Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

#1 2008-08-15 00:41:24

Svasti

Hindustani

Zarejestrowany: 2007-04-28
Posty: 16176

PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

Jeśli macie jakieś problemy z funkcjonowaniem radia możecie pisać tutaj, choć piąte przez dziesiąte znam się na tym.

Jednak mam nadzieję że nawet jak sama nie będę znała rozwiązania problemu, to wspólnymi siłami sobie jakoś poradzimy...


https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

Offline

#2 2008-08-27 16:16:53

Maina

Zakręcony

7662776
Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2008-05-06
Posty: 1053
Aktor: John Abraham
Duet: Yeah

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

jak to otworzyć.. w sensie na jakim programie?
mi wtskakuje taka hmm tabelka.. no i tam wcisnąć "otwórz za pomocą" czy " zachowaj na dysku"?
nie wiem kurcze..


Why?   http://oidossucios.com/img/data/noticias/grande/1296.jpg    Beacause I fly.
http://forumindierock.jun.pl/index.php raczkujące forum INDIE ROCK Zapraszam!

Offline

#3 2008-08-27 18:34:19

Svasti

Hindustani

Zarejestrowany: 2007-04-28
Posty: 16176

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

Jak wyskoczy Ci takie okienko następnie wybierasz program przez który chcesz otworzyć (najczęściej to jest winap, choć ja sama otwieram przez aresa) i klikasz następnie "otwórz". Powinien Ci się otworzyć winap i powinno lecieć radio.


Jeśli winapa nie masz jako domyślnego odtwarzacza, wtedy gdy otworzy się okienko, klikasz strzałkę, a gdy się rozwinie dajesz "inna aplikacja". Wyszukujesz na swoim komputerze winapa lub inny program w którym zwykle odtwarzasz muzykę, klikasz go, a potem otwórz.

Nic nie zapisujesz


https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

Offline

#4 2008-08-27 21:11:11

 Jutrzenka

Dobry dyskutant

Skąd: Lublin
Zarejestrowany: 2007-07-15
Posty: 1834
Aktor: Hrithik
WWW

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

Wystarczy, że klikniesz "Otwórz za pomocą domyślnej aplikacji" (w nawiasie masz podaną nazwę programu, który jest Twoim domyślnym programem muzycznym np. właśnie Winamp). Następnie klikasz "Ok" i wtedy automatycznie powinien otworzyć Ci się ten program muzyczny, którego używasz do słuchania muzyki

Jutrzenka


http://images.tinypic.pl/i/00659/bvwvsv1y9qbj.png

Offline

#5 2008-08-28 17:14:04

Maina

Zakręcony

7662776
Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2008-05-06
Posty: 1053
Aktor: John Abraham
Duet: Yeah

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

oki. Czas wypróbować.. choć mój komputer jest bardzo "fajny" moze da radę Dziękuje wam;]


Why?   http://oidossucios.com/img/data/noticias/grande/1296.jpg    Beacause I fly.
http://forumindierock.jun.pl/index.php raczkujące forum INDIE ROCK Zapraszam!

Offline

#6 2008-09-12 19:23:28

 dijan_Roksia

Dobry dyskutant

9945232
Skąd: Wrocław
Zarejestrowany: 2008-01-18
Posty: 1210
Opis: ...:::Sanam Yuva:::...
Aktorka: RaNi, PrIyAnKa, KaJoL & PrEiTy
Aktor: SrK, SaIf & ZaYeD

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

Od jakiegoś tygodnia mam problem z tym radiem, bo nie chce mi się włączyć i wyskakuje Error


http://img50.imageshack.us/img50/1919/sygnaturka.jpg

Offline

#7 2008-09-12 19:47:15

 Jutrzenka

Dobry dyskutant

Skąd: Lublin
Zarejestrowany: 2007-07-15
Posty: 1834
Aktor: Hrithik
WWW

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

Nie mam pojęcia co to może być, bo u mnie Radio gra normalnie. Spróbuj włączyć je ponownie. Może ma to jakiś związek z odtwarzaczem, na którym słuchasz muzyki. Nie wiem czy u innych osób jest podobny problem, bo jeśli nie, to znaczy, że nie jest to wina Radia, tylko być może jakieś zakłócenia, które pojawiają się na Twoim komputerze. Mam jednak nadzieję, że wkrótce wszystko będzie dobrze działało

Jutrzenka


http://images.tinypic.pl/i/00659/bvwvsv1y9qbj.png

Offline

#8 2008-09-12 20:50:50

 milkaja

Hindustani

Skąd: ok. Łodzi
Zarejestrowany: 2007-08-29
Posty: 4643

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

U mnie też odbiera, ja otwieram najczęściej przez winampa i teraz specjalnie wałczyłaa żeby sprawdzić i wszystko gra normalnie, żadnych problemów nie miałam.

Offline

#9 2008-09-13 14:07:16

 dijan_Roksia

Dobry dyskutant

9945232
Skąd: Wrocław
Zarejestrowany: 2008-01-18
Posty: 1210
Opis: ...:::Sanam Yuva:::...
Aktorka: RaNi, PrIyAnKa, KaJoL & PrEiTy
Aktor: SrK, SaIf & ZaYeD

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

Ja właśnie, też przez winampa otwieram. Dzisiaj ponownie włączyłam i udało się w końcu dzięki serdeczne za pomoc


http://img50.imageshack.us/img50/1919/sygnaturka.jpg

Offline

#10 2008-09-13 20:00:30

 Jutrzenka

Dobry dyskutant

Skąd: Lublin
Zarejestrowany: 2007-07-15
Posty: 1834
Aktor: Hrithik
WWW

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

Bardzo się cieszę, że Radio Ci już dobrze działa Życzę więc przyjemnego słuchania muzyki płynącej prosto z Bollywood

Jutrzenka


http://images.tinypic.pl/i/00659/bvwvsv1y9qbj.png

Offline

#11 2008-09-27 11:18:25

shahruczekania

Bywalec

5477329
Zarejestrowany: 2007-08-08
Posty: 582
Aktorka: Sonam, Genelka i Rani
Aktor: Ranbir , Ian
Duet: wszystko ; - **

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

Mam problem kiedy klikam na tom ematikone wyskakuje mi error


http://img843.imageshack.us/img843/8093/0285bf8f16.jpg

Offline

#12 2008-09-27 12:29:10

 ewelina89

Zakręcony

Skąd: woj. opolskie
Zarejestrowany: 2008-02-12
Posty: 1212
Punkty: +26
Aktorka: Rani / Aishwarya
Aktor: Abhishek / Siddharth / Ranbir
Duet: Abhi - Rani

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

Ja również mam ten sam problem, jakiś problem jest z tym odnośnikiem.  Ale można zrobić w ten sposób: otworzyć Winampa, wejść w bibliotekę mediów to jest symbol obok PL czyli ML , przejść do zakładki: Usługi online, kliknąć na SHOUTcast Radio, w wyszukiwarce obok wyszukać hindi lub bezpośrednio nazwę radia czyli teentaal .

Ostatnio edytowany przez ewelina89 (2008-09-27 17:00:56)


http://img31.imageshack.us/img31/4871/73873928.png

Offline

#13 2008-09-27 18:55:42

 Sanjana27

Robi postęp

Zarejestrowany: 2008-09-17
Posty: 253
Aktorka: Preity,Kareena,Asin,Genelia
Aktor: Aamir,Shahid,Mahesh
Duet: Aamir-Juhi, Saif-Preity

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

Też mam ten problem. Więc to chyba coś z radiem nie tak... Ale jeśli zrobi się tak, jak pisze Ewelina, to idzie

Ostatnio edytowany przez Sanjana27 (2008-09-27 18:59:11)

Offline

#14 2008-09-27 20:01:06

 Jutrzenka

Dobry dyskutant

Skąd: Lublin
Zarejestrowany: 2007-07-15
Posty: 1834
Aktor: Hrithik
WWW

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

Błąd jest spowodowany najprawdopodobniej tym, że zmieniony został link, który wcześniej był aktywny. Jak wróci Svasti, to poprawi to, a do czasu Jej powrotu spróbujcie włączać Radio tak jak pisała Ewelina89 albo kliknijcie na poniższy link:
Radio Teentaal

Jutrzenka


http://images.tinypic.pl/i/00659/bvwvsv1y9qbj.png

Offline

#15 2009-12-19 10:17:06

 skubie

Zaczyna się rozkręcać

Zarejestrowany: 2009-01-15
Posty: 759
Punkty: +1
Opis: ;)

Re: PROBLEMY Z FUNKCJONOWANIEM RADIA

tutaj ladnie dziala te radio i nie tylko


http://pl.delicast.com/radio/Indie/Radio_TeenTaal

Offline

Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB 1.2.23
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
Kujawski Zapraszamy do oglądania czytaj to moja strona znajdź to można zobaczyć tutaj