę w twoim wątku zeby tu off topa nie robić
Bollymaniak
Gosia piękna tapetka! Super Ci to wyszło
U mnie ostatnio króluje ten pan:
Stały bywalec
A ja mam taką:
P.S.Palka0707 tapetka śliczna.Amrita jak zawsze wygląda ślicznie
Bollymaniak
Palka, lepiej zmniejsz wysokość sygnaturki bo dostaniesz punkta minusowego
Bollymaniak
Gosia te twoje tapety są ekstra co jedna to większe cudo
A ja jedno z tych twoich cud goszczę wlaśnie na pulpicie
Jeśli ci to nie przeszkadza to je tu umieszczę ?
Ostatnio edytowany przez mirka (2009-01-12 10:04:26)
Gość
Śliczne wszystkie
naprawdę ślicznie, ślicznie, ślicznie brawa dla wszystkich
i podziękowania dzięki Wam jest na czym oko zawiesić
Stały bywalec
Supriya napisał:
Gosia skąd taką tapetę wytrzasnęłaś? Jest genialna
Tak szczerze to sama zrobiłam:)
Tylko te serca z netu są.
Tak to wszystko inne sama
Gosia i znowu powaliłaś swoją pracą. Może dla mnie coś zrobisz? np. ze zdjęciami zespołu 3 doors down albo jakiś mix z dr Housem? Byłabym bardzo wdzięczna
Hindustani
Jej... ale macie śliczne tapetki ))))))
ja niestety mam two sister i one nie rozumieja mojej milości do Bollywood i SRK ....Eh..... (
"I am the yearning that resides in a woman´s heart... that´s who I am"
Shah Rukh Khan
Bywalec
Gosia - piękną zrobiłaś tapetę! I dla siebie i dla Mirki . Masz ogromny talent do grafiki!
Ja miałam przez jakiś czas inną tapetę, ale już nie mam czasu, żeby ją tu wrzucić . Za to nie potrafię się powstrzymać, żeby nie zaprezentować tapetki, która zwaliła mnie z nóg! Dodana przez olgę89 w wątku ze zdjęciami aktorów .
http://img57.imageshack.us/img57/5738/pointingcv9.jpg (wklejam link, żeby nie dać całego rozmiaru, bo to nie ja robiłam upload ).
Stały bywalec
Bardzo ładna tapetka.
SharUkh jak zawsze wygląda bosko
P.S.(Przepraszam ale nie mogę sie powstrzymac) Amisha śliczna sygnaturka
Bollymaniak
Tapetka cudna bo Szaru to cudny gość
Ps: Gosia ja też się nie mogę powstrzymać twój zestawik jest naprawdę bosssski
Bollyamator
hej jestu super tylko nie powtarzajcie tapet bo to nudne
Hindustani
śliczne anulko
ja znalazłam takie:
http://image1.indiaglitz.com/hindi/wall … 8_1024.jpg
Shah Rukh Khan
Fajne Zwłaszcza ta z Veer - Zaara
Naprawdę super tapety.
Ja od kilku tygodni goszczę na swoim pulpicie taką tapetkę:
Tylko moja, ma dopisek na dole [tytuł filmu].
Podoba mi się coś takiego [sama miałam to kiedyś na tapecie]:
PS;Jak coś powtórzyłam, to sorka.
Hindustani
aaaaaaaaaaaa!
Shanti jak ja kocham to zdjęcie
śliczną masz tapetkę
Shah Rukh Khan
Stały bywalec
A ja teraz nie mogę nic z Bolly związanego na pulpicie
Mój brat wrócił z wojska I mi nie pozwala
Ale i tak go trochę wkręciłam bo ustawiłam sobie Shilpę, a on nawet nie wie kim ona jest
A że ma prawie wszystko "na wierzchu" to mu nawet pasuje
Hindustani
Gosia_789
ja mam to samo!
tylko, że z dwoma siostrami które nie maja za grosz wyrozumiałości
Anulko
to z Preity jest prześliczna
Shah Rukh Khan
a Pritulec to tak sfotoszopowany, ze nie poznac spojrzcie na przed-i ostatnie zdjecie... na jednym na doleczki, na drugim nie
Hindustani
Ayesha napisał:
a Pritulec to tak sfotoszopowany, ze nie poznac spojrzcie na przed-i ostatnie zdjecie... na jednym na doleczki, na drugim nie
bo na drugim sie delikatniej uśmiecha
ale i tak jest śliczna
Shah Rukh Khan
irkaaa:) napisał:
Ayesha napisał:
bo na drugim sie delikatniej uśmiecha
ale i tak jest śliczna
No jasne że śliczna.
