Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Plotki
  •  » Wywiad z SRK " Jestem wart ka¿dej ceny"- Czerwcowy "Twój Styl"

#1 2008-05-21 17:30:02

Monibuni

Wkrêca siê

6754593

Wywiad z SRK " Jestem wart ka¿dej ceny"- Czerwcowy "Twój Styl"

Ta pani± która przeprowadza³a wywiad to bym chyba na miejscu udusi³a [!!!!!!] 
ja naprawdê podziwiam SRK za to ze ma cierpliwosc do tego typu pytañ......
Jak przeczyta³am wstêp artyku³u a potem pocz±tek wywiadu to tak z lekka narasta³a we mnie z³o¶æ...

Podoba mi siê tylko stwierdzenie :

" Ten mê¿czyzna potrafi uwie¶æ ka¿dego...
Je¶li kocha, to na zawsze, je¶li p³acze, to szczerze, je¶li tañczy, to z dzieciêc± rado¶ci±...."

http://gfx.filmweb.pl/blog/756696/417625.1.jpg
http://gfx.filmweb.pl/blog/756696/417626.1.jpg
http://gfx.filmweb.pl/blog/756696/417628.1.jpg

#2 2008-05-21 17:43:03

gruzja94

Wkrêca siê

Aktorka: preity zinta
Aktor: shahrukh khan
Duet: saif i preity

Re: Wywiad z SRK " Jestem wart ka¿dej ceny"- Czerwcowy "Twój Styl"

czyta³am to  szkoda tylko ¿e nieby³o ¿adnego dodatku z SRK!!

SRK,Kajol,Preity,Aishwarya moi ulubieni aktorzy z BOllywood

#3 2008-05-21 17:54:40

Monibuni

Wkrêca siê

6754593

Ten wywiad jest chyba tylko dlatego ¿e wchodzi do kin "Om Shanti Om" i mieli wolne miejsce po dziale "co nowego w kinach"..

#4 2008-05-21 18:05:42

meina

Nabijacz

status 5572107
6247167
Call me!
SkÄ…d: Leszno

Kurcze szkoda s³abo widaæ mo¿na by zrobiæ tak skany ? ¿eby mo¿na przeczytaæ proszê ...

http://img511.imageshack.us/img511/1034/beznazwy1sp3.png

#5 2008-05-21 18:15:50

Miss Roshan

Bywalec

SkÄ…d: z Miasta :)

Oso Wchodzi do kin,ale ciekawe jakich,bo Multikino i Cinema City napewno tego nie puszcz±(kolezanka pisa³a do nich mail-e)

Fernando Torres Rebelde,Alfonso,Dulce
http://img391.imageshack.us/img391/8651/1234rq8cu2.jpg

#6 2008-05-21 19:01:50

Monibuni

Wkrêca siê

6754593

Wys³a³am ci na maila "meina"  powiêkszone

#7 2008-05-21 19:14:56

walerianka

Wkrêca siê

SkÄ…d: Jarocin

te¿ mogê prosiæ powiêkszon± wersjê na maila? bardzo ³adnie proszê :-)
kocimietka5@o2.pl

besser sündigen und dann bedauern, als bedauern dass man nicht gesündigt
lepiej grzeszyæ i ¿a³owaæ, ni¿ ¿a³owaæ, ¿e siê nie grzeszy³o

#8 2008-05-21 19:20:09

Monibuni

Wkrêca siê

6754593

wys³ane

#9 2008-05-21 19:47:32

Prince Don

Gość

dajci mi powiêkszenie tez to na stronê dam

#10 2008-05-21 20:18:17

Monibuni

Wkrêca siê

6754593

Nie mam twojego maila ;/ Prince Don

#11 2008-05-21 20:21:05

kajol_84

Wkrêca siê

6847839
SkÄ…d: Lublin
Aktorka: Kajol, Rani, Anushka
Aktor: SRK :) Abhishek, Surya,Mahesh

a nie macie wra¿enia ze ten wywiad jest niedokoñczony , bo ja tak , na koñcu nie ma ¿adnego "dziêkujê za  rozmowê" czy co¶ w tym stylu , tylko od razu po ostatnim pytaniu podpis

