Strony: 1
Zaczyna się rozkręcać
Okładka pierwszego singla Priyanki - "In My City"
Zakręcony
okładka mi się podoba ale zobaczymy czy też tak fajnie będzie ze strony wokalu
Zaczyna się rozkręcać
Premiera singla
Piosenka
Robi postęp
Łał zapowiada się BARDZO ciekawie
już nie mogę się doczekać
Stały bywalec
Bardzo fajna piosenka, Pri wygląda w niej pięknie.
No ona ma całkiem niezły głosik. To trzeba przyznać. Bałam się, że może wyjść jakoś średnio, ale jest całkiem dobrze. Całkiem fajnie się zapowiada.
Zakręcony
Jest spoko, głosik całkiem całkiem , jest przyjemnie i nawet klimat poprawia humor ale dosyc wtórne to i się szybko nudzi.
Jednak takie coś teraz się sprzedaje ( jak zawsze) więc życze powodzenia.
Ta.. ja dlatego ogólnie nawet nie biorę się za słuchanie. Przesłuchałam i tyle. Raczej nie ograniczam się gatunkowo, ale żeby jakoś specjalnie słuchać czegoś innego niż tego co lubie to nie.
Ostatnio edytowany przez Kessa (2012-09-15 14:40:56)
Zaczyna się rozkręcać
Tak Salman Khan napisał na swoim twitterze o piosence Priyanki:
"Omg ! Jst heard priyanka chopra's english track 3 times bak to bak , called in my city . Its fab , outstanding ! SALAAM miss chopra ."
Ps. Też nie możecie patrzeć na to "bak to bak". Rozwala mnie to. Ten ich hinglish.... Ale sama wypowiedź bardzo pozytywna
Ostatnio edytowany przez marigold90 (2012-09-19 13:45:46)
Zakręcony
Fajnie, dobrze jeśli będzie miała poparcie w śród gwiazd Bollywood to jej doda sił.
Też często mnie to rozwala czasem trudno jest sie domyslić o co im chodzi, albo po prostu trudno jest ich zrozumieć.
Wow Priyanka mnie zszokowała swoim głosem shocking W życiu bym nie pomyślała, że ona umie tak śpiewać
Zakręcony
Teledysk mi się nie podoba, ale piosenka całkiem fajna. ; )
Bardzo ładnie zaśpiewana, ale głos ma trochę nie podobny o swojego..
Zaczyna się rozkręcać
Jak zwykle pięknie wygląda.
Hindustani
♥Shanti♥ napisał:
Świetnie wygląda ale czy ja jestem ślepa czy ona lekko przytyła?
Może tak się tylko wydaje z uwagi na trochę luźne ubranie. Na twarzy Priyanka zawsze tak wyglądała.
Premiera albumu:
Zakręcony
Priyanka wygląda naprawdę cudownie
Hindustani
Wznawiam wątek bo pojawiła się kolejna piosenka. Jak dla mnie pierwsza była lepsza.
Kliknij, aby posłuchać: The Chainsmokers ft. Priyanka Chopra - Erase (Original Mix)
Okładka albumu w linku powyżej.
Hindustani
Piękna okładka Priyanka ma bardzo ładną suknię
Zakręcony
PC wygląda naprawdę super i sexy
Robi postęp
Też się z tym zgodzę Pięknie wygląda
Bardzo ładnie wyglądała. Sukienka może nie jest jakaś rewelacyjna, ale to oczy przyciągają wzrok. A i buty ma niezle.
Super.
Zaczyna się rozkręcać
pierwsze zdjęcia z klipu "In my city"
Zaczyna się rozkręcać
Jak dla mnie Priyanka pięknie się prezentowała. Ma bardzo ładny strój i biżuterię
Zakręcony
Priy prezentuje się cudownie strój fryzura makijaż wszystko pięknie do siebie pasuje
Zakręcony
Priyanka zrobiła sobie ombre, wiem bo jestem fryzjerem.
Naprawdę wygląda świetnie.
Dobry dyskutant
Priyanka wyglądała świetnie, ale jednak wolę ją bez grzywki
Robi postęp
Też uważam że Priyance lepiej bez grzwyki. Stój super, może trochę nie podobają mi się jej buty, ale mimo to wygląda pięknie
http://www.pinkvilla.com/entertainmentt … at-william
W koncu pkazal sie teledysk:-)
Zakręcony
Super, że will.i.am zgodził się wystąpić w teledysku. To już jest coś. ; )
Teledysk całkiem fajny. Dużo tańca, szybki samochód, kolorowe światła.. Trochę się w tym wszystkim gubiłam.
Zaczyna się rozkręcać
powiem tak- intro widziałam podobne w innym teledysku, piosenka super,teledysk z typu tych-które muszę pooglądać wielokrotnie by stwierdzić czy mi się podoba, a dla mnie najlepszy moment w sensie muzycznym i wizualnym od około 2:50 minuty
Robi postęp
Jak dla mnie to za dużo tego
Zakręcony
Na stronie Eski można przeczytać jak Polacy zareagowali na piosenkę i teledysk Priyanki.