Super tapetki.
Stały bywalec
ta z Preity najładniejsza
Bywalec
u mnie kroluje David Krumholtz oraz Rob Morrow
Hindustani
Edzia mi sie strasznie podoba ta z K3G I KANK
Ayesha
kobieto Ty wiesz co dobre!
pozwól iż ja sobie tej tapetki od Ciebie "zapożycze" dopóki jestem w stanie .... bo zaraz padne
PS.Czy Ty ich uwielbiasz tak samo jak ja?
Ostatnio edytowany przez irkaaa:) (2009-04-14 08:57:30)
Shah Rukh Khan
irkaaa:) napisał:
Ayesha
kobieto Ty wiesz co dobre!
pozwól iż ja sobie tej tapetki od Ciebie "zapożycze" dopóki jestem w stanie .... bo zaraz padne
PS.Czy Ty ich uwielbiasz tak samo jak ja?
a prosze, zapozyczaj a ja uwielbiam Roba Numb3rs ogladam praktycznie z nosem w ekranie. a jak widze Roba, dostaje jak to moja mama mowi '' wirtualnego orgazmu ''
Hindustani
Ayesha napisał:
a prosze, zapozyczaj a ja uwielbiam Roba Numb3rs ogladam praktycznie z nosem w ekranie. a jak widze Roba, dostaje jak to moja mama mowi '' wirtualnego orgazmu ''
ja ich kocham po prostu
obydwóch tak samo mocno
A przy Numb3rs mam tak samo jak Ty!
Shah Rukh Khan
Bywalec
Wstawiam zdjęcia naszych piękności Sorki jeżeli się powtórzą, miłego oglądania
Kajol
Madhuri Dixit
Rani Mekherjee
Aishwarya Rai
Juhi Chawla
Preity Zinta
Amrita Rao
Priyanka Chopra
Hindustani
Shanti_22 napisał:
Uuu... Ayesha, i bardzo ładna ta zmiana.
ja powiem (o ile zdołam jeszcze )
że ta zmiana jest fantastyczna
Shah Rukh Khan
Bywalec
Lejdis to dla was
Stały bywalec
A u mnie nowa Shilpa zagościła
A w najbliższej przyszłości planuję tą ustawić :
ja nie moge z Robem az sie chce zostac federalnym, jesli mialabym pracowac z takimi ciachami
informuje , ze dniem 20 kwietnia zabroniono mi wstawiac wlasne tapety, wiec od dzisiaj- tylko lazuuur
Hindustani
Ayesha napisał:
informuje , ze dniem 20 kwietnia zabroniono mi wstawiac wlasne tapety, wiec od dzisiaj- tylko lazuuur
dlaczego?
ja znalazłam takie:
Shah Rukh Khan
te ostatnia mam... dzisiaj sie zbuntowalam i na godzinke tylko, ale wstawilam :
Hindustani
piękny masz pulpit z Rani !!!
Ja szukam czegoś orginalnego z Preity
Shah Rukh Khan
Stały bywalec
A ja wracam do pięknej Kajol
sliczna ta Kajol.. ja szukam jakies ladnej tapetki z Salaam Namaste, ale wszystko juz mialam i jest oklepane.. ktos umie robic ladne tapetki?
Bywalec
Moje tapety:
[img]http://mhn5[1]
[img]http://f7a0[1]
rany nie chce mi wejść:cry
pari, sprobuj tak:
skopiuj link tapety
wstaw [img]LINK TAPETY[/img]
lub jesli z komputera:
wejdz na www.imageshack.us
wez browse
wsadz tapetke
wklej [img]LINK DRUGI OD GORY[/img]
Bywalec
Bywalec
ta pierwsza mialam na pulpicie przez pierwsze miesiace mojej fascynacji Bolly
Stały bywalec
U mnie teraz króluje Sexy Rancia
Hindustani
o rany!
