Okaza³o siê, ¿e pan (który w cale nie jest tak nie mi³y jak siê wydawa³o przez telefon) ca³y czas my¶la³, ¿e ma byæ to "zorganizowany bankiet", ale je¶li to tylko "lajtowe" spotkanie, to nie trzeba siê z tym zamówieniem fatygowaæ
£a³, TV nas bêdzie podgl±daæ, no to ³adnie
Hehe no nastêpnym razem to mo¿emy zrobiæ bankiet, czemu nie
Jasne, ¿e zrobimy Ciekawa jestem tylko, co rozlejê w kinie tym razem?
Pawe³, Justyna kaza³a mi przekazaæ, ¿eby¶ wzi±³ ³y¿eczki i talerzyki Nie wiem czemu ale nie wtr±cam siê
Bywalec
W³a¶nie dojecha³em do domu. jestem pierwszy tu wogóle nie chce mi siê spaæ. tak siê odgra¿a³em z tymi zdjêciami, a nie zrobi³em ¿adnego Rimo, jeszcze raz bardzo dziêkujê za salwar by³o super, najbardziej podoba³ mi siê film "Dostana" i na ten czeka³em najbardziej Muszê powiedzieæ, ¿e Ganesh du¿o bardziej mi siê podoba ni¿ A Dong, ale tu te¿ jest przyjemnie Tylko ta muzyka
06:08:29!!
Ja siê o tej porze chyba rozpakowywa³am, potem posz³am spaæ. I nie usnê³am w autobusie ;P
Mo¿e to i lepiej, ¿e nie by³o zdjêæ ;]
Co do filmów - BAH ca³kiem ca³kiem, tylko trochê pierwsza czê¶æ przyd³uga,druga trochê absurdalna. Ugly aur Pagli nie bardzo mi siê podoba³o, ale za to Dostana by³a ¶wietna.
Je¶li chodzi o A.Donga - restauracja wygl±da przepiêknie, ale tak strasznie.. powa¿nie... Jako¶ nie czu³am siê swobodnie przez taki "majestatyczny" wystrój. Nie mniej jednak jedzenie dobre i ku mej rado¶ci (i zdziwieniu) ceny nie du¿e.
Bywalec
Kurczak s³odko-kwa¶ny by³ pycha, no i porcja spora. Cenami te¿ by³em mi³o zaskoczony - my¶la³em, ¿e bêdzie dro¿ej. by³o fajnie, tylko muzyka mi totalnie nie pasowa³a, jak chyba wszystkim Dziêkujê wszystkim za super zabawê Nastêpnym razem trzeba zamówiæ w ganeshu rezerwacjê tydzieñ wcze¶niej rzeczywi¶cie A Dong wygl±da powa¿nie i majestatycznie i przez to te¿ siê dziwnie czu³em jak ty, Justyno Popro¶my w Ganeshu, by siê dla nas rozbudowali My¶lê, ¿e by siê im op³aci³o jak sa tak popularni, wiêc napiszmy pismo i zbierzmy pod nim podpisy Jak najwiêcej
Nabijacz
Ja dojecha³±m do domu o 6.30 dopiero. Tramwaj nie chcia³ mi w ogole przyjechac !
Maraton by³ ¶wietny , tylko na Ugly aur Pagli troche przysypia³am .
Dostana by³a ¶wietna ! :d . Chyba naj¶mieszniejszy film bolly jaki widzialam
Dlaczego ja tam nie widzialam telewizji ?! Po co ja to sari zak³ada³am ?
Robi postp
Wczoraj by³o super, oczywi¶cie najbardziej podoba³a mi siê "Dostana".
Naprawdê warto by³o przyj¶æ i czekam na kolejne pokazy filmów
Hindustani
Czyli jak rozumiem wszyscy dobrze siê bawili My¶la³am o was, ze wy tam sobie imprezujecie a mnie nie ma No trudno
A co do zdjêæ to powiem tyle - Tylko mnie zabrak³o i lipa... ja na pewno bym co¶ nacyka³a A tak mia³am nadziejê, ze choæ jakie¶ fotki poogl±dam a wy co? zero
pozdrawiam
Hindustani
To uratowa³ was Rimo i doda³ fotki Super, chocia¿ na niego mo¿na by³o liczyæ Tylko sam innym cyka³, tudzie¿ kto inny ale na fotkach go nie ma
Oj Pawe³ zawiod³e¶
Jak dobrze wasze buziunie sobie poogl±daæ Ach có¿ za stroje cudne, chociaz mogê sobie poogl±daæ na Galerii. Wszyscy wygl±dali¶cie super bez wyj±tku Tak na pami±tkê wstawiê tutaj linka do galerii, i w wolnej chwili jeszcze sobie popodziwiam ponownie
Indyjska Noc Filmowa - 21 luty 2009
Bywalec
¯yjemy, ¿yjemy Mnie nawet bardziej pasuje, ¿e ten wieczór bêdzie na pocz±tku kwietnia (zaraz mnie zbijecie za to, ale taka jest prawda ). Ju¿ nie mogê siê doczekaæ Ma kto¶ informacje, czy BollywoodExpress jest otwarty? Mo¿e siê wybiorê jak bêdê mieæ czas. Ostatnio wogóle nie piszê tu postów, bo wogóle nie mia³em czasu przez sesjê. Teraz jak jest po, mam chwilowo odrobinkê luzu nareszcie i nawet mogê zacz±æ czytaæ któr±¶ z kilkudziesiêciu ksi±¿ek, które mam w planie przeczytaæ, a wiecznie nie mam czasu by siê za nie zabraæ tak mi siê zbiera³y i zbiera³y... Ja ju¿ chcê kolejny maraton
Bywalec
Niestety, jutro o 13 przyje¿d¿a ciocia z Warszawy, z któr± d³ugo siê nie widzia³em, wiêc g³upio by by³o tak wyj¶æ, chyba ¿e pó¼nym popo³udniem dopiero - bêdzie u mnie pewnie do jakiej¶ 17 ale to wieczór prawie a by³bym bardzo chêtny na takie spotkanie
Hindustani
Tylko, ¿e mi to najczê¶ciej rzadko pasuje a teraz akurat bêdê sobie sama w domku po po³udniu siedzieæ, wiec chcia³am gdzie¶ siê ruszyæ z domu, no ale trudno. Có¿ poradziæ, takie ¿ycie pewnie spêdzê czas na forum i ogl±daj±c filmy
Hindustani
Ale za to dosz³o do mojego spotkania z Suhani
Na szczê¶cie uda³o siê nam umówiæ. W Ganeshy najpierw nie by³o miejsca, wiêc wesz³y¶my do Presto, ale po jakiej¶ godzince wygoni³ nas stamt±d dym papierosowy i tym razem kolejne podej¶cie do Ganesha nam siê uda³o. Miejsca akurat siê zwolni³y
Objad³y¶my siê straszliwie i troszkê sobie porozmawia³y¶my . Szybko zlecia³o i ju¿ jestem z powrotem w domku
Bollyamator
Uwaga nastêpny film...
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1270
Hindustani
A no cisza przed kolejnymi umówieniami siê na spotkania A kto siê w ogóle wybiera do Silvera z Was?
Ju¿ macie jakie¶ plany?
Ja przypuszczam, ¿e chyba siê wybiorê dopiero na Wieczór Indyjski, chocia¿ mo¿e uda³oby mi siê jednak i w Silverze na jakim¶ seansie pojawiæ. Tylko tak siê zastanawiam jak to jest z t± rezerwacj± biletów. Jak wcze¶niej nie zamówiê to szans na bilet nie ma przed seansem? Kto¶ co¶ na ten temat wie?
Osobi¶cie denerwuje mnie rezerwacja biletów z wiêkszym wyprzedzeniem, na dzieñ czy dwa to jeszcze ale tak to ja nigdy nie wiem, czy uda mi siê wyrwaæ do kina
Ja bêdê we wtorek, byæ mo¿e te¿ w niedzielê. Ale ogólnie - nie radzê i¶æ we wtorek, bo siê przestraszycie
A w niedzielê bêd± dziewczyny z Salome tañczy³y Des Rangila (w niektóre inne dni te¿, ale w niedzielê jest najsilniejsza ekipa )
Hindustani
Supriya napisał:
Ja bêdê we wtorek, byæ mo¿e te¿ w niedzielê. Ale ogólnie - nie radzê i¶æ we wtorek, bo siê przestraszycie
Co masz na my¶li Dorotka? czego albo kogo mamy siê przestraszyæ?
Pawe³ nie przejmuj siê, szybko zleci a ja pewnie te¿ tak jak ty wcze¶niej siê nie wybiorê
Mam ju¿ karnet na ca³y maraton. Mi³y sposób spêdzenia zaleg³ego urlopu.
Ju¿ t³umaczê o czym mówi³a Dorota. Otó¿ Dorotka i Asia zatañcz± dla nas jeden uk³ad przed filmem. Konkretnie You are my soniya z K3g.
Podziwiam za odwagê A tañcz± piêknie...
Hindustani
Ale masz dobrze Beatko Zazdroszczê! I o której s± w koñcu te seanse wiadomo ju¿?
O no proszê czyli wystêp na ¿ywo, fajnie. szkoda, ¿e nie zobaczê No w³a¶nie mo¿e ma kto¶ mo¿liwo¶æ nagrania tego chocia¿ aparatem? Wtedy mogliby¶my zobaczyæ
hm.. mia³am i¶æ na Hello , Tashan, Outsourced i RNBDJ. Ale pi±tek mi nie pasuje, wiêc Outsourced odpada, natomiast Tashan mi odradzono, wiêc zostaje tylko Hello i RNBDJ
Do zobaczenia ;D
Moja mama oczywi¶cie tak¿e bêdzie krêci³a film, jak j± znam, to bêdzie pe³nometra¿owy i wysokobud¿etowy xD
Je¶li zatañczymy ³adnie, to wrzucê na JuTjuba, co mi tam xD
Seanse s± o 18.30 codziennie
Hindustani
Tak ju¿ widzia³am godzinê wy¶wietlania, mo¿e bym siê jako¶ wyrwa³a w pi±tek, ale ciekawe czy bym mog³a kupiæ bilet przed seansem? Zreszt± nie wiem czy na bank siê wyrwê ale chcia³abym.
