INFO: o aktorce Tanisha Mukherjee
Focie Tanishy.
Młodsza o 3 lata siostra Kajol Uroda po tacie jak nic, Kajol ma po mamie
Super zagrała w ''Neal N Nikki''.
Ostatnio edytowany przez Sakina (2008-12-31 11:41:37)
Zaczyna się rozkręcać
Ładna jest ale nigdy bym nie powiedziała że ona i Kajol są siostrami.. jak tak ogladałam zdjęcia to zastanawiałam się czy one też tak wojowały jak ja wojuję z moją łodszą o 4 lata siostrą
Oj, wojowały, ale teraz stoją za sobą murem, wspierają się, i Tanisha bierze wileki przykład z Kajol
ładna jest. Tylko nie wiem jak człowiek może być aż tak chudy...
No, fakt. W ''Neal N Nikki'' wyglądała jak anorektyczka...
Robi postęp
Śliczna - prawie tak ładna jak siostra
Ładna jest, ale wole Kajol
Dominika napisał:
Ładna jest, ale wole Kajol
Ja też wole Kajol i mi się wydaje, że one mają podobne brwi i oczy
Tanisha ma brązowe a Kajol brązowe, prawie piwne.
Tanuja raczej też ma brązowe. A Shomu Mukherjee to nie wiem... Ale kolor oczu to raczejkaju ma po mamie a Tich po ojcu
Bardzo fajnie zagrała w Neal'N'Nikki *chociaż zgadzam się wyglądała jak anorektyczka*
Jest bardzo ładna, ale inna niż siostra
A ja obaliłam swoją pierwszą tezę. Jednak Kajol ma urodę po mamie, a Tanisha po ojcu. Dokładnie się przyjrzałam. Tanuja ma duże oczy jak Kajol, a Shomu ma wąskie jak Tanisha Teraz widać to podobieństwo, ale gdy oglądam zdjęcia Tanujy jak była młoda i grała w Bolly, to w ogóle nie widzę podobieństwa z Kajol. Jedynie nos...
Tanuja
Bardzo ładne zdjęcie Tanuji
Ja się nigdy nie umię połapać kto jest do kogo podobny.
Tak to jest jak jedna wda się w ojca a druga w matkę Między mną a moją siostrą też tak jest
Bywalec
A ja sie wdałam w starszego brata xD
Tanisha jest bardzo ładna,ale Kajol do pięt nie dorasta
a ja sie wdalam w babcie;) wiec mam jeszcze lepiej;)
Wkręca się
Mógł by mnie ktoś oświecić w jakich ona filmach grała bo ja nie wiem, a chciałabym obejrzeć
Zaczyna się rozkręcać
Ayesha_Bolly napisał:
Mógł by mnie ktoś oświecić w jakich ona filmach grała bo ja nie wiem, a chciałabym obejrzeć
Neal 'N' Nikki, Tango Charlie, Sarkar, Sarkar Raj.
“They say that there is a woman behind the success of every man.
However, in my case, it is the audience that is behind my success.”-Ilayathalapathy Vijay
Wkręca się
Dzięki
ona jest sliczniutka;) i utalentowana:)
Robi postęp
Na niektórych zdjęciach wygląda bardzo ładnie, a na niektórych... tragedia Oprócz uśmiechu, nie widzę podobieństwa między nią a Kajol. Ale za to często widać podobieństwo do Rani
Zakręcony
Chyba dlatego że wkurza mnie jej osobowość to wydaje mi się brzydka , bleeeeeeeeee.................. i w ogóle nie podobna do Kajol .
Zakręcony
Jakoś mnie ona odrzuca. Kajol jest śliczna i trudno mi znaleźć jakiekolwiek podobieństwo do siostry. ; )
Ma strasznie dziwną urodę ,ale może jest dobrą aktorką. Przyznam ,że nie widziałam z nią żadnego filmu.