http://i296.photobucket.com/albums/mm181/NaaniCreations/HEAVEN.png

#12 2008-05-21 20:24:35

Luuana

Robi postêp

3243586
SkÄ…d: Rybnik
Aktorka: Rani
Aktor: Aamir

Ten mê¿czyzna potrafi uwie¶æ ka¿dego. Je¶li kocha, to na zawsze, je¶li p³acze, to szczerze, je¶li tañczy, to z dzieciêc± rado¶ci±. Co z tego, ¿e tylko w filmie? Poznajcie: oto Shah Rukh Khan, cz³owiek, który rz±dzi Bollywood.

Jego imiê znaczy "królewskie oblicze". I rzeczywi¶cie, w³adzê ma niemal królewsk±... Dowody? Dzieñ czterdziestych urodzin Shah Rukh Khana og³oszono w Indiach ¶wiêtem pañstwowym – to raz. Kiedy na krótko wyjecha³ do szpitala w Wielkiej Brytanii, miliony Hindusów modli³y siê o jego zdrowie – to dwa. W ubieg³ym roku w londyñskiej galerii Madame Tussauds stanê³a figura woskowa charyzmatycznego aktora, rz±d francuski za¶ przyzna³ mu Order Legii Honorowej w uznaniu jego wyj±tkowej kariery – to trzy.

T³umy go uwielbiaj±, a Khan potrafi na tym zarabiaæ. Reklamuje komputery, Pepsi, zegarki Tag Heuer, no i w³asn± liniê perfum Tiger Eyes of Shah Rukh Khan. Na spotkaniu ze mn± Khan pojawi³ siê z trzygodzinnym opó¼nieniem i przepraszaj±cym u¶miechem. Zapach pi¿ma, drzewa sanda³owego i czego¶, co trudno nazwaæ. Aksamitny ¶wietnie skrojony garnitur, czarna koszula i czarny krawat... Zamienili¶my kilka s³ów i ju¿ wiedzia³am: przeprosiny nie bêd± potrzebne.

Twój STYL: Mówisz o sobie: jestem superstar. ¯adna z gwiazd hollywoodzkich nie o¶mieli³aby siê powiedzieæ tego publicznie.
Shah Rukh Khan: Sugerujesz, ¿e jestem arogantem?

TS: A jeste¶?

SRK: Nie, nie jestem arogancki ani pró¿ny. Mam jedynie ¶wiadomo¶æ tego, co uda³o mi siê w ¿yciu osi±gn±æ. Jestem wart pieniêdzy, jakie zarabiam, i statusu megagwiazdy. Wszystkie filmy, w których wyst±pi³em, odnios³y sukces kasowy, obejrza³y je miliony widzów. Kiedy by³em nastolatkiem, marzy³em o tym, by byæ s³awnym. To marzenie siê spe³ni³o. Mam jednak ¶wiadomo¶æ, ¿e mog³o byæ inaczej.

TS: Jeste¶ nie tylko s³awny, ale i bogaty. Niedawno kupi³e¶ sobie posiad³o¶æ na sztucznej wyspie w Emiratach Arabskich, masz w³asn± dru¿ynê krykieta...

SRK: Chcesz zapytaæ, czy mi odbi³o? Nie... Mam przynajmniej tak± nadziejê. Emiraty Arabskie to dobre miejsce do inwestowania. Osiedla siê tam wielu hinduskich biznesmenów. Sprostujê: kupi³em tam apartament, nie rezydencjê. Lubiê ¿yæ dostatnio.

TS: Jeste¶ megagwiazd±, za któr± szalej± t³umy. Otrzymujesz listy od fanów podpisane ich krwi±. Twoje zdjêcia stawiane s± na o³tarzykach, jakby¶ by³ hinduskim bóstwem.