A na youtube wrzuæ, zawsze chyba mo¿na zaznaczyæ ¿e dla przyjació³ czy jako¶ inaczej, ¿eby nie ka¿dy ogl±da³.
Hindustani
Postaram siê choæ w pi±tek, ale Beatko by³y jakie¶ wolne miejsca? Sk³adaj relacjê codziennie bo nie wiem czy mnie na salê wpuszcz± w pi±tek jak siê znienacka pojawiê
Tak Water ³adny film, tylko rzeczywi¶cie troszkê przygnêbiaj±cy. Ostatnio mam do takich szczê¶cie, tzn. ostatnio ogl±dam takie raczej ze smutnymi zakoñczeniami, choæ naprawdê ¶wietne filmy i stwierdzi³am, ¿e muszê koniecznie co¶ odstresuj±cego obejrzeæ na poprawê humoru, bo co za du¿o smutku to niezdrowo. Ale filmy rzeczywi¶cie rewelacyjne ogl±da³am, trzy tamilskie - tak mnie jako¶ nasz³o
Na pewno bêdê miejsca. Dzisiaj sala by³a zape³niona w 1/4 mniej wiêcej.
Mam nadziejê, ¿e jedynym powodem jest fakt, ¿e du¿o chêtnych akurat nie ma jak wyrwaæ siê z pracy.
A dzisiaj, czyli we wtorek, by³o chyba jeszcze mniej osób ni¿ wczoraj.
Dorotka i Asia-zatañczy³y¶cie przepiêknie Kto nie widzia³ niech ¿a³uje
Ostatnio edytowany przez suhani (2009-03-24 22:50:26)
Eh, ja tylko na niedzielê siê zapisujê, za to nie mogê siê doczekaæ
Beatko, nagrywa³a¶ film? Jak masz, to mi wy¶lij, mo¿e masz lepszy ni¿ moja mama Niestety sta³a trochê za daleko i nie wszystko widaæ
Bywalec
Ja jestem w z³ym nastroju, bo ten maraton w silver screenie jest pierwsz± imprez± bolly, któr± muszê ca³kowicie opu¶ciæ Za to czekam na 4 kwietnia i maraton w maju co do d¼wiêku - to siê nazywa z³o¶liwo¶æ rzeczy martwych. mia³em dzi¶ na uczelni konferencjê i te¿ ci±gle co¶ z komputerem siê dzia³o
Oj Rimo-na maraton to obowi±zkowo siê wybieramy. Nie ma innej opcji
W £odzi kolory szwankuj± od ¶rody. Mamy wszystkie odcienie ró¿u i zieleni.
I wczorajsza kopia Dostany by³a kiepska. Nie dosyæ ,¿e k³opoty z kolorami to jeszcze druga czê¶æ siê zacina³a.
Ja tak¿e bêdê, my¶lê, ¿e na Justynê te¿ mo¿na liczyæ
Na szczê¶cie akurat dostanê kieszonkowe, inaczej by³oby krucho...
Hindustani
Si³± Meli nie zaci±gniemy niestety Jak sama nie wie, ¿e na NTRa wrêcz nale¿y i¶æ, zw³aszcza w wydaniu misiowym to ja ju¿ nie wiem czym mogê ja przekonaæ. No chyba tylko okazj± spotkania z nami No Mela z nami siê nie chcesz zobaczyæ bo ci siê nie chce? Wstyd
Mam nadziejê, ¿e si³a perswazji t³umu z³amie jej postanowienie
Ok, odliczamy:
1. milkaja
2. suhani
3. pawo
4. supriya
5. lotri
6....
godzina - 16.30
Jutro zadzwoniê.
edit: ju¿ zarezerwowane
Ostatnio edytowany przez Lotri (2009-04-01 17:31:11)
S³uchajcie, dzisiaj id±c sobie Piotrkowsk± spojrza³am mimochodem w bok i zobaczy³am wielkie plakaty w oknach budynku pod numerem 55 czy 57 "Nowy du¿y Ganesh otwarcie 4 kwietnia" "najlepsi kucharze z Indii" "czynny 7-22" i takie tam... Mam nadziejê, ¿e to nie by³ ¿art na prima aprilis, bo naprawdê siê napali³am, pisa³am do Justyny ale chyba mi nie uwierzy³a I czekam teraz na jakie¶ wie¶ci od niej, bo widzê, ¿e miejsca s± zarezerwowane
Tylko ciekawa jestem, czy to naprawdê by³o, z tymi przenosinami, chocia¿ to by³by g³upi ¿art
Hindustani
Dorotka najwy¿ej w sobotê staniemy przed wej¶ciem do starego Ganesha - bêdzie zamkniête, zrobimy w ty³ zwrot i pod nowy numer
Nie wiem czy ty sobie ¿artujesz czy nie, ale skoro Justyna zarezerwowa³a to gdzie¶ chyba w koñcu wyl±dujemy
Ale taki nowy i wiêkszy Ganesh by siê przyda³
Ja nie ¿artujê i mam nadziejê ¿e Ganesh te¿ nie ¿artuje A jak zobaczy³am to 4 KWIETNIA to wpad³am w euforiê w nadziei, ¿e mo¿e od razu zobaczymy jak bêdzie ten nowy Ganesh wygl±da³
I ci±gle mam tê nadziejê, dzwoniê do Justyny
Hindustani
O to jednak rzeczywi¶cie nowy lokal Oj ciekawie, tylko muszê nie zapomnieæ o aparacie, w koñcu taka okazja
Numer 55 czyli po tej samej stronie. Ale to bêdzie od Zielonej w prawo jeszcze, w stronê starego Ganesha, prawda? Ja zawsze wysiadam sobie z 16 przy Zielonej i dalej piechotk±.
Ju¿ siê nie mogê doczekaæ na zjedzenie czego¶ indyjskiego
A jutro mam imprze z pracy tak¿e weekend imprezowy mi siê szykuje
Bollyamator
WA¯NA INFORMACJA!
Jutrzejszy (04.04.2009) seans SAMBY zosta³ przesuniêty przez kino z godziny 18:30 na 19:45. Tak± informacjê Rimo otrzyma³ dzi¶ telefonicznie.
Dla wszystkich, którzy nie bêd± mogli byæ w kinie w sobotê, informacja, ¿e SAMBA bêdzie równie¿ wy¶wietlana w £DKu w ¶rodê (08.04.2009) o godzinie 16:00.
Mo¿e nam siê uda wpa¶æ na pogaduchy do Ganesha, ale nie obiecujemy na 100%.
Pozdrawiam
Cathie
Bywalec
S³uchajcie, to co robimy? Przek³adamy Ganesha na pó¼niejsz± godzinê, czy nic siê nie zmienia??? Mo¿emy posiedzieæ d³u¿ej w Ganeshu i delektowaæ siê swoim towarzystwem i wygl±dem nowej restauracji
Ostatnio edytowany przez pawo12 (2009-04-03 16:32:25)
Nie no, umawiamy siê pó¼niej Ja chcê odpocz±æ po zajêciach, jak mam okazjê
Proponujê umówiæ siê o 17.30, czyli godzinê pó¼niej - film jest te¿ ok. godzinê pó¼niej, to bêdzie akurat
Bywalec
Ja te¿ tak proponujê, bo jadê od rana na dzieñ kultury japoñskiej, który koñczy siê o 16. w pó³ godziny bym nie zd±¿y³ dotrzeæ z stamt±d do ganesha. tak wiêc 17:00 lub 17:30 by³aby dla mnie idealn± godzin±. b³agam, niech kto¶ zadecyduje dzisiaj, bo wybywam z domu przed 8 rano i potem ju¿ nie zajrzê na forum - nie mam mo¿liwo¶ci. b³agam, niech kto¶ napisze do mnie na pw lub na forum jeszcze dzi¶. k³adê siê spaæ po pó³nocy.
Albo jutro niech kto¶ mi wy¶le sms. mój numer:
508 24 77 59
nie wiem, która z was go mia³a, wiêc p-odajê tu, a pó¼niej go usunê. proszê, zadzwoñcie, bym wiedzia³, o której mam wyj¶æ z dnia japoñskiego. czy mogê siedzieæ do koñca, czy wyj¶æ wcze¶niej. z góry dziêkujê. jejku ca³y dzieñ poza domem - od 7:30 rano do po 23 ale mam jutro dzieñ i to japoñsko-indyjski
Ostatnio edytowany przez pawo12 (2009-04-03 21:15:26)
Hindustani
To w koñcu o której siê spotykamy o 17.30? A zd±¿ymy przed seansem siê wyrobiæ z jedzeniem? Hmmm ja bym siê nad t± 17.00 zastanawia³a. Jak kto¶ jeszcze zajrzy to niech da znaæ a jak nie to najwy¿ej tez bêdê na 17.30.
Hindustani
E tak teraz czytam i skoro seans tak pó¼no to jednak 17.30 jest jak najbardziej. Tak wiêc zostawiamy 17.30. Ale strasznie pó¼no ten film, muszê zerkn±æ o której siê koñczy bo skoro tak to nie wiem czy pójdê tez do kina. Zale¿y.
Hindustani
No dobrze to ja postaram siê byæ na 17.00, ale do kina nie idê. Seans pewnie skoñczy siê dopiero oko³o 22.25 bo film trwa jakie¶ 2,5 godziny (no 2godz. 35 minut tak dok³adniej) wiec to zdecydowanie za pó¼no. Nie bêdê ryzykowaæ i wracaæ ostatnim tramwajem. Szkoda ¿e siê choæ o 19.00 nie zaczyna, ale 19.45 to na tak d³ugi film niestety za pó¼no - oczywi¶cie dla mnie Wyj±tkowo pechowo
W³a¶nie wyczyta³am na bollywood.pl info od Aishy, ¿e dzisiaj ten nowy Ganesh ma byæ zamkniêty dla ogó³u.