Wspólnie możemy trochę poprawić opinie.
http://www.eska.pl/news/miss_swiata_spi … ideo/42178
Hindustani
Priyanka kręci nowy teledysk pt. Exotic z Pitbullem:
Boże uchowaj, nie urzeka mnie, ani jej głos, ani denne piosenki (raczej płytkie teksty a'la 1D czy inny szit)
Ale mam nadzieję, że będzie ćwiczyć (bo wciąż jest nowicjuszem jeśli chodzi o wokal) i kiedyś zaśpiewa coś, coś specjalnego.
Bollymaniak
Kiedy premiera singla Exotic?
Hindustani
Nie, nie i jeszcze raz nie Kompletnie mi sie nie podoba. Priyanka zdecydowanie powinna zostac przy aktorstwie. Glos ma moze nienajgorszy, ale piosenka In My City jest kiczowata, a teledysk jeszcze gorszy...
Ostatnio edytowany przez olga89 (2013-06-01 21:29:44)
Aidan Turner
Bollymaniak
jeszcze raz pytam.Czy ktoś wie kiedy premiera singla Exotic? Nie mogę znaleść nigdzie dokładnej daty
Hindustani
shahrukhkajol12 napisał:
jeszcze raz pytam.Czy ktoś wie kiedy premiera singla Exotic? Nie mogę znaleść nigdzie dokładnej daty
Przeczytałam w newsie na radioandmusic.com, że planowano jego premierę w kwietniu, jednak szukałam go i nie znalazłam.
Bollymaniak
Svasti dzięki za info
Bollymaniak
Dziś wyszedł singiel Exotic Priyanki z Pitbull'em super kawałek
Zaczyna się rozkręcać
Oby teledysk był dobry, piosenka dobra, lepsza niż In my city
Bollymaniak
Też bardziej podoba mi się ta piosenka niź In My City teledysk pewnie teź będzie fajny
Zaczyna się rozkręcać
Trzy krótkie zajawki nadchodzącego klipu "EXOTIC"
Bollymaniak
Ja teź mam taką nadzieje Jestem tylko ciekawa czy będą puszczać ten klip w naszych stacjach muzycznych
Hindustani
Widocznie kawałek się podoba. nie jest zły, ale jak dla mnie Exotic lepszy.
Priyanka będzie obecna 25 lipca w Millions of Milkshakes ulica 8910 Santa Monica Blvd w zachodnim Hollywood, Kalifornia, o godz 19.00 wieczorem.
Na stronie oficjalnej http://millionsofmilkshakes.com/ jest zaproszenie.
Bollymaniak
Red ale masz oko
Zaczyna się rozkręcać
Jestem oczarowana nie tyle co całością teledysku, lecz pewnym fragmentem - a mianowicie "tańcem w dżungli". Sama piosenka codziennie brzmi na mojej playliście, ale czy akurat takiego teledysku się spodziewałam po trailerach? Sama nie wiem, ciężko ocenić. Jak dla mnie lepszy teledysk od "In my city", choć uważam że "słabe" wykonanie klipu "In my city" leży w braku wystarczających funduszy. Jak wiadomo Pri jest też aktorką wiec raczej słabo nie zarabia, lecz pewnie nie chciała inwestować ogromnych pieniędzy w nowe przedsięwzięcie jakim jest nagranie klipu, szczególnie dla debiutującego artysty.
Svasti, Twoje pytanie dało mi do myślenia. Ładnie wykonany teledysk, scenografia, choreografia i kostium, ale chętnie ujrzałabym Pri w sari
Bollymaniak
Teledysk widziałam dwa razy i jestem zachwycona Priyanka wygląda pięknie zwłaszcza przy basenie i na balkonie
Taniec w dżungli super i całość bardzo mi się podoba
Mam nadzieje, że za niedługo zobaczymy go na naszych stacjach muzycznych
Ostatnio edytowany przez shahrukhkajol12 (2013-07-11 21:45:20)
Zakręcony
Nawet mi się zaczeła podobać ta piosenka :-)
Teledysk pasuje do rodzaju muzyki ale tez spodizewałam się czegoś więcej, inaczej, lepiej .
Naklepsze fragmenty są w dżungli i na koncu.
Tradycyjny strój tu nie pasuje .
Bollymaniak
Zgadzam się z tym,że tradycyjny strój tu nie pasuje
Hindustani
Fragmenty w dżungli kojarzą mi się z teledyskiem Jennifer Lopez - Waiting for tonight, dla mnie najlepsze są fragmenty w wodzie. Sama już nie wie, może nie chcieli mieszać strojów w klipie. Mimo tego klip świetny.
Teledysk jest zarąbisty!!! Uwielbiam go i Priyanke w teledysku, również jak świetnie śpiewa w duecie z Pitullem Na początku piosenka mi się bardzo podobała, a teraz? doszedł do tego teledysk i jest idealnie
A indyjskie akcenty świetnie pasują tutaj.
