Strony: 1
Gość
No wiec Shirdi Sai Baba byl http://shirdisai.wordpress.com/ na tej stronie wiecej o nim
Wiele osob mowi ze SRK jest podobny to Shirdi Sai Baby
SRK
Shirdi Sai
SRK
Shirdi Sai
ja tam widze podobienstwo nie wiem jak wy:)
hmm...właściwie to jest mają coś podobnego...ale[oczywiście nie chcę wyjść na jakąś szalona fankę] ale SRK przystojniejszy:P
Ostatnio edytowany przez sanju92 (2007-12-08 15:39:41)
Gość
No wiesz SRK to aktor a Shirdi to był mnichem i świętym no maja oczy, nos i jeśli SRK ubrać w taka chustę na glowe to istny Shirdi Sai, i jeszcze mialem gdzieś zdjęcie jak SRK ma tak reke podniesiona do gory jak Shirdi i tam dopiero widać podobieństwo Jak znajde to zdjecie to umieszcze
heheeh nooo widać podobieństwo widać noo ale przecież to Hindusi wiec prawdobodobnym jest to że mają podobne rysy a OCZY SZARU SA JEDYNE W SWOIM RODZAJU
ale ale mnisi przecież też mogą być przystojni czyż nie?
ale nie ważne:D
dobrze powiedziane Dzastonko! oczy SRK są jedyne:P ale ogólnie to widać podobieństwo...
a na zdjęcie czekamy:)
Gość
Zaczyna się rozkręcać
Nikt nie przebije Szaruka ale faktycznie są podobni xD
Gość
Identyko nosek, usta, uszka, oczka teraz nie można sie dziwic dlaczego hindusi wystawiaja
mu ołtarzyki modlitewne właściwie w każdym domu....
Niedosyć że King Khan, król Bollywoodu, najseksowniejszy Azjata, najlepszy aktor, największy biznesmen (SRK Entertainment Business Leader 2007)najważniejsza i najpopularniejsza osoba w Indiach (nawet od prezydenta) to na dodatek podobny do świętego.....a jeszcze zapomniałam że dostał nagrodę dla najlepszego telewizyjnego powadzacego za KBC ;p a jeszcze przed nim rozdanie nagród filmowych...
...i tak teraz musi być pod stała ochroną (mafia mu grozi;/)i po co mu to było?....
Jednak popularność której mu ciągle mało zaczyna robic sie uciazliwa....
'......oj czy muskularne barki SRK udzwigną ten ciężar ...?
Gość
Shirdi Sai go ochroni... ale to prawda ze hindusi robia mu ołtarzyki ponieważ wielu myśli ze SRK jest inkarnacja samego Shirdiego dlatego sa podobni a druga polowa myśli ze był jego bliskim uczniem w ostatnim wcieleniu i dlatego odniósł tak wielki sukces who knows?
Ciekawy temat... Dowiedziałam sie cieawych rzeczy czytając wsze posty.
Polecam tą stronę http://shirdisai.dbv.pl/
Cała o Shirdi Sai Babie i to w polskiej wersji.
Jednak o co dokładnie chodzi z ta nitką?
Jak ktos coś będzie dokładnie wiedział to proszę niech wyśle mi wiadomość na PW...
Zakręcony
kurcze naprawde sa podobni... hmm to jakby był Szarusia aniolem strozem bedzie sie nim opiekowac
wow... rzeczywiście podobni... Jestem zaskoczona... a w sumie - podobno każdy ma swoich sobowturów
Gość
http://www.sathyanews.dbv.pl/
ciekawa strona o Shirdim
Stały bywalec
Ja widze wiele podobienstw, otóż :
1. oczy
2. nos ( bardzo mają podobny )
3. brwi podobne mają kształty
4. no i ta broda
Noos !! Strasznie podobne nosy mają !! Ale oczywiście ze SRK wygląda przystojniej
Stały bywalec
Szczerze to nie widzę podobieństwa. Starałam się znaleźć choć 1 szczegół podobny i nic. Tak jak tu wymieniacie dziewczyny oczy, czy nos - Oni mają zupełnie różne.
Strony: 1