Mo¿e robi± tylko uroczyste otwarcie. Ale w takiej sytuacji kobitka powinna by³a powiedzieæ o tym Lotri prawda?
Hindustani
To ja sobie obejrza³am tak w przelocie ten nowy Ganesh, o¶wietlenie by³o dobre i có¿...To zupe³nie ina bajka jak nasz stary dobry Ganesh. Jakie¶ kule w stylu disco (muszê przyznaæ, ze niez³y bajer, ale có¿ wola³abym jednak inny styl ), dziwnie, ¿e tak te okna od razu na Pietryne Ogó³em ciekawy wystrój ale jednak chyba wolê styl starego Ganesha. Tak przytulniej siê wydaje a tu jednak jak na mój gust za bardzo nowocze¶nie. No ale warto i¶æ i siê przekonaæ jaka obs³uga i kuchnia. Mo¿e jednak mi siê spodoba Zdjêcia wstawiê jutro. Co prawda du¿o ich nie by³o, ale dzi¶ mi siê ju¿ nie chce. Mam nadziejê, ze film wam siê spodoba. Lotri ja proszê recenzje na bloga a potem wstawisz na forum. Tylko proszê bez wykrêtów Ja jednak dzi¶ nie w³±czam, nie mam nastroju jako¶. Ale duchem jestem z Wami
Pozdrawiam was wszystkich, fajnie ze siê spotkali¶my. I do nastêpnego.
Supriya ja siê zaraz zakrêcê z tym zaproszeniem dla Ciebie na forum o którym rozmawia³y¶my i zobaczê te¿ te napisy do Kaadhal i ci wy¶lê.
Bywalec
Ju¿ przyjecha³em do domu Co do filmu - spodziewa³em siê czego¶ innego. Ten film wprost ocieka³ krwi±, a ja chcia³em obejrzeæ co¶ ³agodniejszego... Co do nowego Ganesha - wolê starego, je¿eli chodzi o wygl±d, no i rzeczywi¶cie nie podoba mi siê, ¿e okna wychodz± tak na Pietrynê i ¿e ca³e wnêtrze widaæ dok³adnie z zewn±trz. Stary jest przytulniejszy i ma fajniejszy nastrój Za to nie mogê doczekaæ siê, kiedy bêd± mieli dania indochiñskie
A ja chcê siê wreszcie porz±dnie przyjrzeæ nowemu Ganeshowi i nawet dyskotekowe kule mnie nie odstrasz±
Film by³ ¶redni, wola³am ju¿ Ashoka...
Mi³o by³o siê z wami spotkaæ, dawno siê nie widzieli¶my, szczególnie z Kamil± No i mi³o, ¿e Beata zg³osi³a siê na trzeci± do sizzlera ¦ni³ mi siê po nocach ten sizzler, chocia¿ nastêpnym razem biorê chicken korma, bo by³o wyj±tkowo zachêcaj±ce
Ja ju¿ mam ich trochê dosyæ, w ogóle zaczynam odnosiæ wra¿enie, ¿e Jacek i jego kole¿anki wspó³autorki maj± jakie¶ kompleksy na tym punkcie... Wola³abym czasem naprawdê wiedzieæ, o co chodzi w piosence, bo akurat piosenki z po³udniowców s± na tyle g³upie, ¿e bez kreatywnego t³umaczenia mo¿na siê nie¼le u¶miaæ...
Bollyamator
Znów siê czepiacie piosenek a one naprawdê s± frywolne i tyle. Nie da siê wszystkiego dos³ownie przet³umaczyæ... Nie jeste¶my hindusami i musi nas ¶mieszyæ co innego. To tak samo jak t³umaczenia w Shreku, musz± siê odnosiæ do naszej kultury i naszej tradycji bo inaczej tego nie zrozumiemy lub nas to nie bêdzie ¶mieszyæ. Na tym koniec:)
A teraz z innej beczki:
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1327
Tym razem zapraszamy na pokaz filmów:
Krishna - the Power of Indrakeeladri
Marudhamalai
Kantri
Chêtnych zapraszamy na godzinê 21.00, koñczymy przed 6 rano dnia nastêpnego.
Du¿e Kino, £ódzkiego Domu Kultury (I piêtro, 250 miejsc) ul. Traugutta 18
Cena biletu na pojedynczy film 10 z³
Cena karnetu na wszystkie filmy 25 z³
Kontakt
O¦RODEK FILMOWY £DK
kina@ldk.lodz.pl
Kierownik: Jacek Krajewski
Zastêpca kierownika: El¿bieta Rybak
Wspó³praca: Ewa Bobiñska, Marta R±kowska
tel. (0-42) 633-70-13, (0-42) 633-90-00 w. 214
Pytania i dyskusje:
http://bollywood.pl/temat.php?id=5599&str=2#61
Bollyamator
Ludzie... Czy przez £ód¼ jaki¶ huragan przeszed³?
Cisza wszêdzie a¿ g³ucho.
Mo¿e to was o¿ywi:)
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1355
A... Przed Maratonem, czyli tydzieñ pó¼niej odbêdzie siê jeszcze jeden seans. Pytanie czy to ma byæ powtórka Munna Bhai MBBS, czy co innego:)
Je¶li co¶ innego to co... Czekam na propozycje.
Bywalec
¯yjemy, ¿yjemy ja to jestem ostatnio tak zajêty, ¿e prawie wogóle nie zagl±dam na fora, to znaczy zerkam, ale wogóle postów nie piszê Super, ¿e co¶ jest jeszcze przed maratonem tak siê w³a¶nie zastanawia³em, kiedy jaka¶ projekcja w £DK nawet trzy bilety mam przygotowane
Bardzo fajnie, ¿e bêdzie MunnaBhai kocham ten film a mo¿e przed maratonem "druga czê¶æ" tego czyli Lage Raho MunnaBhai?
Bywalec
Cze¶æ wam ju¿ za tydzieñ seans w £DK Kto siê wybiera? Ten tydzieñ szybko zleci Czy s± osoby maj±ce zamiar zahaczyæ za tydzieñ o Ganesha przed seansem? Ja bêdê na 1000% Jestem wymêczony ostatnio i muszê siê zrelaksowaæ, bo inaczej umrê
Bywalec
Ja proponujê jednak starego Ganesha, bo menu jest identyczne, tylko ¿e wszystko jest dro¿sze i p³aci siê chyba za ³adny wystrój. By³em nie dawno i siê zawiod³em na nich Tak wiêc ja jestem za starym jednak. Nie mogê siê ju¿ doczekaæ na tê sobotê, ale jeszcze bardziej na maraton
Do nowego to mo¿emy sobie pój¶æ na masala chai i drobn± przek±skê (bo nie odpuszczê tego nowego Ganesha, choæby dla wystroju!), a na obiady jednak zostaje stary
Có¿, te¿ mi szkoda, ¿e nie pójdê, ale nadrobiê nastêpnym razem
Bollyamator
Halo, halo
Ma³a zmiana... Zamiast "Marudhumalay" wy¶wietlimy "Villu" z Vijay'em
http://www.youtube.com/watch?v=1TtyPVROGJM
http://en.wikipedia.org/wiki/Villu
Reszta bez zmian:)
Hindustani
Co¶ licho w³a¶nie z tymi deklaracjami A jak siê w ogóle umawiamy to na któr±? I w koñcu w starym Ganeshu?
Ja niestety na maraton siê nie wybiorê bo wyje¿d¿am i mnie akurat nie bêdzie. Dlatego choæ teraz chcia³abym siê spotkaæ i odpocz±æ od mojej roboty bo mi siê ostatnio nie¼le w ko¶æ da³a.
Bywalec
Aaa! Nie bêdzie ciê na maratonie! Straszne! Ja jestem, jak mówi³em, za starym ganeshem. Co do godziny - film startuje 18:30, wiêc chyba bêdzie dobrze, jak umówimy siê na 16:00 lub 16:30, chocia¿ raczej na 16:30. Ja pewnie jak zwykle bêdê wcze¶niej
pawo, chyba mnie nie do koñca zrozumia³e¶ - pisz±c "do maratonu" mia³am na my¶li, ¿e i mnie w sobotê nie bêdzie...
Sorry, ¿e tak d³ugo siê nie odzywa³am ale zakrêcona jestem bardziej ni¿ zwykle.
Idê do kina i Ganesha. Tym razem Ania idzie z nami.
To jak nas tak ma³o bêdzie to chyba zamówimy jak dotrzemy na miejsce prawda?
Hindustani
Ja tam ¿yje, ale jako¶ tak nie mia³am dzi¶ zbytnio ochoty przesiadywaæ na forum Inaczej czas spêdza³am
Wczoraj mi³o spêdzi³am czas. Film by³ nawet fajny i by³o zabawnie.
Tylko szkoda, ¿e oczywi¶cie z tramwajem musia³am mieæ problem, no ale jako¶ na szczê¶cie dotar³am do domu
Bollyamator
My z chêci± by¶my siê spotkali ale "Munna Bhai MBBS" te¿ chcemy obejrzeæ Dobrze ¿e siê spotkamy na Maratonie. A co do soboty...
Ponoæ pani± operatorkê zadziwili¶cie... Takiej dobrze bawi±cej siê publiczno¶ci jeszcze nie widzia³a Tzn s³ysza³a
Bywalec
rimo7 napisał:
Ponoæ pani± operatorkê zadziwili¶cie... Takiej dobrze bawi±cej siê publiczno¶ci jeszcze nie widzia³a Tzn s³ysza³a
To to jest nic, w porównaniu z tym jak siê zachowywali¶my na "Dostanie" na maratonie gdyby to zobaczy³a, a raczej us³ysza³a, wpad³aby w totalny szok
Hindustani
A ja my¶la³am, ze my to raczej spokojni byli¶my No fakt trochê siê rozbawili¶my, no ale niekiedy by³o naprawdê ciekawie A Pani Operatorka niech lepiej ¿a³ujê, ¿e nie by³a na maratonach bo np. widok klaty Prabhasa wzbudza³ z tego co sobie przypominam nader znaczne emocje
Szkoda, ¿e mnie bêdzie z wami, ale ¿yczê Wam udanej zabawy i liczê na sprawozdanie.
Cieszê siê natomiast na seanse wakacyjne w £DKu, bo Ci co nie byli ostatnio nie s³yszeli zapewne, ¿e s± planowane pi±tkowe projekcie filmów dotychczas wy¶wietlanych. Seans po 6,00z³ wiêc mo¿na sobie zrobiæ powtórkê ulubionych filmów b±d¼ i¶æ na taki, który siê przegapi³o. ¦wietny pomys³ Zaciekawi³y mnie te¿ te seanse turystyczne, z chêci± bym siê na co¶ wybra³a.
Bywalec
Ja niestety na seansach wakacyjnych nie za bardzo bêdê siê móg³ pojawiæ. Gdyby filmy zaczyna³y siê o 19 to tak. No ale mo¿e uda mi siê przyj¶æ chocia¿ ze dwa razy.
EDIT
No i na maraton oczywi¶cie przynoszê cztery termosy z masala tea i radzê wam wypiæ ca³o¶æ, bo zosta³y mi ca³e dwa termosy i musia³em d¼wigaæ spowrotem do domu. A tak z ciekawo¶ci, wy te¿ co¶ przygotowujecie? Pamiêtam, jak siê przejad³em na ostatnim maratonie - samosy, gulab jamun, s³ynne i niezrównane ciasto, herbata moja, herbata maratonowa, kawa i inne Czu³em siê jak balon Ja nie mam talentu do ciast, ale kupujê przepyszne pierniki w tej cukierni na Pomorskiej - lepszych nie znajdziecie w ca³ej £odzi - pycha, zobaczycie
Ostatnio edytowany przez pawo12 (2009-05-19 17:36:17)
pawo
suhani
Kaveri
Ja
podejrzewam, ¿e Dorota te¿, tylko siê jej nie chce pisaæ
Co do przygotowywania - nie chce mi siê robiæ s³odyczy szczerze mówi±c ladoo mi nie wychodzi, poza tym - bêdzie ciasto Samosy - zobaczê czy bêdê mieæ czas. Mogê zrobiæ placki (ha ju¿ ostatnio siê nie kruszy³y i by³y w miarê okr±g³e. Na dodatek robi³am je ko³o 22.00-23.00 ;D ), ale nie wiem, czy ryzykowaæ z sosem. Znów za du¿o cebuli wrzucê i co bêdzie?
hm.. jako¶ jutro chyba zadzwoniê do Ganesha
Bywalec
Justyno, ja kocham cebulê . Ostatnio te¿ co¶ robi³em i wrzuci³em jej du¿o i wysz³o smaczne, chocia by³o a¿ s³odkie od nadmiaru cebuli No i gratulujê ci, ¿e placki ci wychodz± Ja nauczy³em siê robiæ kurczaka w sosie pomidorowym z ksi±¿ki o kuchni pend¿abskiej, ale na maraton nie zrobiê - mo¿e na nastêpny. Nie mam wogóle pojemników, aby to by³o ciep³e. Ry¿ mo¿na by by³o przynie¶æ w zwyk³ych plastikowych, ale samego kurczaka w sosie ju¿ nie. Zimny jest niedobry. Zobaczymy nastêpnym razem Co do miejsc w ganeshu - trzeba by³o zamówiæ tydzieñ temu z wiadomego powodu No ale zawsze jest du¿y nowy ganesh w ostateczno¶ci Ja ju¿ nie mogê siê doczekaæ
E D I T
Zapomnia³bym. przyniosê talerzyki, kubki i ³y¿eczki ze sob±. Zosta³y mi jeszcze z poprzedniego maratonu, bo u mnie siê wogóle jako¶ nie u¿ywa. Mam tego sporo, wiêc nie przyniosê wszystkiego. Mam z 10 du¿ych styropianowych talerzyków, ze 30 ³y¿eczek, 30-40 kubków. Talerzyki wezmê wszystkie, a kubków wystarczy chyba z 10-15?
Ostatnio edytowany przez pawo12 (2009-05-22 13:05:37)
no to ja tak jeszcze oficjalnie dopiszê, chocia¿ pewnie wszyscy ju¿ wiedz±, ¿e na 19.00 Piotrkowska 69
oj, ja przespa³am rano trochê wiêcej ni¿ dwie godziny, ale teraz mnie zmog³o i mia³am drug± ratê odsypiania.
Filmy by³y fajne, aczkolwiek
1. We wszystkich trzech filmach g³ówne bohaterki pojawia³y siê mokre
2. W 1 i 2 by³ motyw studni i zakopywania
3. Pierwszy i trzeci by³y oparte na tym samym pomy¶le
Nie mniej jednak podoba³y mi siê wszystkie. Poskraca³abym je mo¿e nieco, ale chyba takie wra¿enie tylko przez zmêczenie. Jak dojdê do siebie zupe³nie, to co¶ na blogu konkretniejszego nabazgram.
Nabijacz
Powiem tak , cie¿ko by³o na tym maratonie Mo¿e to te¿ dlatego, ¿e ¼le siê czu³am , ale te filmy jakos mnie nie uwiod³y. Oprócz Villu , który by³ ¶mieszny i aktor tez by³ super A w dwóch pozosta³ych to jedyne co z nich zapamiêta³am to sceny walki
Ciasto by³oo pyszne xp
Bollyamator
Mieli¶cie piêkne stroje. I placki z sosem by³y pyszne. Dziêki, Lotri.
W wakacje co drugi pi±tek bêd± powtórki filmów. Podobno o 18. A w soboty (tylko jeszcze nie wiadomo czy raz w miesi±cu czy dwa) bêdzie podwójny seans nowo¶ci. Jak ju¿ bêdzie wszystko ustalone, to Rimo napisze, co i jak.
A na razie mo¿na siê wybraæ do kina na Brick Lane. Grany jest w Charlim.
29.05.09 (pi±tek) 16:15
30.05.09 (sobota) 13:30
31.05.09 (niedziela) 16:15
01.06.09 (poniedzia³ek) 14:15
02.06.09 (wtorek) 13:15
03.06.09 (¶roda) 13:50
04.06.09 (czwartek) 14:10
Hindustani
Tak o powtórkach s³yszeli¶my i nawet chyba ju¿ wspominali¶my tutaj, ¿e cena jednego seansu bêdzie okazyjna bo po 6,00z³ tak¿e warto siê bêdzie wybraæ. Oczywi¶cie bêdziemy czekaæ na dok³adniejsze informacje.
Dziêki za info o Brick Lane, choæ nie wiem czy siê wybiorê, ale warto tak na wszelki wypadek wiedzieæ
Czy ja dobrze widzia³am, w czerwcu bêdzie Aksar?... Beata, Justyna, co o tym my¶licie?... Znowu ta piosenka "ek bar adzia adzia adzia" Posz³abym, ale a¿ tak mnie ten film nie powali³
Hihihi moja kole¿anka siê dzisiaj zachwyca³a twoim plakatem (wisi u nas w szkole) i pyta³a, w czym robi³a¶
Och, czujê siê dumna
hej, zapiszcie siê i przyjd¼cie, bo jak nie bêdzie tych 70 osób do konkursu to lipa...
e, nie pierwsza i nie ostatnia taka impreza
Bollyamator
Hej:)
http://bollywood.pl/temat.php?id=5853&str=1#34
A wiec tak:
W pi±tki powtarzane bêd± nastêpuj±ce filmy:
> 10 VII - Aata;
> 24 VII - Anniyan;
> 7 VIII - Chandramukhi;
> 21 VIII - Kismat Konnection;
> 4 IX - Nuvvostanante Nenoddantana
> 18 IX - A.M.A.V.
Seanse o godz.18.00. Cena za seans - 6 z³.
Proponujê zorganizowaæ dubeltowe sobotnie pokazy i 22 sierpnia
A w sobotê 18 lipca o 15.00, popo³udnie z Shahrukh Khanem:
Phir Bhi Dil Hai Hindustani i One 2 Ka 4, w tej w³a¶nie kolejno¶ci.
Za¶ w sobotê 22 sierpnia, popo³udnie z Aamir Khanem:
Dil Chahta Hai i Lagaan.
Wkrótce oficjalne zapowiedzi.
Ostatnio edytowany przez rimo7 (2009-06-21 20:19:51)
Hindustani
O to fajnie Mam nadziejê, ¿e dam radê na co¶ przybyæ. Z chêci± bym sobie raz jeszcze Anniyana na du¿ym ekranie zobaczy³a bo na maratonie to ja ju¿ wtedy s³abo kontaktowa³am No i AMAV te¿ by by³o fajnie zobaczyæ w kinie, bo nie by³am jak by³ wy¶wietlany.
A te popo³udnia to mniej wiêcej w jakich godzinach by by³y? Ja wola³abym wcze¶niej ¿eby po wieczorach pó¼nych nie trzeba by³o wracaæ do domu.
Oooo super ja na Anniyana muszê i¶æ! Kannum Kannum Nokia to mój ulubiony hit!
Nad AMAV pomy¶lê, za to na pewno chcia³abym pój¶æ na które¶ z popo³udni, problem polega tylko na tym, ¿e z ka¿dej pary filmów po jednym ju¿ widzia³am Ale chyba wygra SRK, bo Lagaan jest za trudny dla mnie, by obejrzeæ go drugi raz Chyba ¿e mo¿na bêdzie wej¶æ tylko na jeden film, to chêtnie
Hindustani
A ja bym wola³a na Aamira pój¶æ Aamir to Aamir - wole go zamiast SRK A Laagan jeszcze w koñcu nie ogl±da³am wiec tym chêtniej bym siê wybra³a. Ale zobaczê jeszcze. A na Anniyana jak tylko mi ni nie wypadnie to pewnie pójdê te¿
Bollyamator
A ja bym posz³a na wszystko.
