Stały bywalec
Ja też się bardzo cieszę.Szkoda tylko,że filmy będą emitowane w piątki,a nie w soboty
Wszystkie je niestety widziałam, a film Znalazłem Cię kupiłam dosłownie przed tygodniem
Bywalec
Tak Olga89 święta racja ! Nie mogli by puścić np. o 20 ?
Hindustani
Fakt, godzina filmu nie jest za ciekawa (w końcu wakacje są ), Ale dobrze, ze w ogóle coś zaczęli puszczać oprócz słynnego "K3G"
I szkoda tylko ze w częściach! Np.: "Jestem przy Tobie" czy "Gdyby jutra nie było" koniecznie powinno być w jednej cześci!
Ale co tam! Cieszmy sie z tego co mamy!
"I am the yearning that resides in a woman´s heart... that´s who I am"
Shah Rukh Khan
O tak! Taki film, jak "Gdyby jutra nie było9", zdecydowanie mogli puścić w całości.
No, ale cóż... A co
Trzeba będzie w piątek sobie budzik nastawać... Mogli by puścić te filmy nawet o tej 16, czy 17.. godz., więcej ludzi by obejrzało..
Stały bywalec
A ja nadal będę marudzić nad dniem tygodnia.Czy to musi być piątek,nie każdy ma wakacje
też ta godzina do mnie średnio przemawia, jak puszczają tak wczas rano to powinni puścić w całości a nie na części się bawić i to jeszze tak z dupy, bo nie dzien po dniu .... ech ta jeynka
zgadzam się z Wami w 1000% Kal Hoo Na Ho NALEŻY OBEJRZEĆ W 1 CZĘŚCI, bo straci się wontek i emocje .... bosh co za organizacja h z resztą wszytkie filmy powinno się machnąć za jednym razem ;p
Ekspert ds. SRK
Co za durny pomysł by dzielić filmy na pół. Cały urok dziabli wezmą.
Dla tych którzy ich nie widzieli to będzie niezła nerwówka jak trzeba będzie czekać na dalszy ciąg
Wkręca się
Niedziela 5 lipca - TVP1 20:20
Marigold: Z Hollywood prosto do Bollywood
http://bollywood.pl/film.php?Id=764
dzisiaj widziałam reklamę Marigold. nie mogę się już filmu doczekać, mogę przetrawić nawet Salmana
Ja nie dam rady... Widoku na niego, nie zniosę!
Dziś oglądałam film "Fanaa", z siostrą, ja już 2, czy 3 raz, siostra pierwszy..., no i normalnie musiałyśmy cz2 oglądać u mnie z płyty potem.. Naprawdę niepotrzebnie dzielą te filmy..
Stały bywalec
Nie wiem po co dzielą te filmy skoro i tak nic ciekawszego oprócz filmów Bolly, nie leci więc mogliby ten prawie 3 godzinny film cały pokazać ...
Bywalec
A co bedzie leciało za dwa tygodnie.. ?
Hindustani
shahruczekania napisał:
A co bedzie leciało za dwa tygodnie.. ?
jeszcze nie wiadomo, ale jak ktos będzie wiedział to na pewno da znać
Czy ktoś oglądał dzis dokument o Indiach na TVP 2???
Shah Rukh Khan
Hindustani
Raveena napisał:
ja oglądałam:) pokazywali trochę film "asoka" głównie mówili o buddyźmie
ja też oglądałam
wspaniale opowiedzieli historię Aśoki
I historie Buddy takze
Shah Rukh Khan
a ja właśnie obejrzałam Marigold.......... OMG to było gorsze od monsunowego deszczu i kroków w chumrach i nie wiem jeszcze czego .... masakra .... wiedziałam że nie ma co liczyć na dobre kino, ale nie wiedziałam że można nakręcić aż tak kiepski film .... żal
ja się załamałam po Marigold. Na początku przewidziałam zakończenie i jakoś mnie wynudził. Salman pogrążył się u mnie jeszcze bardziej, a uraz do blondynek jest jeszcze większy ;p
Zaczyna się rozkręcać
ja calego nie obejrzalem
ale jakby powycinac kilka scen i zrobic sam trailer,to nawet niezly mogl byc
a co do gry Salmana,to najlepszy byl w "Kuch Kuch ..."
wiecie dlaczego?
bo malo tam zagral
Ostatnio edytowany przez skubie (2009-07-06 06:23:33)
skubie, co racja, to racja...
Salman najlepszy był w KKHH..
Nie oglądałam całego filmu Marigold, ale tak momentami lukałam na tvp1... I po samych tych momentach stwierdziłam, że nie wytrzymałabym na całym filmie...
Luthien napisał:
ja się załamałam po Marigold. Na początku przewidziałam zakończenie i jakoś mnie wynudził. Salman pogrążył się u mnie jeszcze bardziej, a uraz do blondynek jest jeszcze większy ;p
masz racje w 100% ja mam podobnie
skubie napisał:
a co do gry Salmana,to najlepszy byl w "Kuch Kuch ..."
wiecie dlaczego?
bo malo tam zagral
hahah dobre !!
Bollyamator
UWAGA!!! Świat się zmienia... I tym razem nie dotyczy to świata elfów i hobbitów. TVP1 pokaże nam filmy Króla. Już 17.07 będziemy mogli obejrzeć I część, a 24.07. II część "Jestem przy tobie". Następnie 31.07. I część, a 07.08 II część "Gdyby jutra nie było" Godziny wyświetlania poranne 9.30. Czyli taki miły początek dnia z majorem Ramem i Amanem. Nie zapomnijcie!
Bollyamator
irkaaa:) napisał:
tak, już pisaliśmy kilka stron dalej o tym
świetnie, że w końcu puszczają jakies fajne filmy
Powtórzyć nie zaszkodzi
Hindustani
szepszyna napisał:
Powtórzyć nie zaszkodzi
jasne, że nie!
dzieki temu ktoś kto nie czytał wcześniejszych stron bedzie wiedział
Shah Rukh Khan
No fajnie,że będą puszczać takie fajnie filmy..
Krzywda by się im nie stała jakby puszczali całe na raz...
Ale cóż trzeba się cieszczyć i z tego...
Mogli by puszczać w całości..
Jak ktoś nie oglądał filmu jeszcze, to straci cały wątek..
Tak było z filmem Fanaa, ja oglądałam go któryś raz, moja siostra pierwszy, no i musiałyśmy potem oglądać cz2 u mnie na DvD, bo ona strasznie chciała wiedzieć, co dalej.....
Dobrze, że miałam ten film..
Ostatnio edytowany przez Sheena (2009-07-07 10:15:34)
Bywalec
Ehh..
Ja bym tam chciała żebby codziennie o 9.30 jakiegos bollywuda puszczali. ;] xD
Bywalec
Hmm..
No ok.
Idźmy do nich na strajk.. ;] xD
Bywalec
Ok dziewczyny idę z Wami ! ;D
Kiedy ;> ?
Hindustani
niedziela 10:15 TVP2
trzecia częsć opowieści o Indiach!
Polecam obejrzeć ja ogladałam części poprzednie, dokument zrobiony bardzo ciekawie mozna się dowiedzieć dużo rzeczy!
Shah Rukh Khan
Robi postęp
Wszystkie filmy już widziałam z tych, które będą emitowane w piątki, ale i tak je znowu zobaczę. Może jak tvp zobaczy, że bollywood przyciąga widzów to częściej je będą emitować i o normalnej godzinie...
A odnośnie tego filmu dokumetalnego to jest świetny, w drugim odcinku były puszczne fragmenty Asoki
Hindustani
właśnie skończyłam ogladać drugą cześć "Fanaa"
uwielbiam ten film! Fajnie, ze go puścili i dobrze,że nie było tłumacza na piosenkach tylko napisy
Shah Rukh Khan
Bywalec
Tak też go oglądałam ! ;D
No irkaa racja nie lubię filmów w których tłumaczą piosenki xD
Stały bywalec
Ja tez oglądałam,szkoda tylko, że przegapiłam pierwszą część
Też uważam,że lepiej jak są napisy na piosenkach a nie lektor
Tanushri napisał:
Ja tez oglądałam,szkoda tylko, że przegapiłam pierwszą część
Też uważam,że lepiej jak są napisy na piosenkach a nie lektor
No mi się bardzo podobał...tylko też przegapiłam 1 część a właściwie nie przegapiłam tylko nie było prądu chyba z 4 godziny...
Stały bywalec
Sheena napisał:
A ja nie obejrzałam dziś drugiej części.., bo przespałam..
Tylko jakoś tak na koniec filmu zdążyłam przełączyć!
A ja przespałam pierwszą
Stały bywalec
Ja dziś byłam z wizytą u Babuni, więc też nie obejrzałam, ale nic straconego. Zaraz włączę DVD.
Stały bywalec
W piątek 17 lipca leci na tvp1 o 9.30 pierwsza część Main Hoon Na (Jestem przy tobie)
Muszę wstać wczesniej bo chce sobie obejrzeć
Stały bywalec
Ja to mam żywy budzik. Punkt 8 moja Córcia się budzi.
Stały bywalec
fate napisał:
Ja to mam żywy budzik. Punkt 8 moja Córcia się budzi.
Tak późno ... mój bratanek budzi mnie punkt 5 ....
Stały bywalec
Mysle ze jak wstane o 7.00 to mi styknie czasu na umycie sie i zjedzenie breakfastu także czekam z utęsknieniem na Major Rama
Ekspert ds. SRK
No i leci "Asoka" na ale kino... i co? faktyczne kino
Znowu pocieli!!! Już na początku... gdzie scena kiedy dziewczyna uczy Pawana co ma mówić i daje mu kwiaty?
Nie będe dalej oglądać... wole tu posiedzieć
Ich już całkowicie zgięło... Bony... !
Przecież takie coś jest bez sensu.. !
Jak jest film, to po jaki grzyb, się pytam, robić w nim jakiekolwiek przeróbki..? Jeju... !
Bollyamator
Witam
Dzisiaj czyli 17.07.09 w tv miał lecieć Main Hoon Naa i jestem ciekwa czy żeczywiście sie pojawił !
Kuzyn i kuzynka powiedzieli że go nie było a ja jestem ciekaw czy był bo za tydzień może uda mi się go oglądnąć !
Mam wprawdzie na płycie ale dvd zaczyna mi siadać a po za ty w tv to jakoś tak inaczej !
Jeżeli ktoś wie czy pojawił się film proszę o odpowiedź !!!!
Bollywood w Jedynce - to powinno sie pojawić w niedzielę wieczorem a nie w tydzień pracujący a co będzie kiedy zacznie się szkoła ?
Hindustani
Dziś była pierwsza część Main Hoon Naa rano bo oglądałam.
Tutaj jest program zaczął się o 9.30 program telewizyjny
Mi się wydaje, że oni będą puszczać serie filmów bollywoodzkich tylko na wakacjach.
Hindustani
Svasti napisał:
Dziś była pierwsza część Main Hoon Naa rano bo oglądałam.
Tutaj jest program zaczął się o 9.30 program telewizyjny
była potwierdzam
też widziałam!
Shah Rukh Khan
Stały bywalec
Ja także potwierdzam
Może Twoi kuzyni Kasshim Kasahm, stwierdzili, że nie było bo trochę się program opóźnił,bo patrząc na mój zegarek była 9:37
Bollyamator
To fajnie !
Ale jednak mogli by te filmy w inne dni puszczać np. w niedzielę wieczorem bo i tak nie puszczają nic wartego uwagi !
Zauważyliście że w niedzelę po południ w tv praktycznie nie ma nic wartego uwagi !
Chyba że ktoś posiada tv N, cyfrowy polsat lub kanał plus - ale jest wielu takich co nie posidają !
Mogli był puszczać np. na polsacie długie filmy !
Mam tylko nadzieję że ktoś z tv polsat lub tvp 1 sie domyśli i zaczną te filmy również w niedzielę puszczać !
W niedzielę to nigdy nic nie ma, ale teraz w wakacje nie ma co oglądać nawet w środku tygodnia, w sobotę, w niedzielę, rano, wieczorem i w nocy Gdyby nie to, że wreszcie mam dvd i dużo filmów bollywoodzkich na płytach, to chyba bym się rzuciła z balkonu z nudów
Bywalec
No ja też ;D
Taka forma protestu xD (kok z balkonu)
Tylko kurcze nie mam balkonu xDD
A tak na serio to też widziałam ! Ale tylko 1 część ;(
Bollyamator
Tak to dobry pomysł !
Za tabliczką ja chcę bolly w tv !
Szkoda tylko że ci z tv się o tym raczej nie dowiedzą !
Chociaż - "Proszę państwa chłopak wystoczył z balkonu bo w tv nioe było filmów bolly tylko jakieś nic nie warte coś co leci średnio raz na miesiąc ! "
A tak na serio - to czasami jest coś wartego uwagi może nie bolly ale przynajmniej jest to po raz pierszy a nie 79 a są takie filmy !
I tutaj sie pojawia problem jak już jest film warty uwagi nie koniecznie bolly to odrazu pojawia się mnóstwo reklam a najgorsze jest to że reklamy się powtarzają !