SRK: Rzeczywi¶cie czêsto dostajê podpisane krwi± listy mi³osne. W Indiach to tradycyjny sposób wyra¿ania uwielbienia. Wiem, ¿e niektórzy ludzie przypisuj± mi przydomek "boski" albo mówi± o mnie "król Bollywood". Jak na bóstwo mam jednak zbyt wybuchowy charakter, no i dyskwalifikuje mnie sk³onno¶æ do na³ogów. Kiedy¶ pali³em jak smok, po 60–80 papierosów dziennie. Je¿eli kto¶ zas³uguje na miano króla Bollywood, to jest nim mój mistrz Amitabh Bachchan. To on sprawi³, ¿e zapragn±³em zostaæ aktorem. Kiedy by³em ma³y, za dobre stopnie z hindi matka pozwala³a mi chodziæ do kina, a filmy z jego udzia³em zrobi³y na mnie piorunuj±ce wra¿enie. To w³a¶nie Amitabh zdoby³ pierwsze miejsce w plebiscycie BBC na gwiazdora tysi±clecia. Pobi³ na g³owê takie s³awy jak Marlon Brando czy sir Laurence Olivier.

[b][b]TS: Czujesz siê ambasadorem kina bollywoodzkiego? [/b][/b]

SRK: Nie. Rzadko je¿d¿ê na festiwale, nie dyskutujê z krytykami, nie uwa¿am siê za aktora intelektualnego. W Indiach kino ma zupe³nie inne zadania. Nie szuka siê w nim, tak jak w filmach europejskich, obrazu egzystencjalnych lêków wspó³czesnego widza. Bollywood jest ucieczk± od ¿ycia. Daje rado¶æ, wzruszenia i wytchnienie. Pokazuje piêknych bohaterów, cudowne plenery, luksusowe wnêtrza. Przeciêtny mieszkaniec Bombaju czy New Delhi jest zmêczony rzeczywisto¶ci±, wie, jakim koszmarem jest walka o utrzymanie rodziny i ile trudu trzeba w³o¿yæ w wychowanie dzieci. Nie chce ogl±daæ tego na ekranie. Tak jak ¶wiêtych krów na ulicach, ¿ebraków, brudu i nêdzy.

TS: Za to chce ogl±daæ emocje.

SRK: Ludzi Zachodu dra¿ni zapewne nasze zami³owanie do melodramatu, nadekspresji aktorskiej, kiczu, którego siê nie wstydzimy. Wykrzykujemy nasz zachwyt i nasz± rozpacz. To dzia³a jak najlepsza terapia.

TS: Na czym polega fenomen Twojej popularno¶ci w Indiach? Jeste¶ tam czêsto porównywany z Bradem Pittem.

SRK: Nie przepadam za takimi porównaniami. Je¿eli ju¿, to wola³bym, by mówili o mnie indyjski Tom Cruise, poniewa¿ obaj jeste¶my tak¿e producentami. Nie wiem, na czym to wszystko dok³adnie polega. Mo¿e uciele¶niam marzenia o lepszym ¿yciu?

TS: Twój najnowszy film Om Shanti Om to nie tylko historia spe³nionych marzeñ. Westchnienia kobiet wywo³a³ obraz Twojej muskulatury i torsu w scenie zmys³owego tañca. Jak dbasz o formê?

SRK: Dziêkujê za komplement. Mam swojego trenera fitness, gram w krykieta i polo. Przygotowuj±c siê do Om Shanti Om, przez trzy miesi±ce by³em na diecie proteinowej. Aktor bollywoodzki musi byæ bardzo zdyscyplinowany.

TS: Zw³aszcza gdy krêci sceny mi³osne.