Na pewno bêdê na "Anniyanie".
Ostatnio edytowany przez aranjani (2009-07-06 17:56:29)
Bollyamator
Hejka:) wszystko jasne...
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1475
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1476
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1477
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1478
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1480
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1481
Khmm...
Zapomnia³em podaæ godziny seansów... T± magiczn± liczb± jest... jest liczba 18. Czyli ka¿dy seans rozpoczyna siê o 18.00
Je¶li mo¿na, to prosi³bym Moderatorów o poprawienie zapowiedzi...
Nastêpne "niusy..."
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1482
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1483
Hmm...
Mam pytanie... czy kto¶ chcia³by jeszcze has³o do zdjêæ? Bo ja dopiero teraz privy z tej strony odczyta³em...
Bardzo przepraszam...
Bywalec
Moja dusza i serce siê raduj± na tyle wydarzeñ Z seansów powtórkowych bêdê tylko na Aata, bo pracujê i nie ma mo¿liwo¶ci bym poszed³ na inne a chcia³bym na Anniyana i Chandramukhi Za to na spotkaniu shahrukhowym i aamirowym bêdê na 100% Ju¿ siê nie mogê naprawdê doczekaæ
Fanów Indyjskich samochodów zapraszam do supermarketu E.Leclerc przy ul Inflanckiej 45 gdzie na pasa¿u mo¿na podziwiaæ TATA Indica. Nie wiem do kiedy bêdzie tam sta³. W ka¿dym razie zosta³ wystawiony przez dealera "Pokorski" (£ód¼, Maratoñska 94) Oficjalna strona to www.tata.pokorski.com.pl
Ostatnio edytowany przez Lotri (2009-07-03 16:05:33)
Bollyamator
No dobra. To kiedy spotykamy siê w "Ganeshu"?
Bywalec
Ja mam zamiar i¶æ na Aata, Anniyana i Chandramukhi, a;e ganesh u mnie w tygodniu odpada pracujê do 17 w pi±tki, wiêc zd±¿ê akurat d kina. Jakby pokazy by³y w soboty, poszed³bym z wami chêtnie do ganesha. Szkoda, ¿e s± akurat w pi±tki No ale mo¿e chcocia¿ zobaczymy siê w te pokazy gdzie bêd± po 2 filmy. Szkoda, ¿e te powtórki nie s± w soboty
Jak ju¿ z Mel± rozmawia³am, wydaje mi siê, ¿e Ganesh najlepiej by urz±dziæ przed Anniyanem bo chyba sporo osób siê na to wybiera (ja ) Jak widzê to i mo¿e Kamila bêdzie wiêc.... kto jest za?
Hindustani
A oto co dzi¶ znalaz³am:
Szykuje siê kolejna Bollywoodzka impreza w £odzi od 15 sierpnia do 19 wrze¶nia tak jak i w zesz³ym roku w pasa¿u Shillera bêdzie mo¿na zobaczyæ Bollywoodzkie produkcje i nie tylko Wiêcej tutaj >
Lato w £odzi w rytmach Bollywood
hm.. zgubi³am ostatnio Infosysow± parasolkê to mo¿e uda mi siê znów wygraæ
szkoda tylko, ¿e tak ma³o szczegó³ów.
Hindustani
A jutro w koñcu kto¶ idzie na spotkanie z SRK'iem ? Ja zapomnia³am ¿e jutro mam imieniny, wiec jutrzejszy dzieñ to raczej u mnie odpada. Pewnie nie dam rady siê wyrwaæ
Za to ca³y czas jestem nastawiona na pój¶cie na Anniyana, choæ ja oczywi¶cie dobijê dopiero po pracy, o 16.00 koñczê i bêdê jak uda mi siê dojechaæ ze Zgierza.
Bywalec
Ja czy pójdê jutro na spotkanie z SRK bêdê wiedzia³ dopiero jutro w po³udnie - czyli na ostatni± chwilê. Mam nadziejê, ¿e bêdê ale to nie ode mnie zale¿y, a tak chcê i¶æ... Na Anniyanie jestem obowi±zkowo i w ganeshu przed Anniyanem te¿. Specjalnie urywam siê z pracy dwie godziny wcze¶niej tego dnia i juz doczekaæ siê nie mogê Jak los mi bêdzie jutro sprzyja³, bêdê jutro w £DK. Na Aata by³o super jako¶ bardziej sie prze¿ywa³o ni¿ na maratonie, pewnie dlatego, ¿e wtedy by³ jako ostatni i by³o siê zmêczonym mocno. To drugie ogl±danie dostarczy³o mi duzo wiêcej emocji
Ja na pewno idê jutro, bo nie bêdzie mnie na popo³udniu z Aamirem ;( Akurat tego dnia rano jadê w góry.
No i nie przegapiê Anniyana, a jakby kto¶ chcia³ i¶æ na Nuvvostanante Nenoddantana to piszcie koniecznie, bo ja wczoraj po prostu zakocha³am siê w tym filmie i chcê i¶æ, ¿eby z³apaæ ten sam feeling co wczoraj i poszaleæ, a sama szaleæ przecie¿ nie bêdê
FeElInG?? :za³amka:
Ja bêdê jutro na One 2 Ka 4, bo od tego te¿ mo¿na z³apaæ fEeLiNg. Jeszcze nie wiem czy idê na PBDHH, jako¶ nie zale¿y mi, ale je¶li Supryia mnie namówi, to pójdê.
Na NVNU nie idê, film fajny, ale gdy mam ko³o 100 innych w kolejce, to nie chce mi siê trzeci raz tego samego ogl±daæ ;]
Oooooo narzekasz. Przecie¿ Sid jest taki s£iTa¦nY ^^ Nie chcesz zobaczyæ mojego feelingu po³udniowego?
Raczej ciê chyba nie namówiê, bo mówi±c szczerze, ogl±dam teraz 1,5 filmu dziennie i nie wytrzymam jeszcze do tego powtórki z SRK
Bollyamator
Tak, bo seansy bêd± w kameralnym.
No to mo¿emy spróbowaæ w nowym
Jak ju¿ Pawe³ napisa³, godzina 16.00
czyli id±...
1.aranjani
2.suhani
3.Kaveri
4.milkaja
5.Supriya
6.ja
7.pawo12
Kto¶ jeszcze? ;]
Ostatnio edytowany przez Lotri (2009-07-23 12:23:00)
Tike, w nowym Ganeshu zarezerwowane dla siedmiu niepal±cych osób.
Bywalec
Ludzie z £odzi!!! ¯yjecie??? Kto idzie na Chandramukhi w pi±tek??? Ja idê na 100% Jakby¶cie planowali spotkanie w Ganeshu (chocia¿ nie wiem, bo byli¶my ostatnio) to ja bêdê na 100% te¿ To bêdzie mój ostatni seans powtórkowy. Bêdê te¿ na Aamirze Odezwijcie siê
Ja ju¿ do koñca wakacji w kinie siê nie pojawiê, bo niestety w dzieñ popo³udnia z Aamirem wyje¿d¿am
Ale bêdê na pewno na seansach Bollywood pod go³ym niebem, musimy z Lotri zgarn±æ parasolki
A w³a¶nie, jest ju¿ program. Bêdzie du¿o atrakcji, tañce, jedzenie, makija¿ i oczywi¶cie konkursy z nagrodami (parasolki!), jak chcecie to sobie poczytajcie tutaj:
http://www.infosysbollylodz.pl/program.html
A ja napiszê tylko o filmach:
15 sierpnia 20:30 Naprzód Indie (Chak De! India)
22 sierpnia 20:30 Bóg ³±czy w pary (Rab Ne Bana Di Jodi)
29 sierpnia 20:30 Ty i ja (Hum Tum)
5 wrze¶nia 20:30 Unicestwienie (Fanaa)
12 wrze¶nia 20:30 Dostana (Przyja¼ñ)
19 wrze¶nia 20:30 Slumdog. Milioner z ulicy
Nie wiem jak wy, ale ja pójdê chyba na wszystkie poza Rab Ne..., o ile na Hum Tum uda mi siê dojechaæ
Ostatnio edytowany przez Supriya (2009-08-05 13:39:14)
Nabijacz
Oja nawet nie wiedzia³am , ¿e bedzie cos takiego. Tezbym posz³a na Hum Tum , ale akurat tego dnia wracam z wyjazdu i nie wiem jak to bedzie
Supriya idziesz na Dostane? ^^ na naszego Bobbiego
I tak ju¿ chyba widzia³a¶ te filmy, najwy¿ej wpadniesz chocia¿na te wcze¶niejsze pokazy, bo wszystkie dodatkowe wydarzenia s± o 18 (Nie wiem, co oni bêd± robiæ przez 2 godziny )
o jaaa! Ale fajny repertuar! O ile bêdê mog³a, stawiê siê na wszystkich I chcia³abym byæ tam od 18, przynajmniej za pierwszym razem, jak przez te 2 i pó³ godziny bêdzie fajnie, to nastêpnym razem tez na 18
"Degustacja specja³ów kuchni hinduskiej przygotowana przez restauracjê Smaki Indii" czy kto¶ wie, gdzie ta restauracja jest? ;]
W Pabianicach.
No na otwarcie idziemy oczywi¶cie. Szkoda mi, ¿e nie bêdê 22, maj± byæ tañce, no Ale pó¼niej we wrze¶niu sobie obejrzê
Robi postp
No w³a¶nie, w t± sobotê jest ¿are³ko z Ganesha
Ja pójdê, od pogody zale¿y tylko w co siê ubiorê - planowa³am co¶ indyjskiego, ale jak bêdzie mokro i zimno (no to to na pewno), to pozostanê przy bluzce a la Indie
Za tydzieñ mnie nie bêdzie, bo muszê piaæ we Wroc³awiu z chórem, który zawsze ma wystêp wtedy, kiedy ja chcê gdzie¶ i¶æ (czas chyba z nim skoñczyæ ).