świetna tapeta
Shah Rukh Khan
hahahahahahahahahahahaha i wiecej z siebie nie wydusze Ta Rani jest boska
Bollymaniak
Podoba mi się ta tapetka z Dostany
no wyjątkowo na Priyance widać photoshop... Jest tak gładziutka, że aż kłuje
Moja nowa:
Bywalec
Ja znalazłam jeszcze te. Mam nadzieję, że się spodobają
Stały bywalec
Ja mam Raniusie znowu
Ze ślicznym pieskiem
Hindustani
Edzia ta z Srk jest rewelacyjna!
Shah Rukh Khan
Bywalec
Cieszę się, że się wam podoba
No jest cudowna. Szaru jako Suri i Anushka na dodatek booooosko
Stały bywalec
a ja dziś sobie zmieniłam tapetke
z takiej
na taka
Bollymaniak
Nie widzę niestety nowej tapetki Bahryan Podobają mi się tu za to tapetka Edzi z RNBDJ i Latiki z Dona a ta z Chameli ma piękną kolorystykę
Moja nowa, zainspirowana seansem wczorajszym:
Hindustani
o!
siostro co to za pani?
Shah Rukh Khan
Stały bywalec
SHANTI aaaa ta tapetka hest mega super odlotowa jakby co podkradne sobie ja
to jest siostrzyczko Cassie Scarbo, ona grala np. w Dziewczyny z druzyny 4, takie bardziej znane... jestem wielka fanka jej loków
Bywalec
Shanti_22 powalająca tapetka z Shahruk'iem
Hindustani
Bahryan napisał:
to jest siostrzyczko Cassie Scarbo, ona grala np. w Dziewczyny z druzyny 4, takie bardziej znane... jestem wielka fanka jej loków
aham
no fakt loczki śliczne ma
ja szukam jakiejś ładnej kolorowej tapetki oczywiście z Bolly
Shah Rukh Khan
Moja- ja mam słabość do Bipashki
Moja nowa... mama wreszcie zgodziła się na ustawianie moich tapet, odkąd mój braciak dostał własny komputer:
Hindustani
moja tapetka:
Shah Rukh Khan
Hindustani
Shanti_22 napisał:
Super! Ładniutka.
dzięki dzieki
Shah Rukh Khan
Stały bywalec
Irkaaa cudna ta tapetka
wiadomo
Hejka... zmieniłam tapetę... zwróćcie również uwagę na skórkę od Winampa
Hindustani
aaaaaaaaaaaaaaaaaa!
siostro
Ślicznie!
cudeńko!
Shah Rukh Khan
Mam fazę na Bipashę... Zdetronizowała Priety jako moją królową Na fonie Bips, na tapecie Bips, na Winampie Bips, dzwonek w fonie to Beedi z Omkary
Stały bywalec
Ja mam teraz Priyankę
Bywalec
Bahryan ta z Bipashą jest śliczna
Stały bywalec
A sobie kradnij
Stały bywalec
To Priyanka jii
Stały bywalec
Ostatnio mam do niej słabość
Stały bywalec
Szukam jakiejś bardzo ładnej tapety z Priyanką,ma ktoś może jakąś ??
Stały bywalec
Bardzo ładna
Dziękuję
Stały bywalec
a ja znów sobie tapetkę zmieniłam
tym razem z królem może i na dobre (bo ostatnio go zaniedbywałam trochę)
Ostatnio edytowany przez Latika (2009-06-01 14:05:06)
Hindustani
ja też mam Srk na tapecie a mianowicie:
Shah Rukh Khan
Zakręcony
A to moja nowa:
Latika, Irka śliczne tapetki
Hindustani
Keva
śliczna tapetka
Kim są owe Piękne damy?
Shah Rukh Khan
Stały bywalec
racje masz Irkaaa ciekawa jestem także kim są te owe panie ?
Zakręcony
Taki irlandzki zespół, który zaraz pewnie zagości w mojej sygnaturce
Stały bywalec
aha ale musze przyznać że wszystkie panie sa bardzo piękne
Bywalec
Mnie bardzo podoba się tapetka Latiki
cudowna... a u mnie dalej Bipasha... ma ktos jakas sliczna tapetke z Bips?
