Hindustani
Kareena i Ranbir zagrają rodzeństwo
Kareena Kapoor i Ranbir Kapoor zagrają razem w filmie Zoyi Akhtar.
Reżyserce filmu Zindagi Na Milegi Dobara wreszcie z powodzeniem udało się przekonać aktorów, którzy w następnej produkcji Zoyi wcielą się w role brata i siostry.
Źródło mówi:
"Oboje Ranbir i Kareena zawsze zdawali sobie sprawę, że nie mogliby zagrać romantycznej pary w jakimkolwiek filmie. Potrzeba było jakiegoś specjalnego scenariusza, aby pojawili się w jakimś projekcie. Zoja opowiedziała ten pomysł Kareenie podczas kręcenia Talaash, a Kareena natychmiast go pokochała. Ranbir również wyraził na projekt zgodę. Film zacznie być kręcony pod koniec roku."
W filmie ukazane zostaną relacje brat-siostra.
"Zoja ożywi na ekranie relacje między bratem, a siostrą. Udało się jej zatrudnić prawdziwych krewnych Ranbira i Kareenę." (przyp. tłum Ranbir Kapoor jest kuzynem Kareeny Kapoor.)
Zakręcony
Pajdaa napisał:
Hm, dobry aktor to taki który potrafi zagrać czyjąś rodzinę bez bycia nią
A mi bardzo podoba się ten pomysł i fakt że wybrali właśnie tą dwójkę.
Nareszcie zrobią opowieść o relacjach w rodzinie a nie kolejną komedię romantyczną.
Pajdaa Ranbir i Kareena to naprawdę dobrzy aktorzy i udowodnili to nie raz.
Bollymaniak
Obejrzę, ale dla Ranbira No i ciekawy pomysł i jak wiadomo, rodzina Akhtarów to geniusze, to na pewno coś z tego wyjdzie
Zakręcony
Pajdaa napisał:
Kiciaaa9 Ranbir, owszem - uwielbiam go Z Kareeną już nie koniecznie...
Nie chce tu zacząć małej sprzeczki ale rozumiem że można jej nie lubić ale nie jest to powód do obrażania jej grania.
Udowodniła że jest dobra w naprawdę w wielu filmach. Przypomnij sobie chociaż "We are family."
Kiciaaa9 napisał:
Pajdaa napisał:
Kiciaaa9 Ranbir, owszem - uwielbiam go Z Kareeną już nie koniecznie...
Nie chce tu zacząć małej sprzeczki ale rozumiem że można jej nie lubić ale nie jest to powód do obrażania jej grania.
Udowodniła że jest dobra w naprawdę w wielu filmach. Przypomnij sobie chociaż "We are family."
My się nie kłócimy tylko kulturalnie wymieniamy poglądy Ja jej nie "nie lubię", po prostu jej gra aktorska i przesłanie do mnie nie trafiają