Wkrêca siê
No to mirka bêdzie mia³a z czego wybieraæ !
Bardzo fajne avatary, ale mam propozycjê .
Mo¿e ruchome avatary mog³yby wyl±dowaæ w odpowiednim do tego temacie, bo tam jako¶ nam Ciebie brakuje .
Wkrêca siê
Wkrêca siê
Fanaa
Kuch Kuch Hota Hai
Koyla
Wiêcej na mojej stronie http://liz88.pl.tl
Bardzo fajne robisz te avatary, maj± one taki ciekawy efekt-sama nie wiem jak to nazwaæ, s± takie g³adkie i wyra¼ne .
Iza wyjê³a¶ mi to z ust
Avatary bardzo przejrzyste, mi³o siê ogl±da.
Bollymaniak
Szynszylk@ piekne robisz te avki jak wesz³am na twoj± stronê to zwariowa³am :crazy:
tylko czy w niektórych avkach nie da³oby siê trochê zwolniæ tempa ?
Wkrêca siê
Bollymaniak
Te z piosenki Tanhai Tanhai , ten na ¿yrandolu i ten z ciasteczkiem w d³oni
Je¶li ci siê uda , by³oby super
Wkrêca siê
Te jak to nazwa³a¶ " z innej beczki " s± wyczepiste ! Naprawde ¶liczne ... Brawo
Wkrêca siê
¦wietne! bardzo ¿ywe kolory, soczyste-takie, które lubiê najbardziej
A gdybym mia³a wybieraæ, który avatar podoba mi siê najbardziej to: 2,3,4,5
Hindustani
Czego ja tego w±tku wcze¶niej nie widzia³am? ¦liczne avatarki, fajnie, ¿e robisz z filmów
Pochwal siê jeszcze w tym w±tku swoimi animowanymi avatarami, które ostatnio zrobi³a¶ z Dhoom 2, a które s± w w±tku o animowanych avatarach bo naprawdê warto
Bollymaniak
No Szynszyk@ ma prawdziwy talent i do avków i do sygnatur czêsto bywam na jej stronie i wiem co mówiê
Wkrêca siê
Wkrêca siê
Wkrêca siê
Audrey napisał:
Niezbyt je lubiê, ale same avatary jako tak wygl±daj± super!
Ja te¿ za nimi nie przepadam... ale teledysk mi siê spodoba³.
Akurat zrobi³a¶ animacje z jedynej piosenki PCD, która mi siê podoba!
Animacje s± cudowne, jako¶æ ¶wietna...jej, jak ja bym chcia³a osi±gn±æ tak± jako¶æ
Szynszylk@ bardzo lubiê piosenkê I Hate This Part, a co za tym idzie, twoje animacje bardzo mi siê podobaj±!
Bollymaniak
Szynszylk@ marz± mi siê po cichu animowane avki z Surinderem zrobione twoj± rêk±
Ty zawsze robisz je takie cudnie czyste i przejrzyste jak kryszta³
Mogê czekaæ nawet do wakacji albo i d³u¿ej ale chcia³abym wiedzieæ czy potrafi³aby¶ i chcia³aby¶ ?? <prosi>
Wkrêca siê
Mog³abym zrobic... tylko musia³abym siê zaopatrzyc w jakie¶ filmiki co mo¿e troche potrwac poniewa¿ filmu owego nie posiadam
Wkrêca siê
mirka napisał:
Szynszylk@ marz± mi siê po cichu animowane avki z Surinderem zrobione twoj± rêk±
Ty zawsze robisz je takie cudnie czyste i przejrzyste jak kryszta³
Mogê czekaæ nawet do wakacji albo i d³u¿ej ale chcia³abym wiedzieæ czy potrafi³aby¶ i chcia³aby¶ ?? <prosi>
Mo¿e co¶ Ci przypadnie do gustu :] -> animacje znajdziesz TUTAJ
Bollymaniak
Szynszylko moja droga ja czuje ¿e ty mnie nied³ugo znienawidzisz i bedziesz unikac wchodzenia do tego w±tku jak zobaczysz moje imiê
Ale chcia³abym ciê prosiæ nie tylko o Surindera z Dancing Jodi ale jakby¶ miala kiedy¶ nadmiar wolnego czasu to zrób proszê jakie¶ nowe animacje z Shankarem ( którego w dalszym ci±gu )
Wkrêca siê
mirka napisał:
Ale chcia³abym ciê prosiæ nie tylko o Surindera z Dancing Jodi ale jakby¶ miala kiedy¶ nadmiar wolnego czasu to zrób proszê jakie¶ nowe animacje z Shankarem ( którego w dalszym ci±gu )
Nie zauwazy³am wczesniej tego poscika [jak to sie sta³o ??]. Oczywi¶cie jak mnie najdzie wena na animacjê to postaram siê cos jeszcze w filmu i z siebie wykrzesac sensownego
A teraz parê avków którê mo¿na znalexc na mojej stronie
Bollyamator
Jkabym mog³a prosiæ o avki z nigdy nie mów ¿egnaj. By³abym bardzo wdziêczna
Wkrêca siê
Da siê zrobic, tylko narazie mam ma³o czasu z pocz±tkiem wrze¶nia co¶ pokombinuje
Wkrêca siê
Sta³y bywalec
Trzeci i siódmy avatar najbardziej mi siê podoba. Ale reszta te¿ jest piêkna.
Przepiêkne! Ukrad³am pare i na pewno ich kiedy¶ u¿yjê ¦liczne s±, jako¶ jest boska! S± takie przejrzyste!
Wkrêca siê
Moje ostatnie wytwory:
Z Emm± Bunton
Z Cheryl Cole
I z latinowood
Wiêcej na mojej stronie z grafikami liz88-mygraphics.blogspot.com
Bollyamator
Szynszylk@ ¶wietne robisz prace te¿ bym chcia³a mieæ taki talent
Zrobi³by¶ dla mnie parê animacji z filmu om shanti om najlepiej z tych po¿arów
Zaczyna siê rozkrêcaæ
Jezu jakie piêkne avki z serca ze z³ota prze¶lczne