Strony: 1
Wątek Zamknięty
Nabijacz
Kroki w chmurach z Gazetą Wyborczą za free 13 luty
Bollymaniak
oooooooo na pewno na pewno kupie
Hindustani
Dzięki za info - tylko żebym nie zapomniała i żeby mi się udało kupić.
Nabijacz
O Jejku musze to kupić Nie mogę się doczekać
Muszę to sobie gdzieś zapisać 13 luty Kroki w Chmurach a 14 lutego Jestem przy tobie
Nabijacz
ja tez z pewnościa kupię
Bollymaniak
Jeśli boicie się, ze zapomnicie to napiszcie! to 11,12 lub 13 (jak wolicie) to napisze na pW (lub inaczej jak wolicie)i przypomnę
Przypominam:
Awatif, Rejeshwari, Amaze_me, GAURI
O rany dzieki za info !!!! jesteem przy Tobie mam ale Kroki w Chmurach kupie na pewno dzieki
Gość
Ewelinko przypomnij mi 11, 12 o tym ; ]
Dzięki
Gość
Ja też oczywiście musze kupic
Dobry dyskutant
Oo to fajnie w końcu coś czego już nie mam
Robi postęp
o jak fajnie ) tylko kurde muszę se to chyba na czole napisać żeby nie zapomnieć xD
Hindustani
Szaruczkomaniaczka dzięki za info Ty pierwsza nam o tym donosisz. Wreszcie w Polsce coś rusza na temat bollywood
Bollymaniak
A jeszcze coś gdzieś czytałam że ponoć na Walentynki w gazecie (kurde, nie pamiętam której:-/) Jestem Przy Tobie:D Trzeba też wypatrywać
Nabijacz
Shahrukhomaniaczka Skąd o tym wiesz ... Była reklama ??
Nabijacz
nie ma za co w końcu Bollymaniacy muszą sobie pomagać, co nie ?
nie, nie było reklamy, czytałam o tym na innym forum i podawali tam tez link do strony, gdzie są dodatki do gazet
Nabijacz
Aha ... a masz ten link ??
Czytałam na jakims tam forum że w kwietniu ma być w gazecie "Serce ze złota"
Ostatnio edytowany przez Buba_Bollywood (2008-02-07 11:31:43)
Dobry dyskutant
Hejka:) ja właśnie wczoraj też przeglądałam jedną stronę na której były zapowiedzi, bo akurat chciałam zobaczyć na MHN, i gdy zobaczyłam, że w gazecie wyborczej ma być film "Kroki w chmurach" to troszkę w szoku byłam <pozytywnie oczywiście>. Tym bardziej, że przecież od całkiem niedawna jest w sprzedaży Myślałam, że może to jakiś błąd i postanowiłam jeszcze rano przed szkoła sprawdzić i akurat weszłam przy okazji na forum i widzę, że Shahrukhomaniaczka dodała nowy wątek Tak więc big wielkie dzięki za info, bo już dzisiaj zamówiłam sobie w kiosku
Mam nadzieję, że uda mi się kupić Dzięki za info
Bollyamator
Oooo, świetnie ja też bym prosiła o przypomnienie, bo moja pamięć jest nietrwała
Robi postęp
kupię na 100000000000000000000000000000000000000|%
Wkręca się
Fajnie, ale szkoda, że nie jakieś nie wydane w Polsce filmy, bo te już mam.
Bollymaniak
Oczywiście Awatif, Amaze_me i Rajeshwari (jeśli boisz się że zapomnisz) to przypomne już w kalendarzu zapisane
Ekspert ds. SRK
Wielkie dzięki za cynk .
pozdrawiam
Bollymaniak
oczywiście powiadomie
Nabijacz
Ja tez proszę o przypomnienie w poniedziałek zamwie sobie juz w kiosku / kioskach xD
Zakręcony
ale super musi byc ten film moj
Nabijacz
A wziął ktoś może METRO w zeszły piątek? Na ostatniej stronie wielka relama tego filmu A w gazecie -krótka recenzja faany Postaram się zeskanować i wrzucić
Bollymaniak
w tv fakt i wielu innych też jest recenzja faany bardzo dobrze oceniana
To taki off topik
Nabijacz
Dziwne, że nie reklamują w ogóle w telewizji GW, a przecież tyle fanów by przybyło bolly kina....
Hindustani
To ja się rano zaczajam na ten film , mam tylko nadzieje ze uda mi sie trafic gazete z filmem bo jak nie to będę bardzo ale to bardzo zawiedziona !