SRK: W fimach bollywoodzkich nie ma dos³ownych scen erotycznych. Ja nigdy nawet nie ca³owa³em siê na planie... Jest tak wiele sposobów wyra¿enia fascynacji partnerk±, ¿e widz nie musi ogl±daæ namiêtnego poca³unku. Wystarcz± têskne spojrzenia, mu¶niêcia ust, dotyk d³oni, taniec, zalotny u¶miech. Kiedy trzeba siê obna¿yæ, czujê siê nieswojo. I nie chodzi o to, ¿e jestem nie¶mia³y, tylko o moje dzieci, które pytaj± potem, dlaczego jestem taki czu³y dla obcej pani. Aryan ma dopiero 11 lat, a Suhana 7 lat, wiêc trudno by³oby im to wyt³umaczyæ. My, Hindusi, nie wyobra¿amy sobie w Bollywood takiego filmu jak W sieci, w którym Demi Moore graj±ca wyzwolon± seksualnie, pozbawion± zasad kobietê uwodzi i molestuje mê¿czyznê. Seks pokazany jest tam zbyt naturalistycznie.

TS: A gdyby w filmie W sieci to mê¿czyzna uwodzi³ kobietê, to by³oby w porz±dku?

SRK: Te¿ nie. Seks pozama³¿eñski i romanse w miejscu pracy, choæ oczywi¶cie zdarzaj± siê w ¿yciu, nie s± akceptowanymi spo³ecznie zwi±zkami. W naszej kulturze zakodowany jest konserwatyzm i erotyczna wstrzemiê¼liwo¶æ zarówno kobiet, jak i mê¿czyzn. M±¿ zdradzaj±cy ¿onê to wyj±tek, nie norma. Ma³¿eñstwo dla nas jest ¶wiête, a pokazywanie na ekranie rozpadu wiêzi rodzinnych stanowi tabu.

TS: Twoi rodzice zmarli, zanim rozpocz±³e¶ swoj± wielk± filmow± karierê. Czego Ciê nauczyli?

SRK: Boli, ¿e nie ma ich przy mnie. Ci±gle noszê w sobie poczucie straty i pewnie dlatego wci±¿ bojê siê o moich najbli¿szych. Mia³em zaledwie 15 lat, gdy zmar³a mama, a 25, gdy u ojca zdiagnozowano nowotwór. Mama nauczy³a mnie kochaæ ¿ycie i wyra¿aæ emocje. Ojcu zawdziêczam przekonanie, ¿e mogê siêgn±æ, po co zechcê.

TS: Masz konserwatywne pogl±dy, ale nie do koñca jeste¶ wierny tradycji. Bêd±c muzu³maninem, po¶lubi³e¶ kobietê, która wyznaje hinduizm. Zaakceptowano Wasz zwi±zek?

SRK: Walczyli¶my o nasz zwi±zek. Pamiêtam, ¿e z powodu ró¿nic religijnych nie mogli¶my publicznie manifestowaæ naszej znajomo¶ci. Rodzina Gauri by³a nieufna. Z czasem jednak polubili¶my siê do tego stopnia, ¿e moja te¶ciowa czêsto bierze w dyskusjach stronê moj±, a nie w³asnej córki. Gauri odziedziczy³a po niej dobry gust i elegancjê. Projektuje kostiumy do moich filmów. Uwierzysz, ¿e by³a pierwsz± dziewczyn±, któr± zaprosi³em do tañca?

TS: W jakiej wierze wychowujecie dzieci?

SRK: Czyta³em Koran i chodzi³em do meczetu. Ale mój ojciec twierdzi³, ¿e Bóg jest jeden, i nauczy³ tolerancji wobec innych wyznañ. Moje dzieci poznaj± obie religie. Kiedy bêd± doros³e, wybior± tê, która bêdzie im bli¿sza. Przede wszystkim jednak uczê Aryana i Suhanê tego, by zawsze mieli czas dla rodziny. Tak organizujê pracê na planie, by wracaæ do domu nie pó¼niej ni¿ o 18.30. Z Aryanem gram w gry komputerowe, a Suhanie czytam bajki. Rano ca³± czwórk± jemy ¶niadanie, a potem odwo¿ê dzieciaki do szko³y. Coraz czê¶ciej i chêtniej podró¿ujemy. Niedawno byli¶my w Austrii na nartach. W Bombaju na ¶nieg raczej nie ma co liczyæ...

