Hindustani
Do Patti (2024)
Premiera: 2024, Netflix
Gatunek: thriller
Producent: Kriti Sanon, Kanika Dhillon
Reżyseria: Shashanka Chaturvedi
Scenariusz: Kanika Dhillon
Muzyka:
Banner: Kathha Pictures, Blue Butterfly films
Język: hindi
Obsada:
Kajol
Kriti Sanon
Shaheern Sheikh
Opis:
Trzymająca w napięciu historia dwóch kobiet, które dzielą mroczny sekret.
Ciekawostki:
* "Do Patti" jest debiutem Kriti jako producenta
* Film to także druga po ośmiu latach współpraca Kriti Sanon i Kajol. Ostatni raz widziano ich razem w "Dilwale" w 2015 roku.
Newsy:
* Kajol i Kriti Sanon rozpoczynają zdjęcia do tajemniczego thrillera..
* Kriti Sanon rozpocznie drugi harmonogram "Do Patti" w listopadzie..
Hindustani
Kriti Sanon i Kajol zakończyły zdjęcia do swojego długo oczekiwanego thrillera "Do Patti", który stanowi debiut Kriti jako producenta.
Kriti Sanon udostępniła zdjęcia i filmy z uroczystości oraz napisała w podpisie:
„W każdym filmie jest kawałek mojego serca, ale w niektórych jest też moja dusza. #DoPatti ma moje serce, duszę, mózg, miłość, łzy i marzenia i nie tylko.. Mój pierwszy raz jako producent w @bluebutterflyfilmsofficial i bardzo mi się podobała ta twórcza podróż!!
Serce mi się kraje, wiedząc, że ta podróż dobiegła końca, jestem wdzięczna za piękne wspomnienia i jeszcze piękniejszych ludzi, którzy sprawili, że była ona tak wyjątkowa!
@kanika.d, moja genialna pisarka i współproducentka – uwielbiam Twoją pasję do filmów i cieszę się, że zrobiliśmy to razem! mamy zamiar wspólnie opowiedzieć jeszcze wiele ekscytujących historii
@beatnikbob5 stworzyłeś magię dzięki swojej wizji i dziwacznemu sposobowi patrzenia na podstawy! I o tak, jesteś jednym z najfajniejszych reżyserów z jakimi pracowałam!
@kajol ma’am Bardzo się cieszę, że znów mogę z Tobą pracować!! Uwielbiam to, że jesteś taka prawdziwa w nie tak realnym świecie! Dziękuję, że zawsze pomagasz mi dawać z siebie wszystko!
@tanviazmiofficial proszę pani, jest pani gwiazdą rocka! Kocham Cię i cieszę się, że Cię poznałam! Dziękuję, że jesteś taka ciepła i niesamowita!
@shaheernsheikh nie mogę się doczekać, aż świat zobaczy, jak błyszczysz w swoim debiucie!! Cieszę się, że znalazłam w Tobie przyjaciela! Niech to będzie początek nowej, pięknej podróży w Twoim życiu!
@martratasssepp Martyyy, jesteś genialny i bez ciebie ten film nie byłby tym, czym jest! Dziękuję, że nakręciłeś to z taką pasją!
I na koniec, dziękuję @netflix_in #Monica @ruchikaakapoor i całemu zespołowi za ożywienie tej pięknej historii!!
Premiera 2024! Nie mogę się doczekać! @bluebutterflyfilmsofficial @kathhapictures”
Kanika Dhillon, która jest także współproducentką filmu, również udostępniła na swoim koncie na Instagramie kilka szczęśliwych zdjęć obsady i ekipy. Wyraziła wdzięczność Kriti i Kajol za ich wspaniałe kreacje oraz reżyserowi Shashankowi Chaturvediemu.
Hindustani
Kajol promieniuje radością w teledysku zza kulis z planu filmu; pozuje z Kriti Sanon i zespołem
Aktorka Kajol niedawno rzuciła fanom okiem na kulisy nadchodzącego filmu "Do Patti". Film, udostępniony na jej Instagramie, przedstawia potężne trio Kajol, Kriti Sanon oraz twórcze umysły stojące za projektem, Kanikę Dhillon i Ruchikaa Kapoor Sheikh.
Materiał oddaje istotę sesji zdjęciowej, ukazując oszałamiający wygląd czołowych pań i więź łączącą zespół.
Klip ukazuje Kajol promieniującą elegancją i pewnością siebie w karmelowej sukience, gdy pozuje obok Kriti Sanon, która ma na sobie eleganckie brązowe spodnie. Kanika i Ruchikaa uzupełniają estetykę swoimi pastelowymi zestawami, dodając kadrowi odrobinę energii.
Dołączony do filmu podpis Kajol „Za kulisami, przed zakrętem” w połączeniu z emotikonami wskazuje na oczekiwania związane z premierą filmu. Gdy tylko udostępniła wideo, fani zalali komentarze, wyrażając swoje podekscytowanie.
Ogłoszenie „Do Patti” w zeszłym roku, 5 lipca 2023 r., wywołało już intrygę wśród miłośników kina. Kriti Sanon, wyrażając swój entuzjazm na Instagramie, pochwaliła współpracę z Netfliksem i utalentowanymi kobietami, które napędzają projekt. Pochwaliła powrót Kajol na ekran po ośmiu latach i pochwaliła Kanikę Dhillon za jej niezwykły talent pisarski.