Strony: 1
chyba ta akcja na samym początku filmu. I Bolly wersja Słonecznego Patrolu xD
Pościg w tunelu był przepiękny. Ale ta walka między Roshanem a Aish... Chyba tylko część pierwsza: przy kradzierzy miecza
Robi postęp
Zgadzam się w wypowiedziami powyżej. Mnie się jeszcze podobała scena "rosyjskiej ruletki" Aish i Hrithika, po której nastapił pocałunek. Oraz kiedy Aish "zabija" Hrithika i on spada do wody.
Oooo.. nooo!! Upadek do wody cudowny! I cieszę się, że tak to się skończyło, że Abhi odpuścił.
Wszystkie sceny z Ash i Hrithikiem! Bardzo fajnie zagrali! Uday też był świetny Jak się zapiął kajdankami
Hindustani
Mi się najbardziej podobały sceny z Aish i Hrithikiem, stworzyli tutaj taka fajną pare
Scena rosyjskiej ruletki i ten pocałunek swietna, sceny kradziezy np Aryan jako posag no niesamowite to bylo , jak Aryan kazal sie rzucic ze skały Sunehri :)scena poscigu pod koniec filmu no i strajk Aryana
Ostatnio edytowany przez milkaja1 (2007-11-03 18:34:41)
milkaja1 napisał:
Mi się najbardziej podobały sceny z Aish i Hrithikiem, stworzyli tutaj taka fajną pare
Scena rosyjskiej ruletki i ten pocałunek swietna, sceny kradziezy np Aryan jako posag no niesamowite to bylo , jak Aryan kazal sie rzucic ze skały Sunehri :)scena poscigu pod koniec filmu no i strajk Aryana
Dokładnie Milkaja podobaja mi się te same sceny Tylko bym jeszcze dodała scenę gry w kosza, uwielbiam koszykówkę
Zakręcony
pierwsza scena... jak ucieka na rolkach pierwszy taniec... oczywiscie piosneka "nie dotykaj mnie " i scena z posogiem bardzo mi sie podobala.. ogolnie film mi sie podobal
Posąg niesamowicie naciągany, lepsze to potem - przebranie za dziadka, kanały i rolki
Ach, początkowa piosenka mnie zaskoczyła - szczególnie Hrithik. Przypomniało mi się przy niej Step Up, niewiedzieć czemu
Wkręca się
Mi podobało się szczególnie gdy Hithik tańczył.
No i jeszce seny na boisku grających w kosza i końcówka.
scena jak graja w kosza w deszczu<3
Pierwsze spotkanie zlodzieji
scena z piosenka Dil laga na
pocalunek mmm<3
i ogolnie sceny z A&H
Scena pościgu w tunelu..
Scena pocałunku..
Scena gry w kosza.
Scena gdy Aish postrzela Hrithika.. to było coś.. i ten tekst: "-Czemu to zrobiłaś?" a ona: "Bo go kochałam" TO było the best!
Sceny z piosenki Dil Laga Na.
Robi postęp
Mi się podobała scena pocałunku Aishwaryi i Hrithika (szkoda, że nie było WIECIE JAKIEJ sceny ), oczywiście też sceny, w których śpiewali i tańczyli. No i sceny pościgów i kradzieży... Ach
Bywalec
Pościg w tunelu
Pierwsza
Gdy Jai pije kawe z PANEM A-To jak się okłamali,dogadali poprostu bania
Bollyamator
Uwielbiam scenę gdy Aishwarya "zabija" Hrithika, a także scenę końcową w której okazuje się że on jednak żyje. Byłam zaskoczona bo gdy już rozpaczałam że zmarł niewiele potem... żył.
My name is Khan, and I'm not a terrotist
Yassmin, ja wiedziałam, że zmartwychwastanie... No co, zabić pięknego pana A? To byłoby okrucieństwo w stosunku do fanek
Moje ulubione sceny:
-rosyjska ruletka
-końcowa scena
-wrzeszcząca Sweetu przez telefon
Stały bywalec
Najlepszy to chyba był pocałunek, no i te wszystkie zmysłowe scenki między Ash i Hrithik'iem.
Wkręca się
Moją ulubioną sceną jest jak Hrithik przebrał się za pomnik był taki nie do poznania myślałam że już nie przyjdzie a tak to okazało się że jest pomnikiem naprawdę super
Zaczyna się rozkręcać
mi się podobało jak przebrał się za królową to było dobre
News Team
Bez apelacyjne scena w kuchni. Z racji, że z kolegą obejrzeliśmy to mamy teraz taką pompę. Do tego "troszkę" przerobiliśmy tę rozmowę [J]a i [P] - czyli kolega:
[J]kucharz strajkuje:D
[P]jak to?
[J]w umowie miałem buziak co pół godziny, minęła godzina i buziaka nie ma:D
[P]ej, zrobię Ci loda będzie załatwione:D
kilka chwil później...
[J] ale kucharz dalej protestuje.
[P] znowu lodzik?!
Pomysłowość studentów nie zna granic.
* Hrithik przebrany za królową - rozwala!
* gdzie Hrithik tańczy :marzy:
- Ash strzela do Hrithika,
- kradzież klejnotu i miecza
- pościg na motorach,
- poranny trening,
- na wyspach Fidżi
Gwiazda bollywoodu
Koszykówka w deszczu.
Scena pocałunku.
Kradzież brylantu, jak był przebrany za pomnik. I ten mini robot - ja chcę taką zabawkę.
Gwiazda bollywoodu
Scena pocałunku..
Scena gry w kosza.
scena w kuchni
Kradzież brylantu
Podryw Udaya
Strony: 1