Raz zauwarzyłem że w przerwie reklamowej 3 razy pojawiła się reklama proszku do prania i to tego samego !
Z tym chyba nie wiele da się zrobić
litości
Więcej filmów mniej reklamy - i żyło by się lepiej !!!!!!!!!!!!!
MARZENIA - ALE ZA TO JAKIE PIĘKNE !!!!!!
Stały bywalec
Ja również polecam. Oglądałam 3 część. Bardzo Ciekawe Informacje podają.
Stały bywalec
Sorka,że piszę post pod postem. Chciałam Was poinformować, że w niedzielę o 19.30 na ZDF będzie film dokumentalny o Indiach "Der Taj Mahal", a we wtorek o 20.30 na TRAVEL CHANNEL "Rudy Max i jego świat" - również dokument o Indiach. Co prawda ja nie mam tych programów w telewizji , ale serdecznie polecam.
Bollyamator
Program o Indiach w niedzielę 19.07.2009 ?
Nie ogladnę jak narazie tylko pierwszą część mi się udało oglądnąć a jak leciała druga część to moje tv zostało zajęte przez mamę i ciotkę które chciały jakieś dziene nagranie ogladnąć !
Może będą ten program nadawać ponownie to może sobie ogladnę !
Mam 5 odcinek tego programu na dysku, niestety tylko w wersji angielskiej Ale napisane jest że jest 6 odcinków, więc powinni jeszcze przez 2 tygodnie pokazywać ten dokument, zgadzam się z wami, że jest świetny
Bollyamator
Nie udało mi się go ogladnąć !
Ale czy ktoś wie ?
Czy można ten program znaleść na Dailymotion lub youtube albo google video czy chociaż na innym podobnym portalu !
?????????????????????/
Chętnie bym go ogladnął !
A tak ja wiem co będzie z tymi filmami Oczywiście wszystkie będą w TVP1
24.07--> druga część "Jestem przy Tobie"
31.07-->1 część "Gdyby jutra nie było"
7.08--> 2 część "Gdyby jutra nie było"
14.8-->1 część "Znalazłem Cię"
21.8-->2 część "Znalazłem Cię"
No i to tyle
Ekspert ds. SRK
"Opowieść o Indiach" to dość fajny program a we wczorejszym pokazywali nawet Shahrukh`a - sceny z filmu "Asoka". To takie fajne jak go pokazują w TV.
Może za jakiś czas będzie to do ściągnięcia. Już tak bywało z programami na TV.
Bywalec
Ja niestety nie oglądałam ;((
Zaczyna się rozkręcać
Moja siostra ma telewizję na kartę i ma tam bardzo dużo kanałów w tym indyjską telewizję SUN TV Widziałam dziś kawałek i jakiś film leciał albo serial nie wiem ale super i był przerywany reklamami, ale te ich reklamy z chęcią oglądałam bo liczyłam, że może Szarusia zobaczę w reklamie he he. ich reklamy to mi nie przeszkadzają. Super będę częstym gościem u siostry
Ekspert ds. SRK
Też mam ten SUN TV i tam lecą stare filmy i czasen seriale. Są reklamy, ale jeszcze nigdy nie było takiej z Shahrukh`iem. Ten kanał chyba nie ma reklam z Nim.
Kiedyś był suuuper kanał dostępny B4U ale zabrali.
A może ktoś go wykrył i ma? To piszcie.
Ja miałam SUN TV na urlopie I widziałam w reklamach tylko Deepikę (dwie reklamy z nią na okrągło leciały) i Amitabha Ale możliwe, że wszystkie reklamy były z aktorami, tyle że południowymi, no a póki nie ma Suryi albo Rajnikantha to ja nie rozpoznam tamilskiego aktora
W ogóle doszłam do wniosku, że tam są tylko seriale i wiadomości, na dodatek oni mają REKLAMY W SERWISACH INFORMACYJNYCH xD Ale i tak nic nie zrozumiałam, bo wszystko było w tamil
Ostatnio edytowany przez Supriya (2009-07-23 10:21:20)
Ja SUN TV, chyba mam..., nawet pewna nie jestem..
Ale wiem, ze mam, DAN TV [chyba ze, pomylilam cos w nazwie], to tam leca czesto jakies piosenki..., z tym, ze strrrrrasznieee stare! A teledyski to maja czarno-biale... Czasem tez jest jakis film, ale tez jakis stary..
Stały bywalec
Ale Wam zazdroszczę, ja mam 5 podstawowych programów i nic więcej
Bollymaniak
Ja też nie mam żadnej indyjskiej stacji zresztą ostatnio jakoś tv mało oglądam
Denerwujące trochę jest to że te filmy z Szarusiem lecą rano jak ja w pracy jestem szczęście w nieszczęściu że pokazują filmy które mam na szczęście ale miło by było mimo wszystko zerknąć na Szaru w Tv
fate napisał:
Ale Wam zazdroszczę, ja mam 5 podstawowych programów i nic więcej
Ja też Ale fajnie że puścili na TVP1 Tylko szkoda że tak rano, bo ja wstaję ok. 12
Bywalec
Palcia ja też teraz nie wstaję szybciej niż o 11-12 xD
Ale w piątki zawsze o 9,15 ;D
No to będe się musiała uprzeć i wstać o 9 Spróbuje Bo znając moją motywacje do wstawania to niee wiem co bęzie
Bywalec
xD Ale 3 budziki ;D I będzie git ;D
hymmm... ja własnie ogladam 2 czesc MHN i mam dylemat. Raghaban wymawia się bez h, czy z akcentem na h? osobiscie jestem przyzwyczajona do wersji Ragabana bez h....
Ja też oglądałam..
Luthien, mnie się wydaje, że bez tego 'h'.. Trzeba się przysłuchać jak oni mówią, a nie jak mówi lektor..
Myślę, że oni nie wymawiają 'h'..
Stały bywalec
Luthien napisał:
hymmm... ja własnie ogladam 2 czesc MHN i mam dylemat. Raghaban wymawia się bez h, czy z akcentem na h? osobiscie jestem przyzwyczajona do wersji Ragabana bez h....
Tak samo jak KHAN
W oryginale słychać bez "h",a lektor mówił z bardzo wyraźnym "H"
Main Hoon Na dazisiał było co nie?
widziałam kawałek bo się nie obudziłam
Tanushri napisał:
Luthien napisał:
Tak samo jak KHAN
W oryginale słychać bez "h",a lektor mówił z bardzo wyraźnym "H"
Ja tam mówię tak, jak Oni [aktorzy], a nie lektor.. Bo lektor często coś nie tak jak mówią oni mówi..
To teraz za tydzień KHNH..? Też budzik nastawię sobie..
Stały bywalec
dzis o 9.30 I część filmu Kal Ho Naa Ho ja już przy telewizorze siedze i czekam z utęsknieniem oczywiscie Po raz 72 będę ten film oglądac
Stały bywalec
Ja oglądałam poraz 72 fajnie sie ogladało i sie przy okazji poplakalam jak krówka
Ostatnio edytowany przez Latika (2009-07-31 10:43:41)
Hehe.. :]]
Ja też ten film oglądałam już duuuużo razy, no i za każdym razem wyję tak samo...
Mój ulubiony film Bolly, a ja przespałam pierwszą część... Nadrobię to..
Latika podziwiam shocking
Ja tego nie znoszę! Ale obejrzałam dzisiaj tą pierwszą część, bo moja mama chciała obejrzeć ten film również któryś tam raz
Proszę tylko mnie nie bijcie za to, że nie cierpię "Gdyby jutra nie było"
Stały bywalec
Iza och dziękuje moge przyznac ze uwielbiam ten film nie ze wzgledu na to ze po raz 72 go ogladalam ale ze wzgledu na bohaterów
Nic nie szkodzi ze nie lubisz tego filmu ja cie nie zbije za to
Nastepna 2 ost. czesc Gdyby Jutra Nie Było w nastepny piątek to jest 07.08.2009r jesli sie nie myle o tej samej godzinie co czesc pierwsza!
Ostatnio edytowany przez Latika (2009-08-01 07:13:52)
Stały bywalec
Jestem za, bo nie oglądałam tego filmu, a baaaaaaaaaaardzo chcę!!!
Mogli by go puścić, fakt, ale jakoś w to wątpię.. Osobiście oglądałam ten film około 15 razy, więc dla mnie, to bez różnicy..
fate, zaraz napiszę Ci PW..
Bywalec
Asoka bedzie na ALE KINO w środe(5.08.09) o godzinie 14 55
Stały bywalec
Jej ten program to się uparł na Asoke. Co prawda ja tego kanału nie mam, ale dla Was mogli by puścić coś innego. Dzięki kajol i shahrukh khan za info.
Stały bywalec
kajol i shahrukh khan napisał:
Asoka bedzie na ALE KINO w środe(5.08.09) o godzinie 14 55
Z tego co zauważyłam to Aśoke puszczają na tym programie co miesiąc
Mogliby dać coś innego,np.K3G,jeśli już się na Kareene i SRK uwzięli
Bywalec
No troche sie uparli na ta Asoke ale ja jeszcze jej nie widziałam a płłyte zamówiłam na allegro i jeszcze nie przyszła wiec chetnie obejrze ale by mogli tez pusici cos innego
Nie tyle się uparli, co na Ale Kino! wciąż powtarzają filmy, więc jak się nie uda obejrzeć teraz, zawsze puszczają w drugim terminie
Na tym kanale puszczają filmy na okrągło przez jakieś 2 lub 3 miesiące, poprzednio puszczali cały czas Rebelianta, teraz Asoke - mnie to pasuje, zawsze jest większa szansa, że ktoś na nie trafi i mu się spodoba
Stały bywalec
ale ja też widziałam ostatnio w starszym programie że ma leciez Mangal Pandey ale już nie mam gazety bo to stara była ale pamietam że miało to leciec na Canal +
Hindustani
czwartek, godz.13:30 TVP2 wyświetli dokument Młody Buda
Ostatnio edytowany przez irkaaa:) (2009-08-06 10:30:19)
Shah Rukh Khan
Stały bywalec
Ale to chyba nie dziś, bo nie było?
A ja czekam na filmy , bo wole to od dokumentów...... no i niestety nie mam ale kino....
fate napisał:
Ale to chyba nie dziś, bo nie było?
Mam nadzieję, że nie dziś... Bo przegapiłam..
Bywalec
Jestem ciekawa czy ten film dokumentalny bedzie ciekawy
Bywalec
Dzisiaj o 9 30 GDYBY JUTRA NIE BYŁO na tvp1 napisałam bo moze ktos zapomiał
Bywalec
Nie wiem jak u Was ale u mnie od kilku dni (tylko rano) nie działa tvp1,tvp2,Polsat ! ; (
U nas w Przemyślu to nikomu nie działa A więc nie mogłam dziś oglądnąć GDYBY JUTRA NIE BYŁO xD
Bywalec
Mi tez rano przerwało tv1 ale to dosłownie pare minut ale polsat i inne kanały działały .Napewno jeszcze moze GDYBY JUTRA NIE BYLO bedzie lecieci w telewizji chociaz w to wanpie w to a w gazetach to na pewno nie bedzie ja przegapiłam i nie kupiłam tego filmu w gazetach ale na szczeście moja ciocia i przyjaciólka maja ten film wiec odnich pozyczam:D
Chuchlinek napisał:
Nie wiem jak u Was ale u mnie od kilku dni (tylko rano) nie działa tvp1,tvp2,Polsat ! ; (
U nas w Przemyślu to nikomu nie działa A więc nie mogłam dziś oglądnąć GDYBY JUTRA NIE BYŁO xD
No szkoda szkoda.........ja miałam taki pech na 1 części filmu Fanaa..
Bywalec
A mi sie tak nigdy nie zdarzyło . ;P
A w przyszłym tygodnie będzie Kio Mili geya. ?
Bywalec
Koi...Mil Gaya.
Ale już mi sie to znudziło oglądałam to już 3 razy ;D
Ja obejrzalam calutka 2 cz. Kal Ho Naa Ho dzis...
Mi nic nie przerywalo... Na szczescie...!
Tak, za tydzien 'Koi Mil Gaya..' --> Ogladalam, ale jak dam rade, to obejrze znow.. :d
Zaczyna się rozkręcać
Muszę obejrzeć bo nie widziałam a idę do pracy i muszę nagrać. Na szczęście drugą część już normalnie obejrzę bo mam urlop!!! Ale nie widziałam wcześniejszych filmów Czekam jak bedą w gazetach. Fanaa widziałam ale innych nie.
Bywalec
Bollykate tych filmów juz chyba nie bedzie w gazeach.
Bywalec
No fajnie by było ja bym sobie kupiła Gdyby jutra nie było i Jestem przy tobie oglodałam je w telewizji i ciocia i przyjaciółka mi pozyczyła ale lepiej miec u siebie w domu i w kazdej chwili obejzec .
Zaczyna się rozkręcać
Bollykate tych filmów juz chyba nie bedzie w gazeach.
Oj jaka szkoda ale nadzieja jest. Żona dla zuchwałych była trzy razy jako dodatek do gazet.