Hindustani
W³a¶ciwie to sobie przemy¶lê, mo¿e siê pojawiê jednak, ale pewna nie jestem no i nie wiem czy zostanê na filmie, no przynajmniej nie na ca³ym.
Miejmy nadziejê, ze pogoda w miarê dopisze.
edycja
To kto zamierza siê pojawiæ dzi¶ na pewno, bo ja ustawiczne my¶lê czy mi siê op³aca przyje¿d¿aæ
Bywalec
Ja i moja przyjaciólka chyba przjdziemy ostatnim razem nie mia³ nas kto zawiesci:D
Hindustani
O to szkoda, ¿e siê wcze¶niej nie zmówili¶my, ale mo¿e bêdzie kiedy indziej okazja
No ja ju¿ od jakiego¶ czasu jestem w domu, bo niestety nie mog³am zostaæ na Dostanie Za to za³apa³am siê na wszelkie degustacje i kuchni indyjskiej, i tureckiej
Fajnie by³o siê z Wami zobaczyæ i do zobaczenia mam nadziejê nied³ugo w Ganeshu Tutaj u¶miech w kierunku Dorotki Ona dobrze wie o co chodzi
Pozdrowionka!
Hihihi najpierw u¶miechnijmy siê do pana Jacka, ¿eby do koñca pa¼dziernika znale¼æ okazjê, bo wyj¶cie do Ganesha bez filmu to nie to samo
No i proponujê tego nowego Ganesha, jak ju¿ mamy fundusze! Zaszalejmy
Bollyamator
Hej:) W wrze¶niu jest przecie¿ jeszcze powtórka AMAV na której siê chyba spotkamy:) A w pa¼dzierniku... no 10 w sobotê to wielka data...
A dla was na os³odê NOC 17 pa¼dziernika i 24 - seans jeszcze nie wiemy czego (bo mamy g³owy zaprz±tniête czym¶ innym )
Haha no i prawid³owo
Na szczê¶cie wszystkie 3 weekendy w pa¼dzierniku mam wolne Pozostaje tylko dogadaæ siê co do terminu, moje zwyciêskie zaproszenie czeka
Bywalec
No fajnie by bylo tym razem musze powiedziec tate by mnie zawisu bo ja znowu nie by³am na Dostanie
Bywalec
Heh... Ja do konca tego miesiaca ie moge nigdzie wyjsc ale w pazdzierniku juz tak. Co do maratonu moge sie nie pojawic bo przenosze sie na studia zaoczne no i jak w weekend w ktorym bedzie maraton bede musial isc na zajecia to nie pojde niestety. nowy plan zajec bede mial niedlugo.
Hindustani
Tak dok³adnie maraton ma byæ niezwyk³y wiec warto siê wysiliæ i jednak przybyæ W ka¿dym razie ja postaram siê byæ, mam nadzieje, ¿e nic mi w tym nie przeszkodzi.
Pozdrawiam wszystkich! Do zobaczonka!
Bollyamator
Ogromne podziêkowania dla wszystkich za to, ¿e byli¶cie z nami w tak wa¿nej chwili.
Bez Was ten dzieñ nie mia³by takiego blasku i rado¶ci jak± mia³.
Dziêkujemy za cudowne ¿yczenia, piêkne prezenty i kwiaty.
Do zobaczenia w przysz³± sobotê.
Kasia i Jarek
Bollyamator
Tak oprócz 17...
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1675
Supriya masz oczywi¶cie wej¶cie dla Vipów czyli wej¶cie wolne z osob± towarzysz±c±
Bywalec
o napewno przyjde tym razem napewno przyjede poprosze rodziców
No có¿, co prawda pokazuje mi siê informacja, ¿e 'nie ma takiego wydarzenia', ale i tak domy¶lam siê o co chodzi
I strasznie siê cieszê, jejku, znów Abhishek na du¿ym ekranie <3
Hindustani
A wczoraj wy¶wietla³o siê info o tym wydarzeniu czyli dla tych, którzy nie widzieli, ma byæ Delhi-6, 24go listopada.
Czyli jak rozumiem po Bollywoodzkiej produkcji przyjdzie czas na co¶ z Po³udnia?
A kto siê w koñcu wybiera w sobotê?
Mamy zaplanowane 7 osób:
ja
Justyna
Asia
Beata
Kamila
Pawe³
Karolina
Wszyscy siê odliczaj±? Wychodzi nam po jakie¶ 20z³ na osobê w ramach zaproszenia
Hindustani
Kaveri napisał:
zabijcie mnie !
Ja nie dam rady i jestem za³amana z tego powodu
ps. Kto idzie na zajêcia pi±tkowe do salome ?
Szkoda, wielka szkoda No ale niestety czasem tak bywa.
Pawe³ to rozumiem, ¿e na maratonie bêdziesz w sobotê?
Ja siê wybieram, bo by³oby szkoda przegapiæ takie wydarzenie
To pytanie do wszystkich wybieraj±cych siê. O której umawiamy siê w Ganeshu?
Bywalec
Oczywi¶cie, ¿e bêdê Skoro maraton zaczyna siê o 21:00 to myslê, ¿e w ganeshu umówimy siê na 19:00 - dwie godziny przed, jak zawsze. Aha, w którym ganeshu siê umówimy? Ja proponujê starego Ju¿ siê nie mogê doczekaæ
Ostatnio edytowany przez pawo12 (2009-10-15 16:10:05)
Dobra, ja siê po¶rednio odezwa³am
A¶ka ja ciê zabijê nie ma sprawy!... Oj, ju¿ ty siê nie martw, ja jutro bêdê na zajêciach i powiem ci co o tym my¶lê
Co do Ganesha to 19 jest ok, mo¿e byæ stary, nawet lepiej - bo taniej Ja wiem, ¿e mo¿na dop³aciæ, raz ju¿ by³am na obiedzie sponsorowanym
Ja nie bêdê ciê biæ, ja ciê po prostu SPIORUNUJÊ WZROKIEM
Ja zamówiê miejsca ^^ Ju¿ to obwie¶ci³am Justynie
Tak, tak Doroto, gdyby wzrok móg³ wypalaæ dziurki Asia wygl±da³aby jak durszlak.
A dlaczego zabierasz mi przyjemno¶æ zadzwonienia do Ganesha? ;] No trudno, ciesz siê, ale nastêpnym razem... dzwoniê ja! xD
Bywalec
A ja chyba znó¬w nie jade
Hindustani
kajol i shahrukh khan nie przejmuj siê, mo¿e innym razem
A tak w ogóle ludziska to mi siê przypomnia³o, ¿e jutro 17 pa¼dziernik, czyli Diwali Mam nadziejê, ¿e bêd± wolne miejsca. Bo troszkê siê zmartwi³am.
Hihi stolik zamówiony do dawna, nie martwcie siê
A wiecie, ¿e poza zaproszeniem mamy jeszcze 10% zni¿ki z okazji Diwali? Zobaczy³am to dzisiaj na stronie, ¿e w³a¶nie jutro z okazji ¶wiêta jest promocja we wszystkich Ganeshach
No proszê, jak to nasza m³oda para wie, kiedy najlepiej zorganizowaæ wesele
kajol i shahrukh khan, postaraj siê chocia¿ wpa¶æ 24.10 na Delhi 6. Czekamy
Bywalec
Super by³o No i ja biedny pojecha³em na uczelniê po tym wszystkim. £acinê przespa³em ca³±, kulturê jêzyka polskiego przespa³em w po³owie i dopiero na gramatyce kontrastywnej siê trochê rozbudzi³em, na tyle by robiæ notatki A z ostatnich zajêæ ju¿ siê poprostu urwa³em i pojecha³em do domu, zjad³em obiad i spaæ
Bywalec
Supriya zobacze czy przyjade do kraju ale bede sie stara³a bo na premierze w Indiach tez nie by³am a pisa³o ze super film.
Bywalec
Ja moze
O, Claudia, bardzo fajnie Mo¿e do³±czysz do nas? Bo ja i Justyna oczywi¶cie siê pojawimy, mam nadziejê ¿e nie tylko my(Kaveri to do ciebie )
Zawsze mi³o jest poznaæ kogo¶ nowego
Jak nie jak tak
Spróbowa³abym nie byæ ^^
A ty by³a¶? Kurczê zaraz siê oka¿e ¿e ciê znam a nie kojarze po nicku
Ojeeeeejku i Riteish by³ nawet przez parê minut, w Mast Kalandar, no ma³o nie pad³am z wra¿enia
milkaja napisał:
Przy okazji, dziêki za wspania³a zabawê i za pyszne jedzenie Pozdrowienia dla ma³¿onka
Na Delhi-6 tez niestety nie dotrê Co za du¿o to niezdrowo, a w pi±tek wybieram siê do Teatru, wieki temu by³am ostatnio A w³a¶nie, by³ kto¶ z Was w Jaraczu na Du¿ej Scenie, bo niestety mam miejsce na balkonie ostatni rz±d i zastanawiam siê czy tam w ogóle to co¶ widaæ
O taaak, samosy by³y pychotka
Szkoda, ¿e ciê nie bêdzie. Ale Jaracz tez fajny Mój ukochany teatr Na balkonie jest ok, widaæ wszystko, a na co idziesz? Ja siedzia³am na balkonie na dwóch spektaklach, co prawda nie w ostatnim rzêdzie ale nie ma du¿ej ró¿nicy
Hindustani
No niestety nie pójdê bo jak siê ju¿ wybieram do teatru to niestety, a tak w³a¶ciwie to jeszcze mnie z lekka choroba roz³o¿y³a, przeziêbiona jestem. Mam tylko nadziejê, ze w pi±tek bêdzie ju¿ lepiej. A do Jaracza idê na Zakochan± Z³o¶nicê na podstawie Szekspira. Zawsze lubi³am t± sztukê, wiec skoro siostra mnie wyci±gnê³a to idziemy na to, bo zapowiada siê ciekawie z tego co czyta³am.
