Hindustani
Reżyser Rakesh Roshan chce w swoim najnowszym filmie pt. Kites, zatrudnić obok Hrithika Roshana, latynowską gwiazdę Barbare Mori. Aktorka grała min w wyswietlanej w Polsce produkcji pt. Rubi.
W filmie wystąpi także Kangana Ranaut. Casting będzie mieć miejsce w Bombaju i Los Angeles. Film będzie kręcony w Meksyku i Los Angeles. Produkcja ma się zacząc z koncem lipca.
b4utv.com
by: me
Gość
Hmm niby fajnie ze latynoska, ale to nie to samo co gwiazdy bolly. Boje sie ze film moze stracić na klimacie. Ale Hrithik jak zatańczy z nią to bedzie chyba dobrze xD
Barbara Mori - urugwajska pieknosc znna glownie z telenoweli "cena marzen"
rusza na podboj indii. Niedawno podpisala kontrakt na udziel w filmie " Kites" gdzie zagra jedna z glownych rol zenskich.
Ciekawostka jest ze kandydatka do tej roli byla Penelope Cruz.Wiadomo, ze w produkcji Mori wykorzysta swoje taneczne umiejetnosci.
Wszystko u boku superbohatera Bollywood - Hritika Roshana.
- Barbara MOri
-------------------------
żródło gazeta"Świat Seriali"
Bywalec
Hrithik ? No to musze oglądać ! Zdecydowanie!
chodzi tu oto że ona i hritik będą grać razem w tym filmie
Bywalec
Wiem o co chodzi,ale Barbarę Mori znam tylko z nazwiska i z wyglądu ;P Nic pozatym
Robi postęp
ja tam za bardzo tej aktorki nie lubie no ale film moze byc ciekawy.. wkoncu z Hrithikiem
W "Match Point" zagrał Jonathan Rhys Meyers, mój ulubiony aktor, więc wiadomo, że Hrithik nie będzie tak dobry jak on
Poza tym Allen jest tak genialnym reżyserem,więc uważam, że akurat za jego dzieła bollywood brać się nie powinno.
Nikt nie jest w stanie go podrobić.
I rzeczywiście to będzie przełomowa rola Hrithika, bo zagra jednoznacznie negatywną postać
A i opis jest zły, bo to wcale nie była jego była dziewczyna więcej jednak zdradzać nie będę
Ostatnio edytowany przez Iza (2008-06-13 13:28:44)
Za późno zobaczyłam ten temat, a wypowiedziałam się już
Ja nie uważam, że to jest dobry pomysł żeby bollywood brał się za Allena.
Poza tym gra Jonathana tak głęboko zapadła mi w pamięć, że Hrithik na pewno nie zdoła zagrać jej lepiej
Poza tym. Film o morderstwie, dramat...a oni będą tańczyć ??...
cóż zobaczymy co z tego wyjdzie. Chociaż ja sceptycznie jestem nastawiona do tego pomysłu.
Scarlett Johannson grała w oryginale, Scarlett, która jest blondynką, więc zobaczymy jak brunetka zagra rolę "chorej psychicznie" kochanki
Ostatnio edytowany przez Iza (2008-06-13 13:47:29)