Strony: 1
Cóż... niby dobra obsada, całkiem ciekawa historia w sumie nie najgorsze zdjęcia, a jednak cały film wydawał się taki... mdły. Nie zapamiętałam go zbyt dobrze.
A mi się baaardzo podobał! Ulubione sceny... hmmm... jak Preity pali po kątach, jak Rani rozmawia z nią o rodzinie i to przy końcu w deszczu. Na końcu w szpitalu i w ogóle bardzo mi się podobał
Oj, końcówka to była genialna. Oczywiście, liczyłam na szczęśliwe zakończenie, lecz nie byłam zupełnie pewna czy takie będzie. I to chyba jeden z ciekawszych momentów filmu.
Nabijacz
Najbardziej podobał mi sie moment gdy Preity lezała na pieniadzach tez bym tak chciała
Rzeczywiscie ciekawe bylo tez zakonczenie, nie spodziewałam sie
A i jeszcze dobiło mnie to ze sciagneli moment z Preety women gdy Preity wchodzi do sklepu a oni nie chca sprzedac jej ubran . to samo bylo z Julia Roberts
noo... ten moment z papierosami w kacie i lezeniem na kasie;_
oczywiscie fragment, gdy Preity rzuca pieniedzmi i krzyczy "Moje ciężko zarobione pieniądze!"
Luthien, o to to nie dodalam, ale to tez fajny moment
Gwiazda bollywoodu
Jak Preity mówi Rani, żeby oddała Jej męża
Końcowa scena jak Preity pokazuje zdjęcie i mówi, że ma teraz przy sobie całą rodzinę
W szpitalu jak Rani karze lekarzowi ratować matkę
Jak zajechała rodzinka do Szwajcarii , pytają gdzie Rani, a Salman, że przywiązuje sobie poduszkę
Strony: 1