Pocieszy³a¶ mnie z tym balkonem, bo ja chyba nigdy na Du¿ej Scenie nie by³am, kiedy¶ to na Kameralnej je¶li dobrze pamiêtam
Bollyamator
Claudia2601 napisał:
Fakt niepodwa¿alny . ;p
A tak po za tym, to Ty Kasiu?
Oczywi¶cie, ¿e ja.
Milkaja napisał:
Mam nadziejê, ¿e siê przyda ten prezencik Przy okazji, dziêki za wspania³a zabawê i za pyszne jedzenie Pozdrowienia dla ma³¿onka
Na pewno siê przyda. Polecam siê na przysz³o¶æ. Pozdrowienia przeka¿ê, choæ Rimo pewnie sam tu zajrzy.
OOO!!! Szekspir i Poskromnienie z³o¶nicy - bardzo lubiê. Te¿ bym siê chêtnie wybra³a
Link do sobotnich zdjêæ:
http://picasaweb.google.pl/LiziKajko/Ro … irectlink#
Ostatnio edytowany przez Sonali (2009-10-20 17:41:06)
Wspania³e zdjêcia
I wielkie dziêki dla tych, którzy wybierali repertuar tylu przystojniaków na raz
Jakby kto¶ chcia³ wiedzieæ ja to ta w zielonej bluzie rz±d 3 a obok mnie Klaudia
http://picasaweb.google.pl/LiziKajko/Ro … 9277225586
Nabijacz
Supriya kochanie ty moje ty siê nie martw W sobote ide na 100 % , ale to jeszcze pogadamy w pi±tek.
Kolejne zakwasy ^^
milkaja widzia³am ten spektakl i bardzo mi siê podoba³ To raczej nowoczesne przedstawienie sztuki, ale Ireneusz Czop jest genialny, szczególnie z tekstami o Ksiê¿ycu, jak 'jedzie' ze swoj± z³o¶nica na motorze Ju¿ zapomnia³am jak to lecia³o, eh, a pamiêtam, ¿e przez jaki¶ miesi±c to prze¿ywa³y¶my w szkole
Kaveri ufff
A mnie nie ma na ¿adnych zdjêciu w ca³o¶ci, a takie ³adne sari mia³am, i obieca³am Qausain ju¿ z rok temu ¿e jej poka¿ê jakie¶ zdjêcia Muszê wreszcie sama siê zmobilizowaæ
Ostatnio edytowany przez Supriya (2009-10-20 18:20:45)
Bollyamator
Dziêkujê osobi¶cie za wszystkie naj...:
A teraz prywata...
Supriya je¶li siê wybierasz w sobotê do kina, to osobie która bêdzie kasowaæ bilety, przedstaw siê nickiem i powiedz ¿e jeste¶ t³umaczem tego filmu. Resztê biorê na siebie...
Ostatnio edytowany przez rimo7 (2009-10-22 21:25:54)
Oczywi¶cie ¿e siê wybieram Jak¿ebym mia³a przegapiæ taki film (chocia¿ trochê wstydu mo¿e byæ po seansie )
Z osob± towarzysz±ca mogê, tak?
milkaja napisał:
No to Devi ja ju¿ wiem, poznajê, Klaudiê sobie chyba przypominam, choæ nie jestem pewna czy bym pozna³a z twarzy, ale Ciebie na pewno
A no to mi mi³o i te¿ ju¿ wiem, która to Ty
A ja nadal nie wiem
Nie by³o was wczoraj, czy ja jednak zupe³nie ¶lepa jestem?...
Ostatnio edytowany przez Supriya (2009-10-25 19:14:09)
Tak by³am
z mam± przysz³am, jak zwykle zreszt±. O ile siê nie mylê to rz±d przed Wami
Ostatnio edytowany przez Devi (2009-10-27 16:48:36)
Hindustani
Mnie tez niestety nie, bo wracam w niedzielê od rodziców a na dodatek mój mê¿u¶ ma urodzinki 29go wiêc sami rozumiecie No niestety nie mogê, ale ¿yczê udanego wieczoru, film fajny to bêdzie dobra zabawa, szkoda ze nie dam rady siê pojawiæ.
Bollyamator
Jest Welcome To Sajjanpur
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1712
Bywalec
Hmmm... ale film jest o 17 przecie¿. Zawsze spotykamy siê 2 godziny przed filmem. Nie zd±¿ymy. Powinni¶my o 15.
UWAGA!!! Spotkanie w restauracji "Buddha" o godzinie 15:00 Lotri my¶la³a, ¿e seans jest o 18:00, a jest o 17:00 - przed chwil± sprawdza³em na stronie £DK tak wiêc spotykamy siê 2 godziny przed filmem - jak zawsze
Ostatnio edytowany przez pawo12 (2009-12-12 21:59:32)
Robi postp
Robi postp
Witam
Ciekawa jestem czy na luty jest przewidziana projekcja jakiego¶ filmu bollywood w ³dk'u???
Z góry dziêkujê za odp.
Bollyamator
moncia1993 napisał:
Witam
Ciekawa jestem czy na luty jest przewidziana projekcja jakiego¶ filmu bollywood w ³dk'u???
Z góry dziêkujê za odp.
Jest przewidziana. Ale na marzec. Pellaina Kothalo bêdzie 21.03.2010 r.
I jeszcze inne dobre wie¶ci.
Przegl±d Filmów rodem z Bollywood odbêdzie siê w dniach
23 - 28 marca 2010 r. w sieci kin Multikino i Silverscreen w 9 miastach Polski
Idea Festiwalu to coroczna impreza, której celem jest propagowanie filmów i kultury Indii w Polsce.
Od kilku lat obserwujmy sta³y wzrost zainteresowania kultur± Indii i filmami Bollywood. Wychodz±c naprzód rzeszy fanów Bollywood, Multikino wraz z dystrybutorem filmów Epelpol w 2008 roku zorganizowa³o pierwszy Festiwal Bollywood.pl. W 2009 ilo¶æ widzów przekroczy³a 20,000.
Podczas 3 edycji Festiwalu zaprezentowanych zostanie osiem najlepszych filmów, które w Indiach otrzyma³y ju¿ status „kultowych”, w tym na zakoñczenie Festiwalu planowana jest przedpremierowy pokaz filmu od dawna oczekiwanego przez fanów bollywood.
Poniedzia³ek / 18.30
NIEBO NA ZIEMI - VIDESH (HEAVEN ON EARTH)
Wtorek / 18.30
B£ÊKIT - BLUE
¦roda / 18.30
JANNAT: W POSZUKIWANIU RAJU
Czwartek / 18.30
RIKSZARZ - AMAL
Pi±tek / 18.30
ODNALEZIONY NARZECZONY - DULHA MIL GAYA
Sobota / 16.00 i 18.00
KRÓL Z PRZYPADKU - SING IS KINNG
HINDUSKI SMAK MI£O¦CI - TANDOORI LOVE
Niedziela / 18.00
Przedpremierowo pokaz filmu
NAZYWAM SIÊ KHAN - MY NAME IS KHAN
Lokalizacja: Festiwal Bollywoodfilms odbywaæ siê bêdzie w 9 miastach Polski:
Poznañ, Warszawa, Gdañsk, Gdynia, Kraków, Szczecin, Wroc³aw, £ód¼, Zabrze
Ceny biletów: 19 - 23 z³ [pojedynczy bilet] oraz 80 – 93 z³ [karnet]
Ilo¶æ seansów: pon – pt / 1 seans godz.18.30
sob / 2 seanse godz. 16.00 i 18.00
niedz / 1 przedpremierowy pokaz specjalny godz. 18.00
Atrakcje towarzysz±ce dla klientów:
Pokazy Indian Dance oraz podstawy jogi
Kuchnia indyjska
Wystawa bi¿uterii i strojów sari, malowanie henn±
Oferta biura podró¿y – cel: Indie
Ka¿dy z partnerów przygotuje konkursy, w których do wygrania bêd±
w/w nagrody.
Patroni imprezy (TBC): TVN Style, Onet.pl, Filmweb, Gazeta Wyborcza, Metro, Wprost, Radio Eska
http://bollywoodfilms.pl/events-show-304.html
Ostatnio edytowany przez Sonali (2010-02-23 18:36:01)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Waliæ maturê, co roku jest...
Videsh, Blue, Dulha Mil Gaya i na dodatek MY NAME IS KHAN! O BO¯E!!!
Bollyamator
Tutaj info o pokazie w £DKu:
http://bollywood.pl/wydarzenia.php?Id=1955
A tu poczytajcie jakie cuda bêd± w Krakowie:
http://www.bollywood.pun.pl/viewtopic.p … 54#p179654
My ju¿ kombinujemy, jakby siê tam wybraæ.
Pawo, jak by³o na Baazigarze?
Czemu nagle wszystko zaczyna siê dziaæ tu¿ przed moj± matur± i zanim jeszcze przeprowadzi³am siê do Krakowa?!
To nieuczciweeeee!
Ale gdyby by³o wiadomo, kiedy pojawi siê Amitji i kiedy bêdzie wy¶wietlany Paa, to chêtnie bym siê skusi³a na wypad do Krakowa ;> Pozosta³e filmy mnie nie krêc±...
Hindustani
Normalnie szoook, ale atrakcje w tym Krakowie siê szykuj±. Filmy super, ajæ boli i to bardzo ¿e siê nie wybiorê Amitabh w Krakowie! Bomba!!! Ja to bêdê szczê¶liwa jak dam radê siê w £odzi gdzie¶ pojawiæ, bo niestety u mnie siê jako¶ sytuacja pokomplikowa³a i jak na razie nie mam siê jak z domu ruszyæ Ale mam nadziejê, ze choæ niektórzy ziszcza swe marzenia. Sonali ¿yczê, ¿eby uda³o siê wam z Rimo wybraæ.
