Strony: 1
Wątek Zamknięty
Marzenia o nakręceniu indyjskiego Spidermana nareszcie się spełniły. Nowy film wytwórni Red Chillies to także prezent dla syna producenta, Aryana, który jest wielkim fanem science fiction i oczywiście swojego ojca, Shah Rukha Khana. SRK wybrał Anubhava Sinhę do wyreżyserowania najdroższego filmu wyprodukowanego do tej pory w Indiach.
W filmie wystąpi sam King Khan i 12-letni aktor. Rozpoczęły się poszukiwania młodziutkiego aktora. Rola na pewno sprawi wiele radości młodemu wykonawcy ze względu na efekty specjalne. Shah Rukh współpracuje z reżyserem nad scenariuszem.
Wiadomo, że film oparty jest na grze komputerowej oraz wątkach ze Spidermana. Zakłada się, ze produkcja filmu powinna rozpocząć się pod koniec 2008 roku. Sinha jest zaskoczony nastawieniem gwiazdora. Jestem zdumiony jego dostępnością. Zawsze odnosiłem wrażenie, że lubi pracować z reżyserami, z którymi czuje sie komfortowo. Ale mnie zupełnie nie zna. Na szczęście mamy czas, by się poznać lepiej.
Anubhav zdradził także, że rozmowy na temat nowego filmu trwały prawie rok. Dopiero w ciągu ostatnich trzech miesięcy zaczęliśmy poważne rozmowy dzięki wspólnemu przyjacielowi (dziennikarz Mustaq Sheikh).
źródło: by Katrina www.bollywood.net.pl
Bollymaniak
Oooo! Super!!! Wreszcie juz są jakieś fakty odnośnie tego filmu:D Mam nadzieje że ten film będzie hitem:D
Ja też Chandramukhi strasznie sie z tego filmu cieszę i mam nadzieję, że będzie lepszy od hollywoodzkiego spidermana...ale w sumie na pewno, bo SRK zawsze boskie filmy produkuje (widziałam wszystkie i co jeden to lepszy )
Robi postęp
to superowo za Hollywodzką wersją nieprzepadam ale na ten czekam z niecierpliwościa to superowo
Jestem ciekawa jaką rolę będzie grał Shahrukh Khan Fajnie by wyglądał jako fruwający na linie i chodzący po wieżowcach Spiderman
Szkoda, że roli przeznaczonej dla 12-letniego chłopca nie zagra syn Shahrukha. Na pewno wyglądałby wyjątkowo uroczo
Jutrzenka
Ostatnio edytowany przez Jutrzenka (2008-02-22 20:31:15)
Dobry dyskutant
Mohabbatman Już się nie mogę doczekać
Zakręcony
ale super juz sie doczekac tego filmu nie moge napewno bedzie tysiac razy lepszy od hollywoodzkiej wersji
Nabijacz
Sanjula napisał:
Umbrella - skaczącego i puszczającego sieć to będzie mega film
nom też tak uważam TEN FILM MUSI BYĆ BOSKI
Ekspert ds. SRK
Oby tylko nie grał w takich obcisłych gaciach i rajtuzach jak w amarykańskim spidermanie .
Też czekam na ten film ,ale jakoś sobie nie wyobrażam Shahrukha w takim wcieleniu, nie w tym stroju,bo bohaterem może sobie być
a już broń Boże zakrywać mu twarz czymś z otworami na oczy tylko.
Wkręca się
Ja niemoge się już doczekać. Amerykański Spidermen był bardzo fajny lecz bollywoodzki w dodatku z Shahrukh Khanenm podbije cały świat.
Dobry dyskutant
ja też nie moge się doczekac filmu film napewno będzie super, bo bedzie z Shahrukh Khanenm i zrobi furorę
Och! Ja UWIELBIAM Spidermana! I komiksy i film są cudne
To ciekawe co będzie jak będę oglądać bollywoodzką wersję.... chyba zawał serca
Wątek Zamknięty
Strony: 1