TS: Hollywoodzkie gwiazdy narzekaj±, ¿e s³awa rujnuje im ¿ycie prywatne. A Tobie zrujnowa³a?

SRK: To oddanie fanów zaprowadzi³o mnie na szczyt. Zawsze o tym pamiêtam. Widzisz, nie chowam siê za ciemnymi okularami. Chodzê z dzieæmi do McDonalda, z ¿on± i przyjació³mi na zakupy. Nie unikam mediów, nawet gdy pisz±, ¿e jestem homoseksualist± albo oszustem podatkowym.

TS: Czy Hollywood próbowa³o Ciê podkupiæ?

SRK: Dosta³em propozycjê zagrania w jednym z odcinków przygód Jamesa Bonda. Jaka¶ niewielka rólka. Wa¿niejszy by³ oczywi¶cie Pierce Brosnan.

TS: I to tak Ciê urazi³o, ¿e odmówi³e¶?

SRK: Nie. Chodzi o to, ¿e studio za¿yczy³o sobie, bym przys³a³ im swoje zdjêcia. Czy mo¿esz to sobie wyobraziæ? Kto¶ proponuje Ci rolê w filmie i jednocze¶nie prosi o zdjêcia, tak jakby nie wiedzia³, do kogo siê zwraca? Musia³em odmówiæ. I nie ¿a³ujê.

http://img167.imageshack.us/img167/7172/ososig7ul0bn4zi8nv9.jpg

#13 2008-05-21 21:02:08

Iza

Dobry dyskutant

4583550
SkÄ…d: Glin/Irlandia
Punkty: +1
Opis: It's good to be back :)
Aktor: Jared Leto chwilowo :P
Duet: Wire to Wire :)

Gdybym wiedzia³a ¿e ten wywiad pojawi siê tutaj na forum to bym nie kupowa³a a¿ tak drogiej gazety I nawet po¿ytku z okularów nie bêdê mia³a, bo mi je zakosi³ przyjaciel innej orientacji
Chocia¿ nie ma tego z³ego co by na dobre nie wysz³o, bo klasa do¶æ mocno zaineresowa³a siê tym artyku³em a najbardziej spodoba³ im siê fragment z listami pisanymi krwi±
Chocia¿ moim zdaniem wspó³cze¶ni nastolatkowie daleko od hinduskich fanów nie odbiegaj±, dziargaj±c sobie na rêkach imiona swoich obiektów westchnieñ bynajmniej jak ja chodzi³am do gimnazjum to panowa³a taka moda, której ja nie praktykowa³am z powodu szacunku do mojego cia³a

http://i47.tinypic.com/2zpl2j6.jpg

#14 2008-05-22 11:02:27

walerianka

Wkrêca siê

SkÄ…d: Jarocin

Monibuni napisał:

wys³ane

wielkie dziêki jeste¶ wspania³a :-)

besser sündigen und dann bedauern, als bedauern dass man nicht gesündigt
lepiej grzeszyæ i ¿a³owaæ, ni¿ ¿a³owaæ, ¿e siê nie grzeszy³o

#15 2008-05-22 12:24:08

Monibuni

Wkrêca siê

6754593

Ja dziêkuje Luuanie za przepisanie ;*

#16 2008-05-22 17:29:45

Luuana

Robi postêp

3243586

Monibuni napisał:

Ja dziêkuje Luuanie za przepisanie ;*

Nie przepisa³am, skopiowa³am z http://styl24.pl/article.php/art_id,931 … y/place,1/

#17 2008-05-22 19:31:12

Prince Don

Gość

Luunnaa good work:)

#18 2008-05-23 08:24:27

ROSE

Ekspert ds. SRK

SkÄ…d: Bieszczady
Punkty: +44
Opis: Oczarowana przez SRKhan`a
Aktorka: Kajol, Rani
Aktor: Shahrukh Khan

Dziêki za wywiadzik.

Zawsze powtarzalam ,¿e Shahrukh nie jest arogancki on poprostu zna swoj± warto¶æ

http://i139.photobucket.com/albums/q286/ANET10/2us8vax1.jpghttp://i139.photobucket.com/albums/q286/ANET10/roze.jpg

#19 2008-05-23 17:49:47

Raveena

Bywalec

10674821
SkÄ…d: Gniezno
Punkty: +2
Aktorka: Rani Mukherjee

hmm...moja babcia zawsze kupuje Pani± i Twój styl...nie mia³am pojecia ze w tej gazecie jest taki wywiad...dopiero jak przeczyta³am o tym tutaj to polecia³am po gazete i odszuka³am to:D. ale jesli moja mama albo w³asnie babcia by doczyta³y do tego miejsca gazete to pewno by mi powiedzia³y, bo ca³y dom wie jak uwielbiam bollywood:)

http://img216.imageshack.us/img216/1922/raniusiakopiarb3fs1.jpg

#20 2008-05-25 15:58:34

Miss Roshan

Bywalec

Znowu SRK?...

#21 2008-05-25 20:01:37

Luuana

Robi postêp

3243586

Bolly_Princess napisał:

Znowu SRK?...

Rozwiñ my¶l Zaznaczam, ¿e jeste¶ na forum na którym SRK nigdy do¶æ

#22 2008-05-25 20:09:30

Miss Roshan

Bywalec

Wiem wiem Po prostu ja SRK nie lubie, i chyba jestem jedyna osoba na swiecie ktora tak mysli

#23 2008-05-25 20:40:57

Hamesha

Robi postêp

Punkty: -1

ja nie lubiê SRK, ja go uwielbiam, choæ nie jest on moim ulubionym
aktorem, ale i tak go uwielbiam.

Dziêkujê za mo¿liwo¶æ przeczytania wywiadu.

#24 2008-05-26 11:54:44

najila

Bollymaniak

Wywiad szczerze jest beznadziejny =/

Te same pytania chyba czytam po raz 6, ka¿dy pyta o to samo, dziennikarka siê nie wykaza³a, zadawa³a proste pytania a jak SRK opowiada³ co¶ fajnego to nie dopyta³a. Taki marny wywiadzik.

Ale cieszê siê, ¿e w ogóle co¶ jest

#25 2008-05-30 11:40:31

Sanjula

Sta³y bywalec

9381153
Punkty: +5
Opis: Matura 2010. Brak czasu.. :(

W sumie po g³êbszym wczytaniu to masz racje Ewelina, bo tak na prawde nie dowiedzieli¶my siê niczego nowego - oprócz tego jak by³ ubrany i ¿e spó¼ni³ siê 3 godziny . (Ja te¿ bym mu wybaczy³a )

Ale najbardziej w tym wywiadzie podoba mi siê wielkie zdjêcie Szarusia Jest boskie, s³odko tam wyszed³

Bo KRÓL jest tylko jeden! <3

#26 2008-05-30 16:35:54

Luuana

Robi postêp

3243586

najila napisał:

Wywiad szczerze jest beznadziejny =/

Te same pytania chyba czytam po raz 6, ka¿dy pyta o to samo, dziennikarka siê nie wykaza³a, zadawa³a proste pytania a jak SRK opowiada³ co¶ fajnego to nie dopyta³a. Taki marny wywiadzik.

Ale cieszê siê, ¿e w ogóle co¶ jest

Bo w polskich mediach o tematach bolly pisze zwykle kto¶ kto nie ma o tym bladego pojêcia i nie wie o co tak naprawde zapytaæ. Za³o¿e siê, ¿e osoba która przeprowadza³a ten wywiad nie obejrza³a nawet 5 filmów indyjskich. Wzie³a mo¿e dwa, przespa³a po³owê i tyle. O ile cokolwiek ogl±da³a