Jestem ciekawa co jeszcze w telewizji puszczą. Może nie skończy się tylko na wakacjach. Mogli by jeszcze w ciągu roku puścić kilka filmów. Np. piątkowe wieczory z bollywood. Co wy na to??? Mnie się podoba ten pomysł tylko te gamonie w tv nie wpadną na to.
Jest jeszcze Ale kino tylko ta tv nie odrzuciła bollywood.
A mam jeszcze jedno pytanie czy wiecie jak nazywają się telewizje indyjskie? Bo moja siostra ma tv satelitarną i ma dużo kanałów zagranicznych jest jedna indyjska Sun Tv ale tam lecą ciągle jakieś filmy, czy seriale. Jest dużo arabskich izraelskich programów one są podobne i nie wiem jak je odróżnić a chciałabym obejrzeć np. Coffee with Karan i nie wiem gdzie to jest puszczane. Albo jakieś plotki o gwiazdach.
Wątpię, żeby te telewizje były dostępne w Polsce, nawet z satelitą. Telewizje satelitarne też nie dają ci nieograniczonego dostępu do wszystkich kanałów, odbierane są tylko niektóre, z indyjskich widziałam właśnie tylko Sun TV, kiedyś podobno było B4U, ale potem zamienili to na coś innego Raczej nie liczyłabym na obejrzenie Koffee with Karan
Ostatnio edytowany przez Supriya (2009-08-14 18:38:56)
Stały bywalec
Ja mam na satelicie tj programy jak Sun KTV I Sun TV, a oprócz tego Deepam TV i Ariana Afganist + Al Jazeera ostatnio na tym ostatnim kanale leciał film Don z Big B.
Don z Big B. ? Ja mam taki kanał, że lecą tam jakieś czarno-białe, czasem jest wyjątek i są kolorowe seriale, czy filmy.., ale nigdy nie ma nic z jakimiś znanymi aktorami...
A ten kanał, co ja go mam, to się zwie Dan TV, o ile się nie mylę.
A widzieliście może nową reklamę herbaty orientalnej? Chyba Liptona...prześliczna reklama:) Jak ją zobaczyłam to chwilowo mnie zamurowało...
Bywalec
W czwartek (27.09.09) o 17 15 leci znów Askoa na ale kino
Raveena, widziałam! Akurat wchodziłam do pokoju rodziców, jak reklama leciała! Mama siedziała na łóżku, ja patrze w TV i mówię tak: " Ooooo!! Kup! Kup! Kup! " xDD Mama jak na wariatkę się na mnie popatrzała.. ;D
A co do Asoki na AleKino! to pewnie znowu będą powycinane momenty.
Zakręcony
Raveena napisał:
A widzieliście może nową reklamę herbaty orientalnej? Chyba Liptona...prześliczna reklama:) Jak ją zobaczyłam to chwilowo mnie zamurowało...
Ja dzisiaj widziałam A najlepsze jest to, że w czwartek kupiłam jedną z tych orientalnych (nie pamiętam czy akurat ta była w reklamie, ale moja "jest z" Kaszmiru z cynamonem i płatkami róży A są jeszcze dwa rodzaje ). I w sumie jeszcze jej nie próbowałam, ale przypomniałaś mi o niej A reklama rzeczywiście świetna... cudo
Ostatnio edytowany przez Keva (2009-08-25 14:58:47)
Bywalec
Ja dzisiaj ją widziałam nie wiem czy o tej reklamie mówicie sa tam hinduski i hindusi bo tylko taka widziałam reklame LIPTONA.
Bollyamator
hej wszystkim... fajnie ze wam sie spodobała nowa reklama liptona...
ja własnie w niej grałam
pozdrawiam
Stały bywalec
Super. abusharma5 pochwal się którą z postaci byłaś.
Bywalec
abusharma5 Też jestem ciekawa ; ))
Bollymaniak
Ja tez jak zwykle jestem ciekawa ktora postacia bylas????
ciekawska anulka też chce wiedzieć Abusharma5 pochwal się
a widzieliscie przed chwilą "wiadomości" w tvp 1?? mnie babcia zawołała a tam mieli o BOLLYWOOD!! kurcze, jak się uciszyłam!!! pokazywali frgmenty KKKG...piosenke "suraj hua maadham" - nawiasem moją ukochaną - pokazali jakiś sklep indyjski w warszawie i fragmenty z warszatów tanecznych! nie no radochę miałam jak nie wiem co!!
a oglądajcie dzisiaj "mam talent" bo czytałam, że ma być dzisiaj jakas wokalistka albo zespol indyjski...czy cos w tym stylu...ja nie wiem czy mnie tam dopuszcza do telewizora...
A byli, widziałam, ale nie przeszli
Jedna tańczyła jakis taniec klasyczny indyjski, jeden walił w bebny, śpiewał ale tak wiecie takie dyn da czy jak oni to robią xD
I jedna dziewczyna też śpiewała też takie nan na i takie tam jak oni, no wiecie xD
Agnieszka się spytała o czym śpiewali, a ta dziewczyna, że o niczym i się zdziwiła, moja mama też, to jej tłumaczyłam....
I tak pewnie nie zakumała, eh ludzie nie potrafią zrozumieć piękna tamtej kultury
No bo to było nudne... Ktoś, kto nie ma pojęcia o co kaman, nie potrafi tego docenić. Dla nich to jest 'ti tanaka tin' i tupanie do rytmu
Bollyamator
Ach. Jakby tak mieszkać w Indiach..., taki taniec to przecież tam normalka. A u nas to robią niewiadomo co, że to takie dziwne i bez sensu. Ja się z tym nie zgadzam kocham taniec indyjski!!! A jak się powie komuś, że lubi się Bollywood to robi wielkie oczy. shocking
Oglądałam! I powiem szczerze, liczyłam, że bardziej się postarają.. Nie to, że było źle i że mi się nie podobało, ale to Polska nie Indie..
A nóż, jakby zatańczyli do jakiejś skocznej piosenki... i jeszcze sami ją zaśpiewali.., to by przeszli.. ?
A to była raczej klasyka.. piękna.., ale w Polsce niedoceniania.., niestety..
Ja także widziałam dziś w "Mam talent" ten taniec indyjski.. Mi się nawet podobało A jurorzy wystawili oczy jakby nie wiadomo co zobaczyli. No fakt mogliby sie bardziej postarać.. Dobre było jak się Kuba pyta "Czy ten Pan rozumie o czym mówimy?" a on "Dzień dobry!"
Bollymaniak
A czy on przypadkiem nie powiedział 'bardzo dziękuję'? tak mi się wydawało
Lubię taniec indyjski, sama nie tańczę [chyba z oczywistych powodów.. nie umiem ] a ten występ mi się NIE podobał.. niestety, nie postarali się! jeśli już miałby być taniec związany z Indiami, to ja widzę to inaczej. Powinna być spora grupa, tak jak w filmach. Powinni puścić jakąś dosyć znaną piosenkę. Powinni wszyscy tańczyć, być zgrani, równo i oczywiście w Sari, oraz wiadomo - wszelkie bransoletki itd - są konieczne! Tak to widzę, a wy?
Ja widzę solistkę, ale w tańcu bollywood, nie w kathak ani bharatanatyam ani w żadnym innym klasycznym... Niestety w polskiej telewizji nie ma wielkich szans na sukces tancerki klasycznej, tylko 'boliłudy' mogą dać radę
przed chwilą widziałam reklame chyba Cyfry + w indyjskiej aranżacji!! Kobiety w sari tańczyły..inne śpiewałay...aż otworzyłam buzie ze zdziwienia xD. coraz wiecej watkow indyjskich w tych naszych reklamach:) oby tak dalej!!
Aha też ją widziałam, jest zarąbista, szczególnie piosenka w tle Takie zawodzenie, że strach słuchać, ale śmieszne ^^
Bollymaniak
Ja też widziałam te reklame i aż buzie otworzylam ze zdziwienia ale reklama jest świetna
Stały bywalec
Zła jestem bo nie mam Cyfry +.
Bollymaniak
Ja też nie mam, reklame widzialam jesli dobrze pamietam na TVP1
Bollymaniak
ja też nie widziałam, muszę się przyjrzeć! Ale Raveena to bylo na cyfrze +, czy to była reklama cyfry +? wieczorem zasiądę przed telewizorem i nie odejdę na reklamach
też te reklame widziałam Baaaardzo fajna , te hinduski fajnie nużkami przebierają
Stały bywalec
No to suuuuper. Muszę w takim razie pooglądać troszkę reklam.
Bollymaniak
To muszę się uważnie przyjrzeć ciekawe czy leci na tvn, bo na tvp1 nie mam co liczyć, żeby pooglądać.. ah ta moja rodzina
anulka aaj będę okropna, pozwolisz? mogę Cię poprawić? nie piszemy hinduski bo nie wiadomo w co one wierzą, czytałaś ten temat założony przez Pryiankę.Nehę ? sorki, nie mogłam się powstrzymać..
Paheli przykro mi ale niezależnie od zdania kogokolwiek na tym forum, piszemy na polskim forum, a więc w zgodzie z zasadami języka polskiego i jak długo obowiązuje w nim zasada, że Hindus to obywatel Indii, a hindus to wyznawca hinduizmu, nikt mnie nie zmusi do pisania Indus - Induska. I nie powinien zmuszać nikogo innego Jeśli chcecie - proszę bardzo, sama też czasem pomijam literkę H, ale jeśli chodzi o zwracanie komukolwiek uwagi w tym względzie to jedyne uzasadnione pretensje możemy mieć do małej lub wielkiej litery...
Rozumiem że nasz język jest w tej kwestii wyjątkiem, a cały świat rozróżnia określenie Indus i hindus, ale to jest właśnie wyjątek potweirdzający regułę - i pytam się, co wam w tym tak bardzo przeszkadza?
A wracając do reklamy Też ją widziałam na TVP1, niestety tylko raz do tej pory... Wątpię żeby pojawiła się na TVNie, bo Cyfra + należy do Polsatu i to byłaby chyba hipokryzja ze strony TVNu Chociaż kasa z puszczania reklam też jest nie do pogardzenia... No ale prędzej polowałabym na nią na Polsacie
Albo poczekajmy, aż pojawi się na YT ^^
Bollymaniak
oj Supryia przecież ja nikogo nie zmuszam, tylko uważam że tak jest poprawniej ale jeżeli się mylę, cóż. powtórzę jeszcze raz, nikogo do niczego nie zmuszam
A ja tę reklamę widziałam na TVNie, którejś przerwie 'Mam talent', fajne te słonie są i nieźle tańcują!
Jeszcze jest ten program - 'Kobieta na krańcu świata' z M. Wojciechowska, ogląda ktoś? ja osobiście mam cichą nadzieję, że pokażą odcinek o Indiach
No i fajnie
Widziałaś? O kurczę, to może wreszcie uda mi się na nią znów trafić Jakoś mam pecha do niej.
Bollymaniak
widziałam, ale tylko raz, te reklamy najfajniejsze to pff, puszczają tak rzadko! a te głupie bardzo często, jacy oni są niemądrzy trzeba po prostu siedzieć i czekać ale dość krótko są te tańce, niestety
Zaczyna się rozkręcać
Widziałam tą reklamę Cyfry+ i byłam w szoku. Bardzo mi się podobała. Fajnie że są pokazywane takie wątki. Jest ich coraz więcej. Chyba oznacza to, że Polska się trochę przekonuje do bollywood i do specyfiki orientalnej.
Paheli napisał:
anulka aaj będę okropna, pozwolisz? mogę Cię poprawić? nie piszemy hinduski bo nie wiadomo w co one wierzą, czytałaś ten temat założony przez Pryiankę.Nehę ? sorki, nie mogłam się powstrzymać..
Ja sorki Nie czytałam i jakoś nie moge ich rozróżnić , zawsze mówie hinduski. Ale ze mnie ciapa.
I Paheli nic sie nie stało, to dobrze ze mnie poprawiłaś Dziękuje
Bywalec
bollykate napisał:
Widziałam tą reklamę Cyfry+ i byłam w szoku. Bardzo mi się podobała. Fajnie że są pokazywane takie wątki. Jest ich coraz więcej. Chyba oznacza to, że Polska się trochę przekonuje do bollywood i do specyfiki orientalnej.
Tak ja też się dziwiłam jak ja zobaczyłam!!
Polska zmienia się na lepsze..; ))
Bollymaniak
Anulka ja właśnie stamtąd dowiedziałam się że mówiłam niepoprawnie
ja też się cieszę że powoli Polska zaczyna przekonywać się do rejonów Indii i ich kultury, mam nadzieję że będzie jeszcze więcej takich reklam i oczywiście filmów
Hindustani
Do wszystkich, którzy mają HBO!
Dziś o 20.05 na HBO będzie można zobaczyć indyjski film z udziałem m.in. Johna Abrahama - Mały Zizou (Little Zizou)
Opis filmu
Xerxes (Jahan Bativala) zwany Małym Zizou uwielbia piłkę nożną. Wierzy, że nieżyjąca matka pomoże spełnić jego największe marzenie - spotkanie z Zinedine Zidanem w Bombaju. Starszy brat Xerxesa, Ataxerxes (Imaad Shah), jest utalentowanym rysownikiem, natomiast ich ojciec Cyrus (Sohrab Ardeshir) - religijnym konserwatystą, który żyje z datków wierzących. Chłopcy uwielbiają spędzać czas w domu liberalnego dziennikarza Bomana Pressvali (Boman Irani), światopoglądowego przeciwnika ojca. Ataxerxes kocha się nawet w jego córce. Pewnego dnia Pressvali publikuje artykuł, w którym krytykuje Cyrusa. Konflikt między zwaśnionymi rodzinami nasila się, komplikując wszystkim życie.
