Bywalec
Ja ogl±da³am na raty bo byli u mnie go¶cie ale t³umaczenie bez sensu i jeszcze z b³êdami a jak nie wiedzieli to napisali po hindi .Ale tak i tak dobrze ¿e co¶ siê dzieje .
Naprawdê tak kiepsko przet³umaczone? Hmmm szkoda. Ja widzia³am tylko parê scen i trochê przeszkadza³ mi lektor, nie ogl±dam filmów bolly z lektorem, ale akurat w tym fragmencie nie zauwa¿y³am b³êdów...no ale naprawde uda³o mi siê tylko z 10 minut obejrzeæ
Bywalec
Oj tak i lektor by³ okropny .
Bollymaniak
ja obejrza³am tylko pocz±tek. ogólnie, widzia³am ju¿ ten film.
ale lektor rzeczywi¶cie by³ kiepski. ogl±da³am w ma³ym telewizorku, wiêc sobie darowa³am.. bo jeszcze obok rodzina gada³a. tragedia.
Paheli, u mnie to samo... xD Siedzia³am przy samym g³o¶niku, wiêc s³ysza³am mniej wiêcej lektor.. kiepski, kiepski... A piosenki te¿ nie lepiej pot³umaczone...
Bollymaniak
Mishti - to dla mnie pocieszenie, ¿e nie tylko ja mia³am ten problem niestety, ale z piosenek widzia³am tylko pocz±tkow±. nie patrzy³am na t³umaczenie, tylko na miny mojego brata i taty. to by³ ciekawy widok
A ja ogl±da³am z siostrami
Na szczê¶cie nie by³o w domu go¶ci, tylko rodzice co¶ za nami lukali, ale tylko chwile bo potem na szczê¶cie pojechali odwiedziæ dziadków
Bollyamator
Ogl±da³am film z ca³± rodzin±.... niestety ka¿de s³owo sprawia³o ¿e nie mo¿na by³o us³yszeæ lektora.
Ale siostry i mamusia uwielbiaj± Bollywood. By³am bardzo ciekawa reakcji taty na ten film, my¶la³am ¿e od razu prze³±czy. Ale o dziwo spodoba³ mi siê film, nawet nas ucisza³ jak co¶ komentowa³y¶my
a dzisiaj w "Czarodziejkach" najpierw by³ hinduski ¶lub, a potem jedna z bohaterek zmienila siê w hinduskie bóstwo - shakti mi³a indyjska muzyczka lecia³a
Stay bywalec
I ja tego nie widzia³am, a kiedy¶ ogl±da³am ka¿dy odcinek tego serialu, niestety tego nie pamiêtam
Paheli napisał:
to ja wam zazdroszê. bo u mnie to by³y ironiczne u¶mieszki, albo rozmowy, albo wszyscy spali. ¶wietnie
U mnie, o dziwo.. nikt siê nie ¶mia³..
Wujek [brat mamy] nawet przytupywa³ od rytm muzyki, jak by³y piosenki.. a potem stwierdzi³ nawet, ¿e Indyjskie filmy s± o wiele lepsze od Polskich.. ¯e maj± lepsze ta¶my, lepsze fabu³y.. xD
Raveena napisał:
a dzisiaj w "Czarodziejkach" najpierw by³ hinduski ¶lub, a potem jedna z bohaterek zmienila siê w hinduskie bóstwo - shakti mi³a indyjska muzyczka lecia³a
A nie orientujesz siê, który odcinek której serii to by³?
Bollymaniak
To i tak mia³a¶ lepiej Przynajmniej Twój wujek.. bo u mnie tylko mama w miarê akceptuje te filmy. Tacie podobaj± siê bardziej piosenki. O brata nie pytaj.
Bollyamator
Akurat ogl±da³am ten odcinek Czarodziejek Pozytywne zaskoczenie...
To by³ 134 odcinek 7 sezonu
Bollymaniak
Ooo kurcze, muszê koniecznie poszukaæ tego odcinka" Czarodziejek" gdzie¶ w necie
Stay bywalec
W niedziele na 20 mia³am i¶æ na My Name Is Khan niestety film znowu zosta³ odwo³any. Nie wiadomo kiedy go puszcz±. Ale to nie o tym chcia³am mówiæ. Na szczê¶cie w telewizji o tej samej porze na Travel Channel odbêdzie siê dokument "Rad¿astan pe³en kolorów". Choæ w jakim¶ stopniu siê zadowolê.
Zaczyna si rozkrca
Napisze to tutaj bo nie wiem gdzie ale widzia³am w telewizji reklamê My name is Khan reklamowali, ¿e leci w kinach a¿ normalnie zaczê³am skakaæ przed tv jak to widzia³am W szoku by³am, ¿e to u nas promowali Cieszy mnie to bardzo
Bollymaniak
Fate U mnie w Warszawie My Name is Khan bêdzie wy¶wietlany dzieñ pó¼niej, czyli w poniedzia³ek. Godzina siê nie zmienia - 20.00. Tylko ¿e teraz pewnie wielu osobom nie bêdzie to pasowa³o...
Bollykate ju¿ kilka osób j± widzia³o. ja jeszcze nie. a na jakim kanale to by³o?
Stay bywalec
Co¶ s³ysza³am o tym Paheli. Ale je¶li w Poznaniu te¿ tak bêdzie to nie bêdê mog³a pój¶æ. Ja i mój M±¿ pracujemy do 20.00. Z jakiej racji przek³adaj± na nastêpny dzieñ, dla mnie to chamstwo. Ciekawe co w takim razie zrobi± dla osób, które z wiadomych przyczyn nie mog± przyj¶æ w tym terminie. Wczoraj dzwoni³am do mojego kina i kobieta powiedzia³a, ¿e terminu jeszcze nie ma.
bollykate ja równie¿ widzia³am reklamówkê MNIK na MTV Polska.
Bollyamator
Ja widzia³am reklamê na Polsacie 2 i na TV4
Bollymaniak
Fate oby chocia¿ u Ciebie termin by³ odpowiedni. Bo ja jeszcze nie pracujê, ale mam szko³ê i te¿ nie jest mi to na rêkê, aby film by³ w poniedzia³ek. oczywi¶cie pójdê.. tylko bojê siê, co bêdzie we wtorek rano. Bo wiadomo ¿e ten film nie bêdzie trwa³ godzinê, tylko wiêcej. W ka¿dym razie, bêdzie jeszcze premiera, 23 kwietnia. Wiêc na pewno go obejrzysz, nie martw siê.
Zakrcony
Ja na pewno pójdê na MNIK 23.04.2010 a zwiastun te¿ muszê zobaczyæ w polskiej telewizji
U mnie w kinie nie raczej nie bêdzie.. Eh.. ale by³am z³a jak siê dowiedzia³am...
Jest jeszcze nadzieja, bo to nie jest do koñca pewne.
Film ju¿ widzia³am.. ale z chêci± bym go obejrza³a jeszcze raz w kinie..
Reklamê widzia³am ju¿ na Polsacie i na TVN ..
Bywalec
Kurdê jak to w innym terminie ma byæ to pewne ¿e w ka¿dym kinie.
Stay bywalec
A ja siê w³a¶nie przed chwilk± dowiedzia³am, ¿e jednak nie obejrzê MNIK. Puszczaj± dzi¶ o 20.00. Niestety ani ja, ani mój M±¿ nie mo¿emy i¶æ bo pracujemy do 20.00. Jestem w¶ciek³a. Co mi po zwrocie pieniêdzy przez kino. Ja chcia³am obejrzeæ film, po to siê w koñcu kupuje bilety. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Robi postp
oj to wspó³czucie do pó¼na pracujesz Fate ja mam 30 km do kina i nie wiem czy pojadê proszê mamê a raczej tate by wypelnil szybko papiery na dop³aty to mnie zawiezie przy okazji a tata zawsze wszystko do ostatni± chwile .
Bywalec
A ja jadê z rodzicami na szczê¶cie tata jest ju¿ w domu a mama koñczy prace o 18 00 wiêc do¿ê .
Szkoda tylko ze wersja bêdzie o 35 min skrócona.....
Bywalec
Nom.
Bywalec
2 maja o 23.05 w TV 4 bêdzie "Mistrz blefu" (czyli "Bluffmaster").
3 maja o 12.00 w Polsacie bêdzie "Czasem s³oñce, czasem deszcz".
3 maja o 15.25 w HBO 2 bêdzie "Ma³y Zizou" (tak¿e 4 maja o 7.55).
Stay bywalec
Dziêki za info kajol i shahrukh khan.
Obejrza³abym "Ma³y Zizou" ale nie wiem czy przypadkiem nie idê do pracy:(. Zobaczymy mo¿e mi siê poszczê¶ci, choæ ostatnio z tym trudno.
Bywalec
Bluffmaster o 32.05 ?!?!! Przecie¿ tam nie ma ¿adnych scen które s± wy³±cznie dla doroslych. MHN to tez by³o o tej porze. Telewizja dyskryminuje Bollywood! Napiszmy skargê!
Robi postp
dzieki za info Bluffmaster tak pó¿no ;(
k3G z checi± obejrze po raz kolejny;)
nie mam HBO;(
zgadzam sie z checi± ja tez napisze skargê
Ostatnio edytowany przez Amritka12 (2010-04-20 16:05:55)
Bollyamator
Chêtnie obejrzê Bluffmastera, nawet o tak pó¼nej porze
K3G zapewne te¿ ...
Super informacja.. Dziêki
Kurde, pó¼no.......
A K3G nie wiem czy dam rade obejrzeæ
rzeczywi¶cie pó¿no Ale z drugiej strony fajnie,¿e w koñcu co¶ siê ruszy³o
Mnie nie dopuszcz± do telewizora o takiej godzinie na Bluffmastera... a mój w³asny siê zepsu³... Kurczê. Nie maj± o której filmów puszczaæ..
A K3G za wcze¶nie... Nie wiem, czy dam radê zobaczyæ choæ kawa³ek.. Mogli by pu¶ciæ jako¶ 15, 16 godzina..
Stay bywalec
Przegapi³am to. Oczywi¶cie winna praca.
Zakrcony
Wywiad by³ króciutki, ale potem by³a do¶æ d³uga rozmowa w studiu z Polk±, która by³a statystk± w filmach bolly i indyjskim lekarzem pracuj±cym w Polsce... A wszystko pewnie wrzuc± na stronê DDT
Te¿ oflada³am. I fajnie ¿e dodali scenki z K3G i KANK
Bollymaniak
ten wywiad ju¿ jest na stronie DDT. Bardzo fajny. Amitabh mówi ca³± prawdê, ¿e bollywood nigdy nie bêdzie tak popularne jak hollywood chocia¿by ze wzglêdu na jêzyk. I ¿e te filmy nie bêd± tak powa¿ne, one s± dla rozrywki.
Ogl±da³am Bluff i KKKG. TEraz czekam na Ma³ego Zizou, ale jak znam ¿ycie, nie obejrzê Pech bahryan ":{
Kto ma telewizjê 'n'?
Bo dzis rozmawia³am ze swoim chrzestnym, który j± ma i mówi³, ¿e na 70 którym¶ kanale jest program gdzie czêsto lec± filmy Bolly, bo sam czêsto tam ogl±da. Mówi³, ¿e czasem jeden po drugim nawet lec±, on zawsze ogl±da. ;D
Nie wiem - mo¿e chodzi³o mu o ten kana³ TV1000, ale nie wiedzia³ jak siê nazywa wiedzia³ tylko, ¿e na 70 którym¶ kanale ogl±da Bollywood, swoj± ulubion± Poojê (chodzi³o o Rani) i Rahula (Srk). xD
Ostatnio edytowany przez Mishti (2010-05-02 15:11:42)
Ja niestety nie mam telewizji 'n'
A ten wywiad z Amitabhem ogl±da³am i by³ ¶wietny! Szkoda ¿e króki
Dobry dyskutant
Ten film-"Droga do Indii"-to bêdzie jaka¶ telenowela brazylijska -bo na tym kanale w³a¶nie takie lec±?
Robi postp
- 26 maja (¶roda) o 23:00 na POLSAT FILM leci "Bluffmaster", powtórka w czwartek o 21:00
- 3 czerwca (czwartek), o 23.00 w TV 4 bêdzie "D jak Deshu" (znany tak¿e jako "D - król podziemia")
- 6 czerwca (niedziela), o 10.15 w Polsacie bêdzie "Podkrêæ pi³kê jak Beckham"
- 6 czerwca (niedziela), o 10.15 w TVP 1 bêdzie "Guru" (ale ten z Jimim Mistrym, nie Ratnamowy)
- 11 czerwca (pi±tek), o 1.50 w TV 4 bêdzie "¯ona dla zuchwa³ych" (nie nale¿y panikowaæ, ¿e tak pó¼no; najpewniej - jak to zwykle bywa - nastêpnego dnia bêdzie o normalniejszej godzinie)
Bywalec
Od 4 czerwca 20:30 TV PULS - “Dance India, dance”
Te godziny s± powalaj±ce... "D jak Deshu" bym obejrza³a, bo tylko tego nie widzia³am, ale o takiej godzinie nie bêdzie mi siê nawet chcia³o..
“Dance India, dance” ? Mo¿e popatrzê..;D
Stay bywalec
£a³ nie widzia³am niektórych z tych filmów. Trzeba to nadrobiæ. Dziêki za info.
Robi postp
Witam ogl±da³ kto¶ z was 'Droga do Indii'
wczoraj ja tak nawet fajne jak na razie zobaczymy jak akcja siê rozkrêci .
Badzo mi sie podobaj± ze puszczaj± piosenki z Bolly filmów
Stay bywalec
Nie ogl±da³am, zapomnia³am, ale i tak nie wiem czy mam ten program, muszê poszukaæ. Czy ten serial jest co tydzieñ??
Bywalec
Amritka12 ja ogl±da³am .Podoba mi siê .Oj tak fajnie poszczaj± piosenki z filmów .A dzi¶ ogl±da³a¶ .
Dziewczyny ja równie¿ ogl±da³am i powiem, ¿e bardzo mi siê podoba...fabu³a nie najgorsza;D i super ¿e wstawiaj± piosenki z bolly
Jak na razie na pewno bêdê ogl±daæ
Bywalec
Oraz ja a i powtórki na drugi dzieñ o 14 00.
Nie wiem czy by³o ale 4 czerwca, o godzinie 20:30 na TV Plus leci Dance India Dance.
"Osiemnastu bior±cych udzia³ w show uczestników walcz± o tytu³ najlepszego tancerza Indii. Z m³odymi artystami wspó³pracuje trójka najlepszych choreografów w kraju" - obejrzycie?
Stay bywalec
Czy kto¶ widzia³ "Podkrêæ pi³kê jak Beckham" i "Guru", poniewa¿ nie wiem, który obejrzeæ, a lec± o tej samej godz. Gdyby "Guru" lecia³ z Ash i Abim to nie mia³abym problemu, a tak........
Deepika napisał:
Nie wiem czy by³o ale 4 czerwca, o godzinie 20:30 na TV Plus leci Dance India Dance.
"Osiemnastu bior±cych udzia³ w show uczestników walcz± o tytu³ najlepszego tancerza Indii. Z m³odymi artystami wspó³pracuje trójka najlepszych choreografów w kraju" - obejrzycie?
Ja chêtnie obejrze bo na pozosta³e filmy siê nie za³apie bo nie mam tych programów A co do Guru i Podkrêæ pi³kê jak Beckham to ogl±da³am tylko drugi film i mi siê nawet podoba³
Bollymaniak
fate napisał:
Czy kto¶ widzia³ "Podkrêæ pi³kê jak Beckham" i "Guru", poniewa¿ nie wiem, który obejrzeæ, a lec± o tej samej godz. Gdyby "Guru" lecia³ z Ash i Abim to nie mia³abym problemu, a tak........
Ogl±da³am Guru i dla mnie bomba po prostu, u¶mia³am siê jak nie wiem Nawet jest piosenka z tañcem A znowu Bend it like Bekham nie ogl±da³am
Bywalec
Dziewczyny uwaga uwaga Guru bêdzie o 21 20 .A i jeszcze co¶ nie wiem czy by³o ale 12.06.10 na TV4 o 20 00 ¯ona dla zuchwa³ych
* ¯ona dla zuchwa³ych
Robi postp
Racja kajol i shahrukh khan Guru ma byc o 21.20
Podkrêæ pi³kê jak Beckham podobno fajne moja nauczycielka od anglika widzia³a i sie jej podoba³o
o ¯ona dla zuchwa³ych o normalnej godzinie
widzia³am 2 pierwsze odcinki Drogi do Indii wczoraj nie widzia³am ale za to powtórkê obejrzê
Ostatnio edytowany przez Amritka12 (2010-06-03 09:25:10)
Bollymaniak
Powiedzcie proszê dok³adnie kiedy i o której i na którym leci ta droga do Indii bo siê pogubi³am
Bywalec
Chandramukhi droga do indii leci od poniedzia³ku do pi±tku na Zone Romantica o godzinie 21 00.Powtórka jest o 14 00.
Dobry dyskutant
Powiedzcie jak wra¿enia z Drogi do Indii bo nie wiem czy warto zacz±æ ogl±daæ??
Robi postp
Mi sie osobi¶cie podoba na razie jest ciekawe
donaannawp.pl najlepiej samemu obejrzeæ i sprawdziæ czy jest w twoim gu¶cie
Hindustani
Dzisiaj na TV Puls o 20.30 jest program Dance India Dance. Nie wiem czy chodzi o ten znany program, ale je¶li tak to jest to co¶ w rodzaju Idola. Choreografowie z Bollywood ucz± ludzi tañczyæ, a oni walcz± o nagrodê.
Poczytaæ o tym mo¿ecie na angielskiej Wikipedii --> http://en.wikipedia.org/wiki/Dance_India_Dance
Aidan Turner
Hindustani
Hmmm... problem w tym, ¿e t± informacjê znalaz³am w programie z gazety, ale na TV Puls reklamuj± na t± godzinê jaki¶ film Wiêc nie wiem czy w koñcu bêdzie czy nie Trzeba poczekaæ i sprawdziæ...
Aidan Turner
Bywalec
Nie no w necie w programie pisze ze to dzi¶ jest tak samo jak w gazecie no zobaczymy ju¿ za godzinkê .
Robi postp
Bywalec
Ja w³±czy³am a tam jaki¶ film .
Stay bywalec
Rzeczywi¶cie Dance India Dance nie by³o
Bywalec
Podobno maja pu¶ci za tydzieñ w pi±tek o tej samej porze o 20 30.Wiec zobaczymy za tydzieñ .
A DDLJ te¿ nie bêdzie, tylko to jest inny film - z³oto dla zuchwa³ych , prawda ??
Bywalec
Nie nie .
Ja sprawdzaam w programie TV i jest tylko z³oto dla zuchwa³ych
Bywalec
anulka zobacz tu nawet http://www.telemagazyn.pl/wyszukiwarka/ … o,cpr.html
Bollymaniak
Ja i tak ¯ony nie obejrze...
Ale dzisiaj ogl±da³am Podkrêæ pi³kê jak Beckham i ca³kiem mi siê ten filmik podoba³, fajny
Ale fajnie, nie ma to jak DDLJ
Dobry dyskutant
Chyba dojdzie do skutku ten program Dance India Dance.Kupi³am wczoraj TV14 i program przewidywany jest na 11 czerwca o 20,30 na TV PULS.
Mam nadziejê ,¿e go obejrzymy.
Wkrca si
Ja jestem wielk± fank± Dance India Dance. To jest indyjski You Can Dance
tyle, ¿e z ma³ymi ró¿nicami:
- po pierwsze: maj± lepszych jurorów,
- po drugie: lepszych i ³adniejszych (czasem) tancerzy i oczywi¶cie tancerki,
- po trzecie: tañcz± do piosenek z filmów
czekam na trzeci sezon DID dzi¶ o 20.30 na TV Puls ;]
Co do ¯ony dla zuchwa³ych - jutro 12 czerwca o godzinie 20.00 na TV4
Ostatnio edytowany przez Sumedha (2010-06-11 15:58:36)
Bollyamator
Dance India Dance.. w³a¶nie mia³am wcze¶niej obejrzeæ ale zawsze zapomina³am...
Je¶li tañcz± do piosenek z filmów to nie mogê dzisiaj zapomnieæ
Stay bywalec
Powinnam zd±¿yæ na to. Wychodzê z pracy o 20.00 i mniej wiêcej pó³ godz zajmuje mi przejazd do domu.
DDLJ leci... patrza³am kawa³kami.. bo od pocz±tku nie ogl±da³am...
jak¿e siê cieszê, ¿e widzia³am go ju¿ ze 100 razy...
Ale tak.. schrzanili sprawê...
1 - z³ê t³umaczenia piosenek
2 - lektor jest inny ni¿ ten jak siê kupi oryginalny film
3 - niektóre dialogi te¿ s± ¼le pot³umaczone..
4 - lektor momentami opó¼nia siê.. aktor powie kwestie, powie nastêpn± a lektor t³umaczy dopiero tê pierwsz±..
5 - Zamiast Raj czytaæ "Rad¼" czyta "Rad¿"
To jest a¿ ju¿ ¶mieszne...
Jak siê kiedy¶ denerwowa³am na te lipne t³umaczenia itp. to teraz mnie to po prostu ¶mieszy... sero..
Bollyamator
te¿ zwróci³am uwagê na inne t³umaczenie, chodzi o dialogi, mnie nadal denerwuje
i to opó¼nienie
ale i tak jestem happy ¿e mogê ogl±daæ Sharuka a moja mama ca³y czas w niego wpatrzona
cudnie razem grali jak dla mnie to tylko Sharuck w parze z Kajolk± potrafi± tak wspaniale pokazaæ mi³o¶æ
Robi postp
A ja sie ze z³o¶ci³am bo przez pogodê cyfra jakie¶ zak³ócenia mia³a i koñca nie zobaczy³am ;(
racja t³umaczenia s± okropne
Mishti zgadzam sie z tob±, t³umaczenie troche kiepskie....
Nie ogl±da³am do koñca wczoraj, ale dzi¶ moja mama mnie os³abi³a mówi±c, ¿e ona obejrza³a..
Sama ogl±da³a film dopiero 2 raz, ale te¿ zauwa¿y³a "Rad¿¿a"
Bollymaniak
Ja nie mam jak ogl±daæ Dance India Dance bo mój tata ca³y czas Mundial ogl±da
Dobry dyskutant
Dance India Dance jest powtarzany w sobotê je¶li komu¶ nie uda siê obejrzeæ w pi±tek.
Bollyamator
Mishti w pi±tki na tv Puls o 20.30 i powtarzany jest w niedzielê o 18.30
W tym tygodniu poka¿± dopiero 2 odcinek. Ciekawe czy w ka¿dym odcinku Dance India Dance bêdzie Salman Khan jako go¶æ czy mo¿e pojawi siê kto¶ inny
Ostatnio edytowany przez Dewi (2010-06-14 23:36:46)
Dobry dyskutant
Ja te¿ jestem ciekawa co teraz bêdzie za go¶æ w tym programie.Mam nadziejê ¿e Shah Rukh ale zobaczymy:P
Hindustani
Dance India Dance by³o, ale ostatnio w pi±tek, czyli 11 czerwca o 20.30. Ogl±da³am nie od pocz±tku. W tym odcinku go¶ciem by³ Salman. Wszyscy chcieli siê z nim przytulaæ (je¶li chodzi o uczestników ) i jeszcze klatê pokaza³ bo go jedna z uczestniczek prosi³a Za tydzieñ ma byæ dalszy ci±g.
W ¦rodê o 23.10 i w czwartek o 21.00 na Polsat Film Kabhi Khushi Kabhie Gham --> W³a¶nie widzia³am reklamê.. ;D
Ostatnio lecia³o tam o takich samych godz. DDLJ .. w zesz³ym tygodniu...
Bollyamator
Filmy z Bollywood mo¿na ogl±daæ online...podaje stronê: http://www.playtube.pl/
Dobry dyskutant
Teraz w programie Dance India Dance s± podawane tytu³y piosenek przy których tañcz± uczestnicy.
Bywalec
Nom i dobrze .
W³asnie by³am w pokoju u rodziców i przyluka³am, ¿e ogl±daj± ''Podkrêæ jak Beckham / Bend It Like Beckham".. ale to ju¿ koñcówka, na Polsat Film.
A ostatnio, w który¶ czwartek lecia³o tam K3G... czêsto puszczaj± Bolly.
Wkrca si
czy kto¶ mo¿e mi podaæ strony na jakich mo¿na ogl±daæ filmy bollywood online?
Bywalec
Dzi¶ w Romantycznym Czwartku :Devdas o 21:00 na Polsat Film.
Bywalec
Po drugiej stronie / The Other End of Line HBO 20.11 (sobota) godz. 7:35
Indie. Piêkna operatorka infolinii Priya Sethi (Shriya Saran), obs³uguje posiadaczy kart kredytowych banku w Stanach Zjednoczonych. Dziêki ¶wietnej znajomo¶ci jêzyka angielskiego, udaje Amerykankê i podaje siê za Jennifer David. Pewnego dnia podczas jednej z rozmów poznaje interesuj±cego mê¿czyznê, czaruj±cego Grangera Woodruffa (Jesse Metcalfe) i umawia siê z nim na randkê w San Francisco. Po przylocie do USA postanawia nadal ukrywaæ swoj± prawdziw± to¿samo¶æ...
Hindustani
Je¶li kto¶ ma Travel Channel to 13 lutego o godz. 21.00 mo¿e obejrzeæ program "Czas na Indie"!
Powtórki programu, m.in.:
17 lutego o godzinie 20.00
21 lutego o godzinie 02.00
25 lutego o godzinie 01.00
27 lutego o godzinie 21.00
28 lutego o godzinie 02.00
¼ród³o
Zakrcony
Ja te¿ mo¿e zobaczê a tymczasem na tvs od pon-pt o godz.19.05 leci telenowela indyjska Simply Sapney
Bywalec
Wiem nie jest to bollywood ale gra tam Aishwarya .
Wiêc napisze dnia 8 marca (wtorek) o godzinie 20:25 na tvp 1 film Ostatni legion.
Hindustani
kajol i shahrukh khan napisał:
Wiem nie jest to bollywood ale gra tam Aishwarya .
Wiêc napisze dnia 8 marca (wtorek) o godzinie 20:25 na tvp 1 film Ostatni legion.
Dziêki za wiadomo¶æ. Postaram siê zobaczyæ. Co prawda widzia³am, ale dawno
Dobry dyskutant
Bollymaniak
Ja te¿ jeszcze nie ogl±da³am filmu... muszê to nadrobiæ
Hindustani
Jak dla mnie to film s³aby - chyba najs³abszy z historycznych jakie ogl±da³am Ale na pewno warto go obejrzeæ dla Aishwaryi i Colina Firtha, który dosta³ w tym roku Oskara
Aidan Turner
Hindustani
olga89 napisał:
Jak dla mnie to film s³aby - chyba najs³abszy z historycznych jakie ogl±da³am Ale na pewno warto go obejrzeæ dla Aishwaryi i Colina Firtha, który dosta³ w tym roku Oskara
wiem, ¿e s³aby (hm...mo¿e ¶redni) jak go pierwszy raz zobaczy³am by³am troszkê zawiedziona, bo mia³am wysokie wyobra¿enie o tym filmie (my¶la³am, ¿e to bêdzie co¶ a la Gladiator ) ale tak dawno go nie widzia³am, ¿e chcê obejrzeæ
Stay bywalec
A mnie siê bardzo podoba³. Super obsada. Uwielbiam Colin'a.
Hindustani
W czwartek na kanale Puls bêdzie film Hanuman - Ma³pi Bo¿ek - koprodukcja indyjsko-amerykañska z Tabu w jednej z ról. Mo¿na o nim przeczytaæ na filmweb.pl chocia¿ oceny ma raczej marne
Aidan Turner
G³ówn± rolê gra dosyæ ¶mieszny gostek, ogl±da³am kawa³ek w weekend Na Tabu nie trafi³am...
Zaczyna si rozkrca
Chcia³am zawiadomiæ, ¿e na programie Ale!Kino - 2 Maja o godz. 14 bêdzie lecia³ film "Duma i uprzedzenie" z Aishwarya Rai
ten film jest tam pokazywany od lutego i pewnie jeszcze nie raz go poka¿±, ale najbli¿sza mo¿liwo¶æ zobaczenia jest 2 maja
Bywalec
W telewizji ostatnio leci reklama Liptona. Jest tam Azjata w bia³ym i po chwili zjawiaj± siê Induski ¶piewaj±ce Bole Chudiyan.
Reklama jest równie¿ na youtube
Bywalec
14:40 TV Puls sobota, 21 maja 2011
KOMEDIODRAMAT (Bombay Dreams), Szwecja, 2004
16-letnia Hinduska zosta³a adoptowana przez szwedzk± rodzinê. Ebba (Gayathri Mudigonda) jest nie¶mia³±, pe³n± marzeñ nastolatk±. Dorasta, prze¿ywa pierwsze przyja¼nie i mi³o¶ci. Pewnego dnia znajduje ukryte przed ni± listy od swojej biologicznej matki. Nastolatka jest zrozpaczona, g³ównie z powodu zachowania opiekunów, którzy nie wyznali jej prawdy. Przekonuje swoj± najlepsz± przyjació³kê Camillê (Nadine Kirschon), by wspólnie wyjecha³y do Indii na poszukiwania prawdziwej matki.
Godzina taka, ¿e nie wiem, czy obejrzê.
Od jakiego¶ czasu na Comedy Central leci serial komediowy "Dostawa na telefon" <czy jakos tak > Sama nie ogl±da³am ¿adnego odcinka, ale widzia³am reklamê i Bollywoodzkie nuty chyba dosæ czêsto s³ychaæ w tym serialu. O godzinie 19.45 o ile dobrze pamiêtam.
Bollyamator
dzisiaj na tvn leci ró¿owa pantera 2 ok 16.00. wiem ¿e to nie bolly ale gra tam aish
Wow, obejrza³am i jestem zaskoczona, bo wydawa³o mi siê, Aishwarya ma tam mniej znacz±c± rolê Kiepski film, ale ze wzglêdu na Steve'a Martina i s³abe ¿arty, bo Aishwarya by³a super
Zakrcony
Najlepsze jest to ¿e jeszcze nie spotka³am siê z tym by jej nazwisko by³o wymieniania w jakiejkolwiek zapowiedzi .
Bywalec
W niedzielê 3 lipca o godzinie 20.00 na Canal + bêdzie "My name is Khan"
Zakrcony
Zaraz zacznê p³akaæ bo nie mam Canal + xDDD
Ale ju¿ jutro mo¿na zobaczyæ Aishwarye na TVP 2 w filmie "Ostatni Legion."
Mo¿e to nie film Bollywood ,ale gra tam nasza kochana Ash ;>>
Stay bywalec
Ja równie¿ nie mam Canal+. Na szczê¶cie widzia³am My Name Is Khan, zreszt± Ostatni Legion równie¿ widzia³am. Bardzo polecam oba filmy.
Zakrcony
Te¿ widzia³am oba filmy. Na "My Name Is Khan." Tak p³aka³am ,ze zrobi³am siê czerwona i twarz mi napuch³a.
Ostatni legio bêdê jutro ogl±da³a ,poniewa¿ zobaczyæ moj± ukochan± aktorkê w moim telewizorku jest czym¶ piêknym.
Mam MNIK na DVD, ale zobaczyæ to w TV to zawsze jako¶ inaczej. Nie posiadam Canal +, ale byæ moze dam radê obejrzeæ u brata mamy ;p Jak nie, trudno.
Wkrca si
W sobotê 2 lipca o 14:20 pierwsza czê¶æ Fanaa. (TVP1).
Stay bywalec
Kiepska godzina na film tym bardziej w sobotê. Niestety nie obejrzê, pociesza mnie jedynie fakt, ¿e widzia³am ju¿ 3 razy filmik, no i mam go na dvd.
Pewnie bêd± tak puszczaæ jak w ubieg³ym roku, co sobotê po czê¶ci. Po Fanaa bêdzie KHNH a potem MHN, lub odwrotnie Tak przypuszczam. Fanaa nie bêdê ogl±daæ raczej.. nie lubiê Aamira w tym filmie. xD
Wkrca si
Mishti napisał:
Pewnie bêd± tak puszczaæ jak w ubieg³ym roku, co sobotê po czê¶ci. Po Fanaa bêdzie KHNH a potem MHN, lub odwrotnie Tak przypuszczam. Fanaa nie bêdê ogl±daæ raczej.. nie lubiê Aamira w tym filmie. xD
dok³adnie. ale ja pamiêtam, ¿e (dwa lata temu?) w wakacje lecia³y trzy filmy bollywood i to chyba o 9 rano. pierwsza by³a Fanaa, potem Koi Mil Gaya i jeszcze co¶. w³a¶nie chyba jeszcze bylo MHN i KHNH : D wtedy MHN by³o pierwsze, KHNH drugie, a potem KMG. ale Fanaa by³a te¿ na 100 % ale dok³adnie nie wiem czy to by³o dwa lata temu : D
Stay bywalec
Macie racjê, lecia³y 3 filmy bolly. Fajnie, ¿e puszczaj± cosik, szkoda tylko, ¿e wci±¿ to samo!!!
Ja pamiêtam jak dwa lata temu by³am u babci to z siostrami ciotecznymi ogl±da³y¶my rano KHNH na jedynce o oko³o 9 rano
Wkrca si
Mishti napisał:
By³o, dwa lata temu lecia³y: Fanaa, MHN i KHNH, co sobotê jako¶ po 9, po jednej czê¶ci. KMG te¿ by³, jednak to chyba by³o pó¼niej.
no tak oko³o 9, ale w pi±tki z tego co pamiêtam : )
Zakrcony
Mishti napisał:
Pamiêtam inaczej
Mo¿liwe ,ale dobrze pamiêtam. W zesz³ym roku spó¼ni³am siê na pierwsz± czê¶æ filmu "Fannaa."
Zaczê³am ogl±daæ od 2 ,a za tydzieñ lecia³ film "Jestem Przy Tobie."
Oczywi¶cie nie bêdê siê k³óciæ. Poczekamy ,zobaczymy ; )
Wkrca si
ciekawi mnie co puszcz± po drugiej czê¶ci Fanaa.
my¶lê, ¿e MHN : D
Wiele osob my¶la³o (jak te¿ ), ¿e bêdzie jak ostatnio i puszcz± MHN a potem KHNH, jednak w programie dali co¶ innego... Mo¿e robi± przerwê tydzieñ i pó¼niej jeszcze bêd± te dwa filmy. Trzeba czekaæ.
Zakrcony
My¶la³am ,¿e bêdzie co¶ puszczone ,a tu lipa ; DDD
Telewizja zrobi³a niez³e zamieszanie. Chyba wszyscy my¶leli ,¿e bêdzie tak jak rok temu.
31 lipca o 18.40 na Polsat Film bêdzie " Podkrêæ ja Beckham "
I mo¿liwe, ¿e nareszcie zaczn± jakie¶ filmy puszczaæ bo do Tele Tygodnia zosta³ napisany list aby zaczêli puszczaæ filmy bolly
Ostatnio edytowany przez Tashan (2011-07-27 10:57:54)
OOO , w 'podkrêæ...' gra Parminder Nagra ;P Uwielbiam j± z ER< z chêci± obejrze
Zakrcony
Podkrêæ jak leci co jakie¶ 3 miechy na tym kanale przez tydzieñ pod rz±d o ró¿nych porach , chyba ten kana³ i jego widzowie kochaj± ten film .
Mi styknie raz na pó³ roku i i tak jest w necie.
Zaczyna si rozkrca
nieraz u mojej sis która ma cyfrowy polsat leci ostatni legion tylko nie pamiêtam na którym kanale
Zaczyna si rozkrca
o i jeszcê na ale kino morze lecieæ bo u mojej drugiej sis patrzy³am w gazetê to pisa³o ¿e na ale kino o 18 czy 19 bêdzie lecieæ duma i uprzedzenie
Stay bywalec
W³a¶nie teraz na kanale cinemax2 jest film bohater z bollywood.
Bywalec
Eh... widzia³am ten film i taki sobie
Nie ma co ¿a³owaæ , ¿e siê nie widzia³o .
Zaczyna si rozkrca
Hmmm mo¿e beznadziejny to on nie jest ale móg³by byæ o wiele lepszy wiêc nie ¿a³ujê ¿e go 'ostatnio' nie obejrza³am
No móg³by byæ trochê lepszy Ale na Cinemax2 do¶æ czêsto go pokazuj± choæ ostatnio sie uspokoili z puszczaniem tego filmu Cos tak mi przed chwil± przysz³o do g³owy, ¿e na Polsat Filmie mo¿e znów puszcz± dwa filmy bolly tak jak by³o ostatnio co lecia³ Devdas a potem Sawaariya
Zaczyna si rozkrca
O ! Wajnie by by³o
Kurcze wg szkoda ¿e puszczaj± te filmy które ogl±da³am po setki razy mogli by puszczaæ nowo¶ci ehh marzenia ¶ciêtej g³owy
Zaczyna si rozkrca
Hahaha no tak ale przecie¿ ka¿dy wie ¿e telewizja 'nie lubi' puszczaæ filmów bolly a co dopiero nowych produkcji no ale moze kiedy¶ tam jak bollywood zaw³adnie ¶wiatem to bêd± je codziennie puszczaæ bez przerwy haha
Zaczyna si rozkrca
No i to bardzo
I nawet w dalekiej przysz³o¶ci jest to mo¿liwe bo jak ju¿ gwiazdy hollywood siêgaj± po te filmy to mo¿e wiêcej osób bêdzie siê tym interesowaæ i bolly bêdzie wszêdzie
Zaczyna si rozkrca
Czy ja wiem Mo¿e mo¿e
Mo¿e i jest to mo¿liwe o ile fani aktorów i aktorek hollywoodzkich ogl±daj± te filmy, które lubi± ci w³a¶nie aktorzy
Zaczyna si rozkrca
Hahaha no w³a¶nie i tu jest problem bo chyba nie wielu fanów oglada to co ich ulubieñcy Mo¿e i siê mylê ale bynajmniej w moim przypadku tak jest
oliwkabollywood napisał:
nieraz u mojej sis która ma cyfrowy polsat leci ostatni legion tylko nie pamiêtam na którym kanale
Ja tez mam Cyfrowy Polsat i Ostatni Legion czêsto lecia³a na VOD na tych kana³ach leci jeden film przez ca³y tydzieñ
Je¶li chodzi o filmy bolly w Polsce to nie ma co liczyæ chyba na te nowsze produkcjê bo jak ostatnio by³am w Radhashopie to te panie co przy kasie s± powiedzia³y, ¿e Polska powoli siê wycofuje z produkowania filmów bolly i te filmy co teraz w Radhashopie maja to podobno wiêcej mo¿e ich ju¿ nie byæ a w Empikach mo¿na ju¿ nie szukaæ bo te filmy posz³y do RS
News Team
Tashan, a poda³y chocia¿ powód? Zapewne, jak zwykle ta sama ¶piewka "nie ma zainteresowania", "za ma³o osób kupuje, nam siê nie op³aca", "my tylko tracimy na tym" etc?
Zaczyna si rozkrca
Tashan napisał:
Je¶li chodzi o filmy bolly w Polsce to nie ma co liczyæ chyba na te nowsze produkcjê bo jak ostatnio by³am w Radhashopie to te panie co przy kasie s± powiedzia³y, ¿e Polska powoli siê wycofuje z produkowania filmów bolly i te filmy co teraz w Radhashopie maja to podobno wiêcej mo¿e ich ju¿ nie byæ a w Empikach mo¿na ju¿ nie szukaæ bo te filmy posz³y do RS
No w³a¶nie masakra z tymi filmami bolly a szkoda ¿e ma³o gdzie da sie je kupiæ bo ja wolê mieæ filmy na pó³ce ni¿ na kompie na przyk³ad...
No w³a¶nie mówi³y, ¿e siê wycofuj± Polacy bo zainteresowania niema bo ludzie w innych sklepach ma³o kupuj± np. empik no ale ja siê nie dziwie jak tam Billu 200 z³ kosztowa³. a same ¿a³owa³y, ¿e ju¿ filmów nie bêd± prawdopodobnie produkowaæ
Ostatnio edytowany przez Tashan (2011-12-25 11:56:31)
Bywalec
niedziela 1 stycznia 2012 roku TELEWIZJA POLSAT godz12.15 SAAWARIYA film bollywood
Wkrca si
£a³ nie mogê przegapiæ
News Team
£adnie, ³adnie! Lubiê takie prezenty na urodziny! :-) Telewizji Polsat dziêkujê za taki hojny prezent na urodziny!
Tylko, ¿e ja wtedy siedzê w Krakowie - dobra, znajdê jaki¶ sposób, aby obejrzeæ, bo sobie nie wybaczê. Koledze zrobiê Bolly-noc.
News Team
Svasti napisał:
To bêdzie o 12:15 w dzieñ
Czyli muszê d³u¿ej chodziæ w soczewkach, bo przeczyta³am 23:15
Niemniej, nie zmienia to faktu, ¿e bêdê w Krakowie. Bolly-noc, czy Bolly-dzieñ - niewielka ró¿nica, kolega i tak zostanie "skatowany" Bollywoodem
Bollyamator
Cuuuuudnie nie mogê siê doczekaæ
Nie bardzo mi siê SAAWARIYA podoba³, tak wiêc pewnie nawet je¶li bd o si³ach to nie obejrzê ponownie.. Mogli sie lepiej postaraæ.. jak dla mnie
Wkrca si
A dla mnie to i tak dobrze ¿e przynajmniej bêdzie na polsacie film z Bollywoodu
Hindustani
A ja siê cieszê, ¿e w ogóle co¶ puszczaj± Saawariyê ogl±da³am i podoba³a mi siê pó³ na pó³ ale jak bêdê w domu to chêtnie j± obejrzê jeszcze raz - chocia¿by dlatego ¿eby ¶wiêtowaæ, ¿e jest w TV
Aidan Turner
Wkrca si
Ja mo¿e obejrzê . Jednak powinni wyznaczyæ inn± godzinê
Zaczyna si rozkrca
nie wierzê !!!!!!!!! ale superr ;] co prawda film ju¿ ogl±da³am ale to nie stoi na przeszkodzie xDDD
Leci w³a¶nie, widzia³am - ojciec ogl±da Ale mnie siê jako¶ nie chce.. Te¿ sie cieszê, ¿e w koñcu co¶ Bolly u nas w TV pu¶cili, ale ogl±daæ nie bd powtórnie tego, co mi siê nie bardzo podoba³o.
Wczoraj by³ podkrêæ jak... na polsat filmie a dzisiaj w tej chwili jest poci±g do Bollywood na TVP 2
Ostatnio cos du¿o Podkrêæ jak... puszczaja bo by³ albo ma byæ w tym tyg. na polsacie i polsat filmie. Ja myslê, ¿e tym filmem chc± sie wykrêciæ od puszczania innych filmów bolly
News Team
By³ na Polsacie, zauwa¿y³am w programie telewizyjnym wczoraj wieczorem, jak wróci³am z uczelni. Pomijaj±c, ¿e mia³am 5h przerwy miêdzy wyk³adami, bo wyk³adowcy nie by³o, a inny z nami skoñczy³ o godzinê wcze¶niej. Ale nawet szans nie by³o, abym obejrza³a. ;-)
News Team
23 kwietnia (tj. poniedzia³ek) na programie Travel Chanel o 20 bêdzie "Rad¿astan, kolorowe dziedzictwo".
Co¶ zwi±zanego z Indiami, ale niestety bez naszych aktorów.
Nie najlepszy program ; p Widzia³am ju¿ go kiedy¶ i lektor mówi tak monotonnym g³osem ¿e idzie usn±æ : P
Ja tez to widzia³am ale dawno to by³o
Ja jestem ciekawa kiedy jaki¶ film bolly puszcz±
News Team
Tylko szkoda, ¿e na filmwebie tego nie zaznaczyli. Widaæ, ¿e tylko produkcje amerykañskie ich interesuj±.
Stay bywalec
W tym momencie na TV Puls jest film Hanuman- Ma³pi Bo¿ek. To nie jes film bolly, ale jest zwi±zany z Indiami. Pozdrawiam.
Ja tak ok. rok temu, mo¿e ponad ogl±da³am Ostatni legion na VOD, bo mam Cyfrowy Polsat i dziêki niemu zawdziêczam pocz±tek mojej przygody z Bollywood. A wszystko przez to ¿e zaciekawi³a mnie jedna postaæ - wojowniczka Mira, w której rolê wcieli³ siê nie kto inny jak Aishwarya Rai Bachchan. Urzek³a mnie po prostu jej gra A potem na filmwebie wyszuka³am inne filmy z jej udzia³em i tak po kolei zaczê³am ogl±daæ filmy bollywoodzkie.
Zaczyna siê rozkrêcaæ
Ja kiedy¶ ogl±da³am w TV "K3G" i "Fanaa", a tak¿e "Marigold".
Jak na razie to nic sie nie zapowiada, ¿e w tv co¶ puszcz±... Ale niedawno by³a Duma i Uprzedzenie na jakim¶ kanale
Film Saawariya bedzie leciec na Polsat Film w srode o 22:30 i w czwartek o 21:00!!!!!!
Stay bywalec
Dobrze wiedzieæ, szkoda, ¿e ju¿ ogl±da³am.
Robi postp
W³a¶nie chcia³am pisaæ, ¿e Saawariya dzi¶ i jutro leci. Dzi¶ nie zobaczê, bo pó¼no. A jutro do pracy trzeba niestety wstaæ. ZA to jutro na pewno zobaczê, jeszcze nie widzia³am tego filmu.
ju¿ za 20 min Saawariya Nie ogl±da³am tego filmu ,wiêc super siê sk³ada . ¯yczê mi³ego seansu
Na Polsacie 25 lutego o 20:05 ma lecieæ "Slumdog. Milioner z ulicy". Warto bêdzie zobaczyæ mo¿e to nie film bollywood, ale ma ¶wietn± fabu³ê i by³ krêcony w Indiach do tego jeszcze konkretni aktorzy, którzy super zagrali i przepiêkna muzyka A.R Rahmana Nie mogê siê doczekaæ
na filmboxie do¶æ czêsto leci "Duma i Uprzedzenie".
i na NPremium3 lub 4 "Kites".
Bardziej amerykañskie produkcje, ale jednak..
Z góry uprzedzam, ¿e to nie Aprilisowy ¿art
10 kwietnia (czwartek) o godzinie 17:20 i 11 kwietnia(pi±tek) o godzinie 15:00 bêdzie lecia³ UWAGA, UWAGA...
My Name Is Khan !!! na kanale Polsat Film
Polsat to najlepsza telewizja ¶wiata! Ju¿ nie mogê siê doczekaæ. hmmm mo¿e Polsat przydatkiem zobaczy³ nasz± petycje i chc± nam zrobiæ niespodziankê?
Ma³ymi kroczkami, mo¿e Bollywood nareszcie wraca do Polski Miejmy nadzieje!
Ostatnio edytowany przez Priya_88 (2014-04-01 20:01:13)
Bollymaniak
O! Ale ¶wietna wiadomo¶æ postaram siê obejrzeæ (chod¼ z pracy wracam o 17.40 ),mam ten film na dvd,ale telewizja to jednak telewizja zawsze ten film inaczej siê ogl±da Ju¿ dawno mia³am sobie zrobiæ z tego filmu powtórkê
Lecia³ kiedy¶ ten film na canal+ (wtedy pierwszy raz ogl±da³am to cudo ) i mo¿e teraz jak puszczaj± go na polsat film to planuj± jaki¶ ma³y powrót bollywood-na pewno by³o by bardzo fajnie
Gwiazda bollywoodu
Je¶li znajdê u siebie ten kana³, bêdê stara³a siê obejrzeæ...
Polsat film nie jest a¿ tak ma³o popularny... chyba w ka¿dym pakiecie cyfrowego polsatu jest dostêpny. Jak zapu¶cili tam to mo¿e z czasem na Polsacie tak¿e bêdzie.. Czasami zauwa¿y³am robi± tak, ¿e filmy lec± i na jednym i drugim kanale.
Agata, ja mia³am kiedy¶ jaki¶ kana³, na którym cisnê³y utwory (z klipami) ze starych filmów bollywood. Daaaawno bardzo go ogl±da³am ostatni raz i nie wiem, czy nadal istnieje, ale je¶li tak to na tych daalszych pozycjach Cyfrowego Polsatu na bank gdzie¶ jest.
Stay bywalec
Kessa napisał:
Jak zapu¶cili tam to mo¿e z czasem na Polsacie tak¿e bêdzie.. Czasami zauwa¿y³am robi± tak, ¿e filmy lec± i na jednym i drugim kanale.