Ostatnio edytowany przez milkaja1 (2008-02-12 19:35:19)
Dobry dyskutant
A ja jeśli będę miała możliwość zakupu nawet dwóch gazet w różnych miejscach to kupię heh:D Tak więc nie martw się milkaja1 w razie nadwyżki w egzemplarzach to wyślę ci jeden pocztą
A przy okazji, właśnie widziałam reklamę filmu "Kroki w chmurach" w GW, tak więc jest szansa, ze kilku więcej fanów dowiedziało się o tym filmie:) tak więc też jak widać Shahrukhomaniaczka czasem jednak są pożyteczne reklamy
Ostatnio edytowany przez dijan_Roksia (2008-02-12 19:55:32)
Hindustani
dijan_Roksia napisał:
A ja jeśli będę miała możliwość zakupu nawet dwóch gazet w różnych miejscach to kupię heh:D Tak więc nie martw się milkaja1 w razie nadwyżki w egzemplarzach to wyślę ci jeden pocztą
A przy okazji, właśnie widziałam reklamę filmu "Kroki w chmurach" w GW, tak więc jest szansa, ze kilku więcej fanów dowiedziało się o tym filmie:) tak więc też jak widać Shahrukhomaniaczka czasem jednak są pożyteczne reklamy
Dzieki Ale może uda się dostac, ja z samego rana będę patrzec no chyba ze po prostu mało egzemplarzy w kioskach będzie to wtedy moze byc problem. A widziałam ze cena gazety chyba taka sama jak normalnie więc naprawdę opłaca sie zakupić, to tak jak kiedys było z z gazetą ktorą można było za zlotówke kupić z K3G. Tu za 1,50 zl wiec byłoby super
Ale jeśli nie dostane to będę cie pytac czy dodatkowego egemplarza nie posiadasz a jak nie ja będę potrzebować to moze inny bollymaniak któremu sie nie uda trafic będzie chetny
Bollymaniak
toooo już jutro
Gość
Mnie sie chyba jednak nie uda kupic, kioskarka powiedziała, ze nie bedzie opcji gazety z dodatkiem... phu..
Hindustani
Łaski robić rzeczywiście nie powinni, ta kioskarka to pewnie nie wie po prostu i tyle Mało zorientowana jest najwidoczniej
Bollymaniak
A czy ktoś wie o której są dostawy do kiosków? Bo jak są później niż godzina 7:45 rano to będę mogła dopiero kupić ok godz 14:00 i nie wiem czy jeszcze będzie <> Albo wylece na przerwie ze szkoły do kiosku. W sumie blisko mam tylko się trochę zgrzeję
Gość
Hurra mam film Mówiłem o tym mamie pare dni wczesniej i mi kupiła gdzie indziej, heh kupiła o 8mej tyle ze teraz wstałem Btw dodatki do gazet są wtedy w kiosku kiedy jego właściciel ustali do z dystrybutorem, no i nie kazdy kiosk tak ma Ale rybka film jest i jest świetnie, teraz mama każe mi go od razu włąćzyć, bo tez lubi bollywood ;P heh xD
Ostatnio edytowany przez Mad (2008-02-13 10:41:27)
Dobry dyskutant
JA też mam już ten film na szczęście powiedziałam mamie, żeby zobaczyła czy w ten film będzie w sklepie jak rano pójdzie po zakupy i kupiła mi <jupi> Chociaż miałam mieć zostawiony ten egzemplarz w kiosku, ale coś pani z kiosku nie dzwoni tak więc dobrze, że przewidziałam dodatkową opcję
Mad ale masz fajnie, że filmy Bolly lubi też twoja mama bo u mnie szczerze mówiąc w domu po za mną nikt się tym kinem nie interesuje
Bollymaniak
Ja to na 10:00 do lekarza i o po 9 się szukało w empiku, 3 kioskach nic
Dopiero kochany dziadek na dole w kiosku znalazł (wczesniej był zamknięty) ostatni egzemplarz jaka szczęśliwa jestem ;D już dziś obejrzę bo nie oglądałam
Gość
A ja już po szukam tylko gdzie tu komenty opisać, moje i mojej mamy xD
Dobry dyskutant
I jak wrażenia?? Ja dopiero się wieczorkiem zabieram za jego oglądanie
Gość
http://bollywood.pun.pl/viewtopic.php?pid=49734#p49734 tu moje wrazenia ze spolierami ukrytymi ;p
Bollymaniak
nie mogę tego otworzyć nie działa mi ;( ;(
Zaczyna się rozkręcać
A mi dziala nie wiem czy wszystko bo seans bedzie dopiero wieczorem jak ksiazke przeczytam:)
“They say that there is a woman behind the success of every man.
However, in my case, it is the audience that is behind my success.”-Ilayathalapathy Vijay
Dobry dyskutant
Mi też działa ewelina2111 spróbuj może ponownie wejść, może tylko tak za pierwszym razem nie mogłaś wejść ja swoje wrażenia dołączę jutro, ale już szczerze mówiąc nie mogę się doczekać seansu
Gość
dijan_Roksia ewelinie chyba film nie działa ;(
Bollymaniak
nie da się w wndows media pleyer, allplayer no to w czym ? bede ryczeć
Dobry dyskutant
Ok mój błąd bo nie zrozumiałam ewelina2111 nie smutaj , na pewno w jakimś można otworzyć a masz może vplayer albo subedit ??