Trailer
Nie mam HBO............. uf........ a tam john mój kochany.............
Stały bywalec
No ja też nie mam tego programu,a baaaardzo chętnie bym go obejrzała,tym bardziej,że gra w nim John
Ale cóż
Bywalec
A ja mam HBO u rodziców niestety ale napewono zobacze z mamą i siostorą ten film choci nie jest to ulubiony aktor ale z przyjemnoscia obejrze wazne ze zaczeli cos muszczac w telewizji .Ps dzieki za info milkaja
Ostatnio edytowany przez kajol i shahrukh khan (2009-10-05 18:27:33)
Bollymaniak
Ten, kto nie obejrzał filmu 'Mały Zizou' 5.10, ma okazję zobaczyć go jeszcze 17.10 na HBO, o godzinie 11.50 [to jest sobota ]
I jeszcze od 19.10 na HBO Comedy rusza jakiś serial 'Halo tu Bombaj' - nie wiem o czym, nie wiem czy fajny ale po prostu rusza
i znów wszystko na HBO............................... nie mam , musze sie zaopatrzyć
Hindustani
14.październik tj. środa na Ale kino o godz.20:10 będzie film Bliski Wschód
Szczerze to nie mam pojęcia o czym jest film, ale na fotografii obok reklamy filmu mam pokazane dwie Hinduski w saree
Shah Rukh Khan
Ani tego a ni tego nie mam .. :?
a ja Wam chciałabym taką rzecz powiedzieć..na tvp info rusza nowy magazyn jarosława kreta chyba"planeta wedlug kreta" czy coś w tym rodzaju..to jest w niedziele o 9:00 i z tego co wiem, to on był w Indiach..chyba nawet jakoś ostatnio tam był..i możliwe, ze w tym programie coś będzie mówił o Indiach. niestety dzisiejszego magazynu nie widziałam...ale musze na następny raz to obserwować
Ostatnio edytowany przez Raveena (2009-10-11 13:15:08)
Bollymaniak
to trzeba być uważnym jeszcze, jak jest ten program M. Wojciechowskiej 'kobieta na krancu swiata' to ja oczywiście liczę na.. chyba każdy wie na co ja liczę
Hindustani
Kiedyś już Martyna prowadziła program na TVN, nie pamiętam jak się wtedy nazywał i podróżowała po całym świecie. Pamiętam, że był program o Bollywood, ale nie interesowałam się wtedy nim jeszcze. Obejrzałam jako ciekawostkę, ale teraz pewnie inaczej inaczej bym na to patrzyła, bo mogłabym niektóre osoby poznać No ale było minęło Może teraz znowu odwiedzi Indie
A jeśli chodzi o film Bliski Wschód na Ale Kino o którym wspominała Irka to tutaj można coś więcej przeczytać > BLISKI WSCHÓD
Robi postęp
Czy jest gdzieś spis najnowszych filmów, które niedawno miały premierę? Zamierzałam spisać sobie ale widzę, że już większość z nich została przeniesiona do "Inne filmy bolly" i teraz trudniej szukać wśród takiej ilości filmów
Bywalec
Outsourced
Kanał (HBO2)
Dnia 15.10.2009
Godz.16.15
Teraz napisze cos o filmie o obsadzie i nagrody
Todd Anderson pracuje w jednym z centrów handlowych w Seattle... a raczej pracował, bo jego szef postanowił przenieść go do biura znajdującego się w Indiach.
Po dotarciu do nowego miejsca pracy i zamieszkania Todd jest przytłoczony nową kulturą, ale niedługo po przybyciu do Mumbaju odnajduje dziewczynę, która uświadamia mu, że musi nauczyć się wiele nie tylko o Indiach, ale i o sobie samym.
Osada
Asif Basra: Purohit N. Virajnarianan
Ayesha Dharker: Asha
Josh Hamilton: Todd Anderson
Arjun Mathur: Gaurav
Larry Pine: Bob
Nagrody
BendFilm Festival 2007 - Najlepszy Film (Nagroda Publiczności) - John Jeffcoat
Cinequest San Jose Film Festival 2007 - Najlepsza Fabuła (Nagroda Publiczności) - John Jeffcoat
HardAcre Film Festival 2007 - Nagroda Publiczności - John Jeffcoat
Palm Springs International Film Festival 2007 Nagroda im. Johna Schlesingera - John Jeffcoat
Seattle International Film Festival 2007 - Space Needle Award (Najlepszy Film) - John Jeffcoat
Pare zdjeci z filmu
[b]
[b]
[b]
Zobaczymy co to za film ,Ja moze obejrze.
Ostatnio edytowany przez kajol i shahrukh khan (2009-10-14 18:09:23)
Wrrrr nie mam HBO ani HBO 2. A szkoda, bo słyszałam, że to bardzo dobry film.
Boże! Za co mnie tak karzesz!?
Jak jeszcze miałam HBO, to nic tam z Bolly nie leciało! A teraz, jak już od jakiś 2/3 tygodni nie mam, to tam się coś zaczyna ruszać...
Normalnie, mam szczęście...
Ja ostatnio na HBO2 widziałam Little Zizou, więc zapewne będą powtarzać Szkoda, że John pojawił się na kilka ujęć tylko
Hindustani
Co do Outsourced to odsyłam do tego wątku > http://www.bollywood.pun.pl/viewpoll.php?id=4686, gdzie zamieszczałam moją krótką recenzje filmu. Oglądałam jakiś czas temu podczas Bollywood Festiwal i pozytywnie się zaskoczyłam, bo myślałam że może być kiepski a był naprawdę niezły.
Mirya a jak Ci się podobał Little Zizou bo ja niestety nie oglądałam.
Stały bywalec
Nie mam HBO2
3 listopada, czyli we wtorek o 23.35 w TVP 1 będzie "Chokher Bali". Muszę Wam powiedzieć, że ten film nie jest wcale taki zły...obejrzałam go dwa razy i dopiero za tym drugim zrozumiałam mniej więcej o co chodziło Ale wybrali ładną godzinę...No, ale ile razy się słyszy, że dobre filmy zawsze lecą późno?
Ostatnio edytowany przez Raveena (2009-10-17 12:26:13)
Bollymaniak
Maly Zizou (Indie 2008)
-HBO (sobota(dzisiaj) 11.50)
-HBO (wtorek 16.50)
-HBO (środa 10.10)
Podróż do Indii (W.Bryt., USA 1985)
-ALE KINO! (niedziela 9.40)
Okręt do Indii (Szwecja 1947)
-TVP KULTURA (wtorek 13.15)
o... nie mieli kiedy puścić tego "Chokher Bali"... xD Choć pewnie i tak bym nie oglądała...
Podróż Do Indii .. hmm.. godzina za wczesna! xP Ale cóż, postaram się zobaczyć.. ;D
Bollymaniak
Sheena mi też godzina nie pasuje, bo o 9.40 to ja się na drugi bok przewracam ale może, może jakoś mi się uda wstać Te filmy, to puszczają albo za wcześnie albo za późno!
we wtorek może uda mi się obejrzeć małego zizou
Bollymaniak
Paheli jutro jest '' Podróż Do Indii "
Bywalec
Moze nie jest to film bollywoodziki ale jest to bardzio ciekawe ostatnio bylo to w wiadomosciach wiec postanowilam wam to napisac
Prywatne życie SRK
W przyszłym roku kanał Discovery Travel&Living wyemituje sześcioodcinkowy film dokumentalny o aktorze.Przez ostatnie dwa miesiące ekipa telewizyjna była dla Shah Rukha Khana jak cień, podążając wszędzie tam, gdzie się zjawiał - podczas rozgrywek drugiego sezonu IPL w RPA, podczas kręcenia zdjęć do "My Name Is Khan" w USA, w Londynie, wreszcie w Mumbaju.
Nie wiem jeszcze dokladnie kiedy i o której godzinie jak bede wiedziec to napewno napisze.
Ostatnio edytowany przez kajol i shahrukh khan (2009-10-18 10:13:40)
nie no...załamać się można..czuję, że wszystko co fajne przechodzi mi koło nosa..ale z drugiej strony dobrze, że coraz więcej się dzieje..chociaż za moimi plecami
Bywalec
Chyba kazdy bedzie czekal
A gdzieś już o tym czytałam.. Jakiś czas temu..
Mam ten program i na pewno to obejrzę! Nie ważne, jakiego dnia i o której godzinie. ;D Ja będzie trzeba, to do szkoły nie pójdę, a obejrzę..;D Czekam tylko na dokładniejsze info...xDD
Hindustani
a czy ktoś z Was widział reklamę cyfry + ?
Bo ja jak zobaczyłam to padłam
Występuje w niej kobieta w hinduskim stroju i hinduskiej biżuterii
Shah Rukh Khan
Stały bywalec
irkaaa:) w którymś wątku już o tym wspominaliśmy.
Ostatnio edytowany przez fate (2009-10-18 19:01:39)
Bollymaniak
No gdzies juz o tym bylo, nawet wydaje mi sie, ze to bylo w tym watku A reklama jest boska ja jak tylko uslysze te melodje w kuchni, albo w jakims innym pokoju to szybko lece do salonu zeby ja zobaczyc, a moja mama mowi, ze mi juz kompletnie odbilo he, he
Bollymaniak
Sheena okej, jestem za! i pójdziemy razem, na seans o Shahrukhu
Kwiecien25 nie tylko Twoja mama mówi że Ci kompletnie odbiło, moja też tak uważa
temat reklamy był już poruszany, właśnie chyba w tym wątku strasznie mi się ta reklama podoba i to 'jasne jak słoń!'
Bollymaniak
Paheli i Sheena moge isc z wami??? Prosze
PS.A jak moja mama zobaczyła świeczke i jej powiedzialam, ze to na Diwali, to dopiero miala mine he, he
Bollymaniak
Kwiecien25 oczywiście że możesz! ja jestem za! obejrzymy sobie we trzy, chyba że ktoś jeszcze chce się dołączyć?
można się było spodziewać, że Twoja mama będzie dość zdziwiona
Bollymaniak
Ja cos czuje, ze jeszcze Aś16 na bank się pisze To kto przynosi jedzenie i zapas chusteczek higienicznych bez ktorych sie nie obejdzie jak bedziemy ogladac filmy z SRK
Kwiecien25 Oczywiście ze się na to pisze
Bywalec
Oo tak było dzisiaj w rozmowach w toku o hinduskich tradycjach było malowali podobno henna ciocia mi powiedziała bo moja mama do niej dzwniła.
Ostatnio edytowany przez kajol i shahrukh khan (2009-10-19 14:58:44)
Stały bywalec
A ja za późno przeczytałam, że to będzie no i gdy włączyłam TVN to już nie było
kurcze ale pech...gdybym o tym wiedziała wcześniej..
a 24 pażdziernika,na TVP Info o północy będzie film dokumentalny o Indiach - "Kiniarze z Kalkuty". ah ta "wczesna" pora
Ostatnio edytowany przez Raveena (2009-10-19 15:38:22)
Bollymaniak
ehh ja też niestety nie obejrzałam Rozmów w toku
a ten film, to chyba ma być O Shahrukhu, ale Aś16 lepiej weź te chusteczki
Raveena ooo jak wcześnie, na pewno obejrzę chociaż właściwie to będzie sobota, więc może, chociaż wątpię..
kwiecien25, oczywiście! Jestem za! pójdź z nami! ;D Aś16, Ty także. ;D Chusteczki są jak najbardziej wskazane.. ;D
Co do reklamy 'cyfry +' to także ja widziałam.. ;d Już dużo razy.. ;D Bardzo fajna, podoba mi się.. ;D Za każdym razem jak ją widzę, to mówię: "Lubię tą reklamę" .. xD A rodzice albo przewracają oczami, ale mówią coś w stylu: 'o ja..', 'o jeju..' Bo mam tak, że coś mówię, ona leci, to ja automatycznie przestaję mówić i gapię się w TV.. ;D
Kurczę.., nie oglądałam tych "Rozmów w toku" .. Nie było mnie nawet w chacie.. ciekawe, czy będzie powtórka..
A ""Kiniarze z Kalkuty"" pewnie też nie zobacze.. Tak wcześnie to puścili...
Hindustani
nie wiedziałam, że już było mówione (nie śledzę tego wątku na bieżąco) ale nie zaszkodzi jak się przypomni
Shah Rukh Khan
Stały bywalec
No i znowu nie obejrzę. W weekend idę do pracy i nie mogę pozwolić sobie na nieprzespaną noc.