Bollymaniak
Ja mam nawet kilka
i inne z Bips mam nadzieję że jakiejś jeszcze nie masz
http://i43.tinypic.com/2qmoj76.jpg
http://i39.tinypic.com/2vj3jbt.jpg
http://i44.tinypic.com/xaqjvl.jpg
Stały bywalec
Dziękuję wam Tapetki śliczne,jak tylko mój komputer wróci z naprawy,to będę je ustawiać
Stały bywalec
Piękna Aish
Hindustani
Bahryan
śliczną masz tą tapetke
Shah Rukh Khan
Moja mama powiedziała '' To ta sama co poprzednio, ale jakieś dziwne ma włosy'' Ja mówię '' Nie, Mamiś, ta poprzednia to była Deepika, teraz jest Aish ''
Czy ja się uwolnię od tego filmu?
Stały bywalec
A u mnie znów tapetka z RNBDJ
dzieki Shanti ja sie nie uwolnie od Emraana i Shreyi
Bywalec
A u mnie tapetka z cudniutkiego filmu "Aaja nachle":
Edzia, i to jest także moja nowa tapetkA
Bollymaniak
Latika genialna ta tapetka
u mnie kroluje Tashan z Saifem i Kareena w czerwono-zielonej sukni
Oj tak, ma w sobie to coś co mnie do niej ciągnie! Ona jest świetna!
heh, tak myślałam że masz ją stamtąd Bo kojarzyłam że ją tam wrzucałam
Cieszę się że sie przydała!
Hindustani
no i dziewczyny teraz i ja mam taką samą
ha! ;D
Shah Rukh Khan
Stały bywalec
A ja od dzisiaj mam całkowity zakaz ustawiania sobie jakichkolwiek tapet
A wasze są takie śliczne
Jaki cudny SRK ja też sobie taką tapetę ustawię
Właśnie Tanushri czemu nie możesz ustawić tapety???
Stały bywalec
Sheena napisał:
Tanushri, a to czemu ??
Bo mój tata tak postanowił
Teraz mogą być tylko durne kwiatki
Tanushri napisał:
Sheena napisał:
Tanushri, a to czemu ??
Bo mój tata tak postanowił
Teraz mogą być tylko durne kwiatki
Ojej, to szkoda... wielka szkoda...
Twojemu Tacie aż tak Bolly nie odpowiada?
Eh... dobrze, że ja ze swoim nie mam takich problemów... raz wziął i sam zmienił mi tapetę [jakieś pół roku temu], to na niego 'naskoczyłam', powiedziałam, że nie ma prawa, bo to maja tapeta, a jak mu nie odpowiada, to niech nie patrzy.. i że ma więcej nie zmieniać! Brechał z tego, że aż tak się zbulwersowałam! No i nie zmienia mi już tapet. Tylko czasem dokucza, co ja takiego widzę w tym Szaruku..
Stały bywalec
Maźka chcesz żebym dostała zawału ?
więcej takich zdjęc prosze
Ostatnio edytowany przez Latika (2009-06-15 15:58:41)
Latika shocking
Umarłam. Pogrzebcie mnie - a mową niech będzie jakaś kwestia Szarusia z jakiegoś filmu. ()
Poza tym - nie umieraj tak młodo! Jeszcze kilka miłych rzeczy musi Cie spotkać!
Stały bywalec
dzięki mi się też spodobała pierwszym razem myślałam ze dostanę ślinonapadu ale jakos poszło
Ostatnio edytowany przez Latika (2009-06-21 13:32:15)
Hindustani
Latika świetna tapeta! ja mam taką:
Shah Rukh Khan
Hindustani
Sheena napisał:
wOw!
A jak zobaczyłam tapetę Irki... to już wiem, że się nie podniosę...
heh dzięki
Saif wyszedł nieziemsko, nie?
Pokochałam to zdjęcie zaraz jak je zobaczyłam
Shah Rukh Khan
Bollymaniak
A teraz dziewczyny przygotujcie się na szok !!! bo moja tapeta na pulpicie wygląda teraz tak
http://i42.tinypic.com/1ihqpw.jpg
Sheena fajne spojrzenie Abhiego
mirka ciekawe Na początku się trochę wystraszyłam Ale fajna.
A ja mam taką :
http://shahrukhkhan.pl/download/tapety/tap2b.jpg
Mirka, jeju.. świetna! Na początku bałam się otworzyć.. :d
Ajnabi, Świetna! Super!
Ja mam już zmainę, lae teraz nie jestem u siebie, to pokażę Wam new tap. potem.
Stały bywalec
ja mam małą zmiankę
oto i ona Zobaczcie (wchodzicie na własną odpowiedzialność)
Latika
wOw.!