Bollyamator
My siê wybieramy, ale niestety do stolicy, bo bli¿ej.
Oj, dawno ¿e¶my siê widzieli... Dawno... Ale mo¿e na pokazie niedzielnym nadrobimy.
My do Krakowa mamy zamiar siê wybraæ, chocia¿ na weekend. Czekamy z niecierpliwo¶ci±, a¿ podadz± konkretne dni i godziny projekcji. Big B. pewnie siê pojawi przy okazji wy¶wietlania PAA. Oby to by³ weekend. To mo¿e nam siê uda autografy pozdobywaæ.
Robi postp
Mam pytanko czy jest planowany pokaz jakiego¶ filmu bollywood w £DK w nieodleg³ej przysz³o¶ci???
Bywalec
Jasne, ¿e przetrzymam Muszê Fakt, ¿e jak pójdê po maratonie prosto na uczelniê, to po³owy rzeczy z tej niedzieli nie bêdê pamiêta³, ale na szczê¶cie chocia¿ uda³o mi siê umówiæ, ¿e egzamin bêdê pisa³ wcze¶niej, bo jest w niedzielê, ale powiedzia³em babce prawdê, ¿e idê na ca³onocny maraton filmowy i bêdê nieprzytomny, i zgodzi³a siê bym zamiast w niedzielê pisa³ w pi±tek lub w sobotê
Bollyamator
Ju¿ oficjalnie:)
Indyjska Noc Filmowa spotkanie szóste - Wtaj Tolly, Kolly, Molly...
Vaaranam Aayiram (19.00 - 21.45)
http://bollywood.pl/film.php?Id=1400
Magadheera (22.00 - 00.40)
http://bollywood.pl/film.php?Id=1931
Chocolate (01.00 - 3.00)
http://bollywood.pl/film.php?Id=1254
Arundhati (03.15 - 05.45)
http://bollywood.pl/film.php?Id=1789
Zaczynamy w sobotê 19.06.2010 o godz. 19.00, a koñczymy w niedzielê ko³o szóstej nad ranem.
Oczywi¶cie adres od d³u¿szego czasu ten sam:
£ÓDZKI DOM KULTURY
90-113 £ód¼, ul. R. Traugutta 18
(vis a vis dworca - £ód¼ Fabryczna)
A teraz o cenach:
- karnety 32 z³ (wcze¶niejsza rezerwacja na adres kina@ldk.lodz.pl , proszê podaæ imiê i nazwisko) lub 36 z³ (przed imprez±).
- pojedynczy seans 10 z³
Miejsc 250 (Du¿e Kino) lub 70 (Kino Kameralne) w zale¿no¶ci od ilo¶ci chêtnych.
Kontakt:
- telefoniczny (0-42) 633-70-13
- elektroniczny to kina@ldk.lodz.pl
Jak zawsze kawa i herbata tradycyjnie zapewniona jak i dobra atmosfera:)
Hmmmm czyli znów szykuje siê... Ganesh ;D Justyna tradycyjnie podejmie siê trudu zarezerwowania wszystkiego co siê da wiêc
primo: 19.06.2010 godz 17.00 Ganesh. Jak znam ¿ycie i Was - Piotrkowska 69. Kto idzie? Mo¿e wreszcie kto¶ z poza sta³ego grona bywalców siê skusi?
secundo: jak ju¿ bêdê pisaæ do tego £DKu, to komu jeszcze bilety zarezerwowaæ. Jak na razie wiem o dwóch - dla Meli i dla mnie.
Kamila! Masz przyj¶æ, ju¿ prawie zapominamy jak wygl±dasz! Suhani, lepsze dwa filmy ni¿ nic.
A samosy to mo¿e jak mi siê bêdzie nudzi³o... Tylko muszê kupiæ co¶ ostrzejszego bo harissy ju¿ nie mam w domu ;D
Ostatnio edytowany przez Lotri (2010-05-22 22:56:31)
Ja do Ganesha chêtna jak zawsze. A Dorota idzie na ca³o¶æ? To podziwiam. Ja dam radê je¶li co¶ siê pozmienia godzinowo (w zesz³ym roku próba by³a od 9 o ile dobrze pamiêtam). Kamila wieki siê nie widzia³y¶my ale jeste¶ usprawiedliwiona.
A tak przy okazji-nie ma kto¶ krawcowej, która mi dopasuje spódnicê do tañca?
Ojej szkoda, ¿e 19 czerwca Bo chêtnie bym siê wybra³a, no ale nic mam nadzieje, ¿e jeszcze bêdzie okazja
Bollyamator
Ja te¿ chcê Raviego! Dubai Seenu! Dubai Seenu! Ale nie tym razem. Za to Chocolate mo¿e trochê Ci i wam to wynagrodzi...
http://www.youtube.com/watch?v=cPDmNWRU … re=related
Czyli...
rezerwowaæ bilety do kina dla aranjane, Claudia2601, pawo12, Kaveri, milkaja - wszyscy siê zgadzaj±?
A Ganesh - ta sama lista co do kina + suhani; Claudia2601, te¿ wpadniesz do Ganesha?
Hindustani
U mnie to nigdy nic nie wiadomo, tak wiec nie wiem jeszcze jak z t± rezerwacja biletów. Ja siê bardzo postaram byæ oczywi¶cie, ale jeszcze chwila zanim bêdê wiedzieæ na 100%. Justynko a kiedy bêdziesz zamawiaæ te bilety, czy te¿ ju¿ zamówi³a¶??
Jeszcze nie zamówi³am. Tak jako¶ pewnie za tydzieñ, ko³o 9-10 czerwca.
Jutro albo pojutrze dzwoniê wiêc ostateczna lista:
Ganesh - aranjane, pawo12, Kaveri, milkaja?, suhani, Supriya? i ja ;D i jeszcze Karolinê A. namawiam
Karnet - aranjane, pawo12, Kaveri, milkaja? , suhani, Supriya? znów Karolinê A. namawiam . No i jeszcze ja ;D
Claudia2601, szkoda, mo¿e na kolejnej albo na jakim¶ wieczorze, jeszcze bêd± okazje
pawo12, zadeklaruj mi siê czy mam rezerwowaæ Ci karnet czy sam kupujesz...
Ostatnio edytowany przez Lotri (2010-06-08 21:21:01)
Hindustani
Hejka wszystkim. Przed chwil± zarezerwowa³am meilowo bilet. Mam nadzieje, ¿e to dzia³a W ka¿dym razie przychodzê na szczê¶cie .
To kto w koñcu bêdzie na 100% ? O której bêdziecie ju¿ w Ganeshu?
Bollyamator
Dzia³a dzia³a ale pewno jutro ci dopiero potwierdz± Je¶li kto¶ rezerwuje miejsce w Ganeshu to proszê jeszcze 3. Dla Kasi , Natalii i dla mnie:)
Je¶li kto¶ nie czyta bollywood.pl to:
http://www.youtube.com/watch?v=gqJDttoLERY
Hindustani
Potwierdzenie przysz³o
A po maratonie prosto na wybory Bo jak potem bêdê odsypiaæ to nie wiem czy mi siê bêdzie chcia³o pó¼niej wychodziæ.
Dobrze, ¿e choæ Vaaranam Aayiram jeszcze nie widzia³am bo zawsze to mi³o jest choæ jedn± niespodziankê mieæ. A pozosta³e fajnie bêdzie zobaczyæ na du¿ym ekranie, bo ka¿dy z nich nadaje siê na takie wspólne ogl±danie.
Dobrze, ze w koñcu siê z wami spotkam, bo naprawdê dawno siê nie widzieli¶my
Hindustani
Hejka wszystkim maratoñczykom
Ja tam spa³am z przerwami jakie¶ 5 godz., teraz dobudzam siê kaw± ale najwa¿niejsze to mi³e towarzystwo wszystkich i mo¿liwo¶æ spotkania. I oczywi¶cie po³udniowe filmy. Szkoda, ze nie wszyscy mogli siê pojawiæ, albo byli krócej ale i tak zabawa by³a ¶wietna.
Dziewczyny powodzenia dzisiaj na wystêpie. Po³amcie nogi czy jak to siê tam mówi. Pozdrawiam i czekam na relacjê.
Nie wszyscy pewnie s³yszeli, ale nastêpna projekcja to Gandhi 15 sierpnia, a ja dopiero w domu sobie uzmys³owi³am ze wtedy mój urlop rozpoczynam i wyje¿d¿am tak wiêc raczej na pewno mnie niestety nie bêdzie Mo¿e kolejny termin bêdzie mi lepiej pasowa³.
Bollyamator
Magadheera w £odzi:
wrzesieñ 3 pi±tek - 19.00 Godz
wrzesieñ 4 Sabota - 19.00 Godz
wrzesieñ 5 niedziela - 19.00 Godz
Kino CHARLIE
ul. Piotrkowska 203/205
90-451 £ód¼
e-mail: charlie@kinosfera.pl
Kontakt i rezerwacja biletów:
tel. (0-42) 636-00-92
fax. (0-42) 636-03-14
http://www.charlie.pl/
Gość
Je¶li jest kto¶ jeszcze zainteresowany pokazami filmów w £odzi, to jest szansa ¿e 22 stycznia odbêdzie siê pokaz "Kisna - The Warrior Poet"
Gość
Moja dziewczyna chodzi do klubu fitness SAUDE w £odzi. W niedziele, chyba 29 stycznia maj± tam byæ jakie¶ Tañce Brzucha Wyci±ga mnie tam, ¿ebym poszed³ razem z ni± hehehe ale nie wiem czy to dobry pomys³, ¿ebym siê tak wygina³
Zakrcony
czekam na nowo¶ci
Bollyamator