Bollymaniak
niestety, te filmy to puszczają tak, żeby była jak najmniejsza oglądalność, chyba
Sheena a wiesz, że ja też powtarzam zawsze takie 'ooooo patrz mamo' albo 'to indyjska reklama! fajna jest' i reakcja jest taka sama, przewracanie oczami, ewentualnie milczenie albo czasem coś tam powiedzą 'aha ok' albo 'fajnie' świetnie.
Bywalec
I co jak serial sie podobał
Ja "Kiniarze z Kalkuty" sobie nagram na dvd !
a wczoraj ogladałm tylko koncowke "Rozmów w toku" i było fajne
i dzisiaj kolega mi opowiadał co było w tym programie bo on oglada "Rozmowy w toku" codziennie
Bywalec
To fajnie Aś16
Bollymaniak
Aś16 jak sobie nagrasz "Kiniarze z Kalkuty" to mi pozyczysz, bo napewno nie obejrze
Oczywiście że Ci pożycze
We wtorek, 10 listopada, o 23.35 w TVP 1 będzie "Jestem przy tobie". Że też nie nie mogą wymyślić późniejszej godziny..Chociaż i tak bym tego już raczej nie oglądała, nawet jeśli puściliby to po południu, to jednak są ludzie, którym zależy na tym filmie...
Ostatnio edytowany przez Raveena (2009-10-23 12:52:29)
Bollymaniak
A ja się jeszcze zastanowię
Może sie poświęce, dla Majora Rama wszystko
Bywalec
No ja chyba też obejrzę ! ; )
(Kiedyś w nocy chyba o 00.15 leciało 'Duma i uprzedzenie' oglądałam do 2.30 x))
Chyba obejrzę ; )
A wracając do rozmów w toku z 19.10.2009
Tytuł :Chcesz być piękna? Zrób sobie maseczkę z kupy słowika!
Była tam prady o urodzie Chinek, Japonek, Hindusek i Arabek
Była tam Hinduska Anita miss Indii ; )
Jej przepisy
MASECZKA PEELINGUJĄCA DO TWARZY I CIAŁA:
- jedna łyżka stołowa mąki z ciecierzycy
- dwie małe łyżki mleka
- szczypta kurkumy
Sposób przygotowania:
- wszystkie składniki należy ze sobą wymieszać na gładką masę (bez grudek)
- powstałą papkę wcieramy w skórę i pozostawiamy na 10 minut
- spłukujemy ciepłą wodą
- w skórę wklepujemy balsam bądź oliwkę
Właściwości:
Kurkuma ma silne właściwości przeciwzapalne, jest również silnym przeciwutleniaczem, dzięki czemu hamuje efekt starzenia się skóry. Ciecierzyca stanowi cenne źródło witaminy A, C i E.
REGENERUJĄCA I UJĘDRNIAJĄCA MASECZKA Z PŁATKÓW RÓŻY:
- 3 łyżeczki sproszkowanych płatków róż albo trzy duże garście świeżych płatków róż
- pół łyżeczki mleka
- 4 łyżeczki wody różanej
- 1 łyżeczka oleju migdałowego
Sposób przygotowania:
- wymieszaj wszystkie składniki i nałóż na twarz. Pozostaw maseczkę na 10 minut, po czym zmyj ciepłą wodą. Jeśli korzystasz ze świeżych płatków róży musisz je wcześniej zmiksować (np. w młynku do kawy). Jako zamiennika możesz użyć sproszkowanych, suszonych płatków – kupić gotowe, albo ususzyć róże w domu, w ten sposób będziesz zawsze miała płatki pod ręką.
Właściwości:
Płatki róży zawierają wiele cennych witamin (m.in. witaminę C, witaminę K, witaminy z grupy B), posiadają również właściwości bakteriobójcze i relaksujące. Maseczka idealnie nadaje się do cery wrażliwej i podrażnionej.
Nawet tego tvp kultura nie mam:( A widział ktoś wczoraj Miss Polonia? Raz Tomasz Karolak wspomniał o Bollywood xD Niestety nie powiedział nic sympatycznego...coś tylko, że w Bollywood nie ma kryzysu...Ucieszyłam się, że w ogóle wspomniał o tym, ale z tym kryzysem..? ;/
Bollymaniak
A ja nie oglądałam wczoraj Miss Polonia, bo miałam imprezkę w domu, ale widziałam przedstawienie kandydatek ( przez cały tydzien na TVP2 puszczali) i własnie niektóre dziewczyny były ubrane w coś na kształt sari
Ja oglądałam Miss ale tego akurat nie słyszałam,bo przełańczałam tylko na chwilę....jak przerwy reklamowe leciały w polsacie... box się oglądało...
Hej.., A wiecie co..
Ja wczoraj/dziś oglądałam na kanale Travel program o Indiach. Z tym, że on był od bodajże 3.00 w nocy, do chyba 4.00 !
Bo siedziałam sobie już na pół śpiąca z przyjaciółką, pstrykamy po kanałach, a tu raptem jakaś Induska... No i tak oglądałyśmy!
Nie pamiętam dokładnie, jaki był tytuł tego programu, ale wiem, że w każdym odcinku opisują inny kraj.. a właśnie dziś w nocy było o Indiach. Powiem, tak... Wszystko co tam mówili, to nic nowego, dla normalnego fana Indii i Bolly..
Pokazywali Taj Mahal .., jakieś wioski, święta.. z tym, że praktycznie nic o żadnym nie powiedzieli... i jeszcze kilka rzeczy..
Kobieta, która to właśnie podróżowała i opowiadała była strasznie wkurzająca... jakby to powiedzieć.., była taka nastawiona jakby Anty do Indii.. straszna była..
Szczerze powiedziawszy program był dość ciekawy.., ale mógłby być ciekawszy, jakby opowiadali więcej o rzeczach istotnych (np,religia, święta, zwyczaje itp.) niżeli o jakiś autobusach.. Na początku wypowiadał się jakiś aktor Bolly.. ;D Nie wiem, jak się nazywał, ale w jakimś filmie go widziałam.. chyba w Yaadein... Ale nie słyszałam, co mówił, bo jak włączyłam kanał, to on już kończył gadkę.. ;D
Co do godziny emisji... nie mieli kiedy puścić, tylko o 3.00 w nocy.. na pewno duuuuużo ludzi oglądało!
Bollymaniak
Mishti ja wtedy, to się przewracałam na drugi bok grzecznie śpiąc ale to mógł być ciekawy program, chociaż jeżeli dla normalnego fana Indii/bollywoodu nic nowego.. ale i tak, lubię słuchać wszystkiego na ten temat
właśnie, miałam już wcześniej to napisać ale ciągle zapominałam! tydzień temu, w tym programie 'kobieta na krańcu świata' - Martyna była w Boliwii i jak była u fryzjera to tam wisiało zdjęcie Shahrukha!
dodam także, że dziś w tańcu z gwiazdami jest jakaś podróba 'jai ho' i tańczyli na początku w sari
Bollyamator
Hej wszystkim !
Dawno mnie tutaj nie było, zrobiłęm sobie urlop od bolly !
Czy wiecie coś o reklamie Canal Plus z nutką bolly.
Aha czy wie ktoś czy można na youtube ogladać reklamę w stylu bolly - liptona !
??????????????????????????????????????????
Prosze o szybką odpowiedź ! ! ! ! ! !
Bollymaniak
O nowej reklamie Cyfry+ już dawno u nas głośno
A co do reklamy Lipton to nic nie mogę na ten temat powiedziec, bo nie wiem
Bollyamator
Cóż, dopiero wczoraj na TV S ! zobaczyłem końcówkę !
Wcześniej nie maiłem o niej pojęcia !
Paheli, tak normalnie, to i ja bym się przewracała z boku na bok w łóżeczku.. Ale to akurat był taki dzień/noc, że siedziałąm i oglądałam filmy, potem TV i ogólnie odwalałam..
Ja takze moge słuchać wszystkiego o Indiach cały czas.. tylko ta prowadząca babka była na prawdę denerwująca...
Nie widziałam ani "kobiety na krańcu świata" ani tańca z gwiazdami... niestety... Bo zdjęcie Srk u fryzjera, to pewnie było coś.. Ehh..xD
Kasshim Kasahm, o Liptonie takze już tu głośno było... ;] Bardzo fajna reklama!
Bollymaniak
Mishti ah żałuj, to zdjęcie było piękne, chociaż pokazane było przez jakieś 2 sekundy a w tańcu, to mi się specjalnie nie podobało.. był nawet taki dialog między mną a moją mamą:
M: ooo patrz śpiewa, Indie, patrz!
J: mamo, to podróba jakaś, jai ho!
M: ale ładnie mu to wyszło, fajnie śpiewa!
J: nie, to jest PODRÓBA, nieładnie! <odwraca głowę od telewizora>
A widziałyście wczoraj w Tańcu z Gwiazdami jak Michał Rudaś śpiewał Jai Ho?
Śpiewał super, ale tancerki były marne i nie wiem czemu Agustin Egurrola był taki zadowolony po ich występie, bo choreografię zrobił beznadziejną
Stały bywalec
Ja również to widziałam. Szczerze to to było beznadziejne.
Bywalec
Szkoda że nie widziałam tego ale moze znajde to na you tube
Bollymaniak
Supryia właśnie poruszyłam ten temat ale dobra
według mnie to była beznadziejna podróba, jak już wcześniej napisałam.. trochę im to nie wyszło.
Sorry nie zauważyłam, ze coś o tym piszecie, bo jednak główna rozmowa dotyczyła reklam Umknęło mi zdanie o TzG
Sama piosenka zabrzmiała dobrze, ale taniec był okropny, jeeeezu skąd pomysł na takie obrzydliwe ruchy wyjęte z hip hopu?
Stały bywalec
Znalazłam filmik z Tańca z Gwiazdami
Moim zdaniem nie dość,że śpiewał okropnie to i tancerki i układ był straszny
http://tanieczgwiazdami.plejada.pl/1,10 … detal.html
Ja tam się upieram, że zaśpiewał fajnie Spróbujcie same, to pogadamy
Moim zdaniem zaśpiewał lepiej, niż sam Rahman O ile słyszałyście jego wykonanie.
a ja nie wiem co Wam się nie podoba. Wiadomo, że Michał Rudaś nie zaśpiewa perfekcyjnie tak jak w oryginale, bo to jest raczej niewykonalne. Jego wokal tutaj jest super i bardzo mi się podobało.
Co do choreografii... No dobrze, może nie jest najlepsza, ale w porównaniu do tej:http://www.youtube.com/watch?v=VrVlBrooxcM&feature=fvst to jest dopiero marna podróba
hymmm... chciałam jeszcze zaprezentować tutaj piosenkę Mast Kalandar, którą Michał wykonywał w programie "Jaka to melodia", ale niestety nie mogę się doszukać. Tam dziewczyny tańczyły hip-hop w dżinsach, a wszystko miało wyglądać na takie w stylu bolly .
To tak moim skromnym zdaniem.
Hindustani
A mnie się występ podobał - byłam zaskoczona jak zobaczyłam Rudasia i Jai Ho Ale zaskoczona na plus. Na początku nie byłam pewna czy to aby na pewno Rudaś, bo w tym makijażu to jednak wydawał się troszkę dziwnie wyglądać Ale ok, ja się tam nie czepiam. Zaśpiewał przyzwoicie, trudno tutaj nie wiadomo czego oczekiwać bo tej piosenki inaczej zaśpiewać się nie da. Ja mruczenia nie słyszałam, jeśli chodzi o zwrotki to tam po prostu jest taka tonacja, życzę powodzenia jak ktoś to chce zaśpiewać inaczej. Tam jest po prostu bardziej mówiona niż śpiewana kwestia. W refrenie na pewno mruczenia żadnego nie było
Co do układu tanecznego to moim zdaniem nie był zły. Trudno oczekiwać od Augustino, żeby nam tu prawdziwe bollywoodzkie show urządził Skąd on ma się na tym znać ? Moim zdaniem i tak było fajnie i mnie tam się całość podobała. Myślę ,że trzeba spojrzeć na występ jako całość a nie rozdrabniać od razu na części pierwsze. Ach Ci Polacy - zawsze znajdą powody do narzekania
Bywalec
Mam mała prozbe czy ktoś by mi pomógł znalesic ten wystem była bym wdzieczna
no właśnie wcale nie śpiewa strasznie. Ja uważam, że śpiewa bardzo dobrze. Wszystko wychodzi mu bardzo czysto, a nie oszukujmy się muzyka bolly to w większości bardzo wysokie dźwięki. Zresztą pozwolę sobie zacytować zdanie Milkaji : "życzę powodzenia jak ktoś to chce zaśpiewać inaczej"
Bollymaniak
ej dobra ja się nie znam, ale to taka moja własna opinia.. sama śpiewać nie umiem i tego nie ukrywam, ale występ mi się po prostu nie podobał
Zaczyna się rozkręcać
A mnie się podobał to z Jakiej to melodii fajne a jeśli chodzi o Taniec z gwiazdami to średnio ale nie było źle. Tańce może faktycznie mogłoby być lepiej ale nie wymagajmy perfekcji. Indusom do stóp nie dosięgną ale próbować mogą. Przynajmniej starają się coś pokazać. A Michał Rudaś śpiewa super moim zdaniem.
