Strony: 1
Hindustani
Najbardziej to mnie zakoczy³o zakoñczenie. Nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy. Ale by³o to pozytywne zaskoczenie bo takie zakoñczenie przypad³o mi do gustu. Fajnie by³o zobaczyæ, ¿e i króla oszustów jakim by³ Roy mo¿na tak nabraæ jak zrobi³a to grana przez Pryankê Simmi przy pomocy znajomych i wynajêtych aktorów.
Podobala mi siê scena wesela oraz scena przed weselem kiedy Roy oprowadzal Simmi po domu niby jego znajomych a jak sie okaza³o mia³ to byæ dom jego i Simmi.
Podczasa filmu tylko nieodparcie nasuwa³o mi siê na my¶l polskie powiedzenie - nios³ wilk razy kilka ponie¶li i wilka Zwlaszcza podczas sceny gdy Roy dowiedzia³ siê ¿e jest ¶miertelnie chory i poszed³ do Simmi jej o tym powiedzieæ a ona munie uwierzy³a (wtedy jeszcze nie wiedzialam ze ona i tak wie o wszystkim bo to ona zorganizowa³a ca³a intrygê).
Ostatnio edytowany przez milkaja1 (2007-10-15 20:44:42)
Musie podoba³y te teksty z Szarukiem albo z Devdasem. np [...]ma³¿eñstwo zasypia w jednym ³ó¿ku ale ¿ona ¶ni o Szaruku[...]
Hindustani
Devi napisał:
Musie podoba³y te teksty z Szarukiem albo z Devdasem. np [...]ma³¿eñstwo zasypia w jednym ³ó¿ku ale ¿ona ¶ni o Szaruku[...]
No Devi rzeczywi¶cie a ja jako¶ tak zapomnialam o tym cytacie. Fajnie, ¿e go przypomniala¶
Niezly ten tekst jest
milkaja1 napisał:
Devi napisał:
No Devi rzeczywi¶cie a ja jako¶ tak zapomnialam o tym cytacie. Fajnie, ¿e go przypomniala¶
Niezly ten tekst jest
OJ te teksty by³y ¶wietne O tej chorobie, to najpierw by³o mi go szkoda, a pó¼niej siê okaza³o takie zaskoczenie
Gość
Duzo by³o fajnych momentów ;D takich do ¶miechu Rozmowy o gwiazdach bolly, sceny z lekarzem i jego przeslaniach, scena z winda i probe kradzie¿y Roya z pocz±tku filmu Kiedy Roy stoi w deszczu mówi±c o ¶mierci i kiedy Priyanka pó¼niej rzuca mu sie w ramiona + scena na balkonie.
Kradzie¿ w stylu na bankiera z pier¶cionkiem za 7500 tez by³o ¶mieszne. Cala koñcówka filmu by³a wspania³a, nie ¿eby by³o jak KHNH czy inne superfilmy ale bardzo mile sie to ogl±da³o, nie by³o momentów jakiego¶ zastoju by sie nudziæ ;D
Nabijacz
Devi napisał:
Mi tez one mnie powali³y ...
podoba³ mi siê moment w którym Abhi i Ritesh Deshmukh stali na jakim¶ balkonie, a Ritesh Deshmukh zacz±³ gadaæ o Devdasie
To by³o mega wklejenie
ogólnie du¿o ich by³o, ale ten mi zapad³ w pamiêci
O! albo jak Ci podstawieni ludzie zaczêli siê pytaæ czy gra tam Szaru
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Hm.. mnie siê podoba³ fakt zwi±zany z tym, ¿e bluffmastera wykiwa³ wiêkszy bluffmaster Czyli w sumie jego ukochana, bo to ona chyba postanowi³a daæ mu t± nauczkê
1. scena w klubie na Boro Boro
2. zakoñczenie !!! ¶wietna sprawa naprawdê by³am zaskoczona ^^
Wkrêca siê
mnie najbardziej rozbawi³a scena z samej koñcówki ze scenarzyst± siedz±cym na dachu: "nie zejdê, nie mam ubezpieczenia".
suuuper film!
Wkrêca siê
Najlepsza scena - zdecydowanie zakoñczenie filmu!
Totalny szok i u¶miech na twarzy. Scena wyj±tkowa. Kompletnie siê nie spodziewa³am, a tu zaskoczenie. Oznacza to, ¿e nawet najwiêkszego oszusta mo¿na wykiwaæ i w jaki piêkny sposób
Druga scena - to moment, w którym Roy sprowadza Simmi do domu "znajomych".
I trzecia - scena w klubie.
Bollyamator
A mnie podoba³y siê nastêpuj±ce sceny:
1. Zarêczyny. Na dodatek piosenka Aneeli w tle
2. Zakoñczenie! Jak zwykle pop³aka³am siê na filmie i ju¿ nie mia³am nadzieji na lepszy koniec, a tu taj zaskoczenie. Spad³ z dacu, nic mu siê nie sta³o.. a Ci ludzie okazali siê aktorami, a sam Dittu re¿yserem.. no no ;D
3. Te¿ ¶mieszna scena - jak wykiwali doktorka tzn. wtedy jak my¶la³, ¿e zosta³ postrzelony a na koszuli mia³ keczup xD
4. I te teksty o Shahrukhu.. "Odchodzê od zmys³ów a ten zgrywa Shahrukha..." w windzie. ;D
Zakrêcony
Bardzo fajna scena, gdy Roy zabra³ Sim do nowego mieszkania, postawi³ j± przed lustrem, przedstaw ja i siebie jako znajomych o których jej opowiada³ i tam siê jej o¶wiadczy³. Scena podczas bójki z zmumifikowanym doktorem oraz zakoñczenie bardzo zaskakuj±ce .
Zaczyna siê rozkrêcaæ
najbardziej podoba³a mi siê akcja ze znalezionym telefonem na pocz±tku filmu.. od tego momentu ju¿ wiedzia³am, ¿e to bêdzie co¶ ekstra
no i teksty o Sharukhu super
Ostatnio edytowany przez bollykate (2009-09-24 17:29:59)
Ahi spada z dach i my¶li, ¿e jego ¿ycie ju¿ skoñczone, a tu nagle wielka poducha powietrza... Jak to siê sta³o?! Sir, my tu nagrywamy film
Strony: 1