Hindustani
Ramesh Taurani potwierdza powrót w „Bhoot Police 2”
"Bhoot Police", horror z udziałem Saifa Ali Khana i Arjuna Kapoora, a także Yami Gautam i Jacqueline Fernandez, został wydany na platformach cyfrowych. Teraz wiemy, że producent Ramesh Taurani i reżyser Pavan Kripalani zamierzają przekształcić "Bhoot Police" w dalsze części, a Saif i Arjun ponownie wcielają się w role łowców duchów.
„Szablon Bhoot Police pozwala twórcom przekształcić go w franczyzę. Podczas gdy twórcy zachowali otwarte zakończenie, aby zasugerować możliwość kontynuacji, słyszymy, że zespół już rozpoczął wczesne rozmowy na temat Bhoot Police 2. Chodzi o to, aby kontynuować franczyzę łączącą horror i humor oraz sprawić, że łowca duchów stanie twarzą w twarz z nowymi wyzwaniami na różnych terenach Indii.”- ujawniło źródło.
Według źródła, sprytne elementy dwóch postaci, w połączeniu z motywami ślepej wiary i egzorcyzmów, sprawiają, że jest to atrakcyjna propozycja dla zespołu, aby stworzyć franczyzę. Drugą serią Ramesha Tauraniego po serii Race będzie Bhoot Police.
„Jeszcze trochę czasu minie zanim Bhoot Police 2 wystartuje. W rzeczywistości istnieje duże prawdopodobieństwo, że Race 4 wydarzy się przed horrorem, ponieważ scenariusz thrillera akcji już trwa.” – dodaje źródło.
Ramesh Taurani był cytowany:
„Tak, zdecydowanie planujemy kontynuację Bhoot Police. Publiczność cieszy się z pierwszej części i nie mogę się doczekać, aby kontynuować ją z zespołem."
Bollyamator