Ostatnio edytowany przez bollykate (2009-10-28 19:00:06)
Bywalec
Dziękuje ci milkaja
Stały bywalec
Dzięki za info Jutrzenka. Widziałam więc nie obejrzę 2 raz, tym bardziej, że filmik nie za bardzo mi się podobał.
Bywalec
Mi tez nie zabardzio jakis dziwny jak dla mnie
Bollymaniak
A ja chyba zobacze "Chokher Bali" bo szczerze mowiac ogladalam tylko poczatek filmu, a ze jestem chora to w środe nie musze wstawac do szkoly
Jestem przy Tobie 10 listopada zobacze na pewno bo 11 jest wolne
A ja ostatni siedze, rysuje na konkurs, a w tv leci teleturniej Jeden z dziesieciu ( normalnie tego nie ogladam ), no ale słucham, słucham i nagle pytanie:
- Umowna nazwa indyjskiego przemysły filmowego, utworzona od nazw Hollywood i Bombaj?
Jak ustyszałam to pytanie to mnie normalnie zatkało na jakies 10 min. i az do brata polecialam, zeby mu oznajmic te nowine
Bollymaniak
Na szczescie Umrao Jaan mam na płycie
Ale to rzeczywiście trochę za późno...
Jak dla mnie to za późno , nie ma szans nazajutrz szkoła
Stały bywalec
Łe. Szkoda że wcześniej nie wiedziałam. Nie oglądałam Umaro Jaan.
ja też w ogóle nie wiedziałam o umrao..i tak bym nie obejrzała, ale sam fakt..ale to przynajmniej dobry film..a chokher bali to chyba z nudów po raz 3 puszczają..
Bollymaniak
słuchajcie! mam dla was super niedobrą wiadomość, bo jakoś we wtorek na tvp1 będzie uwaga uwaga.. Main hoon naa! i uwaga uwaga, będzie około 23.40! brawo dla was, kre*yni, że dajecie nam tak wcześnie! przepraszam.
Doskonale! Doskonała godzina! Doskonały dzień! Doskonały program! Wszytko doskonałe! Aż za doskonałe!
To może ja się powtórzę:
Mishti napisał:
Niech jeszcze później puszczają te filmy! Mała oglądalność, gwarantowana!
Bollymaniak
Ale z tego co wiem to Main Hoon Naa jest 10 listopada, a 11 jest wolny, czyli nie trzeba wstawać wcześnie i iść do szkoły więc może jest jakaś szansa żeby go obejrzeć
Stały bywalec
Pamiętam kiedyś,dawno,ze 2 lata temu puścili DDLJ o 2 w nocy .... To dopiero była przesada
Ostatnio edytowany przez Tanushri (2009-11-03 20:04:04)
Bollymaniak
Dzisiaj jest "Chokher Bali", za tydzien we wtorek jest " Main Hoon Naa" wiec moze za 2 tygodnie też puszcza jakis film bolly, ktory mało kto obejrzy ze względu na pore
Robi postęp
ale oni nie myślą wcale, puściliby coś innego. Przecież MHN było na wakacjach:/ Heh zresztą ja i tak nie mam TV więc nie mam na co liczyć a zawsze gdy przyjeżdżam do domu to wtedy nic nie ma :[ ;p
Odnośnie Michała to mi niektóre jego piosenki przypadły do gustu, są takie lekkie i przyjemne.
A najbardziej podziwiam jego za to, że umie hindi i oczywiście wiele razy jeździł do Indii, ponadto uczył się tam śpiewu u jakiegoś mistrza hinduskiej ragi.
Zazdroszczę mu wycieczek do Indii
Ostatnio edytowany przez Edith (2009-11-03 20:25:59)
Edith napisał:
ale oni nie myślą wcale, puściliby coś innego. Przecież MHN było na wakacjach:/ Heh zresztą ja i tak nie mam TV więc nie mam na co liczyć a zawsze gdy przyjeżdżam do domu to wtedy nic nie ma :[ ;p
Odnośnie Michała to mi niektóre jego piosenki przypadły do gustu, są takie lekkie i przyjemne.
A najbardziej podziwiam jego za to, że umie hindi i oczywiście wiele razy jeździł do Indii, ponadto uczył się tam śpiewu u jakiegoś mistrza hinduskiej ragi.
Zazdroszczę mu wycieczek do Indii
Oj ja też mu zazdroszczę i to jak
Dzięki Eva za info
Oglądałam ten film już wiele razy ale chętnie jeszcze raz obejrzę
Bollymaniak
Gdyby jutra nie było super!!! Co prawda mam ten film na płycie i oglądałam go 1000 000 razy, ale tak go lubię, że na pewno obejrzę
Bollymaniak
Coś mi się wydaje Paheli, że tak późno jak tamte wcześniejsze, ale pewności nie mam
Ostatnio edytowany przez kwiecien25 (2009-11-08 17:54:30)
tez się zastanawiłam po co to robią;/ przecież chyba cały świat wie że mnóstwo ludzi ju od dłuższego czasu ogląda te filmy;/ przecież świat ogarnęła istna mania, która łączy ludzi z różnych stron świata;/ a jeśli martwią się o oglądalność to w niech puszczą jeszcze później to z pewnością im wzrośnie;/
Ja chyba obejrzę chodź widziałam parę razy. Już później nie idzie? Rozumiem godzina 20 ale 23.40!? To się skończy gdzieś o 3. No i to w wakacje leciało...
puścili by np. aśokę chodź ją widziałam xd, albo nigdy nie mów żegnaj chodź też oglądałam b. fajny film.
jestem zła -_-
nie to że filmy lecą o takiej godzinie, to jeszcze żadnych filmów do gazet nie dodają ;d
chamstwo...
Robi postęp
ale dla mnie to jest bez sensu, przecież większość filmów o których tu piszecie było w wakacje, zaledwie kilka miesięcy temu. Mogliby puścić coś innego, czego już dawno nie było albo jakaś nowość.
Zaczyna się rozkręcać
Ja nie widziałam tego filmu ale skoro 11 jest wolne to obejrzę obowiązkowo.
Jeśli chodzi o godziny tych filmów to przesada. Jakby nie było wolnego to bym nie obejrzała bo do pracy bym nie zlazła z łóżka
Ale masakra ! ;D Ona sobie jaja z nas normalnie robią..;D
Dobra.. powtórki, powtórkami.. Jak nie mają co puszczać, niech puszczają choć to.., no ale bez jaj.. nie o tej godzinie!
Jakby puścili o takiej 20.00, to może jacyś ludzie, co nie wiedzą, co to Bollywood by zaczęli oglądać i się wciągnęli.. a tak.. Ehh... brak słów..
dokładnie. jak by nie patrzeć rzesze fanów zaraziło się już oglądaniem tych filmów. więc czemu nie kolejni:P
a ja mam wiadomosć nie dotyczącą telewizji a radia:)
NOCNE SPOTKANIA - "Nie tylko dla samotnych..."
15.11.2009, 00:07 - 02:59
autor: Zbigniew Krajewski
Noc z soboty na niedzielę to specjalny czas – najważniejszy dla ludzi, którzy nie bawią się w klubach czy na prywatkach lub... weselach. Siedzą w domu albo w samochodzie, pracują, chorują, nie mogą zasnąć, a może, po prostu, chcą być z innymi. Wspólnie będziemy sobie podpowiadać, oczywiście przez telefon i mailowo, jak i o czym rozmawiać, i czego słuchać. A w tę noc? Fascynujące spotkanie ze śpiewem, tańcem, miłością oraz sensacją i dramatem. To wszystko dzieje się tam, gdzie tradycja walczy o lepsze z nowoczesnością, realizm miesza się z fantastyką, a Wschód styka się z Zachodem. Po prostu, trzygodzinny romans z piosenkami, czyli Bollywood. O fenomenie hinduskich filmów opowie krytyk Krzysztof Lipka-Chudzik, autor pierwszej polskiej książki-przewodnika po egzotycznym świecie kinematografii z północy Indii.
W tym:
0.59’30” – 1.00 – Prognoza pogody
1.00 – 1.05 – Z kraju i ze świata – wiadomości Jedynki
1.05 – 1.07 – Prognoza pogody dla rybaków
1.59’30” – 2.00 – Prognoza pogody
2.00 – 2.05 – Z kraju i ze świata – wiadomości Jedynki
Nawet od radia nie można oczekiwać że puszczą audycję o Indiach o normalnej porze...
Bywalec
Oj tak Raveena .
Bywalec
Dzieki
Zaczyna się rozkręcać
Jutro kolejna część "Jestem przy tobie" pamiętajcie! Kto się skusi na oglądanie? Ja jeszcze się zastanawiam ale chyba się skuszę.
Bollymaniak
Ja jutro chyba jednak nie... ale i tak mam filmik na plycie
Bywalec
kwiecien25 fajnie masz ze masz ten film na płycie ja niestety nie mam ale nie obejrze .A i jeszcze cos nie miałam tego kiedy napisac masz super kwiecien25 avarta i sygnaturke.
Znowu "Gdyby jutra nie było"? -_-
Kurczę to było w wakacje!
Puścili by coś nowego...
Mishti masz racje
puszczaja cały czas te same filmy bo innych nie maja
Ja niestety nie ogladałam filmu bo "trochę" za pożno był
Ale też mam na płycie
Zaczyna się rozkręcać
Ja na oglądanie chyba jednak sobie daruję bo nie odeśpię tych zawalonych już kilku tygodni
Ale jak ktoś oglądał "Jaka to melodia" w niedziele to na początku puścili indyjskie rytmy zaraz zaczęłam tańczyć
Dobry dyskutant
Fakt seanse są nieco za późno, lecz i tak dobrze, że cokolwiek się dzieje chociaż i tak one są pewnie tylko dla Tych wytrwałych, bo chcąc je oglądać zapewne nie wstałabym rano a tak już nie odnosząc się do TV szkoda że dodatki do gazet w postaci filmów wstrzymali, ale może jeszcze kiedyś je wznowią.
Stały bywalec
Ja również sobie odpuszczę, ale gdyby pościli coś czego nie widziałam, to czekałabym wytrwale.
Bollymaniak
Ja też ten filmik mam na płytce, ale gdybym go nie miała to pewnie wytrwale bym go wczoraj oglądała i miałabym później problemy ze wstaniem...
Ja też żałuje, że wstrzymali juz dodatki do gazet, lubiłam chodzić do sklepu i wypatrywać co nowego się pojawiło...
Stały bywalec
Czy widzieliście dzisiejszy odcinek "Jaka to melodia"??
Na zakończenie śpiewał Michał Rudaś piosenka w wersji bolly.
A widziałam:) Nudziłam się, a tu proszę Chociaż nie lubię Rudasia, to jednak ucieszyłam się na jego widok xD No i to "Mast kalandar"..czy jak to tam było..nawet nieźle to wyszło
Stały bywalec
Tak było spoko. Tą piosenkę kiedyś słyszałam, ale niestety nie kojarzę tytułu
Bollymaniak
Ale jestem głupia, ale jestem głupia! Oglądałam dzisiaj Jaka to melodia, ale mi się jakoś nudne zdawało i wyłączyłam, noi oczywiście nie zobaczyłam i nie usłyszałam bolly rytmów, ja to zawsze mam szczęście...
Stały bywalec
Ja to nigdy tego nie oglądam
Ale szkoda .... Rudasia nie lubię no,ale miło byłoby posłuchać
A widzieliście reklamę Loreal z Freidą Pinto ???
Wczoraj widziałam
A reakcja była niesamowita xD
Taaak ja widziałam dzisiaj tę reklamę! Dopiero w połowie podniosłam wzrok i mnie zatkało
(a w ostatniej Vivie! jest reklama zegarków Tissot z Deepiką!!!)
A ja to się początkowo zastanawiałam, czy to na pewno Freida jest w tej reklamie..
Ale potem sobie myślę, że to jednak ona..xDD
[ Deeps w Vivie? Ale czad..xD A ja nie widziałam..xD ]
Stały bywalec
Supriya napisał:
(a w ostatniej Vivie! jest reklama zegarków Tissot z Deepiką!!!)
Przeglądałam dzisiaj w sklepie tą gazetę,ale Deeps nie widziałam
Nie widziałam Freidy, ale za to jest jedna reklama batonika i gra tam dziewczyna łudząco podobna do Amrity. Ale sprawdzałam i to chyba nie ona.
Stały bywalec
anulka napisał:
Nie widziałam Freidy, ale za to jest jedna reklama batonika i gra tam dziewczyna łudząco podobna do Amrity. Ale sprawdzałam i to chyba nie ona.
Czy chodzi Ci o reklamę batonika Duplo ??
Tanushri napisał:
anulka napisał:
O właśnie, dziewczyna która tam gra jest podobna prawda ??
Stały bywalec
anulka napisał:
Tanushri napisał:
anulka napisał:
O właśnie, dziewczyna która tam gra jest podobna prawda ??