#27 2008-05-31 14:17:09

nephily

Bollyamator

SkÄ…d: Stalowa WOla

A czy ja mog³abym prosiæ o wiêksz± wersjê? Bardzo mi zale¿y dominika_8@o2.pl

#28 2008-05-31 15:10:08

anulka

Ekspert ds. Kajol

11036596
Punkty: +34
Aktorka: Kajol
Aktor: Shahrukh
Duet: SrKajol

Wow !!! napisali wreszcie co¶ o kim¶ o kim naprawde warto pisaæ !
PS : gdyby kto¶ jeszcze mia³ wywiad Kajol dla polskiej gazety to umie¶cie go gdzie¶ ! Bêde wdziêczna 

#29 2008-06-02 17:05:56

agusia12

Wkrêca siê

8788463

Iza napisał:

Gdybym wiedzia³a ¿e ten wywiad pojawi siê tutaj na forum to bym nie kupowa³a a¿ tak drogiej gazety I nawet po¿ytku z okularów nie bêdê mia³a, bo mi je zakosi³ przyjaciel innej orientacji
Chocia¿ nie ma tego z³ego co by na dobre nie wysz³o, bo klasa do¶æ mocno zaineresowa³a siê tym artyku³em a najbardziej spodoba³ im siê fragment z listami pisanymi krwi±
Chocia¿ moim zdaniem wspó³cze¶ni nastolatkowie daleko od hinduskich fanów nie odbiegaj±, dziargaj±c sobie na rêkach imiona swoich obiektów westchnieñ bynajmniej jak ja chodzi³am do gimnazjum to panowa³a taka moda, której ja nie praktykowa³am z powodu szacunku do mojego cia³a

ja te¿ bym nie kupowa³a.

http://img105.imageshack.us/img105/340/18419573gj5.jpg

#30 2008-06-02 19:23:11

Siwiutka85

Wkrêca siê

5149365
SkÄ…d: Szczecin

jak mo¿na tak siê do kogo¶ zwracaæ masakra ta klientka chyba nie wiedzia³a z kim rozmawia

http://img388.imageshack.us/img388/7184/10088772qk9.jpg

#31 2008-06-02 20:38:05

Monibuni

Wkrêca siê

6754593

Monibuni napisał:

Ta pani± która przeprowadza³a wywiad to bym chyba na miejscu udusi³a [!!!!!!] 
ja naprawdê podziwiam SRK za to ze ma cierpliwosc do tego typu pytañ......
Jak przeczyta³am wstêp artyku³u a potem pocz±tek wywiadu to tak z lekka narasta³a we mnie z³o¶æ...

Dlatego rozpoczynaj±c ten temat napisa³am ¿e podziwiam SRK za cierpliwo¶æ i
jest mi wstyd ¿e tacy ludzie z Polski przeprowadzaj± z nim wywiady[!!!]......

#32 2008-08-11 17:47:57

Bahryan

Sta³y bywalec

12606795
Punkty: +4
Opis: Chak de! India... :)
Aktorka: Preity, Kareena, Bipasha :*
Aktor: Saif, Vivek, Hrithik, SRK:*
Duet: Preity+Saif=Salaam Namaste :*

ja SRK tez nie ubostwiam, nie mam jego oltarzyka, ale w sumie... jak obejrzalam JOSHA z jego negatywna rola, to pozniej mi sie tydzien snil w takiej roli, ze jak sie budzilam, to widzialam wielkie blyszczace oczy, rozczochrane wlosy i buraczane policzki

http://img21.imageshack.us/img21/4646/triok.png

#33 2008-08-11 19:27:13

Ayesha_Bolly

Wkrêca siê

3963905
Punkty: - 1

Dwa pierwsze pytania to mnie normalnie powali³y ...

#34 2008-08-11 20:11:30

Jutrzenka

Dobry dyskutant

Aktor: Hrithik

Ayesha napisał:

ja SRK tez nie ubostwiam, nie mam jego oltarzyka, ale w sumie... jak obejrzalam JOSHA z jego negatywna rola, to pozniej mi sie tydzien snil w takiej roli, ze jak sie budzilam, to widzialam wielkie blyszczace oczy, rozczochrane wlosy i buraczane policzki

Ayesha!
Skoro "Josh" podzia³a³ na Ciebie tak wstrz±saj±co to co by by³o, gdyby przy¶ni³ Ci siê Shahrukh np. z "Baazigar" ?

