Hindustani
Na Indiaglitz można przeczytać tak -
Po niesamowitym sukcesie występu supergwiazdy Shahrukh Khana w występie specjalnym w piosence do filmu Krazzy 4, Rakesh Roshan i rezyser Jaideep Sen zakasali rękawy do kolejnej piosenki z królem tańca Hrithikiem Roshanem
Co więcej w filmie zobaczymy jak dwie gwiazdy wykonują swoje numery specjalne do tej samej piosenki - BreakFree...
Promo niesamowitej choreografii do piosenki, którą wykonuje Hrithik będzie można zobaczyć jeszcze w tym tygodniu i z tego co słyszeliśmy, ma to być najlepszy występ taneczny w filmie jak do tej pory!
Reżyser mówi:" To była sama rozkosz pracować z SRK i muszę powiedzieć, że piosenka jest z dnia na dzień coraz bardziej popularna. Piosenka Hrithika jest na tą samą nutę co piosenka w wykonaniu SRK, ale są drobne zmiany w słowach. Hrithik tańczył jak zwykle wspaniale!! Jestem bardzo szczęśliwy, że dwie mega gwiazdy zatańczyły do piosenki tytułowej w moim debiucie filmowym".
Krazzy 4 to komedia o czterech szalonych facetach - Arshad Warsi, Rajpal Yadav, Irrfan Khan i Suresh Menon i o ich psychiatrze Juhi Chawla. Premiera filmu będzie miała miejsce 11 kwietnia 2008r. To debiut filmowy reżysera Jaideep Sena i producenta Rakesh Roshan pod szyldem FilmKraft.
Źródło: www.indiaglitz.com
Tapety z Hrithikiem i SRK z filmu > Tapety
Making of BreakFree z Shahrukhiem
I proszę dzis juz można z powodzeniem na youtubie znaleźć promo z Hrithikiem
Ja jednak wstawie filmik naszego kolegi z forum Taryllla alias Prince Don W tym filmie można zobaczyc nie tylko Hrithika ale i porównać jego występ z wystepem SRK.
Pewnie znajdę sie w mniejszości, ale uważam ze Hrithik lepiej zatańczył od Shahrukha. Zresztą Hrithik od zawsze świetnie tańczy, ma facet do tego niesamowity dryg! Ruchy ma rewelacyjne.
Co do Szaru to uważam że klimat w jego wykonaniu piosenki tworzą również towarzyszące mu tancerki, no i bardziej jego występ jest zagrany aktorsko niż zatańczony, ale nie oznacza to że jego występ mi się nie podoba. Wręcz przeciwnie uważam ze obydwa wykonania są świetne i z przyjemnością na obydwu panów popatrzyłam
Generalnie piosenka jest super!
I muszę to przyznać, że Szaru jak zwykle roztacza jakiś czar na ekranie
Ostatnio edytowany przez milkaja1 (2008-03-28 20:43:39)
super:D
a ja? hmmm...Trzeba przyznać, ze Hritik zatańczył świetnie! Ciarki mi przechodzą jak on tak tańczy, bo nie moge dojść, gdzie mu się kości podziewają
Ale za to na SRK jakoś mi się przyjemniej patrzyło
Bollymaniak
Mnie się taniec Hrithika podobał ale troche mnie przeraża jak on tańczy... Jest strasznie gibki jest i dobre pytanie Sanju92, gdzie mu się kości podziewają? Ale na SRK jak zwykle baaaaardzo miło popatrzeć i i tak on jest the best i z niecierpliwością czekam na całą piosenkę
Nabijacz
mi sie dużo bardziej podoba wersja Shahrukha
a mi ciezko jest porównać bo troszke mi sięfilmik przycinał a właściwie to bardzo (
no cóż spróbuje innym razem jeszcze raz
w każdym razie oba występy fajne i piosenka mi sie bardzo podoba,
no i jak widze Szaru w tej czerwonej koszuli z kapeluszem to ach ^^
Bollymaniak
Cała piosenka Break Free z SRK:
Filmek już tuż tuż Już się doczekac nie mogę
Ostatnio edytowany przez Chandramukhi (2008-04-14 14:38:01)