Gość
Aktora odwiedził król popu Michael Jackson, kiedy ten kręcił kilka ujęć w Los Angeles do swojego nowego filmu Kites. Hrithik jak wiadomo jest wielkim fanem Michaela i dla niego była to bardzo mila i przyjemna niespodzianka. Aktor nie mógł uwierzyć własnym oczom kiedy zobaczył wchodzącego Jacksona do jego garderoby. Michael wszedł do garderoby przedstawił się i jak wspomina Hrithik była to bardzo uroczona i zabawna scena, ponieważ cały świat wie jak nazywa się Michael Jackson. Oboje rozmawiali kilkanaście minut i Michael pożegnawszy się opuścił plan zdjęciowy Kites.
Co do wizyty: to olbrzymi zaszczyt poznać króla popu Michael'a Jackson'a
Gość
Barbara podobno jest pod wielkim urokiem Hrithika Chyba nikt się jej nie dziwi Hrithik to wielki talent aktorski, a jego umiejętności taneczne są wyjątkowe. Michael Jackson niestety jest trochę przebrzmiałą gwiazdą, ale na pewno na własne życzenie. Legendą jednak jest niewątpliwie
Który z obu panów jest teraz większą sławą? Myślę, że zdecydowanie Hrithik
Dla Hrithika spotkanie Michaela Jacksona na pewno było wielkim wydarzeniem. W taki właśnie sposób Król bollywoodzkiego tańca spotkał się z Królem Popu Niezwykłe wydarzenie
Jutrzenka
Gość
I były król popu zyskał tym samym możliwość pojawienia się w mediach nie z powodu gigantycznych długów, niejasnych spraw związanych z molestowaniem dzieci i ewentualnym odpadnięciem jakiejś części twarzy
Jackson to kolejna przebrzmiała osobistość, która szuka ciepełka w okolicy Bollywood. Też wie co dobre
Zakręcony
jejku spotkanie takiej gwiazdy to naprawde musialo byc cos...
a w szcegolnosci dla fana tanca ktorym chyba on jest bo przeciez tanczy wysmienicie poniewaz dla kazdego tancerza Michael jest Idolem
Wkręca się
Ależ ja bym chciała spotkać Maichaela Hrithik jest szczęściarzem. Sam Król Popu go odwiedził. Jak na mój gust to Michaela powinno się odwiedzać a nie on innych Ale mniejsza o szczegóły
Hindustani
O! A o tym to nie wiedzialam
To rzeczywiscie musialo byc dla Hrithik'a wazne wydarzenie, bo podobno jest wielkim fanem tworczosci Jackson'a
Znalazlam nawet zdjecie z tego wydarzenia
Aidan Turner
Stały bywalec
Hrithik na tym zdjęciu bardzo elegancko wyszedł
To wielki zaszczyt spotkać się z kimś ważnym a w dodatku to jeszcze Michael Jackson
Wkręca się
Cudo fotka! Hrithik bardzo ładnie wyszedł. A i MJ nieźle Michael zawsze ładny był Ale ja mam zryty gust he he...
był był !
więc jego zgon musiał trochę przjąć Hrithika..
szkoda, że nie zdążyli niczego razem zrobić ; >
SITKA!?
Wkręca się
Maina napisał:
szkoda, że nie zdążyli niczego razem zrobić ; >
Fajnie by było zobaczyć takich dwóch wspaniałych tancerzy razem Ale to już tylko marzenie. Jacko nas opuścił...
Jak dla mnie Michael tańczył lepiej niż Hrithik A jak wy myślicie?
pewno..! To był geniusz.
chociaż..
w swoim fachu ciekawe jakby bolly zatańczył..;p
Wkręca się
Pewnie dał by sobie radę z tymi rytmami. Jeszcze SRK i Hrithika mógł by nauczyć ja się tańczy
Jestem tego pewna!
ależ mu zazdroszcze , spotkać Michaela to wielki zaszczyt.
Stały bywalec
Ale fajnie. Hrithik'a spotkał wielki zaszczyt. A zdjęcie superowe.
Bollymaniak
Super zdjecie, a Hrithik mial niesamowite szczescie
O tak. Pozazdrościć Szkoda, że MJ odszedł z tego świata .. dla mnie był wielkim artystą, prawdziwym królem popu.. Byłam zaszokowana jak się dowiedziałam, że nie żyje. [*]
Ostatnio edytowany przez shona92 (2009-08-30 22:34:48)
Hrithik teraz ma miłe wspomnienia..że był u niego sam król popu....Ja bym też chciała tak spotkać ale jest już za późno