Strony: 1
Zaczyna się rozkręcać
Dla mnie najlepszy moment to był wtedy gdy w samolocie udawał tego blondyna w kucyku
oczywiście końcówka...Świetnie jeszcze zagrał w tej pijanej piosence xD
A jak w tej piosence ślicznie machał tyłeczkiem Mniam
To było super! Nigdy nie zapomnę tego widoku
Taaa. ja nie zapomnę żadnego momentu!
Najlepsza scena z SRK to była każda gdzie on był na ekranie Proste...
No to podsumowałaś cały film
Nie wiem czemu niektórzy twierdzą że Pryianka grać nie umie. Jak dla mnie to w Donie świetnie zagrała...
Bollyamator
Najbardziej lubię jak Don... udaje Dona rozmawiając przez komórkę z De Silvą i jak Roma podaje mu pistolet twierdząc, że bez niego Don nie jest Donem. Z resztą najlepszy jest tam gdzie jest najbardziej bezwzględny
To ja będę mało oryginalna i powiem że wszystkie z SRK były SUPER, CUDOWNE i w ogóle
Dominika napisał:
To ja będę mało oryginalna i powiem że wszystkie z SRK były SUPER, CUDOWNE i w ogóle
I tak trzymaj!
Dominika napisał:
I chyba wszyscy się ze mną zgodzą
Na pewno! A przynajmniej JA na pewno
Bollyamator
jak ja uwielbiam jak sarus jest taki meski
zdecydowany i niebezpieczny jak w tym filmie
kocham jego zle role
a nawet w dobrych jest przekorny i zdecydowany wiec kocham go we wszyskich filmach
Hindustani
lidiam10 napisał:
kocham jego zle role
a nawet w dobrych jest przekorny i zdecydowany wiec kocham go we wszyskich filmach
Zgadzam sie z Tobą w calej rozciągłości. Jak jest taki zły i niebezpieczny to przez to bardziej pociągajacy, np. w Baazigar choć był mordercą to jednak był ekstra a w Donie to już w ogóle bomba. Po prostu miodzioooooo!
Zresztą Szaruczek ma w sobie coś takiego że przyciąga jak magnes i od filmu z nim nie można sie oderwać.
A moje ulubione sceny w Donie to zakończenie - po prostu bomba. Nie dosć że zaskakujace to w dodatku Szaruczek wygląda bosko w samej końcówce! Rewelacyjny jest też w scenach walki, bo taki męski. Na początku filmu mi się też scenka podoba jak przebywa w Paryżu i ma problemy z tamtejszym gangsterem, jego odpowiedzi jak ma ręce w górze są boskie, np. "nikt juz nie mówi proszę" - w tej sytuacji rozbroił mnie tym tekstem totalnie i tak fajnie wygląda z tymi rączkami w górze
Bardzo też lubię scenę podczas piosenki Khaike paan banaraswala-SRK jak jest pijany podczas filmów to zawsze jest fantastyczny i scenę z piosenka Main hoon Don bo wygląda tak władczo i zdecydowanie a ja lubie takich facetów.
To są takie moje Naj-Topy, ale strasznie lubie caly film, zresztą co ja mowie, nie lubię tylko kocham!!!!
Ostatnio edytowany przez milkaja1 (2007-09-07 20:22:35)
Bollyamator
ja poprostu jak tylko mam czas to puszczam sam koniec filmu
i em the king
nie no tak to to tylko szarus mogl powiedziec
az mam dreszecze
no i chciala bym muc powiedziec
i am the klin
kocham piosenki do dona
kocham brutalnosc i zimna krew dona
ogulnie caloksztalt
milkaja1 napisał:
lidiam10 napisał:
kocham jego zle role
a nawet w dobrych jest przekorny i zdecydowany wiec kocham go we wszyskich filmachZgadzam sie z Tobą w calej rozciągłości. Jak jest taki zły i niebezpieczny to przez to bardziej pociągajacy, np. w Baazigar choć był mordercą to jednak był ekstra a w Donie to już w ogóle bomba. Po prostu miodzioooooo!
Zresztą Szaruczek ma w sobie coś takiego że przyciąga jak magnes i od filmu z nim nie można sie oderwać.
A moje ulubione sceny w Donie to zakończenie - po prostu bomba. Nie dosć że zaskakujace to w dodatku Szaruczek wygląda bosko w samej końcówce! Rewelacyjny jest też w scenach walki, bo taki męski. Na początku filmu mi się też scenka podoba jak przebywa w Paryżu i ma problemy z tamtejszym gangsterem, jego odpowiedzi jak ma ręce w górze są boskie, np. "nikt juz nie mówi proszę" - w tej sytuacji rozbroił mnie tym tekstem totalnie i tak fajnie wygląda z tymi rączkami w górze
Bardzo też lubię scenę podczas piosenki Khaike paan banaraswala-SRK jak jest pijany podczas filmów to zawsze jest fantastyczny i scenę z piosenka Main hoon Don bo wygląda tak władczo i zdecydowanie a ja lubie takich facetów.