Gość
Ew, spróbuj tego, powinno zadziałać.
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& … +2.4.4.133
Zaczyna się rozkręcać
Ludzie ten film jest w formacie DVD wiec albo otwarzacz DVD albo program PowerDVD.
However, in my case, it is the audience that is behind my success.”-Ilayathalapathy Vijay
Bollymaniak
bratu na lapopie działa wiec jak mi użyczy to obejrzę jutro
Dobry dyskutant
Na pewno użyczy tak więc widzisz Ewelina nie warto było się smucić
Bollymaniak
nom ma 6 lat (cioteczny brat żeby nie było - ja jestem jedynaczka) użyczy bo mnie kocha
Bollymaniak
Ja bym się załamała bo we wsi mam kiosk kilometr od domu bo miałam pod domem to mi zlikwidowali:/ a do szkoły dziś nie poszłam bo źle się czułam ale dobrze że napisałam do koleżanki żeby mi kupiła i mi kupiła Bóg zapłać jej za to:* Ona zna moją manię na bolly i wie co to dla mnie znaczy i nawet słucha jak zaczynam jej coś opowiadać a niektórzy to po prostu mówią że nie chcą tego słuchać i mają dość Hihi, co ja na to poradze? Jak zaczne mówić o bolly to nie mogę przestać a nie mam w okolicy nikogo kto się tez interesuje, to muszę męczyć "zwykłych" znajomych:p Tyle dobrze że jest forum i gg:)
A wracając do tematu to jutro sobie obejrzę Tak w ogóle to to mój pierwszy film bolly na DVD:p Taki ze mnie pirat:p
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-02-13 17:28:21)
Robi postęp
mama mi zrana kupiła....to tez mój pierwszy film Bolly na dvd witaj w klubie piratów
Hindustani
Mi sie też film dostać udało, ale z tego co mi pan w kiosku powiedział to dodawany był do każdej gazety bo tak był przewidziany. Ale nieważne czy w końcu był w każdym egzemplarzu gazety czy nie, najważniejsze że rano w drodze do pracy zakup zrobiłam i yuuuuuuuuupi jutro sie będę szykować jeszcze na kupno Main Hoon Na
A fajnie że Kroki w chmurach udało mi sie kupic bo jak do tej pory tego filmu nie widziałam, i nie mialam w swojej kolekcji
Ewelina dziwię sie tylko czemu tobie w windows media player nie chce odbierać bo mi odbiera w tym programie, płyty dvd media player raczej powinien odtwarzać.
Ostatnio edytowany przez milkaja1 (2008-02-13 18:10:31)
Zaczyna się rozkręcać
Ja nawet mam 3 płyty tego filmu. Tej pani w kiosku coś się pomyliło i przez przypadek dostałam 2 płyty a jeszcze jedną kupił mi mój wujek xD
Zaczyna się rozkręcać
Naina123 ty to masz szczescie i co zrobisz z tyloma plytami?
Gość
Wyślij potrzebującym forumowiczom Naina
mam!mam!mam!
miałam do szkoły na 8 i przed kupiłam gazetę kolega stwierdził, ze to kicz;/ tzn ogólnie bolly...ale go ochrzaniłam, także raczej już tak mówił nie będzie w mojej obecności:P
ja właśnie jak sprawdzałam KHNH to taka załamana, że mi nie działa! ale w PowerDVD idzie....i jest wszystko okay.
ja dzisiaj dobrą córeczkę udawałam, i że gazeta specjalnie dla tatusia:D
Gość
sanju92 napisał:
ja dzisiaj dobrą córeczkę udawałam, i że gazeta specjalnie dla tatusia:D
Leże..... xD
Zaczyna się rozkręcać
Mad napisał:
Wyślij potrzebującym forumowiczom Naina
Jasne xD
rani17 napisał:
Naina123 ty to masz szczescie i co zrobisz z tyloma plytami?
Jeszcze nie wiem
Dobry dyskutant
Ja również mam małą nadwyżkę, bo okazało się, że pani w kiosku mi jednak zostawiła egzemplarz GW
Nabijacz
Ja też kupiłam choć z trudem drugi egzemplarz GW koleżance ale jednak sie udało!
Ostatnio edytowany przez Shahrukhomaniaczka (2008-02-20 18:03:56)
Zakręcony
ja mam bardzo daleko do kiosku i lipka jak juz do niego poszlam to nie było i ogolnie juz nigdzie nie było i jestem zła
Bollyamator
A mnie kupił braciszek Wystarczył tylko smsik i już wiedział o co chodzi
Zakręcony
fajnie moj wychodzil rano z domu jak go poprosilam to nie tylko wysmial
Dobry dyskutant
sitka nie przejmuj się ja osobiście miałam nadwyżkę w tym filmie, ale już koleżance obiecałam, że dam ale może akurat ktoś jeszcze ma nadwyżkę tego filmu, więc warto zapytać użytkowników forum
Wątek Zamknięty
Strony: 1