Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » Kajol współpracuje z Revathy przy nowym filmie zatytułowanym „The Last

#1 2021-10-07 11:46:46

Svasti

Hindustani

Kajol współpracuje z Revathy przy nowym filmie zatytułowanym „The Last

Kajol współpracuje z Revathy przy nowym filmie zatytułowanym „The Last Hurrah”

Aktorka, która została reżyserką Revathy, jest gotowa skierować swój obiektyw na niezwykle utalentowaną Kajol. Ten duet marzeń zamierza stworzyć inspirującą historię w swoim nadchodzącym filmie, "The Last Hurrah".

Zainspirowany prawdziwą historią i prawdziwymi postaciami, "The Last Hurray" opowiada historię przykładnej matki, Sujaty, która zmagała się z najtrudniejszymi sytuacjami jakie można kiedykolwiek napotkać z uśmiechem na twarzy. Film jest obecnie w fazie przedprodukcyjnej i niedługo zacznie być kręcony.

Mówiąc o swojej pierwszej współpracy z Kajol i wybierając dla niej tę historię, Revathy dzieli się:

„Podróż Sujaty w The Last Hurrah jest bardzo bliska mojemu sercu. Jest nie tylko bliski, ale także inspirujący. Kiedy Suuraj, Shraddha i ja omawialiśmy ten film, Kajol była pierwszą osobą, która przyszła nam do głowy. Jej miękkie, ale energiczne oczy i piękny uśmiech sprawią, że uwierzysz, że wszystko jest możliwe i taka właśnie jest Sujata. Jestem bardzo podekscytowana tą współpracą i pracą z Kajol nad tą „pokrzepiającą historią”.

Kajol jest zachwycona, że ​​może razem z Revathy stworzyć tę piękną opowieść:

„Kiedy usłyszałam historię The Last Hurrah, mogłam od razu połączyć się z Sujatą i pomyślałam, że jej podróż była niesamowicie inspirująca. Myślę, że to piękna podróż i zasługuje na to, by się nią dzielić ze wszystkimi. A to, że Revathy pokieruje mną w tej historii, daje mi więcej siły, by zagrać Sujatę i pokazać jej mocne strony."

Łącząc dynamiczny duet – Revathy i Kajol, producenci Suuraj Singh i Shraddha Agrawal dzielą się:

„Uważamy, że to dla nas wspaniały wyczyn, aby móc zdobyć te dwie potęgi, Revathy i Kajol, do The Last Hurrah. Jesteśmy pewni, że dzięki zniuansowanej reżyserii Revathy i wybitnej kreacji Kajol ten film poruszy wiele serc”.

Wyprodukowane przez Suuraj Sinngh i Shraddha Agrawal pod szyldami Blive Productions i Take 23 Studios Production, "The Last Hurray" wyreżyseruje Revathy, a scenariusz napisał Sammeera Arory.

http://www.bollywood.pun.pl/_fora/bollywood/gallery/8_1633606451.png

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

#2 2021-10-19 15:12:42

smuterks

Bollyamator

Re: Kajol współpracuje z Revathy przy nowym filmie zatytułowanym „The Last

Oo super połączenie, lubię obie

• Index
  •  » Newsy
  •  » Kajol współpracuje z Revathy przy nowym filmie zatytułowanym „The Last
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS