Wkręca się
No to mirka będzie miała z czego wybierać !
Bardzo fajne avatary, ale mam propozycję .
Może ruchome avatary mogłyby wylądować w odpowiednim do tego temacie, bo tam jakoś nam Ciebie brakuje .
Wkręca się
Wkręca się
Bardzo fajne robisz te avatary, mają one taki ciekawy efekt-sama nie wiem jak to nazwać, są takie gładkie i wyraźne .
Iza wyjęłaś mi to z ust
Avatary bardzo przejrzyste, miło się ogląda.
Bollymaniak
Szynszylk@ piekne robisz te avki jak weszłam na twoją stronę to zwariowałam :crazy:
tylko czy w niektórych avkach nie dałoby się trochę zwolnić tempa ?
Wkręca się
Bollymaniak
Te z piosenki Tanhai Tanhai , ten na żyrandolu i ten z ciasteczkiem w dłoni
Jeśli ci się uda , byłoby super
Wkręca się
Te jak to nazwałaś " z innej beczki " są wyczepiste ! Naprawde śliczne ... Brawo
Wkręca się
Świetne! bardzo żywe kolory, soczyste-takie, które lubię najbardziej
A gdybym miała wybierać, który avatar podoba mi się najbardziej to: 2,3,4,5
Hindustani
Czego ja tego wątku wcześniej nie widziałam? Śliczne avatarki, fajnie, że robisz z filmów
Pochwal się jeszcze w tym wątku swoimi animowanymi avatarami, które ostatnio zrobiłaś z Dhoom 2, a które są w wątku o animowanych avatarach bo naprawdę warto
Bollymaniak
No Szynszyk@ ma prawdziwy talent i do avków i do sygnatur często bywam na jej stronie i wiem co mówię
Wkręca się
Wkręca się
Wkręca się
Audrey napisał:
Niezbyt je lubię, ale same avatary jako tak wyglądają super!
Ja też za nimi nie przepadam... ale teledysk mi się spodobał.
Akurat zrobiłaś animacje z jedynej piosenki PCD, która mi się podoba!
Animacje są cudowne, jakość świetna...jej, jak ja bym chciała osiągnąć taką jakość
Szynszylk@ bardzo lubię piosenkę I Hate This Part, a co za tym idzie, twoje animacje bardzo mi się podobają!
Bollymaniak
Szynszylk@ marzą mi się po cichu animowane avki z Surinderem zrobione twoją ręką
Ty zawsze robisz je takie cudnie czyste i przejrzyste jak kryształ
Mogę czekać nawet do wakacji albo i dłużej ale chciałabym wiedzieć czy potrafiłabyś i chciałabyś ?? <prosi>
Wkręca się
Mogłabym zrobic... tylko musiałabym się zaopatrzyc w jakieś filmiki co może troche potrwac ponieważ filmu owego nie posiadam
Wkręca się
mirka napisał:
Szynszylk@ marzą mi się po cichu animowane avki z Surinderem zrobione twoją ręką
Ty zawsze robisz je takie cudnie czyste i przejrzyste jak kryształ
Mogę czekać nawet do wakacji albo i dłużej ale chciałabym wiedzieć czy potrafiłabyś i chciałabyś ?? <prosi>
Może coś Ci przypadnie do gustu :] -> animacje znajdziesz TUTAJ
Bollymaniak
Szynszylko moja droga ja czuje że ty mnie niedługo znienawidzisz i bedziesz unikac wchodzenia do tego wątku jak zobaczysz moje imię
Ale chciałabym cię prosić nie tylko o Surindera z Dancing Jodi ale jakbyś miala kiedyś nadmiar wolnego czasu to zrób proszę jakieś nowe animacje z Shankarem ( którego w dalszym ciągu )
Wkręca się
mirka napisał:
Ale chciałabym cię prosić nie tylko o Surindera z Dancing Jodi ale jakbyś miala kiedyś nadmiar wolnego czasu to zrób proszę jakieś nowe animacje z Shankarem ( którego w dalszym ciągu )
Nie zauwazyłam wczesniej tego poscika [jak to sie stało ??]. Oczywiście jak mnie najdzie wena na animację to postaram się cos jeszcze w filmu i z siebie wykrzesac sensownego
A teraz parę avków którę można znalexc na mojej stronie
Bollyamator
Jkabym mogła prosić o avki z nigdy nie mów żegnaj. Byłabym bardzo wdzięczna
Wkręca się
Da się zrobic, tylko narazie mam mało czasu z początkiem września coś pokombinuje
Wkręca się
Stały bywalec
Trzeci i siódmy avatar najbardziej mi się podoba. Ale reszta też jest piękna.
Przepiękne! Ukradłam pare i na pewno ich kiedyś użyję Śliczne są, jakoś jest boska! Są takie przejrzyste!
Wkręca się
Moje ostatnie wytwory:
Z Emmą Bunton
Z Cheryl Cole
I z latinowood
Więcej na mojej stronie z grafikami liz88-mygraphics.blogspot.com
Bollyamator
Szynszylk@ świetne robisz prace też bym chciała mieć taki talent
Zrobiłbyś dla mnie parę animacji z filmu om shanti om najlepiej z tych pożarów
Zaczyna się rozkręcać
Jezu jakie piękne avki z serca ze złota prześlczne