Na to liczê! Chyba zrobili te¿ tak z "Saawary±"...
Chyba tak w³a¶nie by³o. Du¿o filmów jest puszczanych w podobny sposób. Skoro bêdzie na Polsat Film to znaczy, ¿e na zwyk³ym Polsacie te¿ w koñcu kiedy¶ bêdzie.
A nazwy tamtego kana³u nie pamiêtam. Jak mówiê - bardzo dawno go ostatni raz ogl±da³am i kompletnie nie mogê skojarzyæ nic..
Bollymaniak
Ja kiedy¶,ale jak mia³am dekoder w cyfrze mia³am radio z indyjskimi piosenkami których czêsto s³ucha³am,ale po jakim¶ czasie go zlikwidowali
Robi postp
Jutro na TVP2 o 12 w po³udnie film "Zokkomon"!
W roli g³ównej Darsheel Safary znany z "Taare Zameen Par".
http://tv.wp.pl/#program-4401158
Bollymaniak
O holllender! Szkoda,¿e tak pó¼no siê dowiedzia³am Zreszt± i tak by³am w pracy o tej porze-przynajmniej nie bêdê a¿ tak ¿a³owaæ Mo¿e puszcz± powtórkê?
Stay bywalec
shahrukhkajol12 napisał:
O holllender! Szkoda,¿e tak pó¼no siê dowiedzia³am Zreszt± i tak by³am w pracy o tej porze-przynajmniej nie bêdê a¿ tak ¿a³owaæ Mo¿e puszcz± powtórkê?
Powtórki pewnie nie bêdzie, ale je¿eli film mia³by nie najgorsz± ogl±dalno¶æ, to mo¿e zdecydowali by siê na emisjê innych indyjskich produkcji.
Bollymaniak
Summer napisał:
shahrukhkajol12 napisał:
Powtórki pewnie nie bêdzie, ale je¿eli film mia³by nie najgorsz± ogl±dalno¶æ, to mo¿e zdecydowali by siê na emisjê innych indyjskich produkcji.
Te¿ tak my¶lê i mam nadziejê,¿e mo¿e wkrótce pojawi siê co¶ na pó³kach sklepowych
* szmaragdem
Ja chyba zobaczê. Film jest dwuodcinkowy. I z tego co widzia³am ukazuje prawdziwe spo³eczeñstwo indyjskie.
Ja zawierzy³am telewizji, a jak siê okaza³o film ma 4 odc. Leci na TVP1.
Gwiazda bollywoodu
Bardzo fajny.
Choæ nie lubiê Niemieckich filmów.
Jak dla mnie 1 odc. za szybko siê skoñczy³. My¶lê, ¿e Anna bêdzie wcieleniem tej ksiê¿niczki z bajki o szmaragdzie
Na 100% bêdzie z synem Maharad¿y Niecierpliwie czekam do nastêpnego pi±tkowego wieczoru. Ale rozwali³ mnie parias mówi±cy po niemiecku.
Zakrcony
Co do Zokkomon t by³ bardzo fajny bo uda³o mi siê obejrzeæ i ogl±da³am go za Anupama Kher.Jego rola by³a po prostu boska. A wczoraj lecia³ znów na Polsat Film Slumdog Milioner z ulicy.
Mo¿liwe,¿e doczekamy siê znów filmów Bollywood w naszej telewizji.
Zakrcony
Znalaz³am ¿e na Sundance Channel dnia 29.06.2014 o godz. 22 bêdzie lecieæ film Liar's Dice
asha napisał:
Znalaz³am ¿e na Sundance Channel dnia 29.06.2014 o godz. 22 bêdzie lecieæ film Liar's Dice
O, co raz ciekawiej siê robi
Robi postp
Nareszcie, mo¿e co¶ siê ruszy.
Bollymaniak
hmm...mo¿e obejrze
6 wrze¶nia w Sobotê o godzinie 10:45 na kanale FilmBoxHD bêdzie lecia³ film pt. "Rytmy Bollywood"
Film produkcji USA
Ogl±da³ kiedy¶ kto¶?
Gwiazda bollywoodu
Mojej mamie siê ten film podoba³.. Ostatnio na jakim¶ kanale lecia³ film pt '' Siddharth '' czy jako¶ tak.
Stay bywalec
Na Polsacie (3 marca) bêdzie lecia³ "Slumdog. Milioner z ulicy" o godzinie 20:05.
Bywalec
No to czas obejrzeæ Slumdoga po raz milionowy <3 Dziêki dance&bollywood za info
Stay bywalec
Proszê Kahl. Ja te¿ na pewno go obejrzê. Moim zdaniem to ¶wietny film, który nigdy siê nie znudzi.
Zakrcony
Leci na CBS Europa film Zakochany Nowy Jork w którym gra miêdzy innym Irffan Khan. Chêtnie go zobaczê.
Kojarzycie czy co¶ nied³ugo ma lecieæ w tv?
Stay bywalec
izzolda napisał:
welka napisał:
Kojarzycie czy co¶ nied³ugo ma lecieæ w tv?
o i tego mi brakuje, takiej rozpiski telewizyjnej na bollywood
Chyba ju¿ przestali puszczaæ w tv te filmy ale wiem, ¿e niektóre kablówki maj± specjalny program Bollywood HD, wszystkie filmy s± z polskim lektorem lub napisami
Bollyamator
Witam, Na forum mo¿na wysy³aæ globalne e-mail. Czy jest mo¿liwo¶æ wstawienia opcji aby mo¿na by³o wysy³aæ globalne prywatne wiadomo¶ci ?
Hindustani
Magda111983 napisał:
Witam, Na forum mo¿na wysy³aæ globalne e-mail. Czy jest mo¿liwo¶æ wstawienia opcji aby mo¿na by³o wysy³aæ globalne prywatne wiadomo¶ci ?
Witaj, tylko administrator posiada opcjê wysy³ania globalnych wiadomo¶ci.
Bollyamator
milkaja napisał:
A ja juz mysla³am ¿e nici z mojego ogl±dania, ale rodzice mi maj± nagrac na wideo i jak do nich pojadê to sobie obejrzê. Ju¿ siê ciesze
Bollyamator
Co¶ fajnego bêdzie w ten weekend w TV ?
Bollyamator
Poszukaj co¶ w streamingu
Bollyamator
Cakhia - Nơi ðam mê hòa quyện, niềm vui bùng nổ! Chúng tôi luôn nỗ lực mang ðến cho bạn những trải nghiệm xem bóng ðá tuyệt vời nhất, ðể bạn có thể hòa mình vào từng khoảnh khắc của trận ðấu và tận hưởng trọn vẹn niềm ðam mê bóng ðá của mình.
Website: https://cakhiatv1.info/
Ðịa chỉ: 948C Trường Sa, phường 13, quận 3, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam
Ðiện thoại: +84 378 262 262
Email: cakhiatv1.info@gmail.com
https://alphacommunity.in/member/alpha-304338/
https://www.devglan.com/user/public/cakhiatv1info997
https://forum.m5stack.com/user/cakhiatv1info
https://www.skillboxes.com/business/pro … atv1info34
https://uxfol.io/97ea4935