Je¶li z kolei chodzi o wywiad z tej gazety to uwa¿am, ¿e dziennikarka przeprowadzaj±c go musia³a byæ trochê szokuj±ca Zreszt± i ona mog³a byæ w ten sposób zrozumiana i Shahrukh. Ona siê po¶rednio pyta czy jest arogantem mówi±c o sobie, ¿e jest supergwiazd±, a On z kolei twierdzi, ¿e jest wart ka¿dej ceny My¶lê, ¿e idealnie trafili na siebie

Jutrzenka

http://images.tinypic.pl/i/00659/bvwvsv1y9qbj.png

#35 2008-08-11 21:25:27

Bahryan

Sta³y bywalec

12606795
Punkty: +4
Opis: Chak de! India... :)
Aktorka: Preity, Kareena, Bipasha :*
Aktor: Saif, Vivek, Hrithik, SRK:*
Duet: Preity+Saif=Salaam Namaste :*

Jutrzenka napisał:

Ayesha napisał:

Ayesha!
Skoro "Josh" podzia³a³ na Ciebie tak wstrz±saj±co to co by by³o, gdyby przy¶ni³ Ci siê Shahrukh np. z "Baazigar" ?

Je¶li z kolei chodzi o wywiad z tej gazety to uwa¿am, ¿e dziennikarka przeprowadzaj±c go musia³a byæ trochê szokuj±ca Zreszt± i ona mog³a byæ w ten sposób zrozumiana i Shahrukh. Ona siê po¶rednio pyta czy jest arogantem mówi±c o sobie, ¿e jest supergwiazd±, a On z kolei twierdzi, ¿e jest wart ka¿dej ceny My¶lê, ¿e idealnie trafili na siebie

Jutrzenka

z Baazigar mi sie nie snij, a to dlatego, ze w Baazigarze nie byl taki pociagajacy bo porownaj

http://www.shahrukh.es/Josh11.jpg
z http://www.geocities.com/Hollywood/Academy/6916/baazigar.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/4646/triok.png

#36 2008-08-12 08:41:44

Jutrzenka

Dobry dyskutant

Aktor: Hrithik

No zdecydowanie ciekawiej wygl±da Shahrukh w "Joshu" ni¿ w "Baazigar". Czyli wszystko jasne To poci±gaj±cy Shahrukh wkrada siê w Twoje sny Niegrzeczny ch³opiec

Jutrzenka

http://images.tinypic.pl/i/00659/bvwvsv1y9qbj.png

#37 2008-08-12 14:45:58

sitka

Zakrêcony

Aktor: John Abraham
Duet: Rani Abhi

bardzo dobrze ze SRK zna swoja wartosc ale artykul nie jest ciekawy

kobieta napewno nie wiedziala z kim rozmawia i jak mozna byc tak nieprzygotowanym do wywiadu...

hmm ja SRK lubie i podziwiam za wspaniala gre aktorska i za jego wartosci... wie co jest wazne w zyciu
i jest normalny bo ma swoje slabosci i minusy...
i najlepsze jest to w nim ze jest tego swiadomy

http://i165.photobucket.com/albums/u60/Agna83/sygnatury/jasiek01f02.png

#38 2008-08-12 14:46:35

sitka

Zakrêcony

Aktor: John Abraham
Duet: Rani Abhi

aaa i mi tez badziej sie w Josh podobal mimo ze film niezabadzo w sumie i ten i Baazigar mi sie niepodobaly ;p

http://i165.photobucket.com/albums/u60/Agna83/sygnatury/jasiek01f02.png

• Index
  •  » Plotki
  •  » Wywiad z SRK " Jestem wart ka¿dej ceny"- Czerwcowy "Twój Styl"
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS