Strony: 1
Moja ulubiona scena to chyba ta w McDonaldzie....naprawdê ¶wietna....bardzo lubiê tez ostatni mecz....i jak dziewczyny graj± z ch³opakami....to znaczy jakna koñcu mêska druzyna pokazuje im szacunek...lubie tez jak Kabhir mowi im przed decyduj±cym meczem "70 minut...." w ogole mog³abym wymienic jeszcze wiele innych cudownyc scen...
Ten film jest ca³y CUDOWNY!! Scena w McDonald bije inne na g³owê, ale piêkne by³y te wszystkie "prze³omy" w dru¿ynie. Spodoba³a mi siê te¿ scena, kiedy Kabhir zaprosi³ na boisko w czasie bankietu Kaam i Preity i tekst "By poinformowaæ was, ¿e przegramy jutrzejszy mecz." A mecze... ech... dar³am siê przy ka¿dym strzale xD i jeszcze te oczka Szaruczka ju¿ na koñcu filmu...
Takie pe³ne dumy i... i tego wszystkiego
Ostatnio edytowany przez Lotri (2007-08-30 14:06:46)
Lotri ca³kowicie siê zgadzam Albo ta scena jak dziewczyny zobaczy³y ch³opaka Preity! To i oczywi¶cie powrót Kabira do domu
Bollymaniak
A ja lubiê takie sceny/ moim zdaniem co¶ w sobie mia³y:
*Ten moment ka¿dy pewnie pamiêta "Sk±d jeste¶" ... "....", "wyjazd!" piêkne to by³o
*Jak ta g³upia rozpina suwak i jej tekst "Dam ci to a nawet wiêcej" a on tak fajnie to zasun±³
*Jak tamta z kolczykiem w nosie zemdla³a i powiedzia³a "ca³± noc to co oni bêd± robili?!"
*Scena z t± dziewczyn± jak dosta³a kij i "chak de chak de chak de!"
*Jak Preity odda³a strza³ Kamal
*K³ótnia o ³ó¿ko Kamal i Preity
*scena w macdonaldzie (normalna) ale zakoñczenie jak za³o¿y³ okularki i "widzimy siê o 5 na boisku" urocze
*scena wzruszony Kabir
*Jak Kabir chcia³ pobiæ dziennikarza i przegra³
Hindustani
Nie bêdê siê powtarzaæ bo widzê, ¿e powymienia³y¶cie te scenki, ktore te¿ mi siê podoba³y.
Dodam tylko, ¿e mnie siê jeszcze podoba³a scena w finalowym meczu z Australi± , strza³y karne, i jak Kabir ocenia gdzie ostatnia z zawodniczek Australii strzeli. Nie¼le to sobie wydedukowa³ no i ta jego mina jak pokazywa³ gdzie ona strzeli. Fajne to by³o.
A mnie siê jeszcze podoba³o, jak trener Australii dostawa³ jakie¶ karteczki... ;> Czemu inni trenerzy nie?? Czy to by³y jakie¶ nieuczciwe karteczki??
Hindustani
Chyba mia³ na tych karteczkach jakie¶ dane z komputera wyci±gniête, pewnie podsumowujace grê zawodniczek z Indii. Moze statystyczne wykresy które mia³y pomóc jego dru¿ynie wygraæ. Przynajmniej ja obstawiam takie znaczenie karteczek. Ale jak by³o naprawdê to nie wiem.
Nikogo nie zdziwi jak powiem ¿e moj± ulubion± scen± by³a ta... w McDonaldzie I potem jak Szaru¶ powiedzia³ ¿eby wstawi³y sie jutro o 5:00 na boisko i tak szli, w tle lecia³o ''Chak De India'' i intermission Wtedy a¿ mnie ciary przesz³y, tym bardziej ¿e mia³am g³o¶no muzykê
Hindustani
ewelina2111 napisał:
ja siê teraz McDonalda boje to niebezpieczne miejsce
Jak bêdziesz grzeczna to nikt Ci nic nie zrobi , Ci ch³opcy zachowali sie nie tak jak trzeba to zrobi³o sie gor±co
Ale fajnie sie w tej scenie Szaru zachowa³, ¶miaæ mi sie z jego miny chcia³o a juz my¶la³am ¿e nic nie pomo¿e ale jednak ruszy³ w koñcu na ratunek
Ostatnio edytowany przez milkaja1 (2007-09-16 20:12:43)
ulubiona scena -gdy dziewczyny prawie wygra³y mecz z mêsk± dru¿yn± ( 2:3) w hokeja a on docenili ich wysi³ek i okazali swój podziw i szacunek - rycza³am jak bóbr tak mnie to wzruszy³o i na koncu te¿ rycza³am ... kurcze chyba du¿o scen mi sie podoba³o
Gość
Mi tez podobala sie scena w macdonaldzie bo wtedy dziewczyny zrozumia³y kim s± dla siebie i kim jest ich trener
To chyba pierwszy film gdzie nie ma ¶piewu i tañca
Podobala mi sie scena gdzie Srk mowi ze im bardziej go znienawidz± tym bardziej dziewczyny zbli¿± sie do siebie
Albo kiedy wszystkie dziewczyny wróci³y do gry kiedy przeprosi³y SRK i jego asystentka mówi ze w koñcu jest juz wszystko pod kontrola a SRK odpowiada ze zawsze wszystko by³o pod kontrola
Wiele moich ulubionych scen ju¿ wymieni³y¶cie i nie bede sie powtarza³
ejj.. nasz³a mnie ochota na ponowne obejrzenie tego filmu... chyba przez Mcdonald Ale obawiam siê, ¿e rodzice i s±siedzi by tego nie znie¶li w nocy - pewnie znów bym siê dar³a "Indie gola" itp ;P
Lotri ja mia³am podobnie Strasznie prze¿ywa³am te mecze
Robi postêp
Moje ulubione sceny to Szarusia --- Out jak siê przedstawia³y....scena w Macu jak wszystkie pobi³y facetów a Szaruk zajada³ hamburgera i wszystkie razem siê zjednoczyly....jak gra³y z facetami w hokeja juz myslalam ze wszsytko stracone a oni zaczeli bic brawa o potem mistrzostwa za kazda bramka sie dar³am jakbym siedzia³a na trybunach na poczatku to bylo hamskie albo jak w drugim meczu nikogo niebylo a Indie im pokaza³y i flaga wisia³a obok innych...jak by³y strza³y karne to myslalam ze umre denerwowa³am siê ale jak wygra³y i Szaru¶ siê wzruszy³ i wrocil do domu i da³ kij temu ch³opcu Chak De India
Gość
Film bardzo mi sie spodoba³. Teraz wiem dlaczego za ten film SRK dosta³ statuetke, CDI to patriotyczny film w 100%. Polacy powinni sie uczyc robiæ takie filmy. Moje ulubione sceny to:
Czê¶æ I :
-chwile po nie trafienu przez Kabira gola - scena dramatu sportowca, wiem co móg³ czuæ, bo nie raz sam tak mialem. ;|
-scena przyjêcia posady trenera ¶wietne teksty Kabira "w±tpiê ¿eby pani to zroumia³a ;P"
-sceny rejestracji dziewczyn do druzyny
-podanie pochodzenia na I-m treningu i mowa o Indiach
-mowa kabira podczas kolacji, ¿e jesli bycie wrogiem ma je zjednoczyæ to warto sie po¶wiêcic genialne
-rozmowa z dryzyna i zmuszenie Kabira do odej¶cia ;D chyba najlepsza scena
Czê¶æ II:
-zagrzewanie dziewczyn przed meczem z ch³opcami extra przemowa :]
-reakcje po meczu i brawa
-Kabir w deszczu prosi Allaha z medalem w reku :0 ah jakie to piekne by³o ;-))
-rozmowa z Kabira z Didi przed meczem z Korea oraz jej gol
-rozmowa 2-óch snajperek i Kabira przed fina³em
-2 gol dla Indii - i to podanie , jak zacz±³em kln±æ na Australiê ;P
-rzutu karne ale naj naj naj to przeczucie strza³u ostatniej Australijki i gest Kabira rêk± super!
powrót do domu ;D
Nabijacz
Mnie najbardziej podoba³o siê to jak ? Kabir ju¿ odchodzi³ i zaprosi³ wszystkich na lunch do mc donaldu i dziewczyny zaczê³y bic ty kolesi
Zakrêcony
ja na meczach nie wytrzymywalam musialm je przewijac dla mnie to za duze emocje kiedys sama gra³am w hokeja ale na hali i wszystkie wspomnienia wraca³y a jak dla mnie ulubiona scena taka na maxa najlepsza jak Preity zt± ma³± sie przytulaja po podaniu przez ma³a pi³ki wspania³a i jak Szaruswróci³ do domu i mieszkancy stali przed domem i oczywiscie wygrana i ³zy oczach Szarusia... wiem co to znaczy wygrywac wiec porycza³am sie jak g³upia przy tym ;p
to ja tylko jedno mogê dodaæ: CDI to najbardziej emocjonuj±cy film jaki widzia³am
Wkrêca siê
Napewno siê powtórze ale trudno. Moja ulubiona scena to ta koñcowa gdy Indie zwyciêrzy³y podoba³o mi siê to wzruszenie na twarzy trenera i gdy wspomina³ wszystki mi³e chwile spêdzone z dró¼yn±.
Mi najbardziej podobaj± siê te sceny:
1) Bitwa dziewczyn z ch³opakami w McDonaldzie (szczególnie ten moment, kiedy oni prawie siê zabijaj± a Szaruk je ze spokojem hamburgera )
2) Kiedy Szaruk siê z³o¶ci³ (wygl±da³ nieziemsko)
3) Kiedy Szaruk siê u¶miecha³ (te do³eczki)
4) I oczywi¶ce koñcówka filmu, kiedy Indie wygra³y
oj ulubione sceny, praktycznie wszystkie ;D
McDonald bije wszystkie na ³eb na szyje! tak siê ¶mia³am na tym!
i jak Szaru ubiera te swoje okularki
bardzo fajne te¿ sceny kiedy na koñcu dziewczyny nawzajem odda³y sobie szanse trafienia gola!
a i jeszcze genialna scena to by³a ta kiedy do trenera przychodzi dziewczyna (ju¿ nie pamiêtam jak one maj± na imie ) i próbuje zrobiæ "wszystko" by zostaæ kapitanem dru¿yny a pó¼niej jak Szaru do niej przychodzi i mówi jej "masz racje masz co¶ czego im brakuje" i daje jej kij
Wkrêca siê
najlepsza scena?
jak zawodniczka, która strzeli³a najwiêcej bramek (wybacznie, ale nie mam pamiêci do imion ) przy dziennikarzach odrzuci³a zarêczyny
w poznañskim multikinie w tym momencie rozleg³y siê gromkie brawa ;-)
Nabijacz
Podoba³a mi sie scena gdy Szaruk odchodzi³ z matka ze swojegu domu to by³o taki wzruszajace ;] a potem by³ taki szczesliwy ze znów do niego wroci³ .
A najsmieszniejsza scena to w³asnie w Mcdonaldzie ale to chyba wiadomo
Wkrêca siê
Du¿o ich jest ale najlepsze s± dwie:
Scena gdy Kabir w deszczu siedzi i rozmawia z Allahem i
gdy wygrywaj± i Kabir jest w takim szoku i ma ³zy w oczach. to by³o cudne.
Ostatnio edytowany przez preity (2008-06-24 06:15:57)
Robi postêp
najlepsze sceny to te z Szaruczkiem...naprawde wygl±da³ ¶wietnie w tym filmie...tak mêsko .....kurcze jedyny taki film w którym tak bardzo mi sie podoba³......je¶li chodzi o najlepsze sceny to wymiata ta w mcdolaldzie........noi oczywi¶cie kiedy Szaruk powraca do domu....
a co do tych karteczek w meczy z Australi± to te¿ sie nad tym zastanawia³am.....ale wed³ug mnie to by³o po prostu ustawienie zawodniczek Indii czy jako¶ tak...ich strategia gry...wydaje mi sie ¿e to bylo pewnego rodzaju oszustwo...ale to moje zdanie......nie znam sie a¿ tak dobrze na sporcie......
Gość
Ja te¿ bardzo lubiê scene w Mac Donalds, zaskoczy³a mnie za pierwszym razem maksymalnie A ja kocham filmy, które mnie zaskakuj±.
Najbardziej podoba mi siê mecz o wszystko z dru¿yn± mêsk± i to jego zakoñczenie Super wzrusz±jace!
Ca³y film mnie zachwyci³ ale sa sceny które zapad³y mi w pamiêæ:
-Scena tu¿ po rejestracji zawodniczek kiedy ka¿da przedstawia siê i mówi sk±d pochodzi- i tu szczególnie moment powtarzania przez Szarusia "Dobara" ma taki g³êboki g³os
-Scena z maca- i tu tak¿e wyró¿niam dwie sytuacje jak jaki¶ kole¶ atakuje od ty³u dziewczynê a Kabir go obezw³adnia i druga kiedy na koñcu sceny mówi ze chce widzieæ je na boisku i powtarza "wszystkie"
-scena kiedy jedna z zawodniczek chce zrobiæ"wszystko"
-scena odrzuconych o¶wiadczyn
- i scena przed fina³em kiedy Kabir mówi ze jego dru¿yna przegra mecz- po wyrazie twarzy tych dziewczyn mo¿na by³o poznaæ ze my¶l± ze Kabir sprzeda³ mecz
Akcja w tym barze, na lunchu..
Te laski tak siê dawa³y z tymi ch³opakami, a Shahrukh [Kabir] siedzia³ i siê przygl±da³.. no i sobie jad³.. -> Boskie!
By³o jeszcze du¿o fajnych scen..., du¿o by pisaæ..
Sta³y bywalec
Szczerze to du¿o jest tych scen, które mi siê podobaj±. Wiec wymieniê tylko kilka.
przestrzelenie karnego przez Kabira
zdobycie posady trenera
rejestracja zawodniczek
"out"
Mc Donald
szacunek po przegranym meczu: kobiety kontra mê¿czy¼ni
Kabir w deszczu rozmawia z Allahem
informacja o przysz³ym przegranym meczu
odrzucone o¶wiadczyny
Ale przede wszystkim podoba³y mi siê wszystkie sceny z treningów i meczy. Jak ja têskniê za tym sportem
Ostatnio edytowany przez fate (2009-08-02 09:34:30)
Bywalec
A ja uwielbiam jak Kabhir mówi³ Out..
Albo jak siê lali McDonladzie. Albo jak ta pund¿bka wszystkich chia³a biæ. ;P
Bollymaniak
mcdonald
OUT! - geniaaaaalne!
moment jak Kabir pokazuje tej bramkarce[?] jak ma siê ustawiæ na ostateczny odbiór ataku, ta ostatnia obroniona pilka
Sta³y bywalec
No tak scena w McDonaldzie góruje ponad wszystkim
ale podoba³a mi siê tez jak ten Abhimanyu Singh (Narzeczony) przyjechal swoim fullwypasnym autem do Preeti Sabarwal i to "WOW" które wykrzyknê³a Aliya
Zaczyna siê rozkrêcaæ
Musia³abym powiedzieæ, ¿e ca³y film jest jedn± ulubion± scen±!!!
Ale jak muszê to:
- macdonald
- wszystkie treningi
- mecz z ch³opakami
- wszystkie mecze (w takim stresie je ogl±da³am, matko co za emocje)
- scena jak ta co wszystkich bi³a jak k³uci³a siê z arbitrem i wyrzucili j± z boiska i za drugim razem Sharukh mówi przynajmniej nie pobi³a.
- gala dla finalistek (jak od razu inaczej te dziewczyny wygl±da³y w tych sari)
- i emocje trenera po ostatnim meczu my¶la³am ¿e osunie siê na ziemiê z wra¿enia i ja z nim
CA£Y FILM EXTRA!!!
Ja uwielbiam scenê gdzie dziewczyny przy wspólnej bójce w Mc Donaldzie siê jednocz±
No i ostatni mecz ; )
Ja uwielbiam ca³y film
Uwielbiam sceny od walki w McDonald do koñca filmu ³±cznie z napisami XD
Ale równie¿ sceny przed walk± np. jak Kabir atutowa³ kogo¶ co chwilê
Gdy Shahrukh Khan rozmawia z Allachem w deszczu.
Koñcówka gdy Indie wygrywaj± i gdy wraca do domu dumny i wygrany.
ca³y film jest boski
Gwiazda bollywoodu
Bójka w McDonaldzie
powitanie na lotnisku
powroty do domów
Strony: 1