Hindustani
Piekna aktorka i według mnie bardzo utalentowana więc i jej zdjęć nie może zabraknąć, uwielbiam ją u boku Mahesha, Prabhasa i Siddharthy, pięknie się z nimi komponuje
Ostatnio edytowany przez milkaja1 (2007-12-29 19:45:14)
Zaczyna się rozkręcać
Faktycznie.. naprawdę ładna.
Przepiękne zdjęcia Dzięki milkaja Cóż, ja podzielam zdanie osób z którymi się znam, że najlepiej jej w parze z Prabasem
Hindustani
Mirya napisał:
Przepiękne zdjęcia Dzięki milkaja Cóż, ja podzielam zdanie osób z którymi się znam, że najlepiej jej w parze z Prabasem
bardzo proszę i polecam sie na przyszłość i zgadzam się, że z Prabhasem pięknie wyglądają a jak grają...
Skoro juz tu zajrzałam to kilka foteczke dorzucę .
Oj świetne fotki! Trisha na wszystkich wygląda cudnie
Hindustani
Parvati nie ma się co za bardzo przejmować Wszyscy przy takich pięknościach z Południa mogliby się nabawić kompleksów
A na dokładkę kilka najnowszych zdjęć Trishy z filmu Bujjigadu Wygląda jak zwykle prześlicznie, ale pocieszmy sie, ze bez makijażu na pewno taka rewelacyjna nie jest
ladna ma taka nietypowa urode;)
Trishka jest swietna
Pani nie znam, ale widzę, że ładnie wychodzi na zdjęciach
Ostatnio edytowany przez Audrey (2008-09-02 17:40:06)
Bollymaniak
Chyba ona lubi znak "peace bro" \/
Też ją lubię
Gwiazda bollywoodu
O Jaka zabawowa dziewczyna.
Bollymaniak
Pierwszy film telugu jaki obejrzałam, całkiem-całkiem pierwszy to Athadu i właśnie ona jest dla mnie taką ikoną (z kobiet) filmów Tolly
Rozbraja mnie ta fota, jej mina szczególnie
sianokos napisał:
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2014-02-22 15:32:21)
Gwiazda bollywoodu
Chandramukhi napisał:
Pierwszy film telugu jaki obejrzałam, całkiem-całkiem pierwszy to Athadu i właśnie ona jest dla mnie taką ikoną (z kobiet) filmów Tolly
Rozbraja mnie ta fota, jej mina szczególnie
U mnie Ona była w pierwszym filmie Tolly jaki oglądałam , jak już wiedziałam , ze jest coś takiego jak Tolly i Kolly...
Rozbrajają mnie Jej miny i niektóre ruchy...