No może troszkę
Ale tylko z daleka
Amrita ma bardziej dziewczęce rysy twarzy
Ostatnio edytowany przez Tanushri (2009-12-02 15:25:33)
Hindustani
15 grudnia o 16.50 na HBO będzie można zobaczyć koprodukcję amerykańsko-indyjską, czyli The Other End of the Line (2008)
Tutaj info ze strony HBO > http://www.hbo.pl/TitleDetail.aspx?TitleId=447666
A tutaj o filmie na naszym forum > http://www.bollywood.pun.pl/viewpoll.php?id=4497
Bollymaniak
A dzisiaj rano gdy wstałam tak ok. 9, przełączałam sobie z kanału na kanał i na TVP INFO był program podróżniczy Jarosława Kreta i mówili o Gangesie i o hinduiźmie obejrzałam cały program, przez co nie zjadłam śniadania, ale opłacało się
Stały bywalec
Dzisiaj oglądałam bardzo ciekawy dokument pt:"Opowieść o Indiach Potęga idei" o 13.05 na TVP2.
Mówili w nim o idei cywilizacji indyjskiej, o założeniach nauki Buddy oraz o kole praw Asoki. Był nawet pokazany kawałek filmu z Sharukh Khanem.
Bollymaniak
Ja też widziałam, ale tylko końcówkę, włączyłam tv, patrzę a tu Asoka i Srk Ale ja już ten dokument oglądałam, on ma chyba 6 odcinków, bardzo, bardzo ciekawy, o ile się nie mylę to oglądałam go w wakacje na TVP2 wtedy był emitowany w niedzielę ok. 10
Bollymaniak
będzie w telewizji film, nie bollywood, ale o Indiach:
Bilal
25 grudnia, godz. 18:40 PLANETE
31 grudnia, godz. 18:45 PLANETE
8 stycznia, godz. 20:50 PLANETE
będzie jeszcze jakis taki film:
Mały Zizou
30 grudnia, godz. 15:15 HBO / HD*
31 grudnia, godz. 07:45 HBO / HD*
9 stycznia, godz. 09:50 HBO COMEDY
9 stycznia, godz. 17:15 HBO COMEDY
Bollyamator
Moje Kabhi Khushi Kabhie Gham ,Kal ho naa ho 2 cześć
Stały bywalec
Niestety tych programów nie mam, więc nie obejrzę
no właśnie..;D K3G .. ;D Ciekawe czy znowu powtórzą w Nowy rok .. xD Z chęcią obejrzałabym sobie.. bo tak to nigdy się na powtórkę zabrać nie mogę..;D
Bollymaniak
Ja też bym sobie z chęcią K3G powtórzyła, choć robię to regularnie co tydzien
Bollymaniak
Ja też szukałam, cały program tv przepatrzyłam i nic...
No ja też nic nie widziałam.... a szkoda .....
Stały bywalec
Super Amritka12 za info. Też tak myślałam, że w środę coś będzie. Na szczęście w ten dzień nie pracuję, więc obejrzę dokument.
Bywalec
To chyba co srode jest bo w ta co była to takze było okurat włączyłam telewizor i było.
Bollymaniak
Tak to jest co środę, z tego co wiem dokument ma 6 części, ale niestety nie wiem która część będzie w środę...
Robi postęp
ja oglądalam ostantio w srode 23.12.09 a przedtem nie ;( glupia szkola ale ciesze sie ze chociz i to zobacze
Robi postęp
kwiecien25 napisał:
Tak to jest co środę, z tego co wiem dokument ma 6 części, ale niestety nie wiem która część będzie w środę...
chyba ostania bo 6.01 jest juz cos innego ale przetem lecialo a indach w piątki
Bollymaniak
Ten sam dokument leciał w tv w wakacje co niedziela, ja też przez szkołę nie mogę go oglądać w każdą środę, ale się nie martwię, bo w wakacje oglądałam pilnie wszystkie części
Robi postęp
kwiecien25 napisał:
Ten sam dokument leciał w tv w wakacje co niedziela, ja też przez szkołę nie mogę go oglądać w każdą środę, ale się nie martwię, bo w wakacje oglądałam pilnie wszystkie części
farciara lae odbre i ze chociaz i to obejrze ;p
Szkoda że i ma filmu, bo doumenty średnio lubie, ale dobre i to
Bollymaniak
Ten dokument był bardzo fajny i w jednym odcinku była mowa o władcy Asoka i były pokazane urywki filmu z Srk
Nie wiem czy nie założyc wąteku o audycjach w radiu..bo ostatnimi czasy było pare takich ciekawych słuchowisk:) Teraz natrafiłam na kolejną informację:
SYLWESTER i NOWY ROK w Dwójce! RADIOWEJ DWÓJCE
Od 22.00 do północy - Joanna Grotkowska i Kuba Borysiak zapraszają na gorącą muzykę z całego świata. Bałkańskie trąbki, afrykańskie bębny, szczypta Karaibów, nieco Bollywood - taniec na całego, oddech łapiemy dopiero o północy.
kwiecien25 napisał:
Ten dokument był bardzo fajny i w jednym odcinku była mowa o władcy Asoka i były pokazane urywki filmu z Srk
Ooo to jednak szkoda ze ni oglądałam. Ale jutro obejrze
Robi postęp
Bride and Prejudice (Duma i uprzedzenie)
Telewizja TV 1000
Sobota 02.01.2010
Godzina 20.00
Niedziela 03.01.2010
Godzina 06.00
Devdas
Telewizja TV 1000
Środa 30.12.2009
Godzina 13.40
Czwartek 31.12.2009
Godzina 07.20
Little Zizou
Telewizja HBO
Środa 30.12.2009
Godzina 15.15
najgorsze to z enie mam tych programow
Stały bywalec
Amritka12 ja również nie mam tych programów A z chęcią obejrzałabym Little Zizou.
Bywalec
Radio ? Co masz Raveena na myśli ?! ; )
Sorry ale dawno mnie tu nie było i jestem trochę 'do tyłu ; )'
Chuchlinek miałam na myśli audycję o której wspomniałam kilka postów wyżej:) dzisiaj od 22 na drugim programie bedzie audycją z muzyczką ze świata i będzie troszkę bollywood:)
Bollyamator
Szczęśliwego 2010 roku !
Zyczę wszystkim !
W tym roku napewno będzie więcej bollywood w tv !
Bywalec
Kasshim Kasahm ja również wszystkim życzę wszystkiego naj naj naj ; ) I dużo więcej Bollywoodu w tv ; ))
Raveena aaa..; ) Dzięki ; )
a ktoś słuchał tej audycji? było cos z bollywood? bo ja troche zaczęłam, najpierw cos grali fajnego, skandynawskiego, ale potem przestalo mi sie podobac i nie wiem co dalej było..
Bywalec
No ja też nie słuchałam ; )
A szkoda ; (
A w Tv jak zwykle cisza ; DD
Bywalec
Jutro o 9 na tvp info bedzie program Planeta według Kreta o indiach pisało tak w programie tv zobaczymy.
Stały bywalec
Ja oglądać niestety nie mogłam. Praca
ja specjalnie dzisiaj rano wstałam i obejrzałam..nie było nic nowego..i po raz kolejny był w waranasi na życzenie widzów pododobno...ale nie było nudno:) spacerował koło krów, żuł betel;) i miła muzyczka leciała w tle.
Bollymaniak
Ja też oglądałam i mi się ten odcinek bardzo podobał, ciekawy był
z tego co widziałam to wczoraj na tv 1000 była "Duma i Uprzedzenie".
A 20 stycznia od 14:00 na tv 1000 ma być wieczór z Aishwarya'ą Rai.
"...each day's a gift and not a given right"
Bollymaniak
I tak niw mam tego kanału...
co to za kanał ? pierwszy raz o takim słysze !
Może ktos wie na jakim to jest kanale jak ktos na canal+ ?
Bollymaniak
Chyba jak jtoś ma Cyfre+....
Ja mam tv 1000, ale zakodowane. A mam Cyfrowy Polsat.
Bollymaniak
wiecie co to jest tak że tv1000 jest tylko w cyfrowym polsacie. na cyfrze+ ponoć też taki jest, ale ja szukam i szukam, i nie mogę znaleźć
Bollyamator
Witam ! ! !
TV 1000 ?
W cyfra plus raczej nie ma tv 1000 ale jest w cyfrowym polsacie !
Tylko że nie w każdym pakiecie !
Należy wykupić odpowiedni pakiet cyfrowego polsatu aby mieć ten kanał !
A po za tym, sam mam cyfrę plus i w oferkach nigdy nie wiedziałem tego kanału !
Ale wujaszek ma cyfrowy polsat i ogladałem ich ofertę i widziałem ten kanał !
Ale cóż jak pech to pech !
Wujaszek nie ma pakietu w którym jest kanał !
Tym co go posiadają życzę miłego ogladania !
Nabijacz
W sobotę 23.1.2010 o 4.45-7.00 na RTL 2 będzie "Paheli" (niemiecki tytuł "Die Schöne und der Geist").
Ostatnio edytowany przez Shahrukhomaniaczka (2010-01-09 21:18:34)
Shahrukhomaniaczka napisał:
W sobotę 23.1.2010 o 4.45-7.00 na RTL 2 będzie "Paheli" (niemiecki tytuł "Die Schöne und der Geist").
Fajnie, ale jak na RTL to po niemiecku chyba będzie. Tak ogólnie to w Niemczech ponoć więcej puszczają filmów Bollywoodzkich. Są niby aż 2 kanały co puszczają, z tego co mi wiadomo.
Bywalec
26 lutego na kanale Discovery Travel and Living's rozpocznie się emisja się 10-odcinkowego dokumentu o SRK:D
Cykl będzie nosił nazwę "Living With A Superstar - Shah Rukh Khan".
Kamera towarzyszyła mu i jego rodzinie od marca 2009 roku, w miejscach takich jak Dubaj, San Francisco, Londyn czy Bombaj:)
Ufff...... jaka szkoda zed nie mam tego kanału !!
26 lutego na kanale Discovery Travel and Living's rozpocznie się emisja się 10-odcinkowego dokumentu o SRK:D
Cykl będzie nosił nazwę "Living With A Superstar - Shah Rukh Khan".
Kamera towarzyszyła mu i jego rodzinie od marca 2009 roku, w miejscach takich jak Dubaj, San Francisco, Londyn czy Bombaj:)
Świetnie! Będę oglądać jak nie zapomnę xD
Hmm może być fajnie ^^
Stały bywalec
Ja również nie mam tego kanału. Ale pech.
Zaczyna się rozkręcać
A ja wczoraj oglądałam całkiem przypadkiem program Galileo i pokazywali hotel Taj przy placu na którym Indie odzyskały niepodległość.
Pokazywali ile osób pracuje, jak ścielą łóżka, kucharza, ogólnie cały jeden dzień z życia hotelowego.
I taki news, że projektant z powodu zbuntowania się budowlańców popełnił samobójstwo bo źle zrobili wejście główne do hotelu. A hotel jak marzenie...ach Ale też ma bajeczne ceny.
Robi postęp
a dzis na cyfrowym polsacie byl slumong milioner z ulicy
le nie mam tego knlu tylko pokazywalo ze leci
Amritka może to był kanał z VOD ileśtam To jest kanał na którym można sobie za jakąś opłata wypożyczyć film i go oglądać
A co do tego programu na discovery travel and living, to może jak ktoś ma ten kanał to nagrałby i wrzucił na jakiś portal żeby można było pooglądać?
Taka propozycja
Robi postęp
simran-ji napisał:
Amritka może to był kanał z VOD ileśtam To jest kanał na którym można sobie za jakąś opłata wypożyczyć film i go oglądać
A co do tego programu na discovery travel and living, to może jak ktoś ma ten kanał to nagrałby i wrzucił na jakiś portal żeby można było pooglądać?
Taka propozycja
a dziś o 11:30
Opowieść o Indiach - Spotkanie dwóch oceanów
nie patrzalam ;(
w czwartek za tydzien 21.01.10 o 11:30
Opowieść o Indiach - Niepodległość na tvp2
Ostatnio edytowany przez Amritka12 (2010-01-14 17:07:09)
Stały bywalec
Ja niestety też nie widziałam, no i w następnym tygodniu również nie obejrzę - praca ::
Robi postęp
fate napisał:
Ja niestety też nie widziałam, no i w następnym tygodniu również nie obejrzę - praca ::
ja obejrze ferie
Ostatnio edytowany przez Amritka12 (2010-01-14 18:10:48)
simran-ji napisał:
z tego co widziałam to wczoraj na tv 1000 była "Duma i Uprzedzenie".
A 20 stycznia od 14:00 na tv 1000 ma być wieczór z Aishwarya'ą Rai.
Ostatnio też szedł (chyba tydzień temu) Doktor Jakiś tam (z Sanjayem Duttem) i Heyy Babyy
widzieliście wczoraj na tvp2 dokument o najmniejszym kulturyście świata - Hindusie? dzisiaj, jeśli się nie mylę jest jakiś film o 21 na tvp1 - przygodowy, gdzie bohaterowie jadą do Indii.