Ostatnio edytowany przez Priya_88 (2013-07-12 14:55:59)
Hindustani
Strój mi się jakoś nie podoba, buty moim zdaniem też do tego stroju nie pasują.
Bollymaniak
Mi akurat również się nie podoba, całość jakoś tak dziwnie dla mnie wygląda, chociaż fryzurę ma super
Zakręcony
moim zdaniem Priy wyglądała fajnie
Priyanka wygląda prześlicznie. Podoba mi się cała stylizacja jest bardzo oryginalna
Robi postęp
Bardzo podoba mi się jej stój. Lubię taki styl
Hindustani
Promocja singla Exotic (lipiec 2013)
Znowu kolejne zdjęcia z promocji singla w Los Angeles. Priyanka napisała na twitterze:
"W studiu idolator... wspaniałe widoki, wspaniali ludzie oraz zabawna pogawędka!"
Priyanka nie próżnuje
Hindustani
Priyanka w nocnym klubie w Los Angeles (lipiec 2013)
Priyanka podczas swego pobytu w Los Angeles promuje oprócz swojego singla promuje także bajkę pt. "Planes", w której podkłada głos pod samolot. Wątek: Priyanka podczas promowania bajki "Planes" tutaj
Hindustani
Priyanka promuje swój singiel w radiu KiisFM (sierpień 2013)
Priyanka zaraz po premierze filmu animowanego "Planes" (tutaj) udała się do radia KiisFM. Filmik z wywiadu zobaczycie tutaj
Gwiazda bollywoodu
Bardzo ładnie Pri wygląda w każdej odsłonie.
http://www.pinkvilla.com/files/imagecac … plnes7.jpg jakby koń ją oblizał.. okrutnie.
co do klipu - już to, jak sie pokazała na samym początku mnie odrzuciło.. ukazuje tylko, że to golizną można zarobić najwięcej i to oczywiście podpasując się pod mocna komerchę... większość tych jej strojów jest odrażająca. a najbardziej boli to, że wiele filmów indyjskich, tych nowych, zaczyna amerykanizować się w podobny sposób.
Ostatnio edytowany przez Kessa (2013-08-22 21:14:54)
Hindustani
Wolę Priyankę na najnowszych zdjęciach z grzywką, fryzura podczas premiery Planes, jak już gdzieś pisałam, nie za bardzo mi pasuje.
Co do komercji: to chyba takie czasy, a Priyanka chce się wybić. W wideoklipie brakuje mi indyjskich wstawek.
Zakręcony
Jestem przeciwna dostosowywaniu się do czasów żeby kase zdobyć czy zabłysnąć , co jej z tego przyjdzie.
W moich oczach tacy ludzię traca na wartości .
Hindustani
Promocja albumu w Extra TV Universal Studios Hollywood (październik 2013)
Priyanka Chopra, która jest obecnie w USA została dostrzeżona na planie Extra TV w Universal Studios w Hollywood. Priyanka promuje swój album.
Jej pierwszy singiel pt. In My City niedawno został puszczony jako rozpoczynający utwór podczas Thursday Night Football.
Koszulka ze SWAG'iem, nie no, jak hot 14nastka.
Dobry dyskutant
Świetny strój i buty
Hindustani
Piosenka jak jedna z wielu w radiu, szkoda. Czekam na teledysk, może chociaż to obroni piosnkę.
Bollymaniak
Świetna piosenka czekam na teledysk
Bollyamator
To jest cover. Prawdziwy utwór zaśpiewała Bonnie Raitt. Szkoda, że to nie piosenka Pri. No i ten głos też nie brzmi jak ona...
Hindustani
Priyanka Chopra promuje swój kawałek 'I Can't Make You Love Me' w NYC (kwiecień 2014)
Bollymaniak
Świetnie wygląda Tak pozatym to najnowszy jej teledysk jest genialny
Robi postęp
Występ Priyanki na żywo z nowym singlem:
Inny filmik: http://www.youtube.com/watch?v=ygeMLzUr2NI
Ostatnio edytowany przez Samantha (2014-05-07 19:11:01)
Niech się ona lepiej na aktorstwie skupi, słabiutkie to.
Ostatnio edytowany przez jigssaw (2017-08-12 08:46:03)
Pasjonatka bollywood
Piosenka jest średnia, za dużo tutaj nakombinowano.. Poprzednie utwory Priyanki były lepsze.
Gwiazda bollywoodu
Nałożyli za dużo efektów na jej głos. *__*
Hindustani
Zgadzam się z tymi "efektami", przekombinowali, czasem trudno rozpoznać jej głos, jednak sama muzyka wydaje mi się miejscami dość chwytliwa - zwłaszcza zwrotka i przejścia, potem refren od słów "run away" nie bardzo, za pierwszym razem nie wpadła mi w ucho, ale po paru odsłuchaniach jest lepiej.
Strony: 1