Strony: 1
Wątek Zamknięty
Nabijacz
Te dwa filmy maja byæ w dalszym ci±gu serii filmów w NAJ.
Edycja:
28.04 K3G
05.05 Bluffmaster
12.05 Albela
Zakrêcony
kurcze jak spojrzalam na filmwebie to raczej to nie a dobre filmy... te co teraz byly w naj to konkretne... znane i lubiane ale te hmm nie wiem czy kupie
jakktos to ogladal to niech napsze czy warto je miec...
prosze
Wkrêca siê
Ja napewno kupie nie s³usza³am o tych filmach ale zaryzykuje Wiekszo¶æ filmów mam z neta a takie na p³ytce zawsze siê przydadz±.
Nabijacz
ja te¿ kupiê, choæ nic o nich nie wiem i ich nie widzia³am, ale chce miec wszystkie filmy, a tu taka okazja!
ja te¿ nic o nich nie s³ysza³am . najpierw zobacze jak sie prezentuj±, a potem dopiero zatsanowie siê czy kupiæ
Bo KRÓL jest tylko jeden! <3
Bywalec
Tez nigdy nie slyszalem o tych filmach. Mam nadzieje, ze sa warte obejrzenia.
Zakrêcony
hmm no ja wlasnie czytalam znie a najciekasz... a ydawac 12 z³ zeby miecpoprosu wiecej filmow to bez sensu ... i nigdy do tego flmu ni wroce ...
Bollymaniak
Ja te¿ w sumie nie wiem....
Ahista Ahista to film z Soh± Ali Khan, siostr± Saifa ale s³ysza³am ¿e nudny. Chocia¿ ja postaram siê kupiæ
A o drugim nie s³ysza³am
Dobry dyskutant
W koñcu co¶ nowego bêdzie I nareszcie mam co kupiæ <reszte tych wcze¶niej org w Polsce ju¿ mam.... >
jak bêde przy kasie to raczej kupie, no chyba ¿e musia³abym gdzie¶ us³yszeæ jakie¶ bardzo odstraszaj±ce opinie.
Chocia¿ wychodze z za³o¿enia, ¿e to co dla jednych mo¿e byæ beznadziejne innym mo¿e sie bardzo podobaæ.
W ka¿dym razie mam nadzieje ¿e jednak bêdzie warto
Bollymaniak
Wiêcej o tych filmach:
Ahista Ahista
Albela
Bollyamator
Mam nadzieje ze te filmy s± warte obejrzenia
Nabijacz
przypominam, ¿e Ahista Ahista ju¿ jutro
ja z pewno¶ci± kupiê
Wkrêca siê
To ju¿ ten dzieñ z samego rana lece do kiosku po gazetkê
Gość
21.04 Ahista Ahista - moge kupic, mam zostawione, ale nie znam filmu o boje sie ze nudny. Warto kupic?? Czekam do 20.
Nabijacz
ja te¿, obejrza³am w poniedzia³ek pierwsze 30 minut, i nie by³o za bardzo ciekawie,. ale akcja pewnie sie potem rozwinie
co do filmu hmm nie by³ z³y w sumie ok, ale te¿ nic specjalnego.
za to bardzo mi sie zakoñczenie nie podoba³o, tak w ogóle siê dziwnie akcja tego filmu potoczy³a...
Bollymaniak
Teraz 28.04 nie bêdzie Albela tylko K3G. informacje w pierwszym po¶cie s± ¼le podane.
28.04 K3G
05.05 Bluffmaster
12.05 Albela
Dobry dyskutant
Szczerze mówi±c nie bardzo mia³am czas jeszcze poogl±daæ film "Ahista Ahista", ale po ogólnym spojrzeniu na film poprzez obejrzenie kilku scen jako¶ tak nie jestem zachwycona, ale my¶lê, ¿e to siê zmieni
Nabijacz
Now ³asnie ostatnio wplaz³am na forum i pamieta³am, ¿e mia³am co¶ zmieniæ ale nie pamieta³am co, no nareszcie mi sie przypomnia³o dziêki, zaraz zmieniam
EDIT. no chyba juz edycja zosta³a zrobiona przez moderatorów.
Ostatnio edytowany przez Shahrukhomaniaczka (2008-04-24 16:43:57)
Wkrêca siê
bo¿e, za du¿o tego na raz! przegapi³am chyba z po³owe super tytu³ów, a z mojego potrfela to chyba ju¿ tylko mola mo¿na wyci±gn±æ
i super, ¿e tyle filmów i tragicznie! o dolo ciê¿ka! ;-)
Ahista Ahista dosæx nudny jak na filmy bolly..
szczerze mówi±c troche nie przemy¶lany do koñca jakby.,
Wątek Zamknięty
Strony: 1