Padłam.! Bosko!
Luthien
Śiwetna!
A u mnie teraz, powrót Króla... Bo do kogo innego nie mogę się przyzwyczaić...
No i jakoś lepiej mi się patrzy na monitor, jak widzę Sharu...
A Oto i:
Powrót KRÓLA!
Ostatnio edytowany przez Sheena (2009-07-04 09:59:35)
Stały bywalec
a ja z innej beczki wam pokaże ... nie mam żadnego aktora czy tez aktorki ..,. tylko klasyczne Bollywood
Moja tapeta
Sheena Śliczny SRK
Latika świetne
Bollymaniak
Latika twoja tapetka boska aż by się się chcialo zjeść tego naszego kochanego Smerfa
Stały bywalec
Ja wreszcie zdecydowałam się na bunt !! Już nie mogłam dłużej znosić tych durnych kwiatków
Oto moja tapeta:
Pewnie jak mój brat wróci do domu to dostanę ochrzan, ale co tam
Śliczna tapeta!
U mnie teraz gości to:
http://i28.tinypic.com/ji0138.jpg
Dałam linka, bo tapeta jest za duża..
Stały bywalec
A u mnie tapetka z Kismat Konnection
Stały bywalec
Sheena świetna tapeta. Preity pięknie wygląda
Tanushri cuuudowna tapeta. Shahid wygląda tak słodko.
Stały bywalec
Super Martiina_ bardzo mi się podoba.
Stały bywalec
Rani na tym zdjęciu cudnie wygląda.
Stały bywalec
Racja te oczy są niesamowite, nie można od nich oderwać wzroku.
Stały bywalec
Ja od czwartku do dzisiaj miałam taką:
http://img401.imageshack.us/img401/3861/87433426.jpg
A dzisiaj ustawiłam taką :
http://img30.imageshack.us/img30/3313/aish.jpg
I chyba jej długo nie zmienię bo strasznie mi się Aish na tej fotce podoba
Stały bywalec
Świetne macie te tapety: Ash i Rani wyglądają pięknie. Ja nie pokazuję Swojej bo od 3 lat mam taką samą - zupełnie nie związaną z bollywoodem.
ja sobie zmieniłam srk i kajol na tapetę z srk z chak de india
A teraz dzisiaj sobie zmieniłam na madhuri dixit
Super masz tą tapetę..... Ja miałam podobną do twojej ale na czarnym tle...
Ja to muszę cały czas mieć z kajol i srk (na razie) ponieważ mój tata kazał mi tą a nie inną...i niestety nie mogę sobie przełączyć na SRK bo mi swoją wstawi tapetkę na kompa...
Ostatnio edytowany przez Martiina_ (2009-09-16 16:40:19)
Dzięki..
To lipa...;(
Mi nikt nie ma prawa zmienić tapety... ;D Ale bym na swojego Tatę nakrzyczała, jakby mi coś ruszył.. Serio.., tak ajuż jestem.. całkowicie, jak i On, więc na pewno by mnie zrozumiał..
A jaką Ty masz tą tapetkę..? Pokażesz..?
Bo ja ostatnio poluję na coś takiego, Srk z jakąś aktorką, ale ciągle coś mi nie pasuje.. ;D
niom...ale muszę ją znaleźć ale to nie dziś ok? Ja długo miałam tapetę z srk i deepiką no i teraz z kajol i srk ( to są takie moje ukochane tapety) Niestety muszę dzielić kompa i jak tacie się nie spodoba tapeta to powiedział że będzie niestety mi zmieniał...ale ja tam się nie boję i tak zmienię na swoją
Bollyamator
Stały bywalec
Alejandra cuuuudowna tapeta. Shahid i Rani wyglądają rewelacyjnie!
Stały bywalec
Ja aktualnie mam taką:
http://img517.imageshack.us/img517/5415/trrpkopia.jpg
Stały bywalec
Fajna tapetka Tanushri. Ja również lubię Tara Rum Pum.
Stały bywalec
A ja mam teraz taką
http://img403.imageshack.us/img403/3535/paheli041.jpg
Hindustani
Shah Rukh Khan
Bywalec
Jak dlamnie to sa tapety juz sobie ustawiłam.
Robi postęp
A ja mam obecnie taką tapetkę z Aishwaryą