Po udanej wersji nowych przygód najgroźniejszego przestępcy Indii, Dona, Farhan Akhtar zadeklarował nakręcenie kolejnego filmu z tej serii. Oczywiście z Shah Rukhiem Khanem w roli głównej. Jeśli ktoś myślał, że Amitabh Bachchan będzie się temu spokojnie przyglądał, jest w błędzie.
Najnowsze doniesienia mówią o planach Nadeema i Nasira Iranich, synów producenta pierwszego Dona z roku 1978, Narimana Iraniego. Bracia zamierzają nakręcić swój sequel zatytułowany Don 2, The Return Of The King.
Indyjskie wróble ćwierkają, że Big B. zgodził się na udział w tym filmie. Jeśli projekt dojdzie do skutku, można spodziewać się kolejnej odsłony zimnej wojny między SRK a Bachchanem.
Ostatnio edytowany przez Nashita (2007-12-18 20:09:53)
Hindustani
Big B i SRK w Donie razem - fajna perspektywa Chciałabym to zobaczyc i trzymam kciuki zeby projekt wypalił A czy zimna wojna trwa?....mam jednak nadzieje ze Ci aktorzy nie sa aż w tak "zimnych" stosunkach
Hindustani
Będzie Don 2? ja zrozumiałam że ten nowy Don będzie z Amitabh Bachchanem...Czyli Srk i Amitabh razem? ciekawe przedsięwziecie sie szykuje znając to jaki oboje mają prestiż w Bollywood.
ps. mam nadzieję że nie wcielą w czyny tej wojny.
Strasznie jestem ciekawa tego połączenia, tylko mam nadzieję, że nie pozabijają sie na planie
Zaczyna się rozkręcać
Cóż... ja bym wolała Dona 2 ale w roli głównej SRK.. moze okazało by się, że Big B był by Ojcem Dona w tym filmie xD
o co chodzi z ta wojna ? przeciez oni sie lubia...
Zakręcony
ale buba z tymi filmami
wlasnie przeciez dla SRK Big B jest Idolem i wzorem z tego co czytalam i jaka wojna? ktos tu przesadza
z tego co a wodze czytam i ogladam to oni wszyscy sie lubia
tak jak niby Kajol z Rani sie nie lubia a w tylu filmach razem
no wlasnie... ja tez slyszalam, ze Rani i Preity sa w ziemnej wojnie, a przeciez wiele bylo zdjec, gdzie sa razem i wogole w filmach i w programach... na uroczystosciach siedza blisko siebie...
zeby miec pozywke gazetowa