To są takie moje Naj-Topy, ale strasznie lubie caly film, zresztą co ja mowie, nie lubię tylko kocham!!!!
A ja się z tobą zgodzę Rączki w górze wyglądały booosko
dla mnie najlepsze sceny to ta jak śpiewa po pijaku, jak udaje ze nie jest Donem no i scena finalna, poprostu kapitalna ale tak w ogole to zgadzam sie z resztą i też uważam ze te sceny w ktorych Szruś grał są the best xD
Mnie już właśnie sam początek zachęcił do oglądnięcia filmu To złe wcielenie Szarusia
Dominika napisał:
Nie wiem czemu niektórzy twierdzą że Pryianka grać nie umie. Jak dla mnie to w Donie świetnie zagrała...
hm.. ja widziałam z nią dwa filmy - Don=super Krrish=badziew (oczywiście mówię tu o roli Prianki, nie całym filmie). Więc narazie mam mieszane uczucia
Robi postęp
z SRk początek i koniec super wogóle wszsytkie sceny znim były super
Które utkwiły mi w pamięci to oczywiście ostatnia której w ogóle się nie spodziewałam , i rozśmieszyła mnie scena jak zły Don ogląda bajki i się jeszcze śmieje, i SRK kręcący tyłeczkiem sexi.
Ostatnio edytowany przez meina (2008-04-01 19:37:35)
oj ulubione sceny... trudno się zdecydować.
chyba nikt się nie zdziwi gdy powiem że zakończenia, dla mnie kapitalne, chociaż musze powiedzieć ze chyba przez dobre 5 min siedziałam na łóżku i gapiłam się w telewizor z rozdziawioną gębą! po prostu szok,
zal mi tylko tego jak mu tam było, co miał udawać dona ;P no wszyscy wiedzą o kogo chodzi
no i scena "nikt już dziś nie mówi prosze" no bomba.
zresztą cały film trzymał mnie niesamowicie w napięciu, jak dla mnie bomba.
Wkręca się
Niestety ja nie mogłam juz odtwarzyć tego filmiku ale przeczytałam wasze komentarze i sądze że były naprawde fajne sceny
cały film jest świetny, więc każda scena jest niezła . ;}
Umbrella napisał:
chyba przez dobre 5 min siedziałam na łóżku i gapiłam się w telewizor z rozdziawioną gębą!
Ja tak miałam po Dil Se i OSO Don jakoś nie przemówił aż tak bardzo, chociaż i tu końcówka to majstersztyk
Bollymaniak
Końcówka filmu była odlotowa niespodziewałam się takiego zakończenia
W innych filmach holly,bolly i naszych koniec zawsze uda mi się przewidzić
a tu kompletny zaskok
Gość
Już się o tych ulubionych scenach z Dona wypowiadałam, ale w tym miejscu dorzucę te, o których w tamtym wątku nie napisałam
1. transakcja na plaży
2. bójka z Romą na ograniczonej mocno przestrzeni
3. konfrontacja z Vardhanem na tarasie widokowym
4. nie będę tu oryginalna i wskażę na zakończenie, bo jedyne w swoim rodzaju
Bollymaniak
Zakończenie filmu mocno mną telepneło bo się tego nie spodziewałam i dlatego jest dla mnie jedną z najlepszych
poza tym bójka w samolocie i skok bez spadochronu oraz retrospekcja tego jak Don podmienił Vijaya
Bollyamator
Dominika napisał:
Bo tak naprawdę tylko w tym filmie zagrała ok. W innych była sztywna i taka bleee...
Bollyamator
Ja widziałam tylko jeden film, w którym gra Pryianka, jest to właśnie Don, według mnie dobrze zagrała swoją rolę a co do ulubionych scen, nie mam takich, cały film jest super
Bollyamator
"Don, który udaje Vijaya, który udaje Dona" -> uwielbiam ten tekst, opisuje cały film
Zaczyna się rozkręcać
mi się najbardziej podobało jak powiedział uwielbiam dzikie kotki i jak zadzwonił do kochanki pod koniec i powiedział złapanie dona nie jest trudne... a potem śmiech i oczywiście zawsze mi się podobało wręcz uwielbiałam jak mówił złapanie Dona nie jest trudne... jest nie możliwe
Uwielbiam dzikie kotki w zakończeniu było genialne Lepsze zakończenie tego filmu nie jest trudne ... jest niemożliwe
Strony: 1