Robi postęp
Raveena napisał:
widzieliście wczoraj na tvp2 dokument o najmniejszym kulturyście świata - Hindusie? dzisiaj, jeśli się nie mylę jest jakiś film o 21 na tvp1 - przygodowy, gdzie bohaterowie jadą do Indii.
nie widze zdnego takiego filmu w programie ale poszukam jeszcze
Robi postęp
Raveena napisał:
21:45 Powrót pułkownika Sharpe'a . nie brzmi może zachęcająco, ale pisze, ze akcja dzieje się w srodkowych indiach..czy coś w tym stylu
dopatrzyłam sie wrescie
jak znajdę chwilkę czasu to postaram się obejrzeć
Robi postęp
Raveena napisał:
simran-ji - ale to było wczoraj...ja nie obejrzałam bo źle się czułam
bylo takie sobie
Indii mogłam sobie obejrzec
a tak wogóle to
Outsourced (Na placówce)
Telewizja HBO 2
Sobota 23.01.2010
Godzina 06.00
--------------------------------
Little Zizou
Telewizja HBO Comedy
Niedziela 26.01.2010
Godzina 13.35
-------------------------------------------
Heyy Babyy
Telewizja TV 1000
Wtorek 28.01.2010
Godzina 13.30
-------------------------------
Amal
Telewizja Cinemax 2
Wtorek 02.02.2010
Godzina 11.20
Ostatnio edytowany przez Amritka12 (2010-01-21 17:09:10)
Stały bywalec
Puśćcie coś w końcu na jedynce. A nie ciągle te habeosy i discowerosy.
Robi postęp
fate napisał:
Puśćcie coś w końcu na jedynce. A nie ciągle te habeosy i discowerosy.
racja na jedynce czy dwojce nawet na polscie ale na tkich co kazdy ma
Bollyamator
Cześć wszystkim !
Jutro Paheli na RTL II - będzie to ktoś oglądał ?
Cóż godzina 4 : 45 rano to dosy ć wcześnie !
Chyba ?
Ja jeszcze nie wiem ale zobaczę - trochę za wsześnie !
A wy co myślicie - macie w planach ten seans ?
Stały bywalec
Niestety nie mam RTL II. Ale z chęcią bym obejrzałam, bo jeszcze nie widziałam, mam nadzieję, że to w niedługim czasie nadrobię, bo filmik już jakiś czas temu ściągnęłam.
Film jest świetny, oglądałam go ze trzy razy.., ale na RTL nie obejrzę! Gdzie o takiej godzinie? Oni sobie jaja robią..xD
Jak mnie najdzie, to odpalę płytkę..;D
Teraz dopiero czytam, chętnie bym go obejrzała ale miałam studniówkę
Hindustani
"Mała Bogini o ośmiu kończynach" czwartek tj.18.luty.2010 o godz.18 na TVP2 jest to film dokumentalny o Hinduskiej dziewczynce, która przyszła na świat z dodatkową parą rąk i nóg przez co uważana jest za ziemskie wcielenie bogini Lakszmi.
Shah Rukh Khan
Stały bywalec
To już jest śmieszne. Czy oni zawsze muszą coś puszczać jak ja jestem w pracy. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Znowu nie obejrzę.
Stały bywalec
Dziś w "Jaka to melodia" był Arash i śpiewał "Boro boro".
Wiem, że to nie film, ale chciałam Was poinformować.
Robi postęp
a dziś n tVp 2 był dokument o indiach ale nie patrzałam za bardzo bo ciocia była
Ostatnio edytowany przez Amritka12 (2010-02-14 18:33:17)
fate napisał:
Dziś w "Jaka to melodia" był Arash i śpiewał "Boro boro".
Wiem, że to nie film, ale chciałam Was poinformować.
On tam często śpiewa.
Ale to nie na żywo jest moim zdaniem.
Hmm a może mi ktoś powie kiedy będzie ten dokument o życiu SRK?
Ostatnio edytowany przez Samira93 (2010-02-14 18:34:09)
Hindustani
Mishti napisał:
No właśnie, też jestem ciekawa.. Kiedy dokładnie jest ten dokument? ;D
a wiec będzie to cykl czyli 10 odcinków pierwszy wyemitowany będzie 26.lutego na kanale Discovery Travel and Living's
---> www.dishtracking.com
Shah Rukh Khan
Hindustani
Paheli napisał:
Irkaaa:) a wiesz może, czy to będzie także na polskim kanale Discovery Travel and Living's ? bo chyba taki mam
no właśnie nie wiem sama szukam czegoś na ten temat Bo w źródle który podałam pisze, ze to jest po prostu kanał Discovery Travel and Living's.
Shah Rukh Khan
Parineeta (2005)
28.2.2010 o 3.25-5.20 na RTL 2.
Z Saif Ali Khan, Vidya Balan i Sanjay Dutt
Veer-Zaara (2004)
9.3.2010 o 2.55-5.20 na RTL 2.
Z Shahrukh Khan, Preity Zinta, Rani Mukherjee i Amitabh Bachchan
Stały bywalec
Super. Jak ja to kocham. Nie mam RTL2. Ludzie dajcie coś na jedynce.
Bollymaniak
Irkaaa:) szkoda ale może coś niedługo napiszą, w jakich to będzie krajach i się zorientujemy.
Fate nie martw się.. ja też tego nie mam A w ogóle to RTL jest polskim kanałem? a nie niemieckim?
Ekspert ds. SRK
Paheli napisał:
Irkaaa:) a wiesz może, czy to będzie także na polskim kanale Discovery Travel and Living's ? bo chyba taki mam
no właśnie nie wiem sama szukam czegoś na ten temat Bo w źródle który podałam pisze, ze to jest po prostu kanał Discovery Travel and Living's.
Wydaje mi się, że ten kanał jest jeden i ten sam na cały świat , tylko lektor dokumentów jest osobny dla różnych narodów.
Mam go i czekam...
Dobry dyskutant
tak mówili że planowany jest zamach na niego z powodu pakistańczyków i krykieta-niezła jazda nie?
Teraz, jak to wszystko już ucichło, nasze wiadomości będą o tym gadać.. Coraz bardziej wierzę mojemu kumplowi, co mówi, że 'Jesteśmy 10 lat za murzynami.".. o taak!
Robi postęp
Mishti napisał:
Teraz, jak to wszystko już ucichło, nasze wiadomości będą o tym gadać.. Coraz bardziej wierzę mojemu kumplowi, co mówi, że 'Jesteśmy 10 lat za murzynami.".. o taak!
to sie z tym zgadzam
Robi postęp
donaannawp.pl napisał:
tak mówili że planowany jest zamach na niego z powodu pakistańczyków i krykieta-niezła jazda nie?
a to na pewno było wczoraj i o której bo w necie tera patrzałam i nic nie widziałam
Dobry dyskutant
Hej AMRITKA kolega mi dzisiaj przekazał tylko to co napisałam prawdopodobnie oglądał wczoraj w panoramie o 22,00.Ja też szukam coś na ten temat żeby informacje były wiarygodne ale też nie mogę znaleźć.
Robi postęp
aha a mi kolega ze o 19.30 ale musial cos oglądac bo wiedzial ze SRk toczy wojne z partią i o berline wiedzial
Robi postęp
Ostatnio dowiedziałam się od mamy, że sporo filmów Bollywoodzkich leci na TV1000 <cyfrowy polsat>
Niedawno oglądałam "Dumę i uprzedzenie".
Sprawdzałam program na nowy tydzień i jestem w szoku:
Wtorek:
15:20 - Devdas
Środa:
12:00 - Devdas <znowu:P>
15:10 - Należę do Ciebie kochanie
Czwartek
12:00 - Należę do Ciebie kochanie
15:00 - Heyy Babyy
Piątek
8:00 - Heyy Babyy
Dziwna sprawa
Chyba nikt o tym nie pisał, sprawdzałam i nic podobnego nie zauważyłam.
Bywalec
tAK NA TYM KANALE LECI TYCH FILMÓW OD GROMA.
Wszystkie te filmy już widziałam, ale z chęcią obejrzałabym jeszcze raz w telewizorku... ;D Tylko nie wiem, chyba nie mam tego kanału. On jest na cyfrowym polsacie? Jaki ma numerek? xd
Jest na cyfrowym polsacie. Ja akurat mam go zakodowanego...
Dzisiaj tak jak i tydzień temu chyba w piątek o ile się nie mylę na BBC Knowledge jest o gościu, który jeździ po Indiach tu jest strona o tym:
http://www.teleman.pl/prog-4822456-paul … diach.html
Bywalec
Ja także mam go zakodowanego.
Ja chcę Hayy Babyy ! Kocham ten film, ale niestety nie mam tego kanału
Bollymaniak
w sumie ten film nie zalicza się do bollywoodu, ale nawiązuje do Indii.
dzisiaj na Canal + o godzinie 20.00 będzie Slumdog
jeżeli ktoś się przymierza, to polecam, bo widziałam ten film w kinie i bardzo mi się podobał. Oczywiście dzisiaj też obejrzę.
Dobry dyskutant
Czy u was też coś takiego się stało?
Miałam ten kanał do wczoraj a teraz zamienili mi ten kanał na FILMBOX.To chyba była samowolka.
Czy u was też tak jest? Nie za fajnie bo dziś leci o 18,00 Duma i uprzedzenie z przebojową Ash.
A na filmboxie nie ma nic takiego.
Robi postęp
Mi też zmienili... Nie wiem dlaczego... Dziwna sprawa, ciekawe czy będą jakieś bolly puszczali na tym nowym programie.
Dobry dyskutant
Wiesz Mira patrzyłam na program tv na ten kanał przez cały tydzień i ani jednego filmu z Bollywood.Najbardziej będzie mi szkoda środy bo tam nieraz był cały dzień z filmami Bollywood.Ostatnio leciało-''Należę do ciebie kochanie''.Trzeba by iść do punktu cyfrówki i się dowiedzieć co pokombinowali.
Dobry dyskutant
Zmienili mi tv 1000 na filmbox i nie wiem czemu a w umowie tego nie mam:(
Robi postęp
tera na tvp2 jest dokument o indiach
juz nie ma ;(
Ostatnio edytowany przez Amritka12 (2010-03-07 09:33:40)
Bollymaniak
donaannawp.pl to ja niestety nie wiem, bo nigdy nie miałam tv1000. a miałaś wcześniej filmbox? jeżeli tak, to może sprawdź na tym programie co wcześniej był.
albo wejdź w spis wszystkich programów i poszukaj tam, może Ci zamienili numerek.
tak przy okazji, masz cyfrowy polsat?
Dobry dyskutant
Tak ale kiedy jadę dalej pilotem to już tego kanału nie ma.Paheli mówię ci- super kanał ,nieraz cała środa była z filmami Bollywood.Wcześniej nie było na cyfrowym polsacie tego kanału.
Nie było, bo mieli właśnie dodać dla wszystkich użytkowników pakietu familijnego ( i innych chyba też), cyfrowego Polsatu, nowy program FilmBox.
Więc pewnie tamten poszedł won a na jego miejsce jest nowy ..
Ciekawe, czy będą coś ciekawego na ni puszczać..
Bollymaniak
oo współczuję.. ja tam się nawet nie nastawiałam, bo mam cyfre +. ale oni czasem robią takie podmianki. mam za to cały pakiet filmboxów zdarzają się ciekawe filmy, ale nie bollywood.. niestety
Stały bywalec
Nie wiem gdzie to zapisać. Więc jakby co proszę o przeniesienie.
Dziś widziałam reklamówkę nowego filmu: "Plan Doskonały" na TVN i wiecie co usłyszałam w tle leciała piosenka z Dil Se "Chaiya Chaiya". To był dla mnie szok.
Dobry dyskutant
Nie mylisz się.Głównym aktorem jest Wesley Snipes.Coś o napadzie na bank i tylko jest piosenka nie ma w filmie żadnego akcentu hinduskiego.
Haha myślałam, że już wszyscy słyszeli o wykorzystaniu Chaiyya Chaiyya w hollywood
Ja za każdym razem, kiedy leci zapowiedź tego filmu, krzyczę "SŁUCHAJCIE A TO JEST Z BOLLYWOOD!" i śpiewam
W samym filmie piosenka pojawia się na napisach początkowych, w troszkę zremiksowanej wersji, co zresztą słychać też w tle zapowiedzi Więcej elektroniki dodali. Film jest podobno bardzo dobry, więc można obejrzeć, nawet dla tych początkowych napisów
Bollymaniak
haha wiecie co właśnie chciałam Wam to napisać. ja też wszystkich poinformowałam, że ta piosenka jest 'z filmu z Shahrukhiem!!!'
a film na pewno obejrzę, skoro dobry
Bywalec
BUNTY AUR BABLI w niedzielę 4 kwietnia o godzinie 12:40 w TV4 .
kajol i shahrukh khan dzięki za info
Dawno nie widziałam tego filmu, a jest jednym z moich ulubionych, więc z przyjemnością obejrzę
Stały bywalec
Dzięki za info. Ostatnio mąż podłączył mi kablówkę i mam ten program, ale niestety w tym czasie będę z wizytą u Babci, a z chęcią ponownie obejrzałabym filmik, zostaje więc dvd.
Ale fajnie ! Na pewno oglądnę
Zaczyna się rozkręcać
Ja w szoku byłam jak dzisiaj zobaczyłam Bunty our Babli
A tata mi mówił,że już od tygodnia widział reklamę tego filmu, że będzie lecieć