Strony: 1
Wątek Zamknięty
Nabijacz
Te dwa filmy maja być w dalszym ciągu serii filmów w NAJ.
Edycja:
28.04 K3G
05.05 Bluffmaster
12.05 Albela
Zakręcony
kurcze jak spojrzalam na filmwebie to raczej to nie a dobre filmy... te co teraz byly w naj to konkretne... znane i lubiane ale te hmm nie wiem czy kupie
jakktos to ogladal to niech napsze czy warto je miec...
prosze
Wkręca się
Ja napewno kupie nie słuszałam o tych filmach ale zaryzykuje Wiekszość filmów mam z neta a takie na płytce zawsze się przydadzą.
Nabijacz
ja też kupię, choć nic o nich nie wiem i ich nie widziałam, ale chce miec wszystkie filmy, a tu taka okazja!
ja też nic o nich nie słyszałam . najpierw zobacze jak sie prezentują, a potem dopiero zatsanowie się czy kupić
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Bywalec
Tez nigdy nie slyszalem o tych filmach. Mam nadzieje, ze sa warte obejrzenia.
Zakręcony
hmm no ja wlasnie czytalam znie a najciekasz... a ydawac 12 zł zeby miecpoprosu wiecej filmow to bez sensu ... i nigdy do tego flmu ni wroce ...
Bollymaniak
Ja też w sumie nie wiem....
Ahista Ahista to film z Sohą Ali Khan, siostrą Saifa ale słyszałam że nudny. Chociaż ja postaram się kupić
A o drugim nie słyszałam
Dobry dyskutant
W końcu coś nowego będzie I nareszcie mam co kupić <reszte tych wcześniej org w Polsce już mam.... >
jak będe przy kasie to raczej kupie, no chyba że musiałabym gdzieś usłyszeć jakieś bardzo odstraszające opinie.
Chociaż wychodze z założenia, że to co dla jednych może być beznadziejne innym może sie bardzo podobać.
W każdym razie mam nadzieje że jednak będzie warto
Bollymaniak
Więcej o tych filmach:
Ahista Ahista
Albela
Bollyamator
Mam nadzieje ze te filmy są warte obejrzenia
Nabijacz
przypominam, że Ahista Ahista już jutro
ja z pewnością kupię
Wkręca się
To już ten dzień z samego rana lece do kiosku po gazetkę
Gość
21.04 Ahista Ahista - moge kupic, mam zostawione, ale nie znam filmu o boje sie ze nudny. Warto kupic?? Czekam do 20.
Nabijacz
ja też, obejrzałam w poniedziałek pierwsze 30 minut, i nie było za bardzo ciekawie,. ale akcja pewnie sie potem rozwinie
co do filmu hmm nie był zły w sumie ok, ale też nic specjalnego.
za to bardzo mi sie zakończenie nie podobało, tak w ogóle się dziwnie akcja tego filmu potoczyła...
Bollymaniak
Teraz 28.04 nie będzie Albela tylko K3G. informacje w pierwszym poście są źle podane.
28.04 K3G
05.05 Bluffmaster
12.05 Albela
Dobry dyskutant
Szczerze mówiąc nie bardzo miałam czas jeszcze pooglądać film "Ahista Ahista", ale po ogólnym spojrzeniu na film poprzez obejrzenie kilku scen jakoś tak nie jestem zachwycona, ale myślę, że to się zmieni
Nabijacz
Now łasnie ostatnio wplazłam na forum i pamietałam, że miałam coś zmienić ale nie pamietałam co, no nareszcie mi sie przypomniało dzięki, zaraz zmieniam
EDIT. no chyba juz edycja została zrobiona przez moderatorów.
Ostatnio edytowany przez Shahrukhomaniaczka (2008-04-24 16:43:57)
Wkręca się
boże, za dużo tego na raz! przegapiłam chyba z połowe super tytułów, a z mojego potrfela to chyba już tylko mola można wyciągnąć
i super, że tyle filmów i tragicznie! o dolo ciężka! ;-)
Ahista Ahista dosćx nudny jak na filmy bolly..
szczerze mówiąc troche nie przemyślany do końca jakby.,
Wątek